-
Ωχ, ωχ, δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα πάντως....
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν διαβαζατε καλά όμως θα ξέρατε πως το QQ έχει γυφτικη μούρη!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Αν διαβαζατε καλά όμως θα ξέρατε πως το QQ έχει γυφτικη μούρη!Και κορεάτικη εμφάνιση και όχι εμφάνιση Mazda, Lexus κλπ ιαπωνοπρίμιουμ ...
-
Αν διαβαζατε καλά όμως θα ξέρατε πως το QQ έχει γυφτικη μούρη!Γιατι?
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Εχω πετυχει αρκετα πλεον και μερικα στην καλη εκδοση.. πραγματικα οσο παει βελτιωνεται το QQ σχεδιαστικα.. το πρωτο ηταν καλο την εποχη του, το φειςλιφτ το βελτιωσε αρκετα και το τελευταιο θα πιστευα οτι εχει σημα lexus ή mazda και οχι nissan...
Εκει δε που εχει βαλει γκολ απο τ αποδυτηρια στον τομεα ειναι σε σχεση με τον αμεσο αντιπαλο το sx4 cross το οποιο και καταφεραν στη suzuki να το κανουν να μοιαζει ΠΟΛΥ με την περασμενη γενια QQ πριν το fl.. λες και ειναι περασμενης γενιας αμαξι διπλα στο νεο QQ μοιαζει...Οι πωλησεις τους όμως αλλα δείχνουν ως τωρα. Πιο πολυ ειχε πουλήσει το πρώτο τετράμηνο το scross. Για τον Μάη δεν εχω βρει αναλυτικά στοιχεια ανα μοντέλο. Φυσικα το qq ειναι πολυ πιο εμφάνισιμο εξωτερικά. Αλλα το scross σαφώς πιο vfm γι αυτο πουλά παροτι εξωτερικά υστερεί σε σχέση με το qq
Αρα απλα καταληγεις σ αυτο που εγραψα στο ποστ ,συμφωνεις οτι υστερει και εντονα εξωτερικα και απλα εγραψες για να γραψεις καθως ουδεμια σχεση εχει η ομορφια με τις πωλησεις.. εκτος αν εχεις το suzuki και σου θιξαμε το οχημα..
-
το ξερω οτι εχουν διαφορα!!ρωταω απλα αν ειναι μεγαλη και αντιληπτη....
-
Πάντως σαν μοναδικό παράπονο από το Κασκαι για μένα είναι το γεγονός ότι οι πίσω πόρτες σε όλες τις εκδόσεις έχουν πολύ σκληρά και χαμηλής ποιότητας πλαστικά. Κάτι που κάνεις δεν έχω δει να άναφερει. Δεν σημαίνει τίποτε αλλά δεν μου άρεσε πολύ σαν εικόνα
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Πάντως σαν μοναδικό παράπονο από το Κασκαι για μένα είναι το γεγονός ότι οι πίσω πόρτες σε όλες τις εκδόσεις έχουν πολύ σκληρά και χαμηλής ποιότητας πλαστικά. Κάτι που κάνεις δεν έχω δει να άναφερει. Δεν σημαίνει τίποτε αλλά δεν μου άρεσε πολύ σαν εικόναSent from my Nexus 7 using Tapatalk
Αν αναφέρεσαι στο πρωτης γενιάς QQ το έχω αναφέρει εδώ και χρόνια μαζί με την κάκιστη συναρμογή της πίσω χειρολαβής και τα ευαίσθητα πλαστικά κλιπσάκια της εσωτερικής επένδυσης. Παρέα βέβαια και με το ξεφλούδισμα στην κεντρική κονσόλα.
-
Μιλάω για το καινούργιο.... Τα του παλιού είναι γνωστά. Βέβαια αυτά δεν αποτελούν λόγο για να είναι κακό ένα αμάξι αλλά όχι και Lexus...
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Γιατι?
Γιατί έτσι γράφει σε παραδίπλα θέμα!
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Μιλάω για το καινούργιο.... Τα του παλιού είναι γνωστά. Βέβαια αυτά δεν αποτελούν λόγο για να είναι κακό ένα αμάξι αλλά όχι και Lexus...Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Το εχω γραψει και εγω για τη κακη συναρμογη στις πορτες και τον μετριο διακοσμο.
-
Γιατι?
Γιατί έτσι γράφει σε παραδίπλα θέμα!
Α συγγνωμη δεν το ηξερα.
Νταξ τωρα εγω ειμαι και λατρης του χρωμιου. Ειμαι κι απο Δυτικα Προαστια. Οποτε... μπορει να αποτελει και προεκταση μου.
Να τρανο παραδειγμα και εδω εγω.
Κανουμε μετακομιση οσαν αλλοι Ρομά. Μεσα χωρεσαν μια συρταριερα, δυο βιβλιοθηκες (διαλυμενες, ετσι?) 6 κουτες με βιβλια της σχολης, παπλωματα, ρουχα κλπ. Οχι κι ασχημα νομιζω..... Κοντυναμε και το αυτοκινητο! -
Μηδενικη ορατοτητα απο τον κεντρικο + φρεναρισμα πανικου ολα στον καριτζαφλο.. wise..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μηδενικη ορατοτητα απο τον κεντρικο + φρεναρισμα πανικου ολα στον καριτζαφλο.. wise..Δοξα τω Θεω εφτασε σωος και αβλαβης ο φαδερ. Θελω να πιστευω την αλλη βδομαδα θα χουμε λιγοτερα πραγματα.
