Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Με κάλυψες κυρΧρήστο, ευχαριστώ
Ευχαριστώ για την κατανόηση IlDivo, το οτι μετά απο ένα ποστ μου δίχως ίχνος προσβολής, πήρα τέτοιου είδους απάντηση, σε ύφος 'Άσε μας κουκλίτσα μου', μου λέει πολλά. Εγώ και όλοι οι φίλοι μου δεν θα γίνουμε ποτέ αρκετά ικανοί, επειδή οι μπαμπάδες μας δεν είχαν λεφτά να μας πάρουν αγωνιστικά κάρτ ή αυτοκίνητα. Έτσι ανακαλύψαμε το πάθος (αλλά και το ταλέντο για κάποιους) με πολιτικά οχήματα, παίζοντας play station στα trackdays και έτσι δεν θα γίνουμε ποτέ πραγματικοί οδηγοί αγώνων. Οπότε δεν θέλουμε να προσελκύσουμε απο αυτούς, θέλουμε απ'τους άλλους ...
Φίλε, αμαξόπουλε, τα πέρι οικονομικών τα ανέλυσα εκτενώς πιο πάνω. Δεν είμαι τόσο ανίδεος ώστε να πάω να συγκρίνω μήλα με πορτοκάλια, γράφω για 3η φορά οτι δεν κάνω κάποια σύγκριση, απλά επιλογή εναλλακτικών στο μυαλό ενός ανθρώπου που αποζητά την επαφή με το motorsport. Δεν ξέρω αν ήρθε ποτέ κανείς με κάποιο RX7 και έκανε κάτι αντίστοιχο, αλλά σε βρίσκω μάλλον ανενημέρωτο σχετικά με τα ποσά αλλά και με τα γυρολόγια.
**αν δεν συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια , τότε τα κόστη πρέπει να συγκρίνονται στο ίδιο είδος αγώνα, άρα πχ 250 ευρώ συμμετοχή αντιστοιχεί στο 50-80 ευρώ συμμετοχή σε ελληνικό αγώνα gp .
Κατά τα άλλα δεν ξέρω σε τι άλλα ποσά αναφέρεσαι. Τα δε γυρολόγια είναι άσχετα επίσης, αφού το κάθε αυτοκίνητο έχει και διαφορετικό γυρολόγια πέρα του ότι δεν αφορά το θέμα μας...**
Κακό πράγμα η formula saloon ε ; Δεν προσέλκυσε κόσμο ; Δεν τους θέλουμε ούτε αυτούς ;
αυτό πάλι εσύ το λές-ρητορικά ρωτάς...
Επίσης, σχετικά με το αν μεταπηδά κανείς απο το time attack σε αγώνες ταχύτητας, επίσης ελαφρώς ανενημέρωτος. Στην Αμερική είναι ο πλέον διαδεδομένος τρόπος 'ανατροφής' ενός οδηγού αγώνων. Ξεκινάνε απ'το auto-x, συνεχίζουν με track days, προχωράνε σε time attack και μετά ξεκινάνε τους πρώτους αγώνες σε μικρές κατηγορίες, ανεβαίνοντας προς τα πάνω. Υπάρχουν ακόμα κι εκεί βλέπεις μπαμπάδες, που δεν είχαν τόσα λεφτά, οπότε τα καημένα τα παιδάκια μυήθηκαν στον χώρο του motorsport με τον εναλλακτικό τρόπο.
αν μπλέξουμε και την αμερική των 300 εκατομμυρίων κατοίκων στη συζήτηση , ε δεν είμαστε σε καλό δρόμο... Αυτό με τους μπαμπάδες πάλι είναι άσχετο με το θέμα , αφού θεωρώ πως κάποιος που έχει ένα αυτοκίνητο 100άδων χιλιάδων θα μπορούσε άνετα να είχε ένα μικρής κλάσης αγωνιστικό αυτοκίνητο, μια που αναρωτιόμαστε αν μεταπηδάνε ή όχι... Και τέτοιες περιπτώσεις είναι απειροελάχιστες, εκτός αν ξέρεις εσύ κάποιους , καμιά δεκαριά που μεταπηδήσανε από τα gp στους αγώνες ταχύτητας...
