-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Τα κλασσικά 4ποδα της Παρασκευής... Καβατζώνουν όλο το μήκος της οδού, ποδηλατούν με το πάσο τους και προφανώς δεν σταματάνε ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ γ@μημένο κόκκινο ή στοπ... 100% εξοργιστική συμπεριφορά...
Αν είναι κάπου στην Πεύκη ή πέριξ, πρέπει να είναι οι ίδιοι που σταμάτησαν για πιτόγυρα στο Ηλιακό Χωριό μετά.
Καίρο έχω να περάσω από Πεύκη, τόσο χάλια έχει γίνει ?
όχι Λιοσίων είναι, λίγο μετά το σταθμό του μετρό
Προχθές απόγευμα προς βράδυ γύριζα από Δεκελείας, πήχτρα ... Λέω δεν μπορεί, τέτοια ώρα δεν έχει ψυχή... Στο ένα κομμάτι έκλεινε η κυκλοφορία από ποδηλάτες που σέρνονταν λαχανιασμένοι σαν σαλιγκάρια και μόλις κατάφερνες να τους περάσεις έπεφτες πάνω σε πορεία από παπάδες... Έπος βλακείας
-
Ζουμε στην χωρα που ο καθενας κανει οτι του ταυλωσει, οτι ωρα του ταυλωσει Και φυσικα οταν αφορά τους νόμους αν μας βολεύουν φωνάζουμε οτι 'εχω το νομο με το μέρος μου' και 'γιατί δεν εφαρμόζεται ο νόμος' ενώ όταν δεν μας συμφέρει ο νόμος αρχίζουμε τα νόμος είναι το δίκιο του εργάτη, του αδικημένου, του ποδηλάτη, του ταριφα και άλλα γραφικά.
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Η αλλη ειναι μεχρι Σουνιο, αυτη ειναι για Καρρουτες
[spoiler:3tgezciv][/spoiler:3tgezciv]Ρε σεις μην ανεβαζετε τετοια πραγματα στο ξαφνικο.... Ειδοποιατε (σικ) να εχω τα χαπια για τη πιεση διπλα στο P/C....
-
Δεν υπαρχει θεμα με την πιεση, διοχετευεται ολη εκει που πρεπει.
Εκτος και αν εχεις θεμα με το 'εκει που πρεπει' ...!!
-
Μπετοβλακας 50αρης με passat β6 ,σε αποσταση 2 αυτοκινητων πισω μου, με το που αναβω το φλας να μπω αριστεροτερα επειδη οι 2 γινοντουσαν 1 παταει ΤΕΡΜΑ γκαζι για να μη μ αφησει χωρις μαλιστα να εχω 'απαιτησει' να μπω αριστεροτερα και παει και κολλαει στον προφυλακτηρα του μπροστινου μου.. Ποιος ξερει τι καταναλωτικο+στεγαστικο εχει να τρεχει....
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μπετοβλακας 50αρης με passat β6 ,σε αποσταση 2 αυτοκινητων πισω μου, με το που αναβω το φλας να μπω αριστεροτερα επειδη οι 2 γινοντουσαν 1 παταει ΤΕΡΜΑ γκαζι για να μη μ αφησει χωρις μαλιστα να εχω 'απαιτησει' να μπω αριστεροτερα και παει και κολλαει στον προφυλακτηρα του μπροστινου μου.. Ποιος ξερει τι καταναλωτικο+στεγαστικο εχει να τρεχει....Για αυτο χρειαζεσαι μια τουρμπινουλα στο μηχανοστασιο...
-
ε ναι, η τουρμπινα παιρνει μπρος, ποιος το κανει το καμος ;;
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Μπετοβλακας 50αρης με passat β6 ,σε αποσταση 2 αυτοκινητων πισω μου, με το που αναβω το φλας να μπω αριστεροτερα επειδη οι 2 γινοντουσαν 1 παταει ΤΕΡΜΑ γκαζι για να μη μ αφησει χωρις μαλιστα να εχω 'απαιτησει' να μπω αριστεροτερα και παει και κολλαει στον προφυλακτηρα του μπροστινου μου.. Ποιος ξερει τι καταναλωτικο+στεγαστικο εχει να τρεχει....
Για αυτο χρειαζεσαι μια τουρμπινουλα στο μηχανοστασιο...
Τουρμπινα, οχι σφυριχτρα ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Για αυτο χρειαζεσαι μια τουρμπινουλα στο μηχανοστασιο...
Τουρμπινα, οχι σφυριχτρα ...
Οι σφυριχτρες αρπαζουν πιο γρηγορα μανα μου!
-
Οκ σήμερα ξεπεράστηκε κάθε όριο μ@λ@κιας: ποδηλάτης γύρω στα 30 με έξτρα παιδικό καθισματάκι προσαρμοσμένο στη σέλα του ποδήλατου + μωρό παιδί μαξ. 2 χρονών βγήκε ΑΝΑΠΟΔΑ από στενό ενώ ανέβαινα κεντρικό δρόμο και συνέχισε να κατεβαίνει επίσης ΑΝΑΠΟΔΑ τον κεντρικό δρόμο παραμένοντας στα δεξιά. Δεν εχω κατι να πω πραγματικα.
