-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Στο site του πλαισιου τα διάβασα
http://www.plaisio.gr/ypologistes-anava ... #tabReviewΔε ξέρω γμτ..
εντάξει απλά σου λέω τι είδα κι εγώ σα χρήστης (και το πούλησα στο dmitspan από δω μέσα, ο οποίος ήταν επίσης ευχαριστημένος από όσο θυμάμαι ) . δεν έχω ακούσει ξανά θέμα με την αυτονομία του performance
με το καιρό πέφτει η απόδοση, αλλά όπως σου είπα βάζεις ότι μπαταρία γουστάρεις εσύ
σε αυτό που έχω τώρα υπάρχει όντως θέμα με την αυτονομία, αλλά αυτό είναι άλλο logitech
το μόνο που με χαλάει στο performance είναι ότι είνα παλιό και ότι δεν ήταν και το ιδανικό για gaming, αλλά αν το θες για δουλειά γραφείου και γενική χρήση pc λίγο από όλα το θεωρώ **άριστο **
-
Μόνο και μόνο οτι δεν έχει άθλια αισθητική gaming περιφερειακού αξίζει το MX.
-
Χωρίς φυσικά να ξέρουμε κατά πόσο αρέσει αυτό το στυλ στον Bayern.
-
κοίτα η logitech γενικά δεν ξεφεύγει στην αισθητική, δε γίνεται υπερβολική ακόμα και αν μιλάμε για gaming
επίσης σε αυτά τα χρήματα και πάντα σε logitech θα κοιτούσα και αυτό που είναι optical (για πολλούς καλύτερο από laser επειδή δεν παίζει acceleration)
μη μου πεις ότι αυτό έχει 'άθλια αισθητική gaming' και είναι αρκετά πιο φρέσκο σαν προϊόν, το άλλο όπως και να το κάνουμε είναι παλιό
επίσης παίρνει δύο μπαταρίες για καλύτερη αυτονομία (δε νομίζω ότι φορτίζει όμως, απλά θα παίζεις με δίκες σου επαναφορτιζόμενες)
http://www.skroutz.gr/s/4000215/Logitech-G602.html
-
Δεν το θεωρώ και οτι πιο καλαίσθητο.
-
εντάξει γούστα είναι αυτά, είναι πάντως αρκετά διακριτικό για gaming περιφερειακό
απλά λόγω των δύο μπαταριών του θα έχει φοβερή αυτονομία, του ρίχνεις και τα reports/sec στα 250 για καθημερινή χρήση και θα κρατάει άπειρα
αν τον νοιάζει δηλαδή η αυτονομία και θέλει ασύρματο, καλά θα κάνει να το κοιτάξει παραπάνωεγώ πάντως θα ήθελα να βγάλουν κάποια στιγμή κάνα σοβαρό διάδοχο του g700 μου, το g700s που έβγαλαν είναι απλά facelift με λίγο πιο καγκούρικο φινίρισμα
αν και δεν έχω ιδιαίτερο παράπονο, δε καίγομαι να το αλλάξω με βάση το τι παίζει στην αγορά
-
Αισθητική!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Στο site του πλαισιου τα διάβασα
http://www.plaisio.gr/ypologistes-anava ... #tabReviewΔε ξέρω γμτ..
εντάξει απλά σου λέω τι είδα κι εγώ σα χρήστης (και το πούλησα στο dmitspan από δω μέσα, ο οποίος ήταν επίσης ευχαριστημένος από όσο θυμάμαι ) . δεν έχω ακούσει ξανά θέμα με την αυτονομία του performance
με το καιρό πέφτει η απόδοση, αλλά όπως σου είπα βάζεις ότι μπαταρία γουστάρεις εσύ
σε αυτό που έχω τώρα υπάρχει όντως θέμα με την αυτονομία, αλλά αυτό είναι άλλο logitech
το μόνο που με χαλάει στο performance είναι ότι είνα παλιό και ότι δεν ήταν και το ιδανικό για gaming, αλλά αν το θες για δουλειά γραφείου και γενική χρήση pc λίγο από όλα το θεωρώ **άριστο **
Το έχω και εγώ εδώ και κανα δυο χρόνια και είναι άριστο...προσωπικά δεν διαπίστωσα πτώση της απόδοσης ακόμα ενώ συμπληρώνω ότι είναι και ανθεκτικό αφού λειτουργεί άψογα παρά τις δεκάδες πτώσεις που έχει φάει! Εμένα που δεν είμαι πωρωμένος hardcore gamer αλλά χαλαρός cheater δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα πουθενά! Το θεωρώ λοιπόν άριστη αγορά παρόλο που δεν είναι φθηνό!
