-
Φίλος αγόρασε Samsung από το Πλαίσιο (500€).
Τον ταλαιπωρούσε και το πήγαινε συνέχεια στο πλαίσιο να το φτιάξουν - χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Μόλις έληξε η εγγύηση άλλαξαν μπαταρία και καλωδιοταινία και έφτιαξε.
Ότι ξέρω για Samsung και Πλαίσιο.
Tapatalk
-
Γιατί δεν το πήγε κατευθείαν στην smartec που είναι επίσημο σέρβις της Samsung και είναι και πολύ καλό;
Στάλθηκε μέσω του tapatalk
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Φίλος αγόρασε Samsung από το Πλαίσιο (500€).Τον ταλαιπωρούσε και το πήγαινε συνέχεια στο πλαίσιο να το φτιάξουν - χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Αν μου χαλάσει το Airbus μου... λες να το πάω στην Boeing να το φτιάξει? Οχι ε?
Τοτε γιατι ο φιλος σου το πήγαινε στο ΠΛΑΙΣΙΟ?Καλα να πάθει... αλλη φορά να μαθει να το πηγαίνει στο σερβις...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Αν έπρεπε οπωσδήποτε να βρω κάτι είναι η ποιότητα που σου δίνουν στο χέρι τα Samsung τα οποία παίζει να είναι τα χειρότερα εκεί έξω σε αυτόν τον τομέα.
I don't get it.... μια χαρα ποιοτητα έχουν! Τι διαολο αλλωστε... εδώ κινητα των 100 ευρώ ειναι μια χαρα... Αν θες να διαμαρτυρηθείς για το κιτσάτο design/βοτσαλο, δειχνω απεριοριστη κατανοηση
Σοβάρα τώρα, απο Note 3 σε Ζ2 δεν εντοπίζω κανενα ουσιαστικό λογο με μια πρώτη ματια, εκτός και αν πχ θες για λόγους σου αδιαβροχοποίηση ή κατι πολυ συγκεκριμένο.
Το οτι τα μενου της Τσωνυ ειναι αρκετά διαφορετικά απο της Σαμμυ, δεν ειναι πάντως λογος. Και τα 2 χάλια μενου έχουν. Διαγωνισμό δυσχρηστίας και bloatware θα το λεγα....
μα είπε.Ο άνθρωπος το μικρόβιο της αλλαγής
sent from my cave with smoke signals
-
Θα ήταν παραεισαγωγής
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Τον ταλαιπωρούσε και το πήγαινε συνέχεια στο πλαίσιο να το φτιάξουν - χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Τοτε γιατι ο φιλος σου το πήγαινε στο ΠΛΑΙΣΙΟ?Καλα να πάθει... αλλη φορά να μαθει να το πηγαίνει στο σερβις...
Αν δεν το πολυψάχνει κάποιος δε μπορεί να ξέρει ποιος είναι ο αντιπρόσωπος του προϊόντος που πήρε, οπότε περιμένει από το μεσάζοντα να του παρέχει υποστήριξη.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Αν δεν το πολυψάχνει κάποιος δε μπορεί να ξέρει ποιος είναι ο αντιπρόσωπος του προϊόντος που πήρε, οπότε περιμένει από το μεσάζοντα να του παρέχει υποστήριξη.
Τότε ας λουστει τα αποτελέσματα της αγνοιας του.
-
στο κουτι και στο μανιουαλι γραφονται τα στοιχεια... αν δεν μπορουν ουτε αυτο, tough luck θα πω.
-
Εσύ δίκιο έχεις αλλά κάποιοι δεν θέλουν να ασχολούνται οπότε και προτιμούν την εύκολη λύση. Τώρα το ότι καταλήγουν να ταλαιπωρούνται περισσότερο είναι άλλο θέμα.