-
Ζώο ο τύπος πού είχε βγάλει μόνο την μισή ήλιοπροστασία κ έτρεχε κιόλας δεν τον χάλασε που τον πέτυχαν η ζηταδες
-
Μεσα σε 20' περασαν απο μπροστα μου:
Σκουτερ με μαμα,μπαμπα και αναμεσα τους ενα διχρονο παιδακι.ολοι ακρανωτοι
Σκουτερ με μπαμπα,μπροστα ενα νηπιο,πισω ενα δημοτικου.ολοι ακρανωτοι.
Σμαρτ με συνοδηγο μαμα και αγκαλια νηπιο.ολοι λυτοι
Κορσα με χυμα νηπιο πισω,μαμα συνοδηγο με μωρο στην αγκαλια και ενα ταβλι στην εταζερα.ολοι λυτοι. -
Έχει χαθεί κάθε ευκαιρία να γίνουμε 'άνθρωποι' και γι' αυτό τα όσα βλέπω, και εγώ, τον τελευταίο καιρό στους δρόμους, δεν έχουν προηγούμενο ...
-
Οταν ο Ελληνας μεγαλώνει με την νοοτροπία 'ειμαι εξυπνος, ωραιος και ΜΑΓΚΑΣ' αρα οτι κανω εγω ειναι σωστο και οι αλλοι ειναι παντα λαθος, μην περιμένετε να γινουμε 'ανθρωποι' ποτε σε κανεναν τομεα!
-
Εχθες σε φαναρι μπροστά μου.. ...._smart με 2 παιδακια στο πορτμπαγκαζ! !!!!!!!!!
Έκθεση ανήλικου σε κίνδυνο το λιγότερο.. ......... -
Κι όμως αυτά τα ζώα ψηφίζουν και ελέγχουν με την ψήφο τους τη ζωή μας.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Εχθες σε φαναρι μπροστά μου.. ...._smart με 2 παιδακια στο πορτμπαγκαζ! !!!!!!!!!
Έκθεση ανήλικου σε κίνδυνο το λιγότερο.. .........το καλύτερο είναι δυο ποδήλατα,κρεμασμένα στην πίσω πλευρά,σε smart!! Αυτές οι βάσεις πρέπει να τις απαγορέψουν,γιατί δεν βλέπεις πίσω φώτα και πινακίδα,σαν τον άλλο την προηγούμενη εβδομάδα με το πασσατ,που είχε 2 μεγάλα και 2 μικρότερα κρεμασμένα πίσω,οπως-οπως και έκανε και σφήνες στην εθνική στην Ν.Περαμο.
-
Πριν απο λίγο....σκούτερ...κατα σειρα: παιδακι, μπαμπάς, παιδάκι, μαμά (ίσως είχαν και κάνα βρέφος στην μπαγκαζιερα που είχε το σκούτερ αν κρίνω απο το μέγεθος της ηλιθιότητα τους). Α..εννοείται χωρίς δείγμα κράνους.
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καθαριζω την αυλη
ποιο ευκρινως δεν γινεται..
περναει μια τυπισα και αμολαει το σκυλο της να κατουρησει στη ροδα και την κουκουλα του καντετ...
οποτε γυριζω στο σκυλο και το λοεω..
Βρε εσυ εδω κατουρας..πανω στην κουκουλα, που την βαζω στο πορτμπαγκαζ μαζι με τις σακουλες απο το σουπερμαρκετ;;α σκυλος αρχισε να γρυλιζει..και τι λεει αυτη;;
οχι ρομπυ ο κυριος δεν σε μαλωνει..
απαντηση δικη μου..οχι βρε σε αγαπαω!!..
γραπωνω το σκυλο απο το κεφαλι και τον ταρακουναγα σε στυλ παιχνιδιου...
πρεπει να ηταν τοσο ηλιθια που να μην καταλαβε τιποτα... -
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
καθαριζω την αυλη
ποιο ευκρινως δεν γινεται..
περναει μια τυπισα και αμολαει το σκυλο της να κατουρησει στη ροδα και την κουκουλα του καντετ...
οποτε γυριζω στο σκυλο και το λοεω..
Βρε εσυ εδω κατουρας..πανω στην κουκουλα, που την βαζω στο πορτμπαγκαζ μαζι με τις σακουλες απο το σουπερμαρκετ;;α σκυλος αρχισε να γρυλιζει..και τι λεει αυτη;;
οχι ρομπυ ο κυριος δεν σε μαλωνει..
απαντηση δικη μου..οχι βρε σε αγαπαω!!..
γραπωνω το σκυλο απο το κεφαλι και τον ταρακουναγα σε στυλ παιχνιδιου...
πρεπει να ηταν τοσο ηλιθια που να μην καταλαβε τιποτα...Λάθος κεφάλι ταρακούνησες.
Ο σκύλος τι φταίει αν αυτή είναι χαζή;
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]