-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
να κανεις μπανιο τοτε
Γιατι δεν περνάς μόνος σου ;
δε χρειαζεται καν να κανω κατι για να περασω,χωραω απο κατω
Ε αυτο λέμε βρε πάσα μου τόση ωρα... Οτι ακομα και σε αυτο το τόσο απλό, είσαι κότα λυρατη
θα κατσω εγω να σκασω που η μπαρα ειναι πιο ψηλα απο το οχημα?
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Και οποιος δεν του το επιτρεψει να τον χρησιμοποιησει ως κινητο προπετασμα για να κρυψει τη παρανομια του*, τον λεει τσατσο του εργολαβου.
*Προσεχε: δεν περναει τα διοδια με το ετσι θελω αλλα ΜΟΝΟΣ του, και μετα οτι γινει, αλλα χρησιμοποιει αλλα κινουμενα αυτοκινητα για να περασει τσαμπα και να μη φαινεται η πινακιδα του, και εδω λεει εμας μαγκες του πληκτρολογιου...
κι εσενα τι σε νοιαζει?σε εμποδιζει σε κατι?
δεν μπορεις να καταλαβεις το τι με ενοχλει οταν χρησιμοποιει ΕΜΕΝΑ για να κανει τη παρανομια ΤΟΥ? Δεν καταλαβαινεις αυτο απο μονο του, δεν καταλαβαινεις οτι εγω εχω πληρωσει, δεν καταλαβαινεις οτι εγω θεωρω οτι ΑΥΤΟΙ οι δρομοι πρεπει να πληρωνονται για τη χρηση τους απο τους χρηστες τους (και οχι ολοι οσοι εχουν διοδια, πχ και εγω τσαντιζομαι απιστευτα με τα διοδια σε δρομους υπο κατασκευη), τι δεν καταλβαινεις απο ολα αυτα?
Δεν καταλαβαινεις το απλο 'δεν γουσταρω και δεν επιτρεπω να με χρησιμοποιει για αυτο το σκοπο'?
εσυ μπορει να μη γουσταρεις πολλα πραγματα
και οπως ειχες γραψει σε ενα αλλο τοπικ για την αριστερη λωριδα,το αν κανω παρανομια ειναι δουλεια της τροχαιας να με ελενξει,οχι εσυ.Ειδες που εισαι χαζος ρε πστ μου? Το να σε ελεγξω για το αν πληρωσεις διοδια, θα ηταν να σε δω να περνας ΜΟΝΟΣ σου απο ΑΛΛΗ λωριδα, και να ερχομουν να σε εμποδισω ή να σε σταματησω. Εγω σου λεω οτι δεν γουσταρω να χρησιμοποιεις εμενα για να κανεις τη παρανομια σου, και αυτο φυσικα περναει πρωτα απο το δικο μου χερι να σε σταματησω να το κανεις. Με τη δικια σου λογικη αμα μου χαιδευεις το κωλο εγω δεν εχω δικαιωμα να σου πιασω το χερι και να σε σταματησω, αλλα μονο να παρω την αστυνομια και να καταγγειλω σεξουαλικη παρενοχληση ενω εσυ συνεχιζεις να τον πιανεις.
EDIT: συμφωνα με τη δικια σου λογικη ουτε τηλ μπορω να παρω, μονο αν τυχει να περναει απο διπλα μας εκεινη τη στιγμη και σε δει.
μα κι εγω δε θα σου πω να μη τρεχεις πανω απο το οριο,απλα θα πηγαινω στην αριστερη με 120 και απλα δε γουσταρω να εισαι πισω απο εμενα σε μικροτερη αποσταση απο οσο γουσταρω εκεινη τη χρονικη στιγμη.
Εχμ, φιλαρακι, το να παραμενεις στην αριστερη λωριδα ειναι το ιδιο παρανομο με το να θελω να πηγαινω πιο γρηγορα.
Anyway, κανε οτι νομιζεις, αν σε πετυχω ομως σε διοδια μη λες μετα οτι σε ποναει ο κωλος σου.
-
Σε διόδια, μπροστά σε κάμερες, μάρτυρες, κτλ...θα τον χτυπησεις και θα πονέσει ο δικός του κωλος ή ο δικός σου απο το νομικό σκισιμο που θα ακολουθήσει;
τζάμπα εισόδημα του εξασφαλιζειςΣτάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Και οποιος δεν του το επιτρεψει να τον χρησιμοποιησει ως κινητο προπετασμα για να κρυψει τη παρανομια του*, τον λεει τσατσο του εργολαβου.
*Προσεχε: δεν περναει τα διοδια με το ετσι θελω αλλα ΜΟΝΟΣ του, και μετα οτι γινει, αλλα χρησιμοποιει αλλα κινουμενα αυτοκινητα για να περασει τσαμπα και να μη φαινεται η πινακιδα του, και εδω λεει εμας μαγκες του πληκτρολογιου...
κι εσενα τι σε νοιαζει?σε εμποδιζει σε κατι?
δεν μπορεις να καταλαβεις το τι με ενοχλει οταν χρησιμοποιει ΕΜΕΝΑ για να κανει τη παρανομια ΤΟΥ? Δεν καταλαβαινεις αυτο απο μονο του, δεν καταλαβαινεις οτι εγω εχω πληρωσει, δεν καταλαβαινεις οτι εγω θεωρω οτι ΑΥΤΟΙ οι δρομοι πρεπει να πληρωνονται για τη χρηση τους απο τους χρηστες τους (και οχι ολοι οσοι εχουν διοδια, πχ και εγω τσαντιζομαι απιστευτα με τα διοδια σε δρομους υπο κατασκευη), τι δεν καταλβαινεις απο ολα αυτα?
Δεν καταλαβαινεις το απλο 'δεν γουσταρω και δεν επιτρεπω να με χρησιμοποιει για αυτο το σκοπο'?
εσυ μπορει να μη γουσταρεις πολλα πραγματα
και οπως ειχες γραψει σε ενα αλλο τοπικ για την αριστερη λωριδα,το αν κανω παρανομια ειναι δουλεια της τροχαιας να με ελενξει,οχι εσυ.Ειδες που εισαι χαζος ρε πστ μου? Το να σε ελεγξω για το αν πληρωσεις διοδια, θα ηταν να σε δω να περνας ΜΟΝΟΣ σου απο ΑΛΛΗ λωριδα, και να ερχομουν να σε εμποδισω ή να σε σταματησω. Εγω σου λεω οτι δεν γουσταρω να χρησιμοποιεις εμενα για να κανεις τη παρανομια σου, και αυτο φυσικα περναει πρωτα απο το δικο μου χερι να σε σταματησω να το κανεις. Με τη δικια σου λογικη αμα μου χαιδευεις το κωλο εγω δεν εχω δικαιωμα να σου πιασω το χερι και να σε σταματησω, αλλα μονο να παρω την αστυνομια και να καταγγειλω σεξουαλικη παρενοχληση ενω εσυ συνεχιζεις να τον πιανεις.
EDIT: συμφωνα με τη δικια σου λογικη ουτε τηλ μπορω να παρω, μονο αν τυχει να περναει απο διπλα μας εκεινη τη στιγμη και σε δει.
μα κι εγω δε θα σου πω να μη τρεχεις πανω απο το οριο,απλα θα πηγαινω στην αριστερη με 120 και απλα δε γουσταρω να εισαι πισω απο εμενα σε μικροτερη αποσταση απο οσο γουσταρω εκεινη τη χρονικη στιγμη.
Εχμ, φιλαρακι, το να παραμενεις στην αριστερη λωριδα ειναι το ιδιο παρανομο με το να θελω να πηγαινω πιο γρηγορα.
Anyway, κανε οτι νομιζεις, αν σε πετυχω ομως σε διοδια μη λες μετα οτι σε ποναει ο κωλος σου.
το να μη πληρωνεις διοδια ειναι το ιδιο παρανομο με το να φρεναρεις χωρις λογο.
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Σε διόδια, μπροστά σε κάμερες, μάρτυρες, κτλ...θα τον χτυπησεις και θα πονέσει ο δικός του κωλος ή ο δικός σου απο το νομικό σκισιμο που θα ακολουθήσει;
τζάμπα εισόδημα του εξασφαλιζειςΣτάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μην ανησυχεις, εχω το τροπο μου. Και δεν χρειαζεται να γινει εκει και τοτε...
Παλικαρι μου, τοσο καιρο σε τοσα θεματα λες μιντλετονς και νομιζεις οτι επιχειρηματολογεις. Στη πραγματικοτητα εισαι μια πορδη που ανοιξει το στομα της και βγαινουν αλλες πορδες απο μεσα. Τοσο απλα.
-
Έχεις ξεσαλώσει. Λίγο πιο σεμνά.
-
Σωπα ρε. Αυτος θα μας πηδηξει ολους απο το πληκτρολογιο του.
-
Εισαι μεγαλος αστειατορας παλικαρι μου. ΜΙΑ απαντηση της προκοπης σε αυτα που σου γραφω και γραφουν ομως ΔΕΝ εχεις δωσει. Ολο ΜΑΛΑΚΙΕΣ γραφεις.
Ο χρήστης soch έγραψε:
Έχεις ξεσαλώσει. Λίγο πιο σεμνά.Το επιβαλλει η περισταση Διεγράφη. Τι δεν καταλαβαίνεις από τις προηγούμενες επεμβάσεις mod ? [mod]
-
είναι μΑνΓκας, τι δεν καταλαβαίνεις?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
είναι μΑνΓκας, τι δεν καταλαβαίνεις?Εσυ θα μας πεις μερικα πραγματα για τα εργα που ξερεις τοσο καλα τελικα ή θα μας αφησεις με την περιεργεια?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μην ανησυχεις, εχω το τροπο μου. Και δεν χρειαζεται να γινει εκει και τοτε...
Παλικαρι μου, τοσο καιρο σε τοσα θεματα λες μιντλετονς και νομιζεις οτι επιχειρηματολογεις. Στη πραγματικοτητα εισαι μια πορδη που ανοιξει το στομα της και βγαινουν αλλες πορδες απο μεσα. Τοσο απλα.
εισαι ο απολυτος τιποτενιος.
τραβα πληρωσε τωρα τα διοδια σου να αισθανθεις ευρωπεος. -
Εγω ειμαι τιποτενιος? Που τοσο καιρο γραφεις και τελικα δεν εχεις πει τιποτα? Αστερακι μου, και εσυ και ο αλλος αστεριας του συμπαντος, θα μου απαντησετε αυτο που ρωτησα? Θεωρειτε οτι αυτοι οι δρομοι πρεπει να ειναι τσαμπα, ή το προβλημα ειναι οτι τους θεωρειτε ακριβους και οτι ειναι ετσι για να πλουτιζει ο εργολαβος?
Το παρατραβάς. Αλλο να πεις στον άλλον 'λες βλακείες' και άλλο 'είσαι βλάκας' [Mod]
-
Μια ερωτηση. Υπαρχει περιπτωση να σε σταματησουν για ελεγχο-παραβαση στο δρομο και αφου κανουνε ελεγχο ολα τα στοιχεια να μην επιδωσουν κληση εκεινη τη στιγμη και να σου ανακοινωσουν επι τοπου οτι η κληση θα ερθει με το ταχυδρομειο??
Με κυνηγησε τζιπακι της αστυνομιας για κανα χιλιομετρο αποψε το βραδυ γιατι σε κατοικημενη περιοχη τερματισα τη 1η και σχεδον ολη τη 2α. Αφου μου ειπανε χιλια δυο λογω αυτου κ το οτι οδηγουσα με σαγιοναρα, μου εδωσαν πισω το διπλωμα κ τη ταυτοτητα κ μου ειπαν οτι θα μου ερθει φουσκωμενο το προστιμο στο σπιτι!?!?
Παρολαυτα δε θα πρεπει να ερθει υπογεγραμμενο και απο εμενα για να εχει ισχυ?
-
Κληση μαρτυρα θα σου ερθει. Δικαστηριο.
Σαγιοναρα... Μη μου πεις πως φορουσες ζωνη;; -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω ειμαι τιποτενιος? Που τοσο καιρο γραφεις και τελικα δεν εχεις πει τιποτα? Αστερακι μου, και εσυ και ο αλλος αστεριας του συμπαντος, θα μου απαντησετε αυτο που ρωτησα? Θεωρειτε οτι αυτοι οι δρομοι πρεπει να ειναι τσαμπα, ή το προβλημα ειναι οτι τους θεωρειτε ακριβους και οτι ειναι ετσι για να πλουτιζει ο εργολαβος?Το παρατραβάς. Αλλο να πεις στον άλλον 'λες βλακείες' και άλλο 'είσαι βλάκας' [Mod]
και τα 2
εσυ αν θες να πληρωνεις πληρωνε,ζμπουτσαμ. -
Ο χρήστης STROF έγραψε:
Κληση μαρτυρα θα σου ερθει. Δικαστηριο.
Σαγιοναρα... Μη μου πεις πως φορουσες ζωνη;;Χεχ! Μουφα δηλαδη το εργακι ε?
-
Γελας που θα πας κατηγορουμενος στο δικαστηριο;;
-
Ο χρήστης STROF έγραψε:
Γελας που θα πας κατηγορουμενος στο δικαστηριο;;Εγω νομίζω ότι απλά τον ψάρωναν.Γιατί δεν του έκοψαν επιτόπου κλήση ή να τον περάσουν αυτόφωρο αν έκανε κάτι τόσο παράνομο ;
-
τι να του κανουνε?
ουτε η οδηγηση με σαγιοναρα απαγορευεται ουτε ειχαν ρανταρ για να τον γραψουν για ταχυτητα. -
Η οδηγηση με σαγιοναρα απαγορευεται. Το γραφει ο ΚΟΚ οτι το παπουτσι θα πρεπει να ειναι εφαρμοστο. Απλα τα φουσκωσαν τοσο πολυ χθες βραδυ που λεω ή λενε μλκιες για να με ψαρωσουν ή οντως θα μου ερθει κανα ρολο κουζινας γεματο παραβασεις κ θα παρω το πρωτο τροχαιοδανειο στην ελλαδα!!
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.