Εκεί όμως είναι αποδεκτή και θεμιτή η μετάβαση, δυστυχώς όμως εδώ δεν μας κάνουν. Μάλλον μας βολεύει να πιστεύουμε, οτι αυτά τα παιδιά θα έχουν υιοθετήσει κάποιου είδους αντίθετη/διαφορετική ιδεολογία απ'την δικιά μας - γιατί έτσι μας ήρθε, δεν χρειάστηκε να ανταλλάξουμε απόψεις για να το υποθέσουμε - οπότε θα δημιουργήσουν προβλήματα στον χώρο μας. Κατα τ'άλλα, η όποια συσχέτιση είναι εκτός θέματος ... Μάλλον ακόμα βλέπουμε το δέντρο και το δάσος ούτε κάν αχνοφαίνεται. Είναι σαν να ζητάνε πορτοκαλάδα, να τους δίνουν πορτοκάλια και να λένε 'Δεν μας κάνουνε ...'
Θέλουμε το άθλημα να πάει μπροστά, αλλά το θέλουμε και με τον τρόπο μας μάλλον. Η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω, δείχνει 3-4 άτομα που 'έτυχε' να συμφωνούν μεταξύ τους και έχουν μετατρέψει τα topic σε τσάτ, τραμπουκίζοντας οποιονδήποτε πει κάτι το διαφορετικό. Να το κοιτάξετε αυτό που είπε ο IlDivo, κάτι θα έχει πάρει το μάτι του
Καμία σχέση φίλε μου, απλά μπορούμε να συζητάμε όσο θέλουμε, κάποιον που να θέλει να τρέξει ταχύτητα δεν βλέπω να συζητά εδώ, απλά σχόλια για time attack γράφεις, τα οποία είναι θεμιτά αλλά δεν έχουν σχέση με τους αγώνες ταχύτητας εκ των πραγμάτων. Είναι άλλο είδος αγώνων.
Φίλε scn, μιας και τώρα είδα το post σου, δίνεις 1000€ για να πάς Ιταλία με την παρέα σου, να κάνεις την βόλτα σου και κατα την διάρκεια του 3ημέρου σου, να τρέξεις και σε ένα time attack σε εξαιρετικές πίστες. Επίσης, εφόσον μιλάμε για νέους ανθρώπους που θέλουμε να προσελκύσουμε στους αγώνες, λάβαμε υπ'όψιν μας το εξής απόλυτα λογικό ; Οτι πιθανότατα αυτοί οι νέοι δεν έχουν ήδη έτοιμο κάποιο αγωνιστικό και θέλουν να πάρουν μια μυρωδιά πρίν μπούνε στον χωρό ; Ίσως, λέω εγώ τώρα ... Και εν συνεχεια αυτού, έχεις εικόνα σχετικά με το κόστος ενοικίασης ενός αγωνιστικού για ένα ΣΚ αγώνα στα Μέγαρα ; Αν δεν γνωρίζεις, ρώτα και μετά ίσως μπείς στο mindset ενός νέου που θα πει 'Αν θέλω τόσα για ΕΝΑΝ αγώνα ταχύτητας, δεν πάω 4 φορές 3ήμερο στην Ιταλία ;' Εάν είναι τόσο δύσκολα κατανοητό αυτό το σκεπτικό, τότε λειτουργείτε σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος σε σχέση με αυτούς που είναι έξω απ'τον χορό και δεν νομίζω να καταφέρετε να προσελκύσετε κανέναν.
Πρέπει να συγκρίνεις ιδιοκτήτη αντίστοιχου αυτοκινήτου time attack με αντίστοιχο αγωνιστικό και σίγουρα όχι ενοίκιαση, αφού το αυτοκίνητου του time attack δεν το νοικιάζεις, πέρα πάντα από το γεγονός ότι πάλι συγκρίνουμε 2 διαφορετικές μορφές αγώνα, σύγκρινε ένα gp ελληνικό με ένα 3ήμερο στο εξωτερικό του χιλιάρικου όπως λες...έχουν γύρω στα δεκαπλάσια διαφορά στα χρήματα...
Ξέρετε πολύ καλά που είναι το μέλλον του αθλήματος, ξέρετε πολύ καλά οτι ο πατροπαράδοτος τρόπος έχει πεθάνει, βλέπετε την λύση, αλλά την αγνοείτε λές και θα βρεθεί μαγικά κάτι διαφορετικό αύριο. Γιατί άραγε ; Μήπως τελικά δεν φταίνε μόνο οι ομοσπονδίες ;