-
Óçìåñá ôï ðñùé áðïöáóéóá íá ðáù óåññåò íá äù ôï dragster(áðï êïæáíç) ïëá êáëá ìåôá ôùí ëáãáäá íá åíá óôñïõìö ìå óôáìáôáåé ãéá æùíç êáé ðñïóðáèù íá ôïõ åîéãéóù ïôé ç æùíç ìïõ äåí êïõìðïíç ãéáôé äåí çðáñ÷åé çðïäï÷ç(áëáîá ôï ìáìá êáèçóìá ìå momo äéïôé åóðáóå êáé ôï ãáìéìåíï åé÷å ôï áíáðôïñ ðáíï óôï áëï êáèéóìá êáé äåí ãéíïôáí íá ôçí âáëù (ï óçíïäçãïò ôçí öïñïõóå êáíïíéêá)êáé ðñïóðáèïõóá íá ôïõ äïóù íá êáôáëáâåé ôïõ êáñáãêéïæç áëá áäéêïò êïðïò 83$ óôïí êïëï áíôå êáëá öåâãïõìå êáé ðáìå ãéá óåññåò åîù áðï ôçò óåññåò íá êå áëï ìðëïêï ìå îáíáóôáìáôáí äïõ äé÷íù ôçí êëéóç êáé öåõãù ,ôåëéïíåé ï áãùíáò êáé ðáìå ãéá ôçí åêèåóç óôç èåó/íéêç øá÷íïíôáò ìåñïò íá ðáñêáñï ðáñáâéáæù åíá êïêêéíï öáíáñé áèåëá ìïõ êáé ôñáêáñù ìå åííáí áëëï êáé ðáåé ï ðñïöéëáêôéñáò ìïõ áöôïò ôïéðïôá åðåóá ðáíù óôçí æáíôá ôïõ äåõôåñï êáêï åëáâå ôåëïò ðáìå åêèåóç óôïí ãõñéóìï ãéá êïæáíç åñ÷åôå êáé ìå êïëáåé åíá éäéï honda ôñáâéïìáóôå ôçí åèíéêç ïäï êáé ðçãåíáìå ãéá êáìéá 10km ôåñìá êå óå êáðéá öáóç âëåðù ôï ïñãáíáêé ôçò ðéåóçò íá ðåöôç êå óå äåõôåñïëåðôá áóðñï êáðíï áðï ðéóù êáðéï ðéóôïíç ìå ÷åñåôéóå ôç áëï ìðïñïõóå íá ìïõ óçìâåé óçìåñá ãáìù ôçí ôñåëá ìïõ
-
Óçìåñá ôï ðñùé áðïöáóéóá íá ðáù óåññåò íá äù ôï dragster(áðï êïæáíç) ïëá êáëá ìåôá ôùí ëáãáäá íá åíá óôñïõìö ìå óôáìáôáåé ãéá æùíç êáé ðñïóðáèù íá ôïõ åîéãéóù ïôé ç æùíç ìïõ äåí êïõìðïíç ãéáôé äåí çðáñ÷åé çðïäï÷ç(áëáîá ôï ìáìá êáèçóìá ìå momo äéïôé åóðáóå êáé ôï ãáìéìåíï åé÷å ôï áíáðôïñ ðáíï óôï áëï êáèéóìá êáé äåí ãéíïôáí íá ôçí âáëù (ï óçíïäçãïò ôçí öïñïõóå êáíïíéêá)êáé ðñïóðáèïõóá íá ôïõ äïóù íá êáôáëáâåé ôïõ êáñáãêéïæç áëá áäéêïò êïðïò 83$ óôïí êïëï áíôå êáëá öåâãïõìå êáé ðáìå ãéá óåññåò åîù áðï ôçò óåññåò íá êå áëï ìðëïêï ìå îáíáóôáìáôáí äïõ äé÷íù ôçí êëéóç êáé öåõãù ,ôåëéïíåé ï áãùíáò êáé ðáìå ãéá ôçí åêèåóç óôç èåó/íéêç øá÷íïíôáò ìåñïò íá ðáñêáñï ðáñáâéáæù åíá êïêêéíï öáíáñé áèåëá ìïõ êáé ôñáêáñù ìå åííáí áëëï êáé ðáåé ï ðñïöéëáêôéñáò ìïõ áöôïò ôïéðïôá åðåóá ðáíù óôçí æáíôá ôïõ äåõôåñï êáêï åëáâå ôåëïò ðáìå åêèåóç óôïí ãõñéóìï ãéá êïæáíç åñ÷åôå êáé ìå êïëáåé åíá éäéï honda ôñáâéïìáóôå ôçí åèíéêç ïäï êáé ðçãåíáìå ãéá êáìéá 10km ôåñìá êå óå êáðéá öáóç âëåðù ôï ïñãáíáêé ôçò ðéåóçò íá ðåöôç êå óå äåõôåñïëåðôá áóðñï êáðíï áðï ðéóù êáðéï ðéóôïíç ìå ÷åñåôéóå ôç áëï ìðïñïõóå íá ìïõ óçìâåé óçìåñá ãáìù ôçí ôñåëá ìïõ
-
-
ΑΣΧΕΤΟ!!!!!!!
-
Να περιληφθεί άμεσα στα απίθανα των ελληνικών δρόμων
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
ΑΣΧΕΤΟ!!!!!!!μωρ' τι μας λες!
PS:
-
Ο χρήστης jimos έγραψε:
Σημερα το πρωι αποφασισα να παω σερρες να δω το dragster(απο κοζανη) ολα καλα μετα των λαγαδα να ενα στρουμφ με σταματαει για ζωνη και προσπαθω να του εξιγισω οτι η ζωνη μου δεν κουμπονη γιατι δεν ηπαρχει ηποδοχη(αλαξα το μαμα καθησμα με momo διοτι εσπασε και το γαμιμενο ειχε το αναπτορ πανο στο αλο καθισμα και δεν γινοταν να την βαλω (ο σηνοδηγος την φορουσε κανονικα)και προσπαθουσα να του δοσω να καταλαβει του καραγκιοζη αλα αδικος κοπος 83$ στον κολο αντε καλα φεβγουμε και παμε για σερρες εξω απο της σερρες να κε αλο μπλοκο με ξανασταματαν δου διχνω την κλιση και φευγω ,τελιονει ο αγωνας και παμε για την εκθεση στη θεσ/νικη ψαχνοντας μερος να παρκαρο παραβιαζω ενα κοκκινο φαναρι αθελα μου και τρακαρω με ενναν αλλο και παει ο προφιλακτιρας μου αφτος τοιποτα επεσα πανω στην ζαντα του δευτερο κακο ελαβε τελος παμε εκθεση στον γυρισμο για κοζανη ερχετε και με κολαει ενα ιδιο honda τραβιομαστε την εθνικη οδο και πηγεναμε για καμια 10km τερμα κε σε καπια φαση βλεπω το οργανακι της πιεσης να πεφτη κε σε δευτερολεπτα ασπρο καπνο απο πισω καπιο πιστονη με χερετισε τη αλο μπορουσε να μου σημβει σημερα γαμω την τρελα μουΔεν είσαι γκαντέμης ! Αλλιώς λέγεσαι αλλά δεν μου έρχεται η λέξη τώρα
-
-
Ο χρήστης gto έγραψε:
Δεν είσαι γκαντέμης ! Αλλιώς λέγεσαι αλλά δεν μου έρχεται η λέξη τώραΚι εμένα δεν μου έρχεται η λέξη αλλά για κάποιον λόγο μου ήρθε στο μυαλό μου συμπαθές πηδιχτούλικο μαρσιποφόρο της Αυστραλίας
-
Ο χρήστης gto έγραψε:
Δεν είσαι γκαντέμης ! Αλλιώς λέγεσαι αλλά δεν μου έρχεται η λέξη τώραΚι εμένα δεν μου έρχεται η λέξη αλλά για κάποιον λόγο μου ήρθε στο μυαλό μου συμπαθές πηδιχτούλικο μαρσιποφόρο της Αυστραλίας
Edit: Ο εφιάλτης στον δρόμο με τα 'Could not find email template file topic_notify'
-
edit: τι 8α γινει ρε παιδια μ αυτο το χαλι...
-
Ουτε σε σεναριο του φωσκολου δεν συμβαινουν τοσα μαζεμενα....βαλε κανα τελαρο σκορδα στις αποσκευες
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Δεν είσαι γκαντέμης ! Αλλιώς λέγεσαι αλλά δεν μου έρχεται η λέξη τώρα
Κι εμένα δεν μου έρχεται η λέξη αλλά για κάποιον λόγο μου ήρθε στο μυαλό μου συμπαθές πηδιχτούλικο μαρσιποφόρο της Αυστραλίας
Ο Χορταρέας είσαι ; Διαβάζεις και το χέρι ; Απλά ντράπηκα να το πω
-
Εντάξει ρε παιδιά είχε ο άνθρωπος μία άτυχη στιγμή και είπε να τη μοιραστεί μαζί μας. Δεν είναι και για να τον φάμε...
Δείτε την αστεία πλευρά του θέματος...
Ειδικά ο τρόπος περιγραφής είναι όλα τα λεφτά... -
- προσπαθουσα να του δοσω να καταλαβει του καραγκιοζη αλα αδικος κοπος 83$ στον κολο
- ψαχνοντας μερος να παρκαρο παραβιαζω ενα κοκκινο φαναρι αθελα μου και τρακαρω με ενναν αλλο και παει ο προφιλακτιρας μου αφτος τοιποτα
- στον γυρισμο για κοζανη ερχετε και με κολαει ενα ιδιο honda τραβιομαστε την εθνικη οδο και πηγεναμε για καμια 10km τερμα
- τη αλο μπορουσε να μου σημβει σημερα γαμω την τρελα μου
Σχόλια:
- Μάλλον σε σταμάτησε ο... Σερίφης της Πασαντίνα Καλώς ήρθε το δολάριο! (για τον...τροπο επιβολής προστίμου δεν σχολιάζω )
-
Αυτό θα 'θελα να το δω!
- VTI να υποθέσω; Φωτογραφία υπάρχει;
- Πιστεψέ με, πολλά
-
κάτσε ρε, είσαι και γκαντέμης επειδή παραβίασες κόκκινο και τράκαρες; δε μας τα λες καλά..μη τρελαθούμε κιόλας..
-
Κοίτα να δείς, ή ο τύπος είναι πολύ ΜΑΡΑΚΑΣ ή απλά έγραψε ένα
χιουμοριστικό Post. Επειδή πιστεύω ότι δεν είναι δυνατόν να είναι
κάποιος τόσο μεγάλος ΜΑΡΑΚΑΣ θεωρώ περισσότερο πιθανό το
δεύτερο ενδεχόμενο ... -
Ετσι έτσι,ορμήχτε όλοι.Είμαι σίγουρος οτι ποτέ κανείς δεν έχει περάσει με κόκκινο απο σας.Και μάλλον επειδή παραβίασε το κόκκινο,διαλύθηκε και το πιστόνι (...)
-
Οι προσωπικές επιθέσεις απαγορεύονται καταρχάς κ δεύτερον δεν είναι ωραίο να χαρακτηρίζετε τόσο εύκολα κάποιον που ούτε καν έχει καταλάβει τη διαφορά της γκαντεμιάς με το 'πάω γυρεύοντας'.
Τελοσπάντων ωραία η ιστορία σου. -
Πλακα ειχε η αφηγηση.Δεν θα τον βαλουμε και φυλακη...
O ÃÊÁÍÔÅÌÇÓ