-
Αντε καλοταξιδο το αυτοκινητο. Εκανες μια πολυ καλη επιλογη.
-
-
Καλοτάξιδο, περιμένουμε φωτογραφίες και με το M-pack!
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Thanks guys ! Την επόμενη Παρασκευή μάλλον θα ειναι έτοιμο !
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
Ενώ η Εξεπλάγην ομως ευχάριστα εως ενθουσιάστηκα στο sport plus προγραμμα όπου για κανένα λογο δεν πίστεψα πως το αμαξι ειναι μόλις 136 ίππων ... Θεωρώ δε , χωρις να περιαυτολογώ πως η πρότερης μου εμπειρία σε γρήγορα αυτοκινητα ειναι τέτοια που μπορω να κρίνω ...Ηταν πραγματικα εντυπωσιακό το άνοιγμα του αυτοκινητου και το άπλωμα της δύναμης του σε συνδυασμό με τις βελούδινα και αστραπιαίες αλλαγές ταχυτήτων μόλις πήραμε τα ρέστα σπο τα διόδια της Ελευσίνας προς Κόρινθο ...
Σε ανηφόρα με 2 ενήλικες 2 παιδια 2 παιδικά καθιςματα και full αποσκευές ...
Πραγματικα δεν το περίμενα !!Άρα Χάρη, συμφωνείς με όσα σου είπα τηλεφωνικά. Και όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο θα σου αρέσει και θα το εκτιμάς σαν αυτοκίνητο.
-
Ναι Φανή η οδηγικη απόλαυση σε sport , sport+ modes του συγκεκριμένου κινητηρα με το 8αρι αυτόματο ειναι εξαιρετική και εκπλήσσει ευχάριστα ακόμη και τους ήδη μυημένος σε μεγάλες ιπποδυνάμεις ...
By the way thanks a lot για τις πολύτιμες πληροφορίες και την διάθεση του χρονου σου !!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Καλοτάξιδο, περιμένουμε φωτογραφίες και με το M-pack!done !!
τωρα μπορω επιτελους να ηρεμησω
-
σαφώς ωραιότερο χωρίς Μ-πακ
-
Με γεια! Μην τον ακούς τον...από πάνω, πολύ πιο όμορφη από πριν.
Καλά χιλιόμετρα, πήρες πολύ ωραίο αυτοκίνητο.Στάλθηκε από το MB525 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Με γεια! Μην τον ακούς τον...από πάνω, πολύ πιο όμορφη από πριν.
Καλά χιλιόμετρα, πήρες πολύ ωραίο αυτοκίνητο.Στάλθηκε από το MB525 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Thanks man !
Ειμουν έτοιμος να τα ξήλωσω .... Loool -
Καλυτερο με Mpack. Κοστος;
-
350 ο front απο Ελλάδα , 250 o rear απο UK και 300 οι εργασίες βαφης ξηλωματος/τοποθέτησης , εκρεμμουν τα πλαινα αλλα δεν έχουν ιδιαίτερη διάφορα με του sportline και λυπάμαι τα extra 500 στο σύνολο για να μπουν και αυτα ... Μάλλον θα μείνει ως εχει !
-
πολύ όμορφο το πίσω.
άμα το βάλω μόνο του χωρίς το μπροστά θα είναι μαλακία? -
Ναι
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και μια artistic !
Bmw F20 116i auto sportline Η Volvo V40 T3 momentum