-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Koutsan, +πολλαΕγκρίνω και επαυξάνω.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Koutsan, +πολλα
Εγκρίνω και επαυξάνω.
Τα αυτονόητα.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Δεν σε κατάλαβα να πω την αλήθεια.. διαφωνείς με αυτό που είπα; Προφανώς δεν λέω σε κανέναν να πάει να ψηφίσει κάποιον, λέω πως τα πεπραγμένα μερικών είναι γνωστά, ενώ κάποιοι άλλοι αφού δεν κυβέρνησαν, δεν τους γνωρίζουμε.
Αν για κάποιον ΞΕΡΩ πως τα έκανε σκ@τά, δεν θα τον ξαναψηφίσω. Μπορώ να δοκιμάσω κάποιον νέο, ή αν δεν τον εμπιστεύομαι, κανέναν (λευκό, άκυρο).Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άκου Γρηγόρη μου στο έχω ξαναπεί : δεν χρειάζεται να με κατακλέψει κάποιος που πουλάει μαϊμού ρολόγια στην Ομόνοια ή ρίχνει τον παππά για να μάθω ότι είναι απατεώνες και ότι θα πάρω το χέρι μου από εκεί με 2-3 δάχτυλα λιγότερα, παρά το γεγονός ότι δεν έχω δοκιμάσει ποτέ μέχρι σήμερα να συνδιαλλαγώ μαζί τους. Αν είσαι κάποιας ηλικίας με κάποιο απειροελάχιστο δείκτη ευφυίας άμεσα καταλαβαίνεις ότι εκεί θα σου πάρουν και το στριγκάκι με το που θα περάσεις από δίπλα.
Έτσι ακριβώς λοιπόν δεν μου χρειάζεται να με κοροϊδέψει ο Στρατούλης και ο Τσουκαλάς για να διαπιστώσω ότι μου πήραν τα σώβρακα και να τους χρεώσω εκ των υστέρων τη λαμογιά τους. Πρέπει να είσαι τελείως καθυστερημένος ή 5χρονος για να μαθαίνεις μόνο μετά το πάθημα, αν δεν είσαι λοιπόν βγάζεις συμπεράσματα πολύ νωρίτερα και προφυλάσσεσαι χωρίς να 'δοκιμάσεις' και να πάθεις.
Είναι αδιανόητης βλακείας η φράση 'δεν τους έχουμε δοκιμάσει' όταν μιλάμε για τέτοιου μεγέθους απατεώνες που φωνάζουν από μακριά.
Σε λίγο θα μου πεις ότι έπρεπε να εμπιστευτώ το Λαυρεντιάδη - όταν πρωτοβγήκε στο προσκήνιο - γιατί δεν τον είχαμε δοκιμάσει και μπορεί να αποδεικνυόταν εξαίρετος επιχειρηματίας+1
-
Αυτό που με προβλημάτισε στο μεστό και εμπεριστατωμένο κείμενο του φίλτατου koutsan είναι η γνώση για τις στιλιστικές προτιμήσεις του HF στα εσώρουχα.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Αυτό που με προβλημάτισε στο μεστό και εμπεριστατωμένο κείμενο του φίλτατου koutsan είναι η γνώση για τις στιλιστικές προτιμήσεις του HF στα εσώρουχα.νομίζω είναι γνωστή στο φορουμ η προσωπική σχέση τους
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Δεν σε κατάλαβα να πω την αλήθεια.. διαφωνείς με αυτό που είπα; Προφανώς δεν λέω σε κανέναν να πάει να ψηφίσει κάποιον, λέω πως τα πεπραγμένα μερικών είναι γνωστά, ενώ κάποιοι άλλοι αφού δεν κυβέρνησαν, δεν τους γνωρίζουμε.
Αν για κάποιον ΞΕΡΩ πως τα έκανε σκ@τά, δεν θα τον ξαναψηφίσω. Μπορώ να δοκιμάσω κάποιον νέο, ή αν δεν τον εμπιστεύομαι, κανέναν (λευκό, άκυρο).Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άκου Γρηγόρη μου στο έχω ξαναπεί : δεν χρειάζεται να με κατακλέψει κάποιος που πουλάει μαϊμού ρολόγια στην Ομόνοια ή ρίχνει τον παππά για να μάθω ότι είναι απατεώνες και ότι θα πάρω το χέρι μου από εκεί με 2-3 δάχτυλα λιγότερα, παρά το γεγονός ότι δεν έχω δοκιμάσει ποτέ μέχρι σήμερα να συνδιαλλαγώ μαζί τους. Αν είσαι κάποιας ηλικίας με κάποιο απειροελάχιστο δείκτη ευφυίας άμεσα καταλαβαίνεις ότι εκεί θα σου πάρουν και το στριγκάκι με το που θα περάσεις από δίπλα.
Έτσι ακριβώς λοιπόν δεν μου χρειάζεται να με κοροϊδέψει ο Στρατούλης και ο Τσουκαλάς για να διαπιστώσω ότι μου πήραν τα σώβρακα και να τους χρεώσω εκ των υστέρων τη λαμογιά τους. Πρέπει να είσαι τελείως καθυστερημένος ή 5χρονος για να μαθαίνεις μόνο μετά το πάθημα, αν δεν είσαι λοιπόν βγάζεις συμπεράσματα πολύ νωρίτερα και προφυλάσσεσαι χωρίς να 'δοκιμάσεις' και να πάθεις.
Είναι αδιανόητης βλακείας η φράση 'δεν τους έχουμε δοκιμάσει' όταν μιλάμε για τέτοιου μεγέθους απατεώνες που φωνάζουν από μακριά.
Σε λίγο θα μου πεις ότι έπρεπε να εμπιστευτώ το Λαυρεντιάδη - όταν πρωτοβγήκε στο προσκήνιο - γιατί δεν τον είχαμε δοκιμάσει και μπορεί να αποδεικνυόταν εξαίρετος επιχειρηματίαςΑπλά και όμορφα.
-
Ωραία τα λέει ο κούτσαν, αλλά υπάρχει ένα μικρό (τοσοδούλι νααααααααααααααααα) άλμα λογικής.
ΦΥΣΙΚΑ και δε χρειάζεται να δοκιμάσουμε τους πάντες για να δούμε ότι είναι επιβλαβείς, μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Αλλά ξεχνάμε ότι κάποιους τους έχουμε δοκιμασει και μάλιστα πολλάκις. Και επειδή η κρίση μας έχει αποδειχθεί λαθεμένη σχεδόν κάθε φορά που τη χρησιμοποιήσαμε, σε ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ αντιπαραβολή τα αποδεδειγμένα σκατά είναι ένα βήμα πιο fail από τα πιθανότατα. Όπως και να το κάνουμε.
Κοινώς: Να το λέω εγώ ότι δε χρειάζεται να μας κυβερνήσει ο Στρατούλης για να καταλάβω τι θα γίνει, είναι κάπως λογικό (όσο και υποκειμενικό). Να το χρησιμοποιεί κάποιος ως επιχείρημα για να στηρίξει Σαμαράδες είναι ο ορισμός του παραλογισμού, όσα γλαφυρα παραδείγματα από την Ομονοια και να το στολίσει.
-
.... και τελικα ποιος ειναι πιο βλακας, αυτος που πιστευει οτι θα μας σωσει ο Στρατουλης η αυτος που ψηφιζει Σαμαροβενιζελους ??
-
Όταν κάποτε και με κάποιο τρόπο πεισθούμε ότι όλο το πολιτικό σύστημα είναι συγκοινωνούντα δοχεία που λειτουργούν μεθοδευμένα και με απόλυτο συγχρονισμό σε βάρος μας, με την αμέριστη πάντα βοήθεια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός για να γλυτώσουμε από την σκύλλα και τη χάρυβδη και από τις συμπληγάδες πέτρες που μας έχουν στριμώξει, δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος ότι μπορούν οι Έλληνες να γίνουν ένα για λίγο έστω, αλλά ελπίζω γιατί δεν μπορώ να κάνω αλλιώς, ούτε να βάλω εμπρός το κορμί μου όταν ξέρω ότι το 80%+++ θα με θεωρεί ηλίθιο, γραφικό, μαλάκα κλπ.
Οπότε παραμένω παθητικός θεατής του θανάτου μου απολαμβάνοντας τις διεργασίες.