-
Ο χρήστης stellar έγραψε:
Κατ' αρχήν ευχαριστούμε για το review!!
Το Octavia δεν έχει μεγάλο πορτμπαγκάζ, έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!! Λογικό να σου φαίνεται μικρό του QQ!!
Για το φωτισμό απ' ότι βλέπω στο φυλλάδιό του η Techna έκδοση έχει φώτα ανάγνωσης μπροστά και πίσω και φως στα σκιάδια!Η πίσω κάμερα έχω δει σε βιντεάκι που ρίχνει νερό μαζί με τον υαλοκαθαριστήρα, απλά δεν ξέρω αν έχει πιτσιλιστίρι η ίδια ή απλά πλένεται με το νερό του παραθύρου...
Επίσης σε βιντεάκι ένας έλεγε ότι υπάρχει κάπου στο μενού επιλογή να κλείνουν/ανοίγουν οι καθρέφτες αυτόματα με το κλείδωμα/ξεκλείδωμα! Το χεις ψάξει?Kαι εγω θα συμφωνησω, οτι ειναι αδικη η συγκριση QQ με Octavia, μιας και το ενα αυτοκινητο ειναι κουρσα (30+ εκατοστα μακρυτερο απο το QQ) ενω το QQ εχει διαστασεις hatchback.
By the way, επειδη εγω εψαχνα αυτοκινητο με χωρους, και αφου τελικα απερριψα station wagon, και καποια πολυμορφικα λογω κοστους (c4 picasso, scenic) ειδα οτι τους αμεσως μεγαλυτερους χωρους ειχε το QQ και το ford cmax σε αυτην τη κατηγορια.Τελος, ψαχνοντας βρηκα αυτην την εφαρμογη για android, η οποια φαινεται αρκετα καλη:
[url]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nissan.qqdriverguide[/url]Eπειδη δεν εχω παραλαβει ακομα το αυτοκινητο, δεν μπορω να την αξιολογησω πληρως.
Η εφαρμογή αυτή είναι για την τελευταία έκδοση;;; Δεν κάνει για τα προηγούμενα μοντέλα;;;
Στάλθηκε από το LG-E975 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Κανουμε μετακομιση οσαν αλλοι Ρομά. Μεσα χωρεσαν μια συρταριερα, δυο βιβλιοθηκες (διαλυμενες, ετσι?) 6 κουτες με βιβλια της σχολης, παπλωματα, ρουχα κλπ. Οχι κι ασχημα νομιζω..... Κοντυναμε και το αυτοκινητο!
μια μεταφορική θα κοστιζε λιγότερο από τα πάνω κάτω
-
Ο χρήστης pepis έγραψε:
Η εφαρμογή αυτή είναι για την τελευταία έκδοση;;; Δεν κάνει για τα προηγούμενα μοντέλα;;;
Στάλθηκε από το LG-E975 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομιζω οτι ειναι μονο για το τελευταιο μοντελο.Σιγουρα δηλαδη για το κομματι του augmented reality.
Τωρα εχει, απο οτι εχω δει, και καποιους πινακες με συμβολα και φωτεινες ενδειξεις, και την εξηγηση τους. Αν ειναι κοινα στα δυο μοντελα, ισως μπορεις να βοηθηθεις. -
Καλησπερα και παλι!
Μολις γυρισα σπιτι με το καινουριο μου αυτοκινητο, ενα λευκο 1.5 Qashqai Energy
Δυστυχως η διαδρομη που εκανα δεν ηταν πολυ μεγαλη, μολις 30 χλμ, οποτε δεν μπορω να πω πολλα πραγματα ακομα.
Τα μονο που σημειωσα προς το παρον ειναι οτι εχει φοβερη ηχομονωση, πολυ καλη ποιοτητα κυλισης, και πολυ καλη αναρτηση.
Μεχρι 120 που πηγα στην Αττικη Οδο με 6η, μου αφησε πολυ καλη αισθηση.
Λιγο προσπαθω να προσαρμοστω λιγακι με τον ογκο του, μιας και ερχομαι απο ενα mazda 2, αλλα ενταξει ολα μια συνηθεια ειναι. Περισσοτερο ειναι η ψευδαισθηση του ογκου, λογω του υψους του αυτοκινητου, παρα οι πραγματικες του διασασεις.
Οταν γραψω μερικα χιλιομετρα, θα μπορω να εχω και μια πιο πληρη εικονα!Υ.Γ:καλα ελεος με τις αντιπροσωπειες που στο δινουν με 500 ml καυσιμο!Ας χρεωναν 10 ευρω παραπανω, παρα να ψαχνεις σαν τον τρελο να βρεις βενζιναδικο!Ο κατασκευαστης λεει 55 λιτρα, και η αντλια εδειξε 55,8!Για τοσο αδειο μιλαμε!
-
καλοτάξιδο φίλε να το χαρείς!
περιμένουμε ενυπώσεις
-
Καλοταξιδο!
Ή ο βενζινας ειναι λίγο απάτη!
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)