-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
.......Διαπιστωσα οτι μπολικα αγορακια εκει θιχτηκαν, μια και μαλλον εχουν κανει αντιστοιχη λαμογιτσα με το αυτοκινητο τους και τους επιασε ο πονος. Φυσικα καπου εμφανιστηκε και ο κλασικος μαλακας 'τα διοδια για τους μεγαλοεργολαβους'.
Ε, ρε ξυλο που θελουμε.Το πληκτρολόγιο το έχουμε για να γράφουμε επιχειρήματα. Όσοι κρύβονται πίσω από το πληκτρολόγιο και γράφουνε κακές λεξούλες είναι κοτούλες και μεγάλες αδερφούλες...
-
Το οποίο εννοείται ότι ισχύει και για εσένα, έτσι; Καθρεφτάκι λοιπόν
Sent from my HTC One_M8 using smoke signals.
-
Λευτεριά στον Ζορό με την μαϊμού ανασφαλιστη Μ3!
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το οποίο εννοείται ότι ισχύει και για εσένα, έτσι; Καθρεφτάκι λοιπόνSent from my HTC One_M8 using smoke signals.
Μπορείς να μου δείξεις ένα ποστ μου που έχω βρίσει εδώ μέσα κάποιον?
Κανονικά εσύ που είσαι και moderator αντι να προσπαθείς να πετάξεις τη μπάλα στην εξέδρα έπρεπε να έκανες κατ'ελάχιστον αυτό που έκανα εγώ. -
Τώρα δεν τους είπες κοτούλες και αδερφουλες; Δεν είσαι μόνο εσύ έξυπνος
Sent from my HTC One_M8 using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τώρα δεν τους είπες κοτούλες και αδερφουλες; Δεν είσαι μόνο εσύ έξυπνοςSent from my HTC One_M8 using smoke signals.
Δηλ. να γυρίσω και από το άλλο μάγουλο ε?
Ξαναλέω γιατί η αντικειμενικότητά σου είναι παροιμιώδης:
Αν έκανες αυτό που έπρεπε, αυτό που επιβάλλουν οι κανόνες αυτού του φόρουμ και αν αντιδρούσες το ίδιο γρήγορα και με άλλους χρήστες δε θα καθόμασταν να γράφουμε τώρα. -
Χρησιμοποίησε τα επιχειρήματά σου για να δείξεις ότι δεν είσαι 'κότα ή αδερφούλα'.
Τώρα θα μου πεις ότι ο trident είναι υπό την προστασία μου, ντάξει, χοντρό.
-
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Απορώ πώς πιστεύετε τις παπαριές του κάθε τσάτσου του Μπόμπολα που προκειμένου να ψαρώσει τον κοσμο σκαρφίζεται ο,τι μαλακία του κατεβαίνει στο πολύ φτωχό του μυαλόδηλαδη συμφωνεις με την ενεργεια του πισω οδηγου;
-
Αν έκανες αυτό που έπρεπε, αυτό που επιβάλλουν οι κανόνες αυτού του φόρουμ και αν αντιδρούσες το ίδιο γρήγορα και με άλλους χρήστες δε θα καθόμασταν να γράφουμε τώρα.Και οι δύο αναφέρεστε σε χρήστες ΑΛΛΟΥ ΦΟΡΟΥΜ, εσύ χαρακτηρίζεις τον έναν 'τσάτσο του Μπόμπολα' και ο trident1971 χαρακτηρίζει τον άλλο 'μαλάκα' και θεωρείς ότι οι δημοσιεύσεις (ή για την ακρίβεια, μόνο του trident1971) χρήζουν επέμβασης moderator σε ΑΥΤΟ το φόρουμ ?
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Πως ακριβώς θα αποδείξει ότι 'επίτηδες πάτησε φρένο';Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχει περίπτωση να δικαιωθεί αυτός που είναι πίσω. Το 'μου φάνηκε ότι είδα κάτι να διασχίζει τον δρόμο από το κουβούκλιο' είναι υπέρ αρκετό για να δικαιολογήσει το τσαρούχωμα. Ο πίσω οφείλει να κρατά αποστάσεις ασφαλείας.
Πολύ απλά ο πισινός μπορεί να δείξει στο δικαστήριο αυτά που ο μπροστά έκανε και τα γράφει και στο ιντερνετ δημόσια.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Απορώ πώς πιστεύετε τις παπαριές του κάθε τσάτσου του Μπόμπολα που προκειμένου να ψαρώσει τον κοσμο σκαρφίζεται ο,τι μαλακία του κατεβαίνει στο πολύ φτωχό του μυαλό
δηλαδη συμφωνεις με την ενεργεια του πισω οδηγου;
Με το να περάσει τα διόδια έτσι? Σαφώς και συμφωνώ. Είναι κάτι εξ'άλλου που όπως έχω πει κάνω κι εγώ πολλές φορές και μου κάνουν πολλές φορές. Εχω ξαναπεί ότι δε χρειάζεται να πλησιάζετε πολύ τον μπροστινό σας , οι μπάρες έχουν φιλότιμο.
Στο θέμα μας :
Σκεφτήκατε καθόλου πώς διαπιστώσανε ότι η μηχανή ήταν αλλαγμένη και μάλιστα βρήκανε και τα νυβικά της?
Κάνανε κυλινδρομέτρηση?
Τα κατα συρροή που τα βρήκανε? Τράκαρε καμμιά εικοσαριά αυτοκίνητα?
Έχετε εμπλακεί ποτέ σε μικροτρακάρισμα? Νομίζετε ότι έρχεται η αντιτρομοκρατική ο ΣΔΟΕ, το μικτό, και δε ξέρω εγώ τι άλλο?
Και καλά ο αδερφός του μπροστινού ήταν δικηγόρος και η γυναίκα του εισαγγελέας. Αυτή δε φοβήθηκε μην την πάνε για παράβαση καθήκοντος που εκμεταλλεύτηκε τη θέση της για οικογενειακό της θέμα? Και είναι τόσο έξυπνη που έβαλε και τον κουνιάδο της να τα γράψει όλα αυτά στο internet? Αμα γουστάρει ο άλλος γαμιώντας τους πάει. Παιδιά λιιιιιιιγο μυαλουδάκι.Και καλά πες ότι όλα αυττά τα παραμύθια είιναι αλήθεια: άμα εγώ τρέχω με 160 με σταματήσουν οι μπάτσοι, έχω κλεμμένο αυτοκίνητο, σκοτώσω και κάνα δυο εν ψυχρώ και φάω 5388 χρόνια φυλακή θα πείτε κοίτα τι έπαθε ο μαλάκας που έτρεχε με 160?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χρησιμοποίησε τα επιχειρήματά σου για να δείξεις ότι δεν είσαι 'κότα ή αδερφούλα'.Τώρα θα μου πεις ότι ο trident είναι υπό την προστασία μου, ντάξει, χοντρό.
Δεν χρειάζεται να τα χρησιμοποιήσω αφού δε βρίζω κανέναν τουλάχιστον πίσω από τα πληκτρολόγια.
όσο για το ποιος είναι υπό την προστασία σου και ποιός όχι μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει κανείς από τα παραπάνω ποστ. -
Απορώ πώς πιστεύετε τις παπαριές του κάθε τσάτσου του Μπόμπολα που προκειμένου να ψαρώσει τον κοσμο σκαρφίζεται ο,τι μαλακία του κατεβαίνει στο πολύ φτωχό του μυαλόΟ συγκεκριμενος εχει μακρα ιστορια γραφης στο συγκεκριμενο φορουμ, δεν εμφανιστηκε ουρανοκατεβατος να γραψει αυτη την ιστορια, επισης ειναι τρελος bmwδακιας με δηλωμενη μετατροπη Μ3 Ε30 (ή τεσπα ειχε και το εδωσε) κλπ κλπ. Και αυτα που γραφει ειναι 100% λογικα για το τι εγινε (ατυχημα με ανασφαλιστο και αδηλωτη μετατροπη). Επισης, το ΜΟΝΟ που αφορα το Μπομπολα ειναι το διοδιο. Ολα τα αλλα, εχουν να κανουν με αλλα πραγματα.
Καλα του εκανε του παπαρα, που του εσκισε τον πατο.
Ειχε ενα κινδυνο το θεμα, να ειναι ο αλλος πιστολερο πχ, αλλα εκ του αποτελεσματος μια χαρα.Πιστολερο στα διοδια με αμετρητους μαρτυρες και καμερες?
εχω την εντύπωση οτι αν απλά το ειχε ασφαλισμένο δεν θα γινοταν τιποτα απ'ολα αυτα.
Θα του εκανε μια δηλωση, αντε θα πληρωνε και τα διοδια και ολα καλα.
Ακομα κι αν ερχοταν η αστυνομια, οι πιθανοτητες να εκανε ελεγχο για την μετατροπη θα ηταν πολυ μικρες.Αρα ο τυπος την πατησε για τα 150€ που δεν πληρωσε για την ασφαλεια και ανεξαρτητα απο το υπόλοιπο σκηνικο καλα εκαναν και τον εσκισαν σαν ανασφαλιστο
Ακομα και ασφαλισμενο οπως λες να ηταν, δεν θα ισχυε η ασφαλεια λογω αδηλωτης μετατροπης = ακριβως ιδιες παραβασεις και ποινες.
Κατά πρώτον ο 'πισινός' καλός και καλά κάνανε και τον σκίσανε για όλα.
Ο μπροστινός επίσης . Αν ο πισινός μπορέσει να αποδείξει ότι ο μπροστινός επίτηδες πάτησε φρένο τότε και αυτός θα τρέχει και δεν θα φτάνει.
Τιποτα δεν θα του κανει κανενας, ακομα και αν μπορουσε με καποιο μαγικο τροπο να αποδειξει το επιτηδες φρενο ο πισω (ο οποιος μετα εσπρωχνε το αμαξι που ειχε ηδη τρακαρει για να το κανει ακρη).
.......Διαπιστωσα οτι μπολικα αγορακια εκει θιχτηκαν, μια και μαλλον εχουν κανει αντιστοιχη λαμογιτσα με το αυτοκινητο τους και τους επιασε ο πονος. Φυσικα καπου εμφανιστηκε και ο κλασικος μαλακας 'τα διοδια για τους μεγαλοεργολαβους'.
Ε, ρε ξυλο που θελουμε.Το πληκτρολόγιο το έχουμε για να γράφουμε επιχειρήματα. Όσοι κρύβονται πίσω από το πληκτρολόγιο και γράφουνε κακές λεξούλες είναι κοτούλες και μεγάλες αδερφούλες...
Διεγράφη προσβλητική έκφραση [Mod]
Απορώ πώς πιστεύετε τις παπαριές του κάθε τσάτσου του Μπόμπολα που προκειμένου να ψαρώσει τον κοσμο σκαρφίζεται ο,τι μαλακία του κατεβαίνει στο πολύ φτωχό του μυαλόδηλαδη συμφωνεις με την ενεργεια του πισω οδηγου;
Με το να περάσει τα διόδια έτσι? Σαφώς και συμφωνώ. Είναι κάτι εξ'άλλου που όπως έχω πει κάνω κι εγώ πολλές φορές και μου κάνουν πολλές φορές. Εχω ξαναπεί ότι δε χρειάζεται να πλησιάζετε πολύ τον μπροστινό σας , οι μπάρες έχουν φιλότιμο.
Μπραβο, ειναι μεχρι να πετυχεις εμενα που θα σε κανω να μεινεις στα διοδια μεχρι να ερθουν να σε μαζεψουν. Και αμα θες, κουνησου μου κιολας. Edit [Mod] Αμα θες να περνας τα διοδια χωρις να πληρωσεις, να πηγαινεις να τα περνας μονος σου (αν εχεις τα @@). Αν χρησιμοποιεις εμενα για να το κανεις αυτο, θα σε πηδηξω εκει και τοτε.
Στο θέμα μας :
Σκεφτήκατε καθόλου πώς διαπιστώσανε ότι η μηχανή ήταν αλλαγμένη και μάλιστα βρήκανε και τα νυβικά της?
Κάνανε κυλινδρομέτρηση?Edit [Mod]. Απο τετρακυλινδρη (πιθανοτατα 316-318) σε εξακυλινδη, ή ακομα και απο εξακυλινδρη σε 6πεταλουδο και να γραφει και φαρδια-πλατια 'MPower' πανω, εσυ πρεπει να μετρησεις το κυβισμο για να ξερεις...Ασε που η αδηλωτη αλλαγη κινητηρα ελεγχεται απο τα νουμερα του κινητηρα, αλλα εσυ επρεπε να βρεις μια βλακεια να απαντησεις...
Έχετε εμπλακεί ποτέ σε μικροτρακάρισμα? Νομίζετε ότι έρχεται η αντιτρομοκρατική ο ΣΔΟΕ, το μικτό, και δε ξέρω εγώ τι άλλο?Αν εσυ καταλαβες οτι το θεμα ηταν το μικροτρακαρισμα (και οχι το γιατι εγινε, το πως εγινε και το τι εκανε ο αλλος μετα και τελικα τι ανακαλυψανε οταν τον ελεγξαν), τοτε πιστοποιησαμε πια οτι Edit [Mod]
Και καλά ο αδερφός του μπροστινού ήταν δικηγόρος και η γυναίκα του εισαγγελέας. Αυτή δε φοβήθηκε μην την πάνε για παράβαση καθήκοντος που εκμεταλλεύτηκε τη θέση της για οικογενειακό της θέμα?
Τι παραβαση ρε μεγαλε, το νομο εφαρμοζει.
Και είναι τόσο έξυπνη που έβαλε και τον κουνιάδο της να τα γράψει όλα αυτά στο internet? Αμα γουστάρει ο άλλος γαμιώντας τους πάει. Παιδιά λιιιιιιιγο μυαλουδάκι.
Ναι, δωσε μας εσυ που απ'οτι φαινεται ξεχειλιζεις απο μυαλο και δεν εχεις τι να το κανεις...
Και καλά πες ότι όλα αυττά τα παραμύθια είιναι αλήθεια: άμα εγώ τρέχω με 160 με σταματήσουν οι μπάτσοι, έχω κλεμμένο αυτοκίνητο, σκοτώσω και κάνα δυο εν ψυχρώ και φάω 5388 χρόνια φυλακή θα πείτε κοίτα τι έπαθε ο μ@λ@κ@ς που έτρεχε με 160?
Μπορείς να πεις αυτά που θέλεις χωρίς να προσβάλλεις [Mod]
-
συναδελφοι ενα αλητη που εχω συναντησει αρκετες φορες στο δρομο οταν παω στη δουλεια πως μπορω να τον κανω 'μαγκα' απο εκει που δεν το περιμενει .... για να μην παρεξηγηθω δεν εννοω να κατεβω κατω και να τον πλακωσω στο ξυλο .... δεν ειμαι κανενας πιθηκας να τσακωνομαι και να διαπληκτιζομαι με τον καθε ψυχακια Ελληνα ή και αλλοδαπο .... απλα ο συγκεκριμενος οδηγος οσες φορες τον εχω πετυχει κανει συνεχεια μαγκιες ... κολλαει απο πισω, περναει κοκκινα κτλ ... ... εγω τον εχω μαθει πλεον και κανω στην ακρη να περασει .... εχω την πινακιδα του και τη μαρκα του αμαξιου ... ο οδηγος μαλλον πρεπει να ειναι κανενας εργατης που παει σε οικοδομη ή δεν ξερω που στα τσακιδια παει .... το μονο που ξερω ειναι οτι πρεπει να του τη στησουν και να του κοψουν προστιμο τρελο ... μια λυση ειναι να τον τραβηξω καμερα ... καμια αλλη λυση ....
-
όσες φορές μου έτυχε περίπτωση επικίνδυνης οδήγησης.....το 100 από κινητό χωρίς χρεωση....ονοματεπώνυμο .....και περιγραφή του οχήματος με ακριβή θέση ή κατεύθυνση....Τέλος...
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
όσες φορές μου έτυχε περίπτωση επικίνδυνης οδήγησης.....το 100 από κινητό χωρίς χρεωση....ονοματεπώνυμο .....και περιγραφή του οχήματος με ακριβή θέση ή κατεύθυνση....Τέλος...Έτσι κάνω κι εγώ.
Δεν χρειαζεται τίποτα περαιτέρω...μια φορά μάλιστα που σταμάτησα και ρώτησα αν χρειαζεται αν παραμείνω μιας κι εγώ είχα καλέσει, μου ειπαν 'δεν χρειαζεται κύριε, έχουμε αναλάβει εμείς, μπορείτε να φύγετε'. Ευχηθηκα καλά ξεμπερδεματα στον τριμαλακα οδηγό πούλμαν που εκανε σφηνες στην κάθοδο της Πειραιώς κι είχε σφάξει 3 κόκκινα φαναρια τρέχοντας κι έφυγα!Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ειχε ενα κινδυνο το θεμα, να ειναι ο αλλος πιστολερο πχ, αλλα εκ του αποτελεσματος μια χαρα.Πιστολερο στα διοδια με αμετρητους μαρτυρες και καμερες?
Ω ναι. Ποσες φορες δεν εχεις δει ειδηση 'τσακωθηκαν στο καφενειο, εφυγε και επεστρεψε 5 λεπτα αργοτερα με καραμπινα και τον σκοτωσε'.
Χαρακτηριστικο γνωρισμα των εγκληματιων σε ολα τα μηκη και τα πλατη της γης ειναι η ηλιθιοτητα, και το κακως εννοούμενο 'save face'. Ο τερμα ηλιθιος (που δε διαφερει εξωτερικα απο τους αλλους ανθρωπους) δεν εχει προβλημα να σου τη μπουμπουνισει αν 'θιχτει', ασχετως με το ποια θα ειναι η τιμωρια, το προβλημα του ειναι αν νομιζει οτι 'τον ξεφτιλισες' και θα πραξει αναλογα με το ηλιθιο μυαλο του για να το σωσει. Ετσι και αλλιως, θα βγει σε οσα χρόνια με 'το κουτελο καθαρο'.
Αυτη ειναι η μονη μου ένσταση/φοβος στην ολη ιστορια.Τώρα θα μου πεις ότι ο trident είναι υπό την προστασία μου, ντάξει, χοντρό.
Ενταξει, αυτο ειναι για τα funniest.
Βασικα μαλλον ο junior gt νομιζε οτι η φραση 'και βρεθηκε ενας μαλακας να πει για τα διοδιο για μεγαλοεργολαβους' αναφεροταν σε αυτον, μια και η δικη του σκεψη κινειται στο ιδιο μηκος κυματος, οπως φανηκε απο το αρχικο του ποστ περι 'τσατσων του Μπόμπολα'. Πρεπει να ηταν και η πρωτη φορα που δεν κορόιδεψα κατι τετοιο εδω μεσα.
Οχι juniorgt, ειλικρινα δεν αναφερομουν σε εσενα, σε ειχε προλαβει σε τετοια σκεψη ενας αλλος τυπος στο ΑΛΛΟ φορουμ και απο διπλα σιγονταριζε και άλλος με το ονομα 'tsalin' (που αμα διαβαζες τι εγραφε καταλαβαινες αμεσως οτι το ονομα του ηταν αναγραμματισμος του επιθετου του Ιωσηφ... ΟΧΙ, οχι αυτουνου που ηταν πατερας του Χριστου, τού αλλου, του Γεωργιανού).
Αν συνεχιζεις βεβαια να πιστευεις οτι καποιος φιλοΜπόμπολας (ή πληρωΜπομπολας) καθησε και σκεφτηκε και εγραψε ολοκληρη ιστορια για να φοβισει τους ετερους αυτοκινητιστες και να πληρωνουν τα διοδια για να γινει το αφεντικο πλουσιοτερο, ε, εντάