-
Ναι συμφωνω. Για αυτο επικρατησε η λογικη. Και ευτυχως τα παγια εξοδα του ειναι σχετικα χαμηλα..(Βεβαια ειμαστε κοντα στα 90,000-100.000) οποτε θα ζητησει ιμαντες και μεγαλο σερβις σε λιγο..
Αλλα η σκεψη μας ολων (@@ μονο η δικια μου) παραμενει σιωπιλα στο babyrs
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ναι συμφωνω. Για αυτο επικρατησε η λογικη. Και ευτυχως τα παγια εξοδα του ειναι σχετικα χαμηλα..(Βεβαια ειμαστε κοντα στα 90,000-100.000) οποτε θα ζητησει ιμαντες και μεγαλο σερβις σε λιγο..Αλλα η σκεψη μας ολων (@@ μονο η δικια μου) παραμενει σιωπιλα στο babyrs
Επεσες στη περιοδο λογικα που δε φευγει ευκολα το fiesta. Τα Χριστουγενα που ψαχναμε με τον φιλο μου που αγορασε ενα fiesta mk6 trend 2005 μοντελο, δε βρισκαμε τιποτα να ειναι 1.25 και οχι αρχικη εκδοση κατω απο 5 χιλιαρικα!
-
Μια χαρά φεύγουν τέτοια αυτοκίνητα, μην σου πω οτι αν ακόμα το σκέφτεσαι στείλε πμ
-
Για το θηριο ή το μικρο?
Το μικρο παει!!! Η κουτσουνα επειδη ειχε καιρο να το πιασει αρχισε μαθηματα να φρεσκαρει μνημη!! (Παρκαρισμα πιο πολυ)!!
-
σου μοιάζω για κάΝγκουρας ?
για το 1,25 έλεγα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Μια χαρά φεύγουν τέτοια αυτοκίνητα, μην σου πω οτι αν ακόμα το σκέφτεσαι στείλε πμΜωρέ φεύγουν, αλλά το θέμα είναι ότι τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα δε τα βρίσκεις στη μεσαία έκδοση αλλά πάντα στην αρχική!
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
σου μοιάζω για κάΝγκουρας ?για το 1,25 έλεγα
Μα το μωρακι μου δεν ειναι καΝγκουρικο!!!
Για το 1,25 ναι μετα απο σκεψη επικρατησε αυτο το σεναριο..
Γιωργο οταν εννοεις εκδοση λες πχ την Τρεντ η την Ghia?
-
αν και δεν έχω οδηγήσει το μικρό φιέστα, ένα κορσα 1,2 εταιρικό δεν ήταν όσο κακό περίμενα
-
Trend Γιώργο δεν υπάρχουν πολλά! Τα περισσότερα ήταν ambient!
Κώστα αν το οδηγήσεις το συγκεκριμένο Fiesta είναι ένα κλικ χειρότερο σχεδόν σε όλα από το focus mk1! Είναι πιο μαλακό, έχει μικρότερη ευσταθεια, αλλά είναι πολύ καλό για τη κατηγορία του κατά τη γνώμη μου. Βέβαια δεν έχω οδηγήσει clio που ίσως για εμένα είναι το δεύτερο καλύτερο μικρό, αλλά από yaris δεύτερης γενιάς είναι χρόνια μπροστά σε ποιότητα εσωτερικού, τιμόνι, ευσταθεια!!!
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
πιο πολύ από άποψη δύναμης έλεγα με α/ρ και 1-2 άτομα... αυτό έλειπε να ήταν χειρότερο το φορντ από γιάρις και κόρσα
φωτιά να μας κάψει
-
Οχι ενταξει κατι τραβαει το fiesta ο 1.25 κινητηρας του ειναι καλυτερος απο τον 1.4 ας πουμε! Βεβαια δε ξερω δε το οδηγησα ετσι το αμαξι το ειχα οδηγησει μονος μου!
-
Από το 1.4 σαφώς και δεν είναι καλύτερος και αυτό φαίνεται εκτός πόλης. Μέσα στην πόλη η χαμηλόστροφη φιλοσοφία του 1.25 τα μπαλώνει κάπως.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Από το 1.4 σαφώς και δεν είναι καλύτερος και αυτό φαίνεται εκτός πόλης. Μέσα στην πόλη η χαμηλόστροφη φιλοσοφία του 1.25 τα μπαλώνει κάπως.Σε θεματα αναλογιας κυβικων αλογων και καταναλωσης Αλεξανδρε αυτο εννοω! Φυσικα ο 14ρης εχει παραπανω ροπη, αλλα το 1.25 εχει αλλη κλιμακωση στο κιβωτιο και δε το λες και ασχημο για τα κυβικα του!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Πηγα ηρθα με την μελιτζανα ,Πορτο ραφτη το ΣΚ..ωραιο στο 'ταξιδακι'..Ανετο. Εβαλα λιγο και το cruise control..Περιεργη αισθηση στην αρχη..Μεσα στην πολη παντως φαινεται λιγο βαρυ..Αλλα μ αρεσει!!!
Καλοτάξιδο!! Με ανοιχτό τον κλιματισμό κινείται άνετα; Ένας φίλος μου έχει σαν το δικό σου, σε δίλιτρο όμως πετρέλαιο και είναι πολύ ευχαριστημένος από την αξιοπιστία (άλλο μοτέρ βέβαια εκείνο) και την κατανάλωση για τα κυβικά. Με 4 παιδιά και τη γυναίκα του, σύνολο 6 άτομα.
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Πηγα ηρθα με την μελιτζανα ,Πορτο ραφτη το ΣΚ..ωραιο στο 'ταξιδακι'..Ανετο. Εβαλα λιγο και το cruise control..Περιεργη αισθηση στην αρχη..
Μεσα στην πολη παντως φαινεται λιγο βαρυ..Αλλα μ αρεσει!!!
Καλοτάξιδο!! Με ανοιχτό τον κλιματισμό κινείται άνετα; Ένας φίλος μου έχει σαν το δικό σου, σε δίλιτρο όμως πετρέλαιο και είναι πολύ ευχαριστημένος από την αξιοπιστία (άλλο μοτέρ βέβαια εκείνο) και την κατανάλωση για τα κυβικά. Με 4 παιδιά και τη γυναίκα του, σύνολο 6 άτομα.
Αμα εχεις clima (που του Γιωργου εχει) δεν εχει τετοια θεματα για να δωσει δυναμη επειδη δουλευει πιο εξυπνα σε σχεση με το απλο a/c! Η πλακα ειναι με το δικο μου focus, οταν ανοιγω τον ανεμιστηρα στο 1 και a/c δε νιωθω να χανει καθολου δυναμη. Στο 2 πεφτει καμποσο... Στο 3 κι αλλο.... Στο 4 αρχισω και σπροχνω...
-
Κάτι έχεις πιάσει λάθος.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Πηγα ηρθα με την μελιτζανα ,Πορτο ραφτη το ΣΚ..ωραιο στο 'ταξιδακι'..Ανετο. Εβαλα λιγο και το cruise control..Περιεργη αισθηση στην αρχη..
Μεσα στην πολη παντως φαινεται λιγο βαρυ..Αλλα μ αρεσει!!!
Αμα εχεις clima (που του Γιωργου εχει) δεν εχει τετοια θεματα για να δωσει δυναμη επειδη δουλευει πιο εξυπνα σε σχεση με το απλο a/c! Η πλακα ειναι με το δικο μου focus, οταν ανοιγω τον ανεμιστηρα στο 1 και a/c δε νιωθω να χανει καθολου δυναμη. Στο 2 πεφτει καμποσο... Στο 3 κι αλλο.... Στο 4 αρχισω και σπροχνω...
Γονατίζει απο τον ανεμιστήρα;
-
Τι να εχω πιασει λαθος γιατρε?
Ναι ρε Βασιλη δε ξερω τι γινεται. Και να πω πως ηταν μετα το τρακαρισμα παει και ερχεται... Αλλα και απο πριν το θυμαμαι που εκοβε με τον ανεμηστηρα! Αλλα μονο με τον ανεμιστηρα ετσι! Με τα φωτα κανενα θεμα δε πεφτουν, εχω γουφερ και ενισχυτη το αμαξι 400 βατ παλι οχι δεν εχει θεμα! Τωρα το πασχα που ημουν κατω αλλαξα τις βιδες που ηταν οξειδομενες. Αλλα δε μου εκοψε να το δοκιμασω!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Τι να εχω πιασει λαθος γιατρε?Ναι ρε Βασιλη δε ξερω τι γινεται. Και να πω πως ηταν μετα το τρακαρισμα παει και ερχεται... Αλλα και απο πριν το θυμαμαι που εκοβε με τον ανεμηστηρα! Αλλα μονο με τον ανεμιστηρα ετσι! Με τα φωτα κανενα θεμα δε πεφτουν, εχω γουφερ και ενισχυτη το αμαξι 400 βατ παλι οχι δεν εχει θεμα! Τωρα το πασχα που ημουν κατω αλλαξα τις βιδες που ηταν οξειδομενες. Αλλα δε μου εκοψε να το δοκιμασω!
καλά έπεσε στο νερό,εκεί έπρεπε να το αφήσεις!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι να εχω πιασει λαθος γιατρε?
Ναι ρε Βασιλη δε ξερω τι γινεται. Και να πω πως ηταν μετα το τρακαρισμα παει και ερχεται... Αλλα και απο πριν το θυμαμαι που εκοβε με τον ανεμηστηρα! Αλλα μονο με τον ανεμιστηρα ετσι! Με τα φωτα κανενα θεμα δε πεφτουν, εχω γουφερ και ενισχυτη το αμαξι 400 βατ παλι οχι δεν εχει θεμα! Τωρα το πασχα που ημουν κατω αλλαξα τις βιδες που ηταν οξειδομενες. Αλλα δε μου εκοψε να το δοκιμασω!
καλά έπεσε στο νερό,εκεί έπρεπε να το αφήσεις!
FORD FORUM