-
H μαρκα MOOG τι ειναι ρε παιδια? Προωθηται πολυ απο το misterauto και επισης χρησιμοποιηται πολυ απο τα συνεργεια ως aftermarket λυση με νορμαλ τιμες.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
H μαρκα MOOG τι ειναι ρε παιδια? Προωθηται πολυ απο το misterauto και επισης χρησιμοποιηται πολυ απο τα συνεργεια ως aftermarket λυση με νορμαλ τιμες.Μεχρι τωρα οταν ακουγα MOOG σκεφτομουν τετοια:
Απο οτι φαινεται ειναι brand της FederalMogul που εχει και τη Ferodo
Απο οτι βλεπω ο ομιλος εχει και αλλες μαρκες, (σε εμενα αγνωστες οι πιο πολλες... ANCO καθαριστηρες, Carter αντλιες, Champion Μπουζι, FEL Pro φλαντζες/τσιμουχες, National ρουλεμαν, Sealed Power ιμάντες, Wagner φρενα/λαμπες)
http://www.fme-cat.com/Application.aspx?year=2008&make=HYUNDAI&model=TUCSON&ga=Y
-
To βάζω εδώ γιατί σε άλλο post που είχα κάνει δεν είχε ανταπόκριση.
Η μάρκα Hoffer απο την οποία προτίθεμαι να αγοράσω αντλία βενζίνης θεωρείται αξιόπιστη εταιρία;
Δεν έχει τύχει να αγοράσω κάτι απο την συγκεκριμένη στο παρελθόν. -
Ο χρήστης piii έγραψε:
Η μάρκα Hoffer απο την οποία προτίθεμαι να αγοράσω αντλία βενζίνης θεωρείται αξιόπιστη εταιρία;
Δεν έχει τύχει να αγοράσω κάτι απο την συγκεκριμένη στο παρελθόν.καλες ειναι
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Δεν έχει τύχει να αγοράσω κάτι απο την συγκεκριμένη στο παρελθόν.καλες ειναι
ok ευχαριστώ.
-
Τι παιχτηκε εδω? Ενταξει εξωτερικα, αλλα εσωτερικα η διαφορα ειναι χαωδης....
http://www.skodaclubpeloponnhsou.gr/201 ... -post.html
-
Προφανώς αφού είναι απομίμηση ή αλλιως ιμιτασιον.
Sent from Corsair's brick
-
Εστιαζω στο μεγεθος της απατης και οχι γιατι διαφερει ενα γνησιο απο ενα 'γνησιο'.
Πως μπορουμε να προστατευτουμε απο τετοιου ειδους απατες? Ποσο μαλλον αν μιλαμε και για αγορες απο το ιντερνετ. -
Εγώ πήρα Bolk πολλαπλασιαστές για το Polo μου. 90€ με μεταφορικά, εγγύηση λάθος ανταλλακτικού και ήρθαν σε 2 μέρες με UPS. Τέλειο.
-
Βέβαια έχω επανειλημμένα γράψει πως τα ανταλλακτικά bolk είναι γτπ
-
Ελπίζω να πάνε δυο χρονάκια.
-
Τι γνώμη έχετε για τα beru;
Τώρα βέβαια είναι αργά μιας και τα προτίμησα αντί για bosch και Valeo σε πολλαπλασιαστές.
Απλά απο περιέργεια. -
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Ελπίζω να πάνε δυο χρονάκια.Σόρρυ κιόλας αλλά αν είναι να πάνε για δύο χρονάκια μόνο, μάλλον τσάμπα τα λεφτά.
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
Τώρα βέβαια είναι αργά μιας και τα προτίμησα αντί για bosch και Valeo σε πολλαπλασιαστές.
Απλά απο περιέργεια.Εξαιρετικά ποιοτικά προϊόντα σαφως ανώτερα απο τα Valeo και απο Bosch τολμώ να πω.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Απλά απο περιέργεια.Εξαιρετικά ποιοτικά προϊόντα σαφως ανώτερα απο τα Valeo και απο Bosch τολμώ να πω.
+1 εφάμιλλης ποιότητας με denso, οι πολλαπλασιαστές τους.
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
Ελπίζω να πάνε δυο χρονάκια.
Σόρρυ κιόλας αλλά αν είναι να πάνε για δύο χρονάκια μόνο, μάλλον τσάμπα τα λεφτά.
Δυστυχώς δεν είχε τύχει να διαβάσω τα συγκεκριμένα μηνύματα στο φόρουμ και οι Bosch έβγαιναν στα 150€. Οι προηγούμενοι (200€ σε συνεργείο) και οι μανίσιοι πήγαν από περίπου 5 χρόνια, είδα χαΐρι και από εκεί.
Ίσως έπρεπε να πάρω τους BERU που θα έβγαιναν 120€, αλλά δεν ήξερα καθόλου και πήρα τα φθηνότερα.
-
Κρίμα. Μακάρι να σου βγουν ΟΚ.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κρίμα. Μακάρι να σου βγουν ΟΚ.Sent from Corsair's brick
Θα τη βγάλουμε κουτσά στραβά, έχω και τους προηγούμενους - ένας ήταν εντελώς προβληματικός, ένας μέτριος και οι άλλοι δύο αρκετά ΟΚ.
Εδώ άρχισαν να ξεκολλάνε οι ταπετσαρίες από τις πόρτες, αν έχω το ίδιο αμάξι και μετά από δύο χρόνια οι πολλαπλασιαστές BOLK με μάραναν!
-
Θύμισε μου για τι Polo μιλάμε;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Θύμισε μου για τι Polo μιλάμε;Sent from Corsair's brick
Είναι Polo 9N του 2003 (75hp). Οι προηγούμενοι ήταν μάρκας BREMI.
Δεν ξέρω αν έφταιγαν 100% οι πολλαπλασιαστές. Σκουριά έχουν πιάσει, ίσως να έφταιγε και μόνο αυτό.
Ανταλλακτικά μέσω internet? Αξίζει τον κόπο? Τι λέτε?