-
Επειδη εχω χασει επεισοδια τι εχει παιχτει; Υπαρχουν βιντεο ερωτικου περιεχομενου στα χερια δημοσιογραφων;
-
Θεωρητικα παντα, και για τα βιντεο, και για τον ορισμο του Τριαντφυλλοπουλου ως 'δημοσιογραφου'
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Αντιθετα, ο αλλος ο βλακας με το Sieg Heil στο μπρατσο, ΕΧΑΣΕ οταν το εμφανισε. (και εδω μη μου πεις οτι του χαριστηκαν, ισα ισα το 'οτι θελει κανει ο καθενας' πηγε περίπατο, απο τους ιδιους ανθρωπους που τωρα υπερασπιζονται σφόδρα το δικαιωμα του αλλου στα καροτα).random word generator?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
jmarr
Έχει σημασία, αν αποδειχθεί ότι κάποιος πήρε το χρίσμα ή τη θέση μπλαμπλα [βλ. σημείωση 2]Παράδειγμα: Δήμητρα 'Μιμή' Λιάνη. Δεν μ' ενδιέφερε ότι η 'κυρία' πήρε πίπες του Αείμνηστου, αλλά ότι μετά την προσκυνούσε το μισό τουλάχιστον υπουργικό συμβούλιο και ότι κρατούσαν ζωντανό τον ετοιμοθάνατο για να μοιράζουν θέσεις και λεφτά.
Εκεί και 'αδερφάρα' θα πεις και 'πουτάνα' και οτιδήποτε, χωρίς πολιτικές ορθότητες και δηθενιές.Δεν νομίζω ο συγκεκριμένος να πήρε το οτιδήποτε μέχρι τώρα ούτε χρησιμοποίησε κάτι πέρα απο αριστερίστικη παπαρολογία -λογικό- για να πετύχει οτι πέτυχε.
Αρα οτι και να έγινε δεν αφορά κανένα πέρα απο κουτσομπόληδες βλάχους.
-
Η πράξη δεν έγινε δημόσια αυτό σου λέει ο mjacob. Οι αναλογίες με μπαρ και πάρκα είναι άστοχες στην προκειμένη περίπτωση.
Εφοσον η πραξη 'εγινε' (δεν την εχουμε δει, απλα χαριν της συζητησης) με αγνωστα ατομα, πολλα τον αριθμό, και μεταδιδεται εκτος σπιτιου, ναι, ΕΙΝΑΙ δημοσια. Ιδιαιτερα δε οταν υπαρχουν και 'αποδειξεις'.
Δηλαδή η video-συνομιλία που είχε ο kilomeater με τους 2-3 άγνωστους -προς αυτόν ανθρώπους- που έκανε συνέντευξη για τη δουλειά του, θεωρείται δημόσια πράξη.
Θα μπορούσαν δηλαδή σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, να την δώσουν σε άλλους με σκοπό να γίνει ευρύτερα γνωστή, χωρίς την άδειά του.
Τι λεςΚαι μια ερώτηση κρίσεως, χρειάζεται ή όχι τη συναίνεση του πρωταγωνιστή ο Τριανταφυλλόπουλος και οι φίλοι του για να δημοσιοποιήσουν το βίντεο;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν δικαιούται ο άλλος να στήσει τηλεφακό ζουμάροντας στο καθιστικό ή την κρεβατοκάμαρά σου, αλλά δικαιούται να σχολιάσει, με οποιονδήποτε απώτερο στόχο, αυτά που κάνεις δημόσια.
Δημόσια;
Έγραψα:
Ή αλλιώς, όταν μετατρέπεις τα προσωπικά σου σε δημόσια (πχ γυμνώνεις τον πισινό σου στο μπαρ και πιπώνεις το γκόμενο στο πάρκο), δεν μπορείς να εξακολουθείς να αποζητάς το σεβασμό στην 'ιδιαιτερότητά' και ιδιωτικότητά σου.
Δεν δικαιούται ο άλλος να στήσει τηλεφακό ζουμάροντας στο καθιστικό ή την κρεβατοκάμαρά σου, αλλά δικαιούται να σχολιάσει, με οποιονδήποτε απώτερο στόχο, αυτά που κάνεις δημόσια.