Το ότι έχω πεισθεί εντελώς ενώ πρίν είχα κάποιες μικρές αμφιβολίες για το ποιός είναι ο Έλληνας, με βοήθησε πολύ το διαδίκτυο με τα διάφορα σχόλια απλών ανθρώπων σαν του λόγου μου στα διάφορα site, forums, blogs, για το πως βλέπουν τα πράγματα, η απογοήτευσή μου είναι πλήρης αφού βλέπω ότι η ανοησία του μεγάλου πλήθους που μπορεί να ανατρέψει καταστάσεις είναι μη αναστρέψιμη.
Συνεχίζω λέγοντας ότι τη μεγάλη εικόνα την βλέπουν μόνο οι πολιτικοί της κορυφής, και οι υπόλοιποι όπως και εμείς αναλώνουμε το χρόνο μας και τις ζωές μας σε αναλύωντας άπειρες ανούσιες λεπτομέρειες μη βλέποντας το δάσος, οι πολιτικοί το κάνουν αυτό στον υπέρτατο βαθμό σκόπιμα, βάζοντας εμάς να παίζουμε το ίδιο παιγνίδι ενώ την ίδια στιγμή αλλάζουν τους κανόνες πάντα υπέρ του δικού τους συστήματος.
Είμαστε συστημικά θύματα και νομίζουμε ότι με την ψήφο μας ορίζουμε τις τύχες μας οι οποίες είναι προδιαγεγραμμένες μια 10ετία πρίν, αλλά η κουρτίνα που μας έχουν βάλει εμπρός κρύβει τα πάντα.
Δείτε πως αντιμετώπισαν τα δικαστήρια και πως ο Άρειος Πάγος τη μήνυση του γιατρού και πως το κοινοβούλιο, αν και αυτό δεν σηκώσει την κουρτίνα από τα μάτια μας, σημαίνει ότι θέλουμε και τα παθαίνουμε.
Το έβαλε ο bebes το πρωϊ αλλά δεν νομίζω ότι το διάβασε κανείς
http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/articl ... pp3iW02svF
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ωραία τα λέει ο κούτσαν, αλλά υπάρχει ένα μικρό (τοσοδούλι νααααααααααααααααα) άλμα λογικής.ΦΥΣΙΚΑ και δε χρειάζεται να δοκιμάσουμε τους πάντες για να δούμε ότι είναι επιβλαβείς, μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Αλλά ξεχνάμε ότι κάποιους τους έχουμε δοκιμασει και μάλιστα πολλάκις. Και επειδή η κρίση μας έχει αποδειχθεί λαθεμένη σχεδόν κάθε φορά που τη χρησιμοποιήσαμε, σε ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ αντιπαραβολή τα αποδεδειγμένα σκατά είναι ένα βήμα πιο fail από τα πιθανότατα. Όπως και να το κάνουμε.
Κοινώς: Να το λέω εγώ ότι δε χρειάζεται να μας κυβερνήσει ο Στρατούλης για να καταλάβω τι θα γίνει, είναι κάπως λογικό (όσο και υποκειμενικό). Να το χρησιμοποιεί κάποιος ως επιχείρημα για να στηρίξει Σαμαράδες είναι ο ορισμός του παραλογισμού, όσα γλαφυρα παραδείγματα από την Ομονοια και να το στολίσει.
Είδες πουθενά να στηρίζω Σαμαράδες ; Γιατί υποψιάζομαι ότι παραέχεις διεισδυτική ματιά.
ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ αντιπαραβολή και διαβαθμίσεις στα σκατά βλέπω και γελάω : εδώ δεν έχει ψευδοδίλημμα ;Α ξέχασα : να το λες εσύ και το ΚΚΕ αυτό το επιχείρημα για το ΣΥΡΙΖΑ είναι λογικό, ενώ εγώ δεν δικαιούμαι να το χρησιμοποιήσω ε ; Καλό
Στις προσεχείς εκλογές θύμισέ μου να ψηφίσω ΚΚΕ γιατί με ενδιαφέρει να 'ανοίξω' τη βεντάλια των επιχειρημάτων που δικαιούμαι να χρησιμοποιώ. -
Oχι δε σε είδα, αλλά η συζήτηση και η τοποθέτηση του χάιφιδελιτι ήταν σε αντιπαραθετικό μοτίβο. Οπότε κι εγώ ακολουθώντας τη συμβουλή σου χρησιμοποιησα τον κοινό νου και έκανα αναγωγή στο ποστ. Ή μαλλον το τοποθέτησα στην όλη συζήτηση. Γιατί από μόνο του προφανώς και ήταν ολόσωστο. Έλα όμως που δεν ήταν μόνο του.
