-
Για φαγητό το βράδυ + πολλές μπύρες = http://www.instantstreetview.com/2h1of2z3u8hk8z2rszn8z2u
-
Βασικά όπου και να πάει στο κέντρο, θα απογοητευτεί. Ντάξει για τους άνιωθους ξένους (Αθηναίους, Κύπριους κλπ) καλά είναι, αλλά ο Ντιμίκ που είναι δικό μας παιδί έχει υψηλότερες γευστικές απαιτήσεις φαντάζομαι.
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
και η συμβουλη του αρχαιοτερου....
http://www.tavernoxoros.gr/lofi?t8205Tα σχόλια από κάτω δεν είναι πολύ ενθαρρυντικά, άσε που αν ήταν στην ναυαρίνου παλαιότερα όπως λέει σίγουρα θα είχα φάει και θα μου είχε μείνει αν ήταν τόσο καλός.
Για φαγητό το βράδυ + πολλές μπύρες = http://www.instantstreetview.com/2h1of2z3u8hk8z2rszn8z2u
Νot bad για τουριστικό ζέσταμα και μετά Palio Hamam για περισσότερες μπύρες
Αξίζει η Περαία τώρα το καλοκαίρι - Εδώ.
http://www.instantstreetview.com/2gxuonz3u7xqjz2swzmsz2uΣτο κέντρο πήγαινε κάπου να έχει κόσμο
http://www.instantstreetview.com/2h1rdbz3u8ehmz3i8znvz2uΠεραία έχει αποκλειστεί λόγω απόστασης και ντερλικατέσσεν ούτε για πλάκα....αυτά είναι για Αθηναίους και λοιπους χαμουτζήδες, να λένε ότι φάγανε εκεί αυθεντικό σαλονικιώτικο 'σουβλάκι'
-
Έχει μπει καραβάκι για Περαία, κάθε 1 ώρα με 2,5 ευρώ.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έχει μπει καραβάκι για Περαία, κάθε 1 ώρα με 2,5 ευρώ.+1!!! Κρίμα να περιοριστείτε στο βρωμερό κέντρο που θα λιώνει από την ζέστη και τα καυσαέρια.
-
Για τα αδέρφια εγώ έχω να πω ότι σε ό,τι έχω δοκιμάσει ήταν πολύ καλό. Δύσκολο να βρεις τραπέζι γιατί είναι όλα κι όλα πέντε και το μαγαζί είναι γνωστό στην 'αγορά'. Γύρο και σουτζουκάκια και βρώμα Θεσσαλονικίλας έχει επίσης η Διαγώνιος στην Fanarioton Square, αλλά πάρτε παραπάνω από όσα σκέφτεστε, οι μερίδες είναι μικρές. Επίσης, δεν δουλεύει μπανάλ μέρες οπως π.χ. Σάββατο.
Αν ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο (μαγειρίο, ουζερί κλπ), πες μας για να αναζητηθεί, αν και νομίζω ότι και για κέντρο οι φίλτατοι συμφορουμίτες σε κάλυψαν.
-
Αντί για Διαγώνιο να προτιμηθεί η Διάβαση που είναι λίγο πιο πάνω.
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Περπατάω ΣΣ-Καμάρα δεν παίζει πρόβλημαΣε fast food φάση κοιτάς πολύ δυνατά στην Πολυτεχνείου το Λαϊκόν με τις jack daniels sauces και δίπλα τον Γιάννη με γύρο στα κάρβουνα. Το δια χοιρός στην Ιασωνίδου με ελασσονίτικο και πικάντικες σάλτσες. Το έτση στην νικηφόρου φωκά ήταν καλό με την κυπριακή πίτα και τους περίεργους συνδυασμούς στα condiments αλλά έχω να φάω καιρό από εκεί, ωστόσο για μια δοκιμή είναι καλό. Αν βαστάς cultίλα δίπλα στον ΣΣ μοναστηρίου με κωλλέτη θα πας στον Τάκη για μπιφτεκάκι περιποιημένο.
Αντί για Διαγώνιο να προτιμηθεί η Διάβαση που είναι λίγο πιο πάνω.
Sent from Corsair's brick
+1 για Διάβαση
Αφού θα είστε μέσα στο κέντρο μην παραλήψεις ένα απόγευμα να πας skybar στο ΜΕΤ hotel στην πισίνα στο roof garden. Και αν δεν βαρεθείτε ένα λεωφορείο μέχρι μέγαρο μουσικής για aldebaran αξίζει τον κόπο.
-
Εγώ θα πρότεινα περπάτημα μέχρι Μέγαρο αντί για λεωφορείο. Βραδακι είναι πολυ ωραία.
Sent from Corsair's brick
-
Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα, θα μένουμε κοντά στην πλ Ελευθερίας, Λαδάδικα, Παρασκευή βράδυ 9-10 φτάνουμε και κατεβαίνουμε με το 78 από αεροδρόμιο στην Αριστοτέλους, αφήνουμε βαλίτσες και πάμε για γύρο.
Σάββατο πρωί έχει μίλκο με μπουγάτσα και περπάτημα σε Τσιμισκή μέχρι μεσημέρι.....αυτή η Διάβαση φαίνεται ωραία
Απόγευμα μετά από τους κλασσικούς καφέδες θα παίξει βολτούλα και ζυθοποσία, οπότε και μια βόλτα με τα πόδια παραλιακά μέχρι μέγαρο είναι υπο συζήτηση αν τα μαγαζιά τριγύρω το αξίζουν.
Ανάλογα το πόσο θα τραβήξει η νύχτα υπάρχει και η πιθανότητα να παίξει πατσάς κεφαλάκι το πρωι και κατευθείαν αναχώρηση για αεροδρόμιο.
-
Μυρίζομαι ταξίδι αλα Ryanair (απο Παφο?)
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Μυρίζομαι ταξίδι αλα Ryanair (απο Παφο?)κλασσικά
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα, θα μένουμε κοντά στην πλ Ελευθερίας, Λαδάδικα, Παρασκευή βράδυ 9-10 φτάνουμε και κατεβαίνουμε με το 78 από αεροδρόμιο στην Αριστοτέλους, αφήνουμε βαλίτσες και πάμε για γύρο.Σάββατο πρωί έχει μίλκο με μπουγάτσα και περπάτημα σε Τσιμισκή μέχρι μεσημέρι.....αυτή η Διάβαση φαίνεται ωραία
...
Δεν υπάρχει τέτοιο προϊόν στη Θεσσαλονίκη. Αυτό που υπονοείς το ζητάς ως «κακάο» ή «γάλα κακάο» το πολύ!!
Ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος για να τα κάνεις όλα, αλλά στο κέντρο θα βρεις τα πάντα. Για γύρο δεν έχω να προτείνω τίποτα (δεν ασχολούμαι), αλλά για εστιατόρια, μεζέδες κλπ: Στα Λαδάδικα υπάρχει πάντα το ακριβό αλλά πολύ καλό Εν Ελλάδι, και παραδίπλα το Φρυ (κουζίνα Κάσου). Πολύ καλό το Σέμπρικο. Καινούργιο και δις δοκιμασμένο είναι η Μασσαλία (Μανουσογιαννάκη, πίσω από σινεμά Μακεδονικό). Για την κοπέλα που δεν έχει ξαναδεί Θεσ/νίκη αξίζει και μία βόλτα στην Άνω Πόλη (Λεωφορείο 23 ή ταξί), όπου μπορείς τα φαγάδικα είναι άθλια τουριστικά, με εξαιρέσεις, όπως το «Τοίχο -Τοίχο» και το Ινγκλις (ξανάνοιξε για όσους παλιούς φοιτητές το θυμούνται).
Για πατσά υπάρχει πάντα ο Τσαρουχάς (Ρωμαϊκή αγορά). -
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα, θα μένουμε κοντά στην πλ Ελευθερίας, Λαδάδικα, Παρασκευή βράδυ 9-10 φτάνουμε και κατεβαίνουμε με το 78 από αεροδρόμιο στην Αριστοτέλους, αφήνουμε βαλίτσες και πάμε για γύρο.
Σάββατο πρωί έχει μίλκο με μπουγάτσα και περπάτημα σε Τσιμισκή μέχρι μεσημέρι.....αυτή η Διάβαση φαίνεται ωραία
...
Δεν υπάρχει τέτοιο προϊόν στη Θεσσαλονίκη. Αυτό που υπονοείς το ζητάς ως «κακάο» ή «γάλα κακάο» το πολύ!!
Ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος για να τα κάνεις όλα, αλλά στο κέντρο θα βρεις τα πάντα. Για γύρο δεν έχω να προτείνω τίποτα (δεν ασχολούμαι), αλλά για εστιατόρια, μεζέδες κλπ: Στα Λαδάδικα υπάρχει πάντα το ακριβό αλλά πολύ καλό Εν Ελλάδι, και παραδίπλα το Φρυ (κουζίνα Κάσου). Πολύ καλό το Σέμπρικο. Καινούργιο και δις δοκιμασμένο είναι η Μασσαλία (Μανουσογιαννάκη, πίσω από σινεμά Μακεδονικό). Για την κοπέλα που δεν έχει ξαναδεί Θεσ/νίκη αξίζει και μία βόλτα στην Άνω Πόλη (Λεωφορείο 23 ή ταξί), όπου μπορείς τα φαγάδικα είναι άθλια τουριστικά, με εξαιρέσεις, όπως το «Τοίχο -Τοίχο» και το Ινγκλις (ξανάνοιξε για όσους παλιούς φοιτητές το θυμούνται).
Για πατσά υπάρχει πάντα ο Τσαρουχάς (Ρωμαϊκή αγορά).λες να ζητήσω 'ροδοπάκι' να με κοιτάξουν πιο περίεργα από ότι με το μίλκο?
Άνω πόλη είναι ένα option αλλά θα εξαρτηθεί από το χρόνο που θα φάνε ψωνίζοντας τα θηλυκά.
το φρυ από ότι διαβάζω δεν προτείνεται
Στις 14 Μαρτίου 2014 διαπιστώθηκε ότι πλέον φορέας εκμεταλλεύσεως είναι ουχί η TAPAS Α.Ε., αλλά η Νταρλαγιάννη Αικ. και ΣΙΑ Ο.Ε. Αλλά καθόλου δεν θα στεκόταν κανείς σε αυτήν την ασήμαντη λεπτομέρεια αν η φάβα δεν είχε τη γεύση που υποθέτουμε ότι έχει η σκόνη, αν οι μακαρούνες με τη σιτάκα είχαν λόγο υπάρξεως, οι μακαρούνες με τα αυγά χταποδιού ομοίως, και αν το αλησμόνητο ριζότο σουπιάς δεν ήταν σκιά του αλλοτινού εαυτού του. Θλίψη, θλίψη, ωιμέ και σνιφ και κλαψ (μωρέ λέτε να έτυχε?).
Μασσαλία πολύ στυλιζαρισμένη και new age μου κάνει και τελευταία φορά που κοίταξα δεν είχα vagrancy στην ντουλάπα ούτε μούσι
Το Σέμπρικο με ψήνει περισσότερο λόγω της ατμόσφαιρας παντοπωλείου αν και στα μάτια μου χιπστεράδικο είναι κι αυτό...
Βασικά δεν νομίζω να βρώ αυτό που ψάχνουμε και να συμβιβαστούμε γιατί από ότι βλέπω 'νταβέρνα' με γεύσεις ελληνικού φαγητού καμωμένου σαν της 'γιαγιάς' δεν παίζει πλέον όχι τίποτα άλλο αλλά θέλαμε να δείξουμε στην ¨ανάλατη' της παρέας πως είναι το σωστό φαγητό με τα σωστά και μπόλικα μπαχαρικά
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Σάββατο πρωί έχει μίλκο με μπουγάτσα και περπάτημα σε Τσιμισκή μέχρι μεσημέρι.....αυτή η Διάβαση φαίνεται ωραία...
Το πρόγραμμά σου είναι λίγο λάθος, θέλει tuning. Μετά το μίλκο-μπουγάτσα θέλει μια στάση στο ξενοδοχείο σου πρώτα, και μετά όλα τα άλλα
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα, θα μένουμε κοντά στην πλ Ελευθερίας, Λαδάδικα, Παρασκευή βράδυ 9-10 φτάνουμε και κατεβαίνουμε με το 78 από αεροδρόμιο στην Αριστοτέλους, αφήνουμε βαλίτσες και πάμε για γύρο.
Σάββατο πρωί έχει μίλκο με μπουγάτσα και περπάτημα σε Τσιμισκή μέχρι μεσημέρι.....αυτή η Διάβαση φαίνεται ωραία
...
Δεν υπάρχει τέτοιο προϊόν στη Θεσσαλονίκη. Αυτό που υπονοείς το ζητάς ως «κακάο» ή «γάλα κακάο» το πολύ!!
Ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος για να τα κάνεις όλα, αλλά στο κέντρο θα βρεις τα πάντα. Για γύρο δεν έχω να προτείνω τίποτα (δεν ασχολούμαι), αλλά για εστιατόρια, μεζέδες κλπ: Στα Λαδάδικα υπάρχει πάντα το ακριβό αλλά πολύ καλό Εν Ελλάδι, και παραδίπλα το Φρυ (κουζίνα Κάσου). Πολύ καλό το Σέμπρικο. Καινούργιο και δις δοκιμασμένο είναι η Μασσαλία (Μανουσογιαννάκη, πίσω από σινεμά Μακεδονικό). Για την κοπέλα που δεν έχει ξαναδεί Θεσ/νίκη αξίζει και μία βόλτα στην Άνω Πόλη (Λεωφορείο 23 ή ταξί), όπου μπορείς τα φαγάδικα είναι άθλια τουριστικά, με εξαιρέσεις, όπως το «Τοίχο -Τοίχο» και το Ινγκλις (ξανάνοιξε για όσους παλιούς φοιτητές το θυμούνται).
Για πατσά υπάρχει πάντα ο Τσαρουχάς (Ρωμαϊκή αγορά).λες να ζητήσω 'ροδοπάκι' να με κοιτάξουν πιο περίεργα από ότι με το μίλκο?
Άνω πόλη είναι ένα option αλλά θα εξαρτηθεί από το χρόνο που θα φάνε ψωνίζοντας τα θηλυκά.
το φρυ από ότι διαβάζω δεν προτείνεται
Στις 14 Μαρτίου 2014 διαπιστώθηκε ότι πλέον φορέας εκμεταλλεύσεως είναι ουχί η TAPAS Α.Ε., αλλά η Νταρλαγιάννη Αικ. και ΣΙΑ Ο.Ε. Αλλά καθόλου δεν θα στεκόταν κανείς σε αυτήν την ασήμαντη λεπτομέρεια αν η φάβα δεν είχε τη γεύση που υποθέτουμε ότι έχει η σκόνη, αν οι μακαρούνες με τη σιτάκα είχαν λόγο υπάρξεως, οι μακαρούνες με τα αυγά χταποδιού ομοίως, και αν το αλησμόνητο ριζότο σουπιάς δεν ήταν σκιά του αλλοτινού εαυτού του. Θλίψη, θλίψη, ωιμέ και σνιφ και κλαψ (μωρέ λέτε να έτυχε?).
Μασσαλία πολύ στυλιζαρισμένη και new age μου κάνει και τελευταία φορά που κοίταξα δεν είχα vagrancy στην ντουλάπα ούτε μούσι
Το Σέμπρικο με ψήνει περισσότερο λόγω της ατμόσφαιρας παντοπωλείου αν και στα μάτια μου χιπστεράδικο είναι κι αυτό...
Βασικά δεν νομίζω να βρώ αυτό που ψάχνουμε και να συμβιβαστούμε γιατί από ότι βλέπω 'νταβέρνα' με γεύσεις ελληνικού φαγητού καμωμένου σαν της 'γιαγιάς' δεν παίζει πλέον όχι τίποτα άλλο αλλά θέλαμε να δείξουμε στην ¨ανάλατη' της παρέας πως είναι το σωστό φαγητό με τα σωστά και μπόλικα μπαχαρικά
Πάει και το ροδοπάκι χάλασε, δεν είναι τόσο full fat όσο παλιά
Για το Φρυ, δεν το ήξερα, έχω και καιρό να πάω.
Εάν θέλεις κυριολεκτικά φαγητό της γιαγιάς, υπάρχει ακόμα η Κυρά Γιαννούλα στην Κασσάνδρου, ο ορισμός του παλιού μαγειρίου.
http://www.tavernoxoros.gr/lofi?t39 -
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα, θα μένουμε κοντά στην πλ Ελευθερίας, Λαδάδικα, Παρασκευή βράδυ 9-10 φτάνουμε και κατεβαίνουμε με το 78 από αεροδρόμιο στην Αριστοτέλους, αφήνουμε βαλίτσες και πάμε για γύρο.
Σάββατο πρωί έχει μίλκο με μπουγάτσα και περπάτημα σε Τσιμισκή μέχρι μεσημέρι.....αυτή η Διάβαση φαίνεται ωραία
...
Δεν υπάρχει τέτοιο προϊόν στη Θεσσαλονίκη. Αυτό που υπονοείς το ζητάς ως «κακάο» ή «γάλα κακάο» το πολύ!!
Ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος για να τα κάνεις όλα, αλλά στο κέντρο θα βρεις τα πάντα. Για γύρο δεν έχω να προτείνω τίποτα (δεν ασχολούμαι), αλλά για εστιατόρια, μεζέδες κλπ: Στα Λαδάδικα υπάρχει πάντα το ακριβό αλλά πολύ καλό Εν Ελλάδι, και παραδίπλα το Φρυ (κουζίνα Κάσου). Πολύ καλό το Σέμπρικο. Καινούργιο και δις δοκιμασμένο είναι η Μασσαλία (Μανουσογιαννάκη, πίσω από σινεμά Μακεδονικό). Για την κοπέλα που δεν έχει ξαναδεί Θεσ/νίκη αξίζει και μία βόλτα στην Άνω Πόλη (Λεωφορείο 23 ή ταξί), όπου μπορείς τα φαγάδικα είναι άθλια τουριστικά, με εξαιρέσεις, όπως το «Τοίχο -Τοίχο» και το Ινγκλις (ξανάνοιξε για όσους παλιούς φοιτητές το θυμούνται).
Για πατσά υπάρχει πάντα ο Τσαρουχάς (Ρωμαϊκή αγορά).λες να ζητήσω 'ροδοπάκι' να με κοιτάξουν πιο περίεργα από ότι με το μίλκο?
Άνω πόλη είναι ένα option αλλά θα εξαρτηθεί από το χρόνο που θα φάνε ψωνίζοντας τα θηλυκά.
το φρυ από ότι διαβάζω δεν προτείνεται
Στις 14 Μαρτίου 2014 διαπιστώθηκε ότι πλέον φορέας εκμεταλλεύσεως είναι ουχί η TAPAS Α.Ε., αλλά η Νταρλαγιάννη Αικ. και ΣΙΑ Ο.Ε. Αλλά καθόλου δεν θα στεκόταν κανείς σε αυτήν την ασήμαντη λεπτομέρεια αν η φάβα δεν είχε τη γεύση που υποθέτουμε ότι έχει η σκόνη, αν οι μακαρούνες με τη σιτάκα είχαν λόγο υπάρξεως, οι μακαρούνες με τα αυγά χταποδιού ομοίως, και αν το αλησμόνητο ριζότο σουπιάς δεν ήταν σκιά του αλλοτινού εαυτού του. Θλίψη, θλίψη, ωιμέ και σνιφ και κλαψ (μωρέ λέτε να έτυχε?).
Μασσαλία πολύ στυλιζαρισμένη και new age μου κάνει και τελευταία φορά που κοίταξα δεν είχα vagrancy στην ντουλάπα ούτε μούσι
Το Σέμπρικο με ψήνει περισσότερο λόγω της ατμόσφαιρας παντοπωλείου αν και στα μάτια μου χιπστεράδικο είναι κι αυτό...
Βασικά δεν νομίζω να βρώ αυτό που ψάχνουμε και να συμβιβαστούμε γιατί από ότι βλέπω 'νταβέρνα' με γεύσεις ελληνικού φαγητού καμωμένου σαν της 'γιαγιάς' δεν παίζει πλέον όχι τίποτα άλλο αλλά θέλαμε να δείξουμε στην ¨ανάλατη' της παρέας πως είναι το σωστό φαγητό με τα σωστά και μπόλικα μπαχαρικά
Πάει και το ροδοπάκι χάλασε, δεν είναι τόσο full fat όσο παλιά
Για το Φρυ, δεν το ήξερα, έχω και καιρό να πάω.
Εάν θέλεις κυριολεκτικά φαγητό της γιαγιάς, υπάρχει ακόμα η Κυρά Γιαννούλα στην Κασσάνδρου, ο ορισμός του παλιού μαγειρίου.
http://www.tavernoxoros.gr/lofi?t39Αμαααν...τι μου θύμισες τώρα!!! τελευταία φορά είχα φάει 17 Νοέμβρη του 2000κάτι εκεί παρέα με κάτι συντρόφια του ΕΑΑΚ και μαγείρευε ακόμα η κυρά Γιαννούλα
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έχει μπει καραβάκι για Περαία, κάθε 1 ώρα με 2,5 ευρώ.
πολυ ωραια βολτα. βλεπεις την πολη απο διαφορετικες γωνιες
'γω απο γυρους εχω με διαφορα αγαπημενο το http://www.tavernoxoros.gr/#p=t1109
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
Σάββατο πρωί έχει μίλκο με μπουγάτσα και περπάτημα σε Τσιμισκή μέχρι μεσημέρι.....αυτή η Διάβαση φαίνεται ωραία
...
Το πρόγραμμά σου είναι λίγο λάθος, θέλει tuning. Μετά το μίλκο-μπουγάτσα θέλει μια στάση στο ξενοδοχείο σου πρώτα, και μετά όλα τα άλλα
Μας περνάς για amateurs μου φαίνεται...χειμωνιάτικο πρωινό καθισμένοι σε μαρμάρινα σκαλιά με ΑΓΝΟ κακάο και μπουγάτσα τυρί
Έχει μπει καραβάκι για Περαία, κάθε 1 ώρα με 2,5 ευρώ.

πολυ ωραια βολτα. βλεπεις την πολη απο διαφορετικες γωνιες
'γω απο γυρους εχω με διαφορα αγαπημενο το http://www.tavernoxoros.gr/#p=t1109
πολύ μυστήριο το γυράδικο, και καλά εμείς είμαστε προπονημένοι μην στείλουμε καμια γυναίκα στο νοσοκομείο
-
Μείνε μόνο στο κέντρο, έχεις πολύ λίγο χρόνο για βόλτες στην κάθε Περαία. Σιγά την περιοχή κιόλας.
Nightlife Θεσσαλονίκης