-
Εσύ δίκιο έχεις αλλά κάποιοι δεν θέλουν να ασχολούνται οπότε και προτιμούν την εύκολη λύση.Τότε:
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τσέκαρε εδώ μην τυχόν και σου χει παίξει καμιά μπινιά.Αν δεις στα reviews αλλά και στην παρουσίαση του Βλαχάκη, αναφέρουν την αυθεντική θήκη ότι κουμπώνει στο πίσω μέρος αντί του stock καπακιού. Μπορώ μόνο να υποθέσω ότι έχουν βγάλει όντως δύο 'μοντέλα' (αυτή που παρήγγειλα λέγεται Fashion ) ένα σαν την παλιά του G2 (τη δική σου) και μια που κουμπώνει αντί του πίσω καπακιού. Στο κάτω-κάτω, και τις δύο τις χρεώνουν 30€, δεν νομίζω ότι θα χρέωναν μαιμού θήκη σε τιμή αυθεντικής...Τεςπα, θα δούμε σε μερικές μέρες....
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Εσύ δίκιο έχεις αλλά κάποιοι δεν θέλουν να ασχολούνται οπότε και προτιμούν την εύκολη λύση.
Τότε:
Θα σε παρακαλουσα σε αυτο το τοπικο να μην ποσταρονται τετοιες φωτογραφιες.
Εχω παρει ρητη εντολη απο τον Corsair.! -
Έχει ασχοληθεί κανένας με MIUI? αξίζει να ρίξω την v5 στο παλιό LG Optimus 2x και να το δώσω στην σύζυγο?
δεν έχει τρελές απαιτήσεις smastphone, λίγο FB, λίγο youtube και τέλος.
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Αν δεις στα reviews αλλά και στην παρουσίαση του Βλαχάκη, αναφέρουν την αυθεντική θήκη ότι κουμπώνει στο πίσω μέρος αντί του stock καπακιού. Μπορώ μόνο να υποθέσω ότι έχουν βγάλει όντως δύο 'μοντέλα' (αυτή που παρήγγειλα λέγεται Fashion ) ένα σαν την παλιά του G2 (τη δική σου) και μια που κουμπώνει αντί του πίσω καπακιού. Στο κάτω-κάτω, και τις δύο τις χρεώνουν 30€, δεν νομίζω ότι θα χρέωναν μαιμού θήκη σε τιμή αυθεντικής...Τεςπα, θα δούμε σε μερικές μέρες....
Έχεις δίκιο. Είδα κι εγώ βίντεο με τη θήκη και όντως μάλλον υπάρχουν 2 μοντέλα. ξενέρωσα όμως γιατί η δική μου δεν έχει τις επαφές στη θήκη και άρα δεν υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση! 37€ θήκη! Εγώ γι' αυτή που είχες βάλει στο λινκ είχα τις αμφιβολίες μου γιατί έγραφε σκέτο G3 και όχι LG G3 όπως όλες όσες έχω δει σε reviews κτλ.
-
Φωτια οι αναβαθμισεις εφαρμογων!!!
-
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Φωτια οι αναβαθμισεις εφαρμογων!!! -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Έχει ασχοληθεί κανένας με MIUI? αξίζει να ρίξω την v5 στο παλιό LG Optimus 2x και να το δώσω στην σύζυγο?δεν έχει τρελές απαιτήσεις smastphone, λίγο FB, λίγο youtube και τέλος.
Κορυφαία ROM απο την εμπειρία μου στο Xiaomi. Θα έλεγα οτι πρέπει να είναι βαριά για το 2χ ωστόσο...
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Έχει ασχοληθεί κανένας με MIUI? αξίζει να ρίξω την v5 στο παλιό LG Optimus 2x και να το δώσω στην σύζυγο?
δεν έχει τρελές απαιτήσεις smastphone, λίγο FB, λίγο youtube και τέλος.
Κορυφαία ROM απο την εμπειρία μου στο Xiaomi. Θα έλεγα οτι πρέπει να είναι βαριά για το 2χ ωστόσο...
Τhanks, οπότε μάλλον θα το αφήσω με CM 7.2 stable που πετάει.
-
Επιτελους!!
Περι συσκευών Android...