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Μόνο και μόνο οτι δεν έχει άθλια αισθητική gaming περιφερειακού αξίζει το MX.το desktop και δη το γραφείο είναι το τελευταίο προπύργιο του αντρού στο σπίτι αξίζουμε μια καγκουριά κι εμείς στον προσωπικό μας χώρο κύριος
-
πες τα ρε dimik
(haf χ έχεις εσύ εε; )
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πες τα ρε dimik(haf χ έχεις εσύ εε; )
και g700s με logitech mousepad αλλά έχω απλό Logitech keyboard των 15-20€ και Dell U2410 οθόνη για να κρατάω κάπως την αισθητική σε ένα επίπεδο
-
Μεγάλη μαγκιά στο ΜΧ είναι η 'επεκταση' για τον αντίχειρα... Πάααρα πολυ βολικο.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
πες τα ρε dimik
(haf χ έχεις εσύ εε; )
και g700s με logitech mousepad αλλά έχω απλό Logitech keyboard των 15-20€ και Dell U2410 οθόνη για να κρατάω κάπως την αισθητική σε ένα επίπεδο
ναι το g700s είναι πιο καγκούρικο από το απλό g700 που έχω εγώ
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
το desktop και δη το γραφείο είναι το τελευταίο προπύργιο του αντρού στο σπίτι αξίζουμε μια καγκουριά κι εμείς στον προσωπικό μας χώρο κύριος
αφεντικό σε βρίσκω
-
στο δικό μου σπίτι πλέον δεν έχουν σημασία ο αριθμός και η εμφάνιση από τα περιφερειακά που βλέπει η γύρω από το πισι αλλά η απάντηση στην ερώτηση του πόσο κοστίζουν...
Θα καταλάβετε κάποτε και οι νεώτεροι τι εννοώ.... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
το desktop και δη το γραφείο είναι το τελευταίο προπύργιο του αντρού στο σπίτι αξίζουμε μια καγκουριά κι εμείς στον προσωπικό μας χώρο κύριος
αφεντικό σε βρίσκω
παντρεμένος? όταν θα βγεις για να ψωνίσεις φωτιστικά και μπιμπελό με την σύζυγο έλα να μου πεις μετά περί αφεντικών.
στο δικό μου σπίτι πλέον δεν έχουν σημασία ο αριθμός και η εμφάνιση από τα περιφερειακά που βλέπει η γύρω από το πισι αλλά η απάντηση στην ερώτηση του πόσο κοστίζουν...
Θα καταλάβετε κάποτε και οι νεώτεροι τι εννοώ....Σε νιώθω απόλυτα, ευτυχώς υπάρχει και ο GeoF1 και μας δείχνει το δρόμο
ειδικά η στιγμή που σκάει το δέμα από Amazon, το ανοίγεις και σου λέει πάλι παραγγελία? πόσα δώσαμε αυτή την φορά για αυτή την βλακεία?
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
αφεντικό σε βρίσκω
παντρεμένος? όταν θα βγεις για να ψωνίσεις φωτιστικά και μπιμπελό με την σύζυγο έλα να μου πεις μετά περί αφεντικών.
Θα καταλάβετε κάποτε και οι νεώτεροι τι εννοώ....Σε νιώθω απόλυτα, ευτυχώς υπάρχει και ο GeoF1 και μας δείχνει το δρόμο
ειδικά η στιγμή που σκάει το δέμα από Amazon, το ανοίγεις και σου λέει πάλι παραγγελία? πόσα δώσαμε αυτή την φορά για αυτή την βλακεία?
Ρε σεις, garage δεν έχετε ? Χώρο για εργαλεία ? Γραφείο ? Έστω ντουλάπα με ποτιστικά σε βεράντα/κήπο/μπαλκόνι ? τατστστστσ, τι είσαστε εσείς ρε.....
Πάντως αυτό το 'τι πήρες πάλι', μιλάμε αξία ανεκτίμητη....NOT!
-
Μόνο γραφείο + βιβλιοθήκη.
-
Εγώ πάλι θα σου έλεγα μακρυά από logitech και με το unifying. Καλό σαν ιδέα να έχεις ένα πομποδέκτη για πολλές συσκευές αλλά εμένα μου έφαγε 3 μέρες να βρω τι έφταιγε και μου έκανε διακοπές το ασύρματο δίκτυο. Έτρωγε σκαλώματα ανά κάποια ώρα και για λίγα δευτερόλεπτα. Άσε που μοτ φαίνεται κάπως το led του αισθητήρα που δεν έχει χρώμα και φαίνεται σβηστό (οκ αυτό δικιά μου παραξενιά) Από την άλλη έχω και κάτι παλιοποντίκια της MS τους αλλάζω μια μπαταρία στο 6μηνο και μια χαρά δουλεύουν. Το ένα μάλιστα είναι από τα πρώτα bluetrack έχει φάει άπειρες τούμπες έχει κάνει άπειρα χιλιόμετρα έχουν φθαρεί όλα τα λαστιχένια κομμάτια του από την χρήση. Αυτά για όχι gaming αξεσουάρ.
-
αμα ειναι για καγκουρια παρε ενα g600 και αστο να αλλαζει χρωματα μονο του ρε παιδι μ
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]