Πού διαφωνείς;
Σημείωση: το 'δημόσια' μπορεί να είναι οποιοδήποτε μέρος που δεν είναι στενά ιδιωτικό. Το facebook πχ, με 1000 ή 5000 φίλους, ΔΕΝ είναι ιδιωτικός χώρος (βλ. Τσατσόπουλο και Κολοκοτρώνη).
Ένα πάρτυ με 200 άτομα επίσης δεν είναι 'ιδιωτικό', όταν κάποιοι τραβάνε -φανερά- φωτογραφίες που μετά μπορούν να τις κάνουν ό,τι θέλουν.Εκεί ακριβώς που σου επεσήμανα και την πρώτη φορά. Στο δημόσια.
Το facebook εξίσου άσχετο παράδειγμα όπως και τα πάρκα. -
Τιποτα δεν ειναι ιδωτικο αν εισαι δημοσιο προσωπο. Σ' αρεσει δε σ' αρεσει.Εμ αυτό συζητάμε.
Σ' αρέσει ή δεν σ' αρέσει; Εκεί είναι το ζουμί.Εμένα δεν μου αρέσει, και όταν κάποιος πάει να μου δείξει 'κοίτα τι κάνει το δημόσιο πρόσωπο, βάζει καρότα στον γκώλο του' εγώ θα πω '#astadialapithikia' που γράφει και ο viper.
Προφανώς σε άλλους (μερικοί εκ των οποίων το παίζουν και πολύ μπζαγμένοι ψηφοφόροι) ΑΡΕΣΕΙ αυτού του είδους η πολιτική, αρέσει να πιάνουν τόπο αυτού του τύπου οι εκβιασμοί, αρέσει να παίζεται το παιχνίδι σε αυτό το επίπεδο.
Οι δικαιολογίες που βρίσκουν, είναι παντελώς αδιάφορες.
Γιατί αυτά τα παιχνίδια, αυτοί οι εκβιασμοί, αυτό το πολιτικό επίπεδο, υπάρχει μόνο και μόνο γιατί κάποιοι το δέχονται στο τραπέζι τους.
Ε, congrats Πολιτική με υποκλοπές βιντεάκια πως γαμιέται ο καθένας. Κι εις ανώτερα.
-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
Η πράξη δεν έγινε δημόσια αυτό σου λέει ο mjacob. Οι αναλογίες με μπαρ και πάρκα είναι άστοχες στην προκειμένη περίπτωση.
Εφοσον η πραξη 'εγινε' (δεν την εχουμε δει, απλα χαριν της συζητησης) με αγνωστα ατομα, πολλα τον αριθμό, και μεταδιδεται εκτος σπιτιου, ναι, ΕΙΝΑΙ δημοσια. Ιδιαιτερα δε οταν υπαρχουν και 'αποδειξεις'.
Δηλαδή η video-συνομιλία που είχε ο kilomeater με τους 2-3 άγνωστους -προς αυτόν ανθρώπους- που έκανε συνέντευξη για τη δουλειά του, θεωρείται δημόσια πράξη.
Θα μπορούσαν δηλαδή σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, να την δώσουν σε άλλους με σκοπό να γίνει ευρύτερα γνωστή, χωρίς την άδειά του.
Τι λεςΚαι μια ερώτηση κρίσεως, χρειάζεται ή όχι τη συναίνεση του πρωταγωνιστή ο Τριανταφυλλόπουλος και οι φίλοι του για να δημοσιοποιήσουν το βίντεο;
Ο κιλομεατερ ειναι δημοσιο προσωπο? ΟΧΙ
Η συνομιλια που ειχε εχει καμμια σχεση με καροτα στον κωλο? ΟΧΙκαι μετα η μπαλα εκτος γηπεδου, στο αν χρειαζεται αδεια ο Τριανταφυλλοπουλος. Για συνεχισε καλα πας.
Τιποτα δεν ειναι ιδωτικο αν εισαι δημοσιο προσωπο. Σ' αρεσει δε σ' αρεσει.
Εμ αυτό συζητάμε.
Σ' αρέσει ή δεν σ' αρέσει; Εκεί είναι το ζουμί.Εμένα δεν μου αρέσει, και όταν κάποιος πάει να μου δείξει 'κοίτα τι κάνει το δημόσιο πρόσωπο, βάζει καρότα στον γκώλο του' εγώ θα πω '#astadialapithikia' που γράφει και ο viper.
