-
Προσπαθώ να κάνω μία κράτηση με airtickets και μου βγάζει το παρακάτω:
Χρεώνουν την αποσκευή έξτρα 15€ (έως 23 κιλά)? Δεν δικαιούμαι δωρεάν έως 20 κιλά?
-
Χρεώνουν την αποσκευή έξτρα 15€ (έως 23 κιλά)? Δεν δικαιούμαι δωρεάν έως 20 κιλά?
-
-
Απ'αυτά διατηρούνται σαν εταιρείες elteo....δυστυχώς!!
-
η aegean μέχρι πριν από λίγους μήνες είχε στην τιμή του ναύλου και βαλίτσα, τώρα τελευταία χαμήλωσε λίγο τους ναύλους και χρεώνει εξτρά τις βαλίτσες.
-
Ναι το διάβασα. Οσο πάει και χειροτερεύει το πράγμα.
-
Είναι 2 είδη εισιτηρίων,προφανώς εσύ επέλεξες το go light αλλά στα σαιτς καμιά φορά δε καταλαβαίνεις αμέσως τι είδος είναι
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Μια χαρά πολιτικη είναι και αντισταθμίζει τις απώλειες από την Ryanair. Οι πιο ακριβοί ναύλοι έχουν την βαλίτσα μέσα
Sent from Corsair's brick
-
Τι μια χαρά ρε Θανάση....Πήγαινα με 175 ευρώ πήγαινε-έλα με αποσκευή έως 20 κιλά μέσα και τώρα θέλω 220.
-
Γιατί άνοιξες νέο θέμα;
-
Πρακτικα ολοι αγοραζουν go light και μετα μεσα στο αεροπλανο γινεται ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ,ανεβαινει η αλλη με νεκροκασέλα ως χειραποσκευη
-
Με go light,η φαση θυμιζει Κτελ με τσαντες ,μεχρι και σακουλες εχω δει να βγαινουν απο τις βαλιτσες μετα τον ελεγχο..Τουλαχιστον ειναι αρκετα ελαστικοι με το βαρος της χειραποσκευης και ποτε δεν ελεγχουν το μεγεθος της,οποτε αν χωραει στο ραφι πανω απ το αεροπλανο και δεν ειναι κανενα τερας ανω των 10 κιλων (εως 8 επιτρεπεται) ταξιδευεις μια χαρα..
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Τουλαχιστον ειναι αρκετα ελαστικοι με το βαρος της χειραποσκευης και ποτε δεν ελεγχουν το μεγεθος της,οποτε αν χωραει στο ραφι πανω απ το αεροπλανο και δεν ειναι κανενα τερας ανω των 10 κιλων (εως 8 επιτρεπεται) ταξιδευεις μια χαρα..Το μεγαλύτερο γέλιο είναι να πετύχεις έλεγχο βάρους+μεγέθους χειραποσκευής στην μόλις μπαίνεις σε gate
Εκεί να δεις χαμός μετά -
Νομίζω της Ryanair η ταρίφα για βαλίτσα των 20 κιλών είναι 50 ανά διαδρομή.....
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Το μεγαλύτερο γέλιο είναι να πετύχεις έλεγχο βάρους+μεγέθους χειραποσκευής στην μόλις μπαίνεις σε gate
Εκεί να δεις χαμός μετάΑυτα τα 'καλουπια' τα εχουν οντως κ εκει στον ελεγχο,παντως ποτε δε τα εχω δει να χρησιμοποιουνται..Αν τα χρησιμοποιουσαν συχνα,θα γινοταν το σωσε,πραγμα που δε νομιζω οτι συμφερει τις εταιριες αφου 9 στις 10 πτησεις θα αργουσαν γιατι οι μισοι αντι να επιβιβαστουν θα καναν φασαριες στην πυλη..
Εγω που ταξιδευω στο εσωτερικο συχνα πυκνα με aegean απο Skg ,απο τοτε που μπηκε η ryan στο παιχνιδι και μειωθηκαν οι τιμες ολων των εταιριων,βλεπω τα ταξιδια να γινονται σε στυλ κτελ και οσε με βαλιτσες κατω απο τις θεσεις ! (δε ξερω με το σωσιβιο εκει τι παιζει,αλλα ο τυπος την ειχε βαλει εκει γιατι δε χωρουσε πανω και δε τον ειδε καποια αεροσυνοδος..).Εννοειται καταστριμωγμενες στα ραφια πανω και φουλ αγενεια στις αεροσυνοδους λες και φταινε αυτες που ο καθενας θελει να στριμωξει το μισο του σπιτι εκει πανω..Νομιζω σε εξωτερικου ειναι πιο αυστηρα τα πραγματα -
Έχω δει να εφαρμόζεται πολλές φορές στην πύλη σε πτήσεις της Ryanair αλλά και στον έλεγχο ασφαλείας πριν περάσεις τον ανιχνευτή μετάλλων. Ούτε η πτήση ακυρώνεται ούτε φασαρία γίνεται. Απλά πράγματα είτε πληρώνεις την βαλίτσα και την παραδίδεις είτε δεν πετάς, είτε την παρατάς. Για φασαρίες φαντάζομαι ξέρεις τους τσαμπουκάδες τους μαζεύουν με την μια δεν σε παίρνει για πολλά πολλά έτσι....
-
Αλλο η ραιαν πιστευω..Εχει μια συγκεκριμενη αυστηρη πολιτικη..Δεν εχω ταξιδεψει ποτε μαζι τους...εκει ολοι ξερουν οτι ειναι πολυ συγκεκριμενα τα πραγματα..
Η aegean υποθετω αφηνει ενα χρονικο πειρθωριο προσαρμογης και ισως γ αυτο ειναι λιγο πιο ελαστικοι στα βαρη και τα μεγεθη.
.Επισης οταν ο αλλος εχει ταξιδεψει με ενα σακο ή βαλιτσα των 10 κιλων 5-6 φορες και την 7η τον ελεγξεις και του ζητησεις χρηματα,το μονο ευκολο ειναι να τον εκνευρισεις και να κανει φασαρια. -
και να κάνει φασαρία θα πει τι; Το ξέρω ότι απαγορεύεται, το γράφετε παντού, αλλά αφού πέρασα παλιότερα θα περάσω και τώρα;
Εγώ έχω πετύχει αρκετές περιπτώσεις όπως το γράφει ο gakost. Μετά από ελέγχους και τα πάντα, ζυγαριά στο gate.
[σε πτήσεις εκτός ευρώπης αυτά](δε ξερω με το σωσιβιο εκει τι παιζει,αλλα ο τυπος την ειχε βαλει εκει γιατι δε χωρουσε πανω και δε τον ειδε καποια αεροσυνοδος..
προβλέπεται να βάζεις τσάντα κάτω από το κάθισμα του μπροστινού (π.χ. laptop bags). Νομίζω με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά είναι πίσω από το σωσίβιο και δεν εμποδίζει.
Για την ακρίβεια οποιοδήποτε τσαντάκι, τσάντα κλπ οι αεροσυνοδοί σου λένε να τα βάλεις εκεί. -
Δε το γνωριζα για το σωσιβιο
Για τα υπολοιπα ο κοσμος που βλεπω εγω στις πτησεις εσωτερικου κανει φασαρια για τα παντα γιατι ειναι οι ιδιοι που στο τραινο βαζουν βαλιτσα στη θεση επειδη βαριουνται να τη σηκωσουν..Στις εξωτερικου σιγουρα στην πλειοψηφια των επιβατων υπαρχει ενα Χ επιπεδο και εμπειρια απο αλλα ταξιδια,που αμφιβαλλω αν υπαρχουν σε τετοιο βαθμο σ αυτους που επιλεγουν την aegean επειδη βγαινει φθηνοτερη του ΟΣΕ -
@@ επίπεδο υπάρχει.
Ως συνήθως, η βασική διαφορά είναι το 'don't question authorities'
Οnline ταξιδιωτικά γραφεία