-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
[
Οι κτηνίατροι δεν είχαν κανένα λογο να μου πουν ψέματα, ουτε να συκοφαντήσουν το Λιντλ σε μενα.
Απορω πως δε βγηκε το θεμα παραεξω.Επισης το φρεσκο δεν λεει τιποτα, τα σφάγια δεν καταστράφηκαν επειδή δεν ηταν φρέσκα αλλα επειδή τα ζωα ήταν άρρωστα. Ευλογιά νομιζω, αλλα θα το διασταυρωσω.
Σε περιπτωση ευλογιας τα ζωα απαγορευεται να μετακινηθουν, γινεται κατ εξαιρεση θανατωση και ταφη επιτοπου,
πιθανο να ειχε κανονισει το λιντλ να αγορασει, αλλα να βγηκαν θετικες οι μοναδες, οποτε τα ζωα θανατωθηκαν πριν φτασουν καν στο σφαγειο.Που κανεις τετοιες παρεες? θα σε χαλασουν
[
αμνοερίφια Ελληνικά και απ'όσο ξέρω έχει δικές του μονάδεςετσι διαφημιζει? εχει δικες του εκτροφες? χλωμο
απο φιλαράκι που εργάζεται στο κατάστημα του Ικονίου.....
-
Ψάχνω χυμό passion fruit (ή αλλιώς χύμος μαρακούγια) Το θέλω για κοκτέιλ αλλά ψάχνω να βρω κάτι που να μην είναι μίξη...
Γνωρίζει κανείς?
Επίσης βρήκα αυτό που λέει πως είναι πολτός. -
Τα ελληνικά φρούτα δεν είναι μόνο πασίγνωστα για τη γεύση τους, αλλά και για το γεγονός ότι παράγονται με όσο το δυνατόν μικρότερη... υποβοήθηση από φυτοφάρμακα. Μια τελευταία επίσημη έρευνα το πιστοποιεί και με τη βούλα!
Σύμφωνα με την Υπηρεσία Τροφίμων και ζωοτροφών που υπάγεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για το πρώτο εξάμηνο του 2014 οι ελληνικές καλλιέργειες κατατάχθηκαν πολύ ψηλά στη λίστα με τις χώρες που παράγουν ασφαλή προϊόντα.
Η λίστα διαμορφώνεται βάσει των δειγμάτων που λαμβάνει η υπηρεσία από διάφορες χώρες και αφού τα υποβάλλει σε μικροβιολογική εξέταση, αποφαίνεται κατά πόσο έχουν υποστεί... αλλοιώσεις μέσω της εκτεταμένης χρήσης φυτοφαρμάκων.
Η Ελλάδα σε αυτή την εξέταση πέρασε με άριστα και μάλιστα είναι από τις λίγες χώρες που κατάφεραν να περάσουν τα τεστ με τόσο υψηλό βαθμό επιτυχίας. Στην αντίπερα όχθη, προβληματικά παρουσιάστηκαν τα φρούτα και τα λαχανικά από την Τουρκία, όπως επίσης από την Αίγυπτο, την Ινδία, τη Δομινικανή Δημοκρατία, τη Νιγηρία, αλλά και την Ισπανία.
Ευρήματα υπήρξαν και σε δείγματα που προήλθαν από τις Κάτω Χώρες, τη Βουλγαρία, την Ιταλία, τη Μ. Βρετανία και τη Γαλλία. Κάτι που δείχνει πως η Ελλάδα καταλαμβάνει μια προνομιακή θέση που κάνει τα προϊόντα της γης της αρκετά δημοφιλή στο εξωτερικό. -
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
Τα ελληνικά φρούτα δεν είναι μόνο πασίγνωστα για τη γεύση τους, αλλά και για το γεγονός ότι παράγονται με όσο το δυνατόν μικρότερη... υποβοήθηση από φυτοφάρμακα. Μια τελευταία επίσημη έρευνα το πιστοποιεί και με τη βούλα!
Σύμφωνα με την Υπηρεσία Τροφίμων και ζωοτροφών που υπάγεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για το πρώτο εξάμηνο του 2014 οι ελληνικές καλλιέργειες κατατάχθηκαν πολύ ψηλά στη λίστα με τις χώρες που παράγουν ασφαλή προϊόντα.
Η λίστα διαμορφώνεται βάσει των δειγμάτων που λαμβάνει η υπηρεσία από διάφορες χώρες και αφού τα υποβάλλει σε μικροβιολογική εξέταση, αποφαίνεται κατά πόσο έχουν υποστεί... αλλοιώσεις μέσω της εκτεταμένης χρήσης φυτοφαρμάκων.
Η Ελλάδα σε αυτή την εξέταση πέρασε με άριστα και μάλιστα είναι από τις λίγες χώρες που κατάφεραν να περάσουν τα τεστ με τόσο υψηλό βαθμό επιτυχίας. Στην αντίπερα όχθη, προβληματικά παρουσιάστηκαν τα φρούτα και τα λαχανικά από την Τουρκία, όπως επίσης από την Αίγυπτο, την Ινδία, τη Δομινικανή Δημοκρατία, τη Νιγηρία, αλλά και την Ισπανία.
Ευρήματα υπήρξαν και σε δείγματα που προήλθαν από τις Κάτω Χώρες, τη Βουλγαρία, την Ιταλία, τη Μ. Βρετανία και τη Γαλλία. Κάτι που δείχνει πως η Ελλάδα καταλαμβάνει μια προνομιακή θέση που κάνει τα προϊόντα της γης της αρκετά δημοφιλή στο εξωτερικό.Οι ρώσσοι τι είχαν απαγορεύσει ,κρέατα ή φρούτα, για πολλά φάρμακα κλπ;
-
Τα ροδάκινά μας και μήλα :X
-
φταιει η βοdκα...
-
οι Ρωσοι ειχαν αυστηροτερα ορια απο την Ε.Ε. και τις αναλυσεις τις εκαναν μονο σε εγκεκριμενα απ'αυτους εργαστηρια
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
οι Ρωσοι ειχαν αυστηροτερα ορια απο την Ε.Ε. και τις αναλυσεις τις εκαναν μονο σε εγκεκριμενα απ'αυτους εργαστηριααφου δεν εχουν αφησει αμολυντο ουτε cm2 της αχανους χωρας τους.....
-
πόσα χρόνια ακόμη θα διαρκέσει αυτή η ανοχή,στην συγκεκριμένη αλυσίδα;;;;;
http://www.pronews.gr/portal/20160110/h ... F%80%CF%8C -
Δες ξανά το λινκ σου. Δεν ανοίγει.
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δες ξανά το λινκ σου. Δεν ανοίγει.From my SMO72HD via Tapatalk
σε εμένα το ανοίγει κανονικά....
-
Μεσω Tapatalk οχι. Ανοίγει κανονικά μέσω Chrome
Sorry!Τεσπα. Όσο πουλάει φτηνια (συγκριτικά ακριβότερα απο τα ιδια του εξωτερικού) και ο εδω ανταγωνισμός μαλλον είναι 'συνεργάσιμος' οχι μόνο δεν θα κλείσει αλλά θα κερδοφορει.
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Για το συγκεκριμένο προϊόν πάντως διαβάζω πως παρασκευάζεται στη Λέσβο από ελληνική εταιρεία(για να διατεθεί αποκλειστικά από τη συγκεκριμένη αλυσίδα άραγε; ) οπότε μάλλον στους εκεί παραγωγούς πρέπει να αποδοθεί ένα κομμάτι της ευθύνης.Δεν ξέρω πώς ακριβώς αποδίδονται βέβαια οι νομικές ευθύνες σε τέτοιες περιπτώσεις...
Προσωπικά ψωνίζω σπάνια από αυτούς και μόνο κάποια χαρτικά...τρόφιμα ποτέ. -
Αμφισβητώ ότι είναι Ελληνικό προϊόν. Ποιο πιθανό να είναι τούρκικα τυριά που τα βαπτίζουν ελληνικά, μόλις πατήσουν στην Λέσβο.
Τυγχάνει να ξέρω ότι το σύστημα αυτό υπάρχει χρόνια στα ελληνικά νησιά. Π.χ. έχω πάει σε βιοτεχνία τέτοιων προϊόντων στη Ρόδο, όπου απλά συσκευάζουν και βαπτίζουν ελληνικά προϊόντα που φέρνουν από Τουρκία. Από λουκούμια και τυριά, μέχρι και καλλυντικά κλπ...κλπ...
Και έχουν κάτι brandnames άγνωστα στο ευρύ κοινό.
Κάτι τέτοιο κάνει και η LIDL. Προμηθεύεται προϊόντα άγνωστης προέλευσης και αγνώστων μαρκών από διάφορους περίεργους προμηθευτές ανά την χώρα.
-
Τόσο καλά ε,τι να πω...δε μου φαίνεται απίθανο,τόσα και τόσα ακούμε.Στην ανακοίνωση πάντως του ΕΦΕΤ που αναπαράγει το δημοσίευμα αναφέρεται ότι ''παράγεται στη Λέσβο από την τάδε επιχείρηση''.Τέλος πάντων,κουβέντα να γίνεται.
-
Οταν το προβλημα ειναι η αλιωση και η δημιουργια βακτηριων,μυκητων,μικροργανισμων κτλ,μαλλον το θεμα ειναι οι συνθηκες αποθηκευσης αφου εχει φυγει απο τον παραγωγο.
Σιγουρα τα προιοντα που προοριζονται για το λιντλ δεν φτιαχνονται και με τις καλυτερες πρωτες υλες! -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Οταν το προβλημα ειναι η αλιωση και η δημιουργια βακτηριων,μυκητων,μικροργανισμων κτλ,μαλλον το θεμα ειναι οι συνθηκες αποθηκευσης αφου εχει φυγει απο τον παραγωγο.
Σιγουρα τα προιοντα που προοριζονται για το λιντλ δεν φτιαχνονται και με τις καλυτερες πρωτες υλες!χωρις να θελω να υποστηριξω τη συγκεκριμενη αλυσιαδα, μου ειπε γνωστος μου παραγωγος που ηθελε να συνεργαστει οτι οι προδιαγραφές που έθεταν στους προμηθευτές τους ήταν πολύ αυστηρές.
Ο συγκεκριμένος δεν μπορούσε, ή δεν ήθελε να τις τηρήσει οποτε δεν συνεργάστηκε τελικα.Τους 'πατάει' στις τιμες (ποιος δεν το κάνει άλλωστε), αλλα δεν κανει εκπτώσεις στις προδιαγραφές.
Αλλωστε, απ'οσο μπορω να δω σαν καταναλωτής, όλες οι εταιρίες ειναι πλέον με ISO, οποτε τους ελέγχει και ο φορέας που το χορηγεί
-
όταν απο την συγκεκριμένη αλυσίδα ακούς και διαβάζεις κάθε λίγο,τέτοια περιστατικά,αποκλείω να φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός απο τους ίδιους!
-
Κι εγω τα lidl ποτε δεν τα συμπαθησα
Ειναι και γερμανικα
Εχω 2 λογους για να μην παταω ποτε -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
όταν απο την συγκεκριμένη αλυσίδα ακούς και διαβάζεις κάθε λίγο,τέτοια περιστατικά,αποκλείω να φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός απο τους ίδιους!To ότι οι άλλοι μπορεί να μην το ανακοινώνουν το όποιο προβλημα το αποκλείεις;
Σούπερμαρκετ