Προφανώς σε άλλους (μερικοί εκ των οποίων το παίζουν και πολύ μπζαγμένοι ψηφοφόροι) ΑΡΕΣΕΙ αυτού του είδους η πολιτική, αρέσει να πιάνουν τόπο αυτού του τύπου οι εκβιασμοί, αρέσει να παίζεται το παιχνίδι σε αυτό το επίπεδο.
Οι δικαιολογίες που βρίσκουν, είναι παντελώς αδιάφορες.
Γιατί αυτά τα παιχνίδια, αυτοί οι εκβιασμοί, αυτό το πολιτικό επίπεδο, υπάρχει μόνο και μόνο γιατί κάποιοι το δέχονται στο τραπέζι τους.
Ε, congrats Πολιτική με υποκλοπές βιντεάκια πως γαμιέται ο καθένας. Κι εις ανώτερα.
Αυτο ακριβως, το 'εμενα δε μου αρεσει' σχολιασα, αλλα δεν το καταλαβες, μαλλον οχι, δεδομενοι του IQ σου, θε θελεις να το καταλαβεις.
Επειδη δε σου αρεσει 'εσενα' και καποιων αλλων, πρεπει οοοοοοοολοι οι υπολοιποι να υποκλιθουμε στα πιστευω σας. Θα μου πεις οχι, αλλα στην ουσια αυτο λες οταν λες 'μα αφηστε τον δεν κανει κτι κακο, τι σας ναοιαζει'
Δε σημαινει οτι ΜΑΣ αρεσει (οπως υπαινισσεσαι) αυτου του ειδους η πολιτική, αλλα δε σημαινει οτι θα ψηφισουμε ή εστω θα ανεχτουμε καποιον που ναι μεν αποζητα τη δημοσια αποδοχή αναγνωριση και αξιώματα, για το καλο των υπολοιπων παντα, για το καλο του δήμου, δεν εχει ομως τη ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ κριση να καταλαβει το πλεον αυτονόητο, τι μπορει να κανει κανει και που, οτι ολες οι ωρες και στιγμες δεν ειναι ιδιες και οτι οι πραξεις έχουν και συνεπειες...
Ατομο με τετοια κριση τι σκατα αποφασεις θα παρει για το δημο και για χιλιαδες συμπολιτες?Αμα εσενα ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ να κυβερνιέσαι ή να σε εκπροσωπουν τετοια ατομα, be my guest.
-
δεν σου αρέσει αλλά τι να κάνουμε. got it.
-
Αμα εσενα ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ να κυβερνιέσαι ή να σε εκπροσωπουν τετοια ατομα, be my guest.
Μου θύμισε το
Είναι καιρός να εκλέξετε το νέο πλανητάρχη, και η δική σας ψήφος θα κρίνει το αποτέλεσμα. Σας παραθέτουμε τα προφίλ των τριών υποψηφίων.
Υποψήφιος Α- Συνεργάζεται με διεφθαρμένους πολιτικούς, και συμβουλεύεται αστρολόγους.
- Είχε δύο εξωσυζυγικές σχέσεις.
- Καπνίζει 3 πακέτα τσιγάρα τη μέρα και πίνει 8 με 10 μαρτίνι τη μέρα.
Υποψήφιος Β - Τον έδιωξαν από το πολιτικό του γραφείο δυο φορές
- Ξυπνάει το μεσημέρι
- Έκανε χρήση οπίου στο πανεπιστήμιο και πίνει μισό μπουκάλι ουίσκι κάθε βράδυ.
Υποψήφιος Γ - Έχει λάβει παράσημο στον πόλεμο.
- Είναι χορτοφάγος, δεν καπνίζει, πίνει μια μπίρα μια στο τόσο και ποτέ δεν απάτησε τη γυναίκα του.
Ο υποψήφιος Α είναι ο Φράνκλιν Ντ. Ρούσβελτ.
Ο υποψήφιος Β είναι ο Γουίνστον Τσόρτσιλ.
Ο υποψήφιος Γ είναι ο Αδόλφος Χίτλερ. -
Η συνομιλια που ειχε εχει καμμια σχεση με καροτα στον κωλο? ΟΧΙκαι μετα η μπαλα εκτος γηπεδου, στο αν χρειαζεται αδεια ο Τριανταφυλλοπουλος. Για συνεχισε καλα πας.
