-
Στην εκπομ[ή του μουντιάλ στη Νέριτ ΤΩΡΑ Τάκης Πουρναράκης
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ο Καμπελ ειναι παικτης της Αρσεναλ που τον ειχε δωσει σε μια μικρη ομαδα να ψηθει. Επειδη βαρεθηκα να διαβαζω την ανακριβεια
Δεν αφαιρεί τίποτα από το επιχείρημά μου όμως.
Παραμένει ότι τυπικά η Ελλάδα έχει πολύ καλύτερο υλικό από αρκετές ομάδες του μουντιάλ και όχι χειρότερο υλικό από αυτό του 2004.
Αλλού πάσχει.Δεν αφαιρεί τίποτα, αλλά δεν μπορούσα να μην το πω.
Δεν ξέρω αν έχει καλύτερο υλικό από το 2004 (διαφωνώ) θα το δειξει και ο χρόνος συν τοις άλλοις, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι πλην του αριστερού μπακ (δεν έχουμε τέτοιον - Ο Χολεβμπας είναι ανέκδοτο) έχουμε τις καλύτερες μονάδες μας στην άμυνα. Και ενώ αυτό σε κάθε προπονητή στον πλανήτη δίνει αυτοπεποίθηση να παίξει πιο ανοιχτά, εφόσον έχει άμυνα εμπιστοσύνης, σε μας αντιμετωπίζεται με μία ηλίθια νοοτροπία 'εφόσον έχουμε καλούς αμυντικούς, πρέπει να παίξουμε άμυνα'
Εντι ο Νταμπίζας αν θυμάμαι καλά έκανε καλή καρριέρα στη Νιουκαστλ, ο Γιαννακόπουλος βασικότατος στη Μπόλτον, ο Βρύζας εξαιρετικές χρονιές στην Περούτζια και είχε παρει μεταγραφή στη βιόλα (δε θυμάμαι βέβαια αν εγινε εκείνο το καλοκαίρι), ο Φύσσας (φτου φτου) βασικός στην Μπενφίκα, μόνο ο Καραβούτας ήταν μπες-βγες στην Ίντερ
ΤΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Btw παει για υπερκαζο η Αργεντινη,ακομα και η ισοπαλια με το Ιραν ειναι αδυνατον να ξεπλυθει απο τον ΔουναβηΕυτυχώς την έκανε την δουλειά ο Μεσσι, αλλιώς θα είχαμε δικαστήρια στην Αργεντινή.
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
δεν αξιζε να παρει τιποτα απο αυτο το παιχνιδι αυτη η αργεντινη και ειδικα αυτος ο μεσσι..
αν ειναι δυνατον εχεις παρει 100000000000 μπαλες(χρυσες και μη..) και δυο παιχνιδια τωρα να μην μπορεις να παρεις τα ποδια σου να περασεις δυο τρεις ενω στην μπαρτσελονα τα δινεις ολα.. -
Προφανως εχει διαφορετικους συμπαικτες στην Μπαρτσελονα...
Στην εθνικη παντα παιρνει απο τα 3 το μακρυτερο,στανταρακι οπως και η Αγγλια -
μα η τακτικη δεν εχει αλλαξει ολοι για το μεσσι και ο μεσσι για αυτον ετσι ειναι στην μπαρτσελονα ετσι ειναι και στην αργεντινη (βασικα ολες σχεδον οι μεγαλες εθνικες ετσι κανουν σε αυτο το μουντιαλ τεσπα..)
απλα τρατζικ -
Πολυ κριμα που δεν πηρε το Χ το Ιραν ,το αξιζε.
-
Τί Μουντιάλ είναι αυτό;;;;;;;
-
Εντάξει δεν υπάρχει αυτό
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Στην εκπομ[ή του μουντιάλ στη Νέριτ ΤΩΡΑ Τάκης ΠουρναράκηςAλήθεια;
-
μπραβο στον κλοζε εφτασε τα 15 μαζι με τον ροναλντο
-
τι βλεπουμε παλι ω θεοι..μακραν το καλυτερο παιχνιδι μεχρι στιγμης (μετα τις εθνικης σαφως.. )
-
Παίζει να είναι το καλύτερο μουντιάλ έβερ!
-
Όχι 'παίζει'. 'Χωρίς αμφιβολία' θα έλεγα.
-
Φοβερό Μουντιάλ!
Οι Γκανέζοι έκαναν φοβερή εμφάνιση! Έχασα τον αγώνα της Αργεντινής αλλά και εκεί από ότι βλέπω το Ιράν μπορούσε να κάνει την ζημιά. Ίσως να είναι καλύτερα να διοργανώνεται το Μουντιάλ σε κλίματα διαφορετικά του ΕυρωπαϊκούΟ Μπάστιαν έπρεπε να ξεκινήσει βασικός απόψε.
Συγχαρητήρια στον Κλόζε!
EDIT: Όμορφη η κίνηση του Ρονάλντο (του μαχητή όχι του κλάψα) να συγχαρεί τον Κλόζε. -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
τι βλεπουμε παλι ω θεοι..μακραν το καλυτερο παιχνιδι μεχρι στιγμης (μετα τις εθνικης σαφως.. )Πολυ καλο αλλα οχι σα το Ελβετια - Γαλλια που πιστευω ηταν το ανωτερο απ ολα.. Η αποψη μου επισης ειναι ,και αφου ειδαμε 2 παιχνιδια καθε ομαδας, πως η Γαλλια ειναι η πιο ολοκληρωμενη ομαδα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
τι βλεπουμε παλι ω θεοι..μακραν το καλυτερο παιχνιδι μεχρι στιγμης (μετα τις εθνικης σαφως.. )
Πολυ καλο αλλα οχι σα το Ελβετια - Γαλλια που πιστευω ηταν το ανωτερο απ ολα.. Η αποψη μου επισης ειναι ,και αφου ειδαμε 2 παιχνιδια καθε ομαδας, πως η Γαλλια ειναι η πιο ολοκληρωμενη ομαδα.
Δεν παρακολούθησα ολόκληρα τα παιχνίδια των πετεινών αλλά από τα αποτελέσματά και τις φάσεις που είδα, δείχνουν εντυπωσιακοί. Όμως κι οι Ολλανδοί φαίνονται σε πολύ καλή κατάσταση νικώντας τους Ισπανούς και τους σκληροτράχηλους Αυστραλούς. Έχουν και τον Ρόμπεν σε πολύ καλή φόρμα, ιπτάμενος από κάθε άποψη και τον Πέρσι ο οποίος δείχνει ορεξάτος να ζωγραφίσει (ξανά). Επιπλέον σαν σύνολο είναι αρκετά καλοί με έναν πολύ καλό προπονητή (προσωπικά τον καλύτερο του Μουντιάλ με διαφορά). Οι Γερμανοί θα πάνε και εκείνοι καλά, παίζουν ορθολογικό ποδόσφαιρο, πλήρης ομάδα σε όλες τις γραμμές και με αντοχή. Η ισοπαλία με 'αυτή' τη Γκάνα που αντιμετώπισαν είναι μπόνους για αυτούς. Από εκεί και πέρα νομίζω πως η Ουρουγουάη θα είναι η καλύτερη από της Λατινικές ομάδες και η Ιταλία είναι ερωτηματικό.
-
Στα δυσκολα θα φανουν οι ομαδες που εχουν καλους προπονητες
Θεωρω οτι η Ολλανδια δεν ανηκει σε αυτες,σε αντιθεση με την Γαλλια -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Θεωρω οτι η Ολλανδια δεν ανηκει σε αυτες,σε αντιθεση με την ΓαλλιαΟ van Gaal είναι προπονητής των Ολλανδών όχι των Γάλλων.
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Θεωρω οτι η Ολλανδια δεν ανηκει σε αυτες,σε αντιθεση με την ΓαλλιαΟ van Gaal είναι προπονητής των Ολλανδών όχι των Γάλλων.
Κι εγώ πιστεύω από την μέχρι τώρα εικόνα η Γαλλία είναι σαφώς ανώτερη της Ολλανδίας.
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)