Αλλά ακόμα και αν εσύ δε στήριξες σαμαράδες, ΟΛΟΙ αυτοί που σου έδωσαν απλόχερα τα +1 το κάνουν καθημερινά, οπότε ΜΠΟΡΕΙ (που ξέρεις) να χτυπούσε γι'αυτούς η καμπάνα.
Στις εκλογές θα σου θυμίσω να ψηφίσεις ΚΚΕ και εσύ καντο για όποιο λόγο νομίζεις
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αλλά ακόμα και αν εσύ δε στήριξες σαμαράδες, ΟΛΟΙ αυτοί που σου έδωσαν απλόχερα τα +1 το κάνουν καθημερινά
Καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι ανακρίβεια, έτσι;
-
Eνδεχομένως. Είμαι γνωστός προβοκάτορας
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αλλά ακόμα και αν εσύ δε στήριξες σαμαράδες, ΟΛΟΙ αυτοί που σου έδωσαν απλόχερα τα +1 το κάνουν καθημερινά, οπότε ΜΠΟΡΕΙ (που ξέρεις) να χτυπούσε γι'αυτούς η καμπάνα.
Εγώ δεν σε έβρισα. Όλα κι όλα.
-
ο greo ξερει τι ψηφιζουν ΟΛΟΙ
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ωραία τα λέει ο κούτσαν, αλλά υπάρχει ένα μικρό (τοσοδούλι νααααααααααααααααα) άλμα λογικής.ΦΥΣΙΚΑ και δε χρειάζεται να δοκιμάσουμε τους πάντες για να δούμε ότι είναι επιβλαβείς, μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Αλλά ξεχνάμε ότι κάποιους τους έχουμε δοκιμασει και μάλιστα πολλάκις. Και επειδή η κρίση μας έχει αποδειχθεί λαθεμένη σχεδόν κάθε φορά που τη χρησιμοποιήσαμε, σε ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ αντιπαραβολή τα αποδεδειγμένα σκατά είναι ένα βήμα πιο fail από τα πιθανότατα. Όπως και να το κάνουμε.
Τωρα κανεις εσυ ενα τοσοδουλι ναααα λογικο άλμα.
Το οτι καποιοι εδω εχουν τη γνωμη οτι ο Χ Στρατουλης ή ο αλλος ο Διαμαντοπουλος ειναι εντελως εκτος πραγματικοτητας (αυτα που λενε τελος παντων, γιατι κατα τα άλλα αυτοι μια χαρα περνανε, ειμαι πεπεισμενος πως ΔΕΝ υπαρχει ηλιθιος βουλευτης), δεν κανει αυτοματα τους αλλους καλούς. Σιγα μη ξεπλενε η φαινόμενη βλακεια του Στρατουλη το Γιακουμάτο πχ. Ισως σε καποια μεριδα του πληθυσμου να λειτουργει ετσι το πραγμα, δε νομιζω ομως οτι κανενας απο αυτους γραφει εδω μεσα. -
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
.... και τελικα ποιος ειναι πιο βλακας, αυτος που πιστευει οτι θα μας σωσει ο Στρατουλης η αυτος που ψηφιζει Σαμαροβενιζελους ??Αυτός που πάει να περάσει από μία πόρτα, που είναι κλειστή, χτυπάει το κεφάλι του και συνεχίζει να προσπαθήσει να περάσει από την ίδια κλειστή πόρτα, χωρίς να δοκιμάσει να την ανοίξει και ταυτόχρονα βρίζοντας θεούς και δαίμονες που χτυπάει συνεχώς το κεφάλι του και δεν αναρωτιέται μήπως να κοιτούσε παρά δίπλα (που έχει ανοιχτή πόρτα) ή να δοκίμαζε να την άνοιγε...
Μετάφραση στο θέμα μας; Όποιος συνεχίζει να υποστηρίζει ότι αυτοί που μας έχωσαν μέσα στα σκατά είναι οι μόνοι που μπορούν να μας βγάλουν.