καλά όταν αποφασίσεις ποια είναι τα δικά σου κριτήρια για το ποια πράξη είναι δημόσια ή μη, μας ενημερώνεις.
το everything works, παίξε το αλλού. Άσε που αποτελεί άλλη μια δική σου παγκόσμια πρωτοτυπία να χαρακτηρίζεται μια πράξη δημόσια ή μη, από το αν το πρόσωπο είναι γνωστό ή όχι.η μπάλα δεν είναι εκτός γηπέδου, πολιτικός της ΧΑ, ο οποίος ως πολιτικός είναι δημόσιο πρόσωπο, κινηματογραφήθηκε από γκουμούτσα κάμερα σε λαϊκή αγορά, εν γνώση του. Και εσύ το πρώτο που έθιξες ήταν ότι θα έπρεπε να έχει τη συναίνεση του πρωταγωνιστή.
Εκεί δε σε άκουσα να λες 'ας πρόσεχε', κι ας ήταν δημόσιο πρόσωπο σε δημόσιο χώρο.
Αλλά ό,τι σε βολεύει κάθε φορά, το καταλάβαμε. -
Δεν γινεται ενας δημαρχος να φλερταρει εντονα με νοσοκομειο και ψυχιατρειο ταυτοχρονα...καπου πρεπει να υπαρχει ενα φρενο.
Επισης αν καποιος 'πιαστηκε' να κανει τα Χ,δεν σημαινει απαραιτητα οτι δεν κανει και τα Ψ....
Επισης αυτος που συνεχως κανει...προχωρημενιες,αυριο θα κανει κι αλλες υπερ-προχωρημενιες γιατι δεν τον καλυπτουν οι παλιες Εγω προσωπικα δεν θελω τετοιο δημαρχο (γιατι ειμαι φασιστας),θελω καποιον που ισως να βγαλει την 5ετια σωος χωρις να καταληγει συνεχως στα επειγοντα με ακρα μυστικοτητα.... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αμα εσενα ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ να κυβερνιέσαι ή να σε εκπροσωπουν τετοια ατομα, be my guest.
Μου θύμισε το
Είναι καιρός να εκλέξετε το νέο πλανητάρχη, και η δική σας ψήφος θα κρίνει το αποτέλεσμα. Σας παραθέτουμε τα προφίλ των τριών υποψηφίων.
Υποψήφιος Α- Συνεργάζεται με διεφθαρμένους πολιτικούς, και συμβουλεύεται αστρολόγους.
- Είχε δύο εξωσυζυγικές σχέσεις.
- Καπνίζει 3 πακέτα τσιγάρα τη μέρα και πίνει 8 με 10 μαρτίνι τη μέρα.
Υποψήφιος Β - Τον έδιωξαν από το πολιτικό του γραφείο δυο φορές
- Ξυπνάει το μεσημέρι
- Έκανε χρήση οπίου στο πανεπιστήμιο και πίνει μισό μπουκάλι ουίσκι κάθε βράδυ.
Υποψήφιος Γ - Έχει λάβει παράσημο στον πόλεμο.
- Είναι χορτοφάγος, δεν καπνίζει, πίνει μια μπίρα μια στο τόσο και ποτέ δεν απάτησε τη γυναίκα του.
Ο υποψήφιος Α είναι ο Φράνκλιν Ντ. Ρούσβελτ.
Ο υποψήφιος Β είναι ο Γουίνστον Τσόρτσιλ.
Ο υποψήφιος Γ είναι ο Αδόλφος Χίτλερ.Και εσύ έπεσες από τα σύννεφα τώρα, ε;
-
^
mind -> BLOWN -
Εισαγγελείς: Ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες Παπακωνσταντίνου - Βενιζέλου για τον Σκαραμαγκά
Η δικογραφία διαβιβάστηκε στη Βουλή - Με το κλείσιμο της Ολομέλειας, τυχόν ποινικές ευθύνες έχουν παραγραφεί
http://www.protothema.gr/politics/artic ... skaramaga/
-
E βέβαια, αν βάζει καρότα στον γκώλο του δεν μπορεί να γίνει δήμαρχος.
Αν όμως γαμάει σε #apithanameri αλλάζει το πράγμα
-
σήμερα σε #apithanameri
αύριο #stofeggari -
Αντιθετα, ο αλλος ο βλακας με το Sieg Heil στο μπρατσο, ΕΧΑΣΕ οταν το εμφανισε. (και εδω μη μου πεις οτι του χαριστηκαν, ισα ισα το 'οτι θελει κανει ο καθενας' πηγε περίπατο, απο τους ιδιους ανθρωπους που τωρα υπερασπιζονται σφόδρα το δικαιωμα του αλλου στα καροτα).
Αλλα θα μου πεις αυτος 'ειναι φασιστας'...Η σεξουαλικη ζωη του οποιουδηποτε πολιτικου (εφοσον δεν ασκει βια), ΔΕΝ μας αφορα γιατι δεν εχει καμια σχεση με την ασκηση των δημοσιων καθηκοντων του.
Η δημοσιευση φωτο καποιου πολιτικου που εχει στο μπρατσο του τατου το sieg heil (ναζιστικο συνθημα) αλλα κρυβει ή δεν λεει καθαρα την ιδεολογια του ειναι εντελως αλλο πραμα.
Μου δινεις , λεπον, το δικαιωμα να διακρινω 2 περιπτωσεις τις εξης 3
α. Δεν καταλαβαινεις βασικες εννοιες και δεν μπορεις να κανεις στοιχειωδεις διαχωρισμους.
β. Καταλαβαινεις τα βασικα , αλλα ο φανατισμος (και πιθανως η ιδεολογια ) σου σε οδηγει στο να παρουσιαζεις δυο εντελως ανομοιες περιπτωσεις σαν ιδιες.
γ. Την τριτη περιπτωση δεν θα τη πω. -
@bill
Hitler=υπερατου
εν τω μεταξυ απο τους παραπανω, κανεις δεν ηθελε τους αριστερους, ουτε ο γαμικος, ουτε ο μεθυσος, ουτε ο χορτοφαγοςΟ χρήστης Red Garland έγραψε:
καλά όταν αποφασίσεις ποια είναι τα δικά σου κριτήρια για το ποια πράξη είναι δημόσια ή μη, μας ενημερώνεις.
το everything works, παίξε το αλλού. Άσε που αποτελεί άλλη μια δική σου παγκόσμια πρωτοτυπία να χαρακτηρίζεται μια πράξη δημόσια ή μη, από το αν το πρόσωπο είναι γνωστό ή όχι.η μπάλα δεν είναι εκτός γηπέδου, πολιτικός της ΧΑ, ο οποίος ως πολιτικός είναι δημόσιο πρόσωπο, κινηματογραφήθηκε από γκουμούτσα κάμερα σε λαϊκή αγορά, εν γνώση του. Και εσύ το πρώτο που έθιξες ήταν ότι θα έπρεπε να έχει τη συναίνεση του πρωταγωνιστή.
Εκεί δε σε άκουσα να λες 'ας πρόσεχε', κι ας ήταν δημόσιο πρόσωπο σε δημόσιο χώρο.
Αλλά ό,τι σε βολεύει κάθε φορά, το καταλάβαμε.Εδω μιλαμε για δημοσια προσωπα και δημοσιες πραξεις. Αν θελεις μπορεις να μιλησεις και για μπουγιαμπεσα, αλλα μη με βαζεις μεσα στην κουβεντα.
Τα δικα μου κριτηρια ειναι απλα: Κατεχεις ή κυνηγας δημοσιο αξιωμα, εχεις προβληθει/προβαλλεσαι απο την τηλεοραση τον τυπο κλπ, εισαι δημοσιο προσωπο. Παγκοσμια πρωτοτυπια ειναι το γεγονος οτι πιστευεις οτι ενα δημοσιο προσωπο μπορει να κανει οτι του κατεβει οποτε του κατεβει και να μη τρεχει τιποτα. Για σηκωσε τα ματια και δες γυρω σου.
Ο Φλωρακης, ο Κυρκος, η Παπαρηγα δεν ξερακωνονταν μεσω τσατ... μαλλον δε θα ηταν αρκετα προοδευτικοι αυτοι....Ασε μη κουραζεσαι, και χρειαστει να ξαναεστιασεις, μολις εγραψες οτι 'πολιτικος της ΧΑ, ο οποιος ως πολιτικος ειναι δημοσιο προσωπο'. Ο υποψηφιος δημαρχος με στηριξη ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι δημοσιο προσωπο...
Αν το ειπα το ειπα, για βαλε λινκ για να δουμε και το context. Εν τω μεταξυ, απο οτι βλεπω τα καταφερνεις μια χαρα στο φακελωμα... παλια μου τεχνη κοσκινο.
Αντιθετα, ο αλλος ο βλακας με το Sieg Heil στο μπρατσο, ΕΧΑΣΕ οταν το εμφανισε. (και εδω μη μου πεις οτι του χαριστηκαν, ισα ισα το 'οτι θελει κανει ο καθενας' πηγε περίπατο, απο τους ιδιους ανθρωπους που τωρα υπερασπιζονται σφόδρα το δικαιωμα του αλλου στα καροτα).
Αλλα θα μου πεις αυτος 'ειναι φασιστας'...Η σεξουαλικη ζωη (εφοσον δεν ασκει βια) του οποιουδηποτε πολιτικου , ΔΕΝ μας αφορα γιατι δεν εχει καμια σχεση με την ασκηση των δημοσιων καθηκοντων του.
Η δημοσιευση φωτο καποιου πολιτικου που εχει στο μπρατσο του τατου το sieg heil (ναζιστικο συνθημα) αλλα κρυβει ή δεν λεει καθαρα την ιδεολογια του ειναι εντελως αλλο πραμα.
Μου δινεις , λεπον, το δικαιωμα να διακρινω 2 περιπτωσεις τις εξης 3
α. Δεν καταλαβαινεις βασικες εννοιες και δεν μπορεις να κανεις στοιχειωδεις διαχωρισμους.
β. Καταλαβαινεις τα βασικα , αλλα ο φανατισμος (και πιθανως η ιδεολογια σου) σου σε οδηγει στο να παρουσιαζεις δυο εντελως ανομοιες περιπτωσεις σαν ιδιες.
γ. Την τριτη περιπτωση δεν θα τη πω.Που εγραψα οτι μας ενοχλει ή μας αφορά η σεξουλικη ζωη ενος πολιτικου? Πουθενα. Αν ανατρεξεις σε προηγουμενα ποστ θα δεις οτι πχ, δε μου αρεσε καθολου αυτο που εγινε στον Ασλανη και αλλα.
Τωρα, αυτο που ειναι το θεμα μου, μια και το ακουμπησες, περισσοτερο απο ολους, ειναι το εξης:
Η ασκηση των καθηκοντων ενος δημοσιου προσωπου, ΑΠΑΙΤΕΙ κριση, ζυγισμα καταστασεων, αποφασεις, συμβιβασμους, διαπραγματευση κλπ σε μεγαλτερο επιπεδο απο των απλων ανθρωπων...
τι αποφασεις και τι κριση εχει να επιδειξει καποιος που βαζει καροτα στον κωλο του και δειχνει τη φατσα του ενω ειναι/θελει να γινει πολιτικος? Δε ξερει οτι τετοιες ενεργειες δεν ειναι ανεκτες απο το κοινο και υπονομευουν την μελλοντικη του πορεια? Προφανως το ξερει. Ε τοτε γιατι το κανει, τι λογο εχει εκτος απο το οτι δεν εχει στάλα νιονιό στο κεφαλι του? Τι αποφασεις θα παρει οταν τα πραγματα γινουν πιο δυσκολα και μπορει κανενας που να θελει ρουσφετι να βγαλει βιντεο με κολοκυθα? θα του την κανει τη χαρη τοτε???Με ειδες ποτε να γραφω κατα του Κακλαμανη πχ οτι δε μπορει να παρει σωστες αποφασεις γιατι ειναι gay? καθε αλλο. Δν ειναι λογος απορριψης η σεξουαλικη προτιμηση. Η ελλειψη στοιχειωδους μυαλου ειναι.
Περι κατηγοριοποιησης του συνομιλητη, και αλλα ευαρεστα παιγνια, παιξε μονος σου.
-
Βεβαια, αν σου πω οτι υπαρχει βιντεο κε τον κακλαμανη να παρτουζιαζεται με τρεις πακιστανους αλλαζει το πραμα
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