-
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Ελλείψει άλλης κωμωδίας άρχισα να βλέπω αυτό. Καλούτσικο αλλά μπιγκ μπανγκ θίορι δεν είναι. Έχει κανείς να προτείνει τίποτε άλλο;Καμία σχέση με BBT. Μέτριο προς καλό αλλά δε βγάζει ούτε το 1/1.000 γέλιου που βγάζει ο Sheldon και η παρέα του.
-
To Silicon Valley είναι άλλου τύπου σειρά από το big bang theory. Πέρα από το How i met your mother δε μου έρχεται άλλη στο ίδιο στυλ. To Community έχω ακούσει ότι είναι καλό, αλλά δεν το έχω δει.
-
Βασικά το BBT είναι μια αηδία. Αλλά το SV τελικώς δεν είναι αστείο.
-
Ναι και εμενα το bing bang theory δε μου αρέσει καθόλου...
-
το Silicon Valley είναι πολύ καλύτερο ως σειρά από το bbt.
-
Κωμική σειρά πάντως δεν είναι.
-
σαφώς και είναι (με μια δόση προς το inside joke), απλώς όπως γράφτηκε άλλου τύπου από το BBT.
-
Ενδιαφερουσα σειρα το fargo
-
Αναμένουμε 2η σεζόν με νέα ιστορία
Sent from Corsair's brick
-
Ουάο, παίζουν τρελά χρήματα στις επαναλήψεις των show από την καλωδιακή στην Αμερική.
1,5 εκατ. δολάρια ανά επεισόδιο πληρώνει το TBS για να (ξανα)προβάλει Big Bang Theory.
Και τώρα έχουν πρόβλημα καθώς δεν παράγονται πλέον τόσο επιτυχημένα και με μεγάλες σεζόν σειρές. Ενδιαφέρον άρθρο. -
Σήμερα ξεκινά ο 4ος κύκλος (12 επεισόδια) του Falling Skies. Απλή υπενθύμιση.
-
Ένα επεισόδιο που βρήκα για 4η σαιζόν, είναι αλα 24? Που σε βάζει στο κλίμα πριν την έναρξη της σαιζόν?
-
Εχει δει κανεις σας το Archer?
http://en.wikipedia.org/wiki/Archer_(TV_series)Ειδα τωρα 2-3 επεισοδια και εχει μπολικη πλακα. Οι 'ηρωες' ειναι ολοι σουργελα και εχουν καλες ατακες.
Set at ISIS, the International Secret Intelligence Service in New York City, suave and profoundly self-centered master spy Sterling Archer deals with global espionage; his domineering, emotionally distant mother and boss, Malory Archer; his ex-girlfriend (and fellow ISIS agent), Lana Kane; and his other ISIS co-workers (including fellow agent Ray Gillette, accountant Cyril Figgis, Human Resources Director Pam Poovey, dimwitted secretary Cheryl Tunt, and Applied Research head Doctor Krieger); as well as a code name: 'Duchess' (after his mother's deceased Afghan Hound).
-
Δώστε βάση στο Fargo όσοι αρέσκονται στα μη αυτοτελή ... Αστυνομική σειρά τύπου breaking bad ..
Πολυ καλο θα το έκρινα ! -
Στην οποία ο Billy Bob Thornton έδωσε ρέστα. Μου θύμισε τον Javier Bardem στο No Country for Old Men σε bad-ass-oσύνη.
-
Halt and Catch Fire (2014) (imdb) every Sunday
Set in the early 1980s, series dramatizes the personal computing boom through the eyes of a visionary, an engineer and a prodigy whose innovations directly confront the corporate behemoths of the time. Their personal and professional partnership will be challenged by greed and ego while charting the changing culture in Texas' Silicon Prairie.
Κομπιούτερζ, bios, κολλητήρια, χάρτινες δισκέτες, ίντριγκρα, ανταγωνισμός, μάρκετινγκ, χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες, nerds, entrepreneurs, βλαχαδερά, όραμα και αρτηριοσκληρωτική σκέψη, ξύλο, σεξ και 40 κιλά κώδικα.
must see
-
σ' ωραιοςςςς
-
9ο επεισοδιο του 24
Ποιος chuck norris και αηδιεςJack bauer badass
-
Ψαχνω για σειρα να βλεπω με τη συζυγο.
Ενδεικτικα μας αρεσαν απο τα τελευταια το Americans, το House of Cards, το Homeland και πιο light το Good Wife, το Mentalist και πιο παλια το House MD.
Δεν μπορει να βλεπει σειρες με ναρκωτικα, κακοποιηση παιδιων και υπερβολικη βια (οποτε Game of thrones, Breaking Bad, the wire, true detective κτλ ειναι off και τα βλεπω μονος).Θα ηθελα προτασεις, αλλα για σειρες που εχουν ολοκληρωθει μονο, παρακαλω.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ψαχνω για σειρα να βλεπω με τη συζυγο.
Ενδεικτικα μας αρεσαν απο τα τελευταια το Americans, το House of Cards, το Homeland και πιο light το Good Wife, το Mentalist και πιο παλια το House MD.
Δεν μπορει να βλεπει σειρες με ναρκωτικα, κακοποιηση παιδιων και υπερβολικη βια (οποτε Game of thrones, Breaking Bad, the wire, true detective κτλ ειναι off και τα βλεπω μονος).Θα ηθελα προτασεις, αλλα για σειρες που εχουν ολοκληρωθει μονο, παρακαλω.
εμείς βλέπουμε Suits σαν 'οικογενειακή' σειρά μετά το House of Cards ΑΛΛΑ έχετε 3 season x 13 επεισόδια να δείτε, η 4η παίζεται τώρα κάθε Τετάρτη.
Θα την λατρέψει κατά τα άλλα, η δική μου καθόταν να δει 3-4 επεισόδια μαζί.
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]