@koutsan: Παρόλο που δεν μπορώ να βρω ένα σημείο να διαφωνήσω με τα γραφόμενά σου, το δικό μου τουλάχιστον σκεπτικό έχει ως εξής: Τους τωρινούς κυβερνώντες τους έχουμε δει εδώ και 40 χρόνια τι κουμάσια είναι. Τους συριζαίους δεν τους έχουμε δει. Συμφωνώ ότι κατά 99,999% είναι και αυτοί τα ίδια σκατά, ωστόσο αφήνω μία πισινή μπας και... Όχι βέβαια ότι υπάρχουν μόνο αυτά τα δύο κόμματα (ΝΔΠΑΣΟΚ και σύριζα), υπάρχουν μερικές δεκάδες να διαλέξει κανείς...
Τωρα κανεις εσυ ενα τοσοδουλι ναααα λογικο άλμα.
Το οτι καποιοι εδω εχουν τη γνωμη οτι ο Χ Στρατουλης ή ο αλλος ο Διαμαντοπουλος ειναι εντελως εκτος πραγματικοτητας (αυτα που λενε τελος παντων, γιατι κατα τα άλλα αυτοι μια χαρα περνανε, ειμαι πεπεισμενος πως ΔΕΝ υπαρχει ηλιθιος βουλευτης), δεν κανει αυτοματα τους αλλους καλούς. Σιγα μη ξεπλενε η φαινόμενη βλακεια του Στρατουλη το Γιακουμάτο πχ. Ισως σε καποια μεριδα του πληθυσμου να λειτουργει ετσι το πραγμα, δε νομιζω ομως οτι κανενας απο αυτους γραφει εδω μεσα.Ε, καλά, εδώ εκτός πραγματικότητας είναι ολόκληρη η κυβέρνηση, 2 βουλευτές της αντιπολίτευσης μας πείραξαν;;;;
-
Ισως σε καποια μεριδα του πληθυσμου να λειτουργει ετσι το πραγμα,Είμαστε δυό είμαστε τρεις είμαστε χίλιοι δεκατρείς.
Σιγα μη ξεπλενε η φαινόμενη βλακεια του Στρατουλη το Γιακουμάτο
Σιγά μη. Σε λίγο θα μας πει κάποιος ότι ο Γιακουμάτος ματαξαναβγήκε βουλευτής και ματαξαναυπουργοποιήθηκε. Προφανώς εκτιμήθηκε το έργο του και δεν υπήρξε κανένα δίλημμα (Ελεύθερου) τύπου 'Γιακουμάτος ή καλή αντάμωση στα Γουναράδικα'. Σιγά.
-
-
Η 'πισινη' που λες οτι αφηνεις, ειναι στο ιδιο επιπεδο με τον επομενο παπατζή που ευελπιστεις οτι δε θα σε κλεψει.
-
Αμα βρω και αλλους βουλευτες εκτος απο τους 2 αυτους, θα γειρει η ζυγαρια σωστα? Παραδειγμα εφερα.
Σωστα τα λες, πιστευεις ομως οτι καποιος απο τους χιλιουςδεκατρεις γραφει εδω μεσα?. Πες με μικρό και αγαθό, εγω δε το πιστευω.
Η υπουργοποιηση/θεοποιηση/αναληψη εις τους ουρανους του καθε Γιακουματου, δεν εχει να κανει με την 'αξία' του ή το ποσο μπορει να 'προσφερει' στο ποπολο. Ειναι καθαρα εσωκομματικο θεμα 'σου χρωσταω 500, παρε 350 τωρα γιατι δεν εχω και τον αλλο μηνα τα υπολοιπα'.
-
-
@markvag-
Η 'πισινη' που λες οτι αφηνεις, ειναι στο ιδιο επιπεδο με τον επομενο παπατζή που ευελπιστεις οτι δε θα σε κλεψει.
-
Αμα βρω και αλλους βουλευτες εκτος απο τους 2 αυτους, θα γειρει η ζυγαρια σωστα? Παραδειγμα εφερα.
-
Προφανώς. Είναι όμως καλύτερο από τους τωρινούς που δεν υπάρχει ούτε αυτή η πισινή... Εδώ και 40 χρόνια τις ξέρουμε τις μαλακίες τους...
-
Η ζυγαριά θα γείρει όταν / εάν γίνουν κυβέρνηση και τα καταφέρουν χειρότερα από τους τωρινούς και τους προηγούμενους. Εξαιρετικά δύσκολο αυτό κατ' εμέ, αλλά πάντα μπορώ να εμπιστευτώ έναν πολιτικό να το καταφέρει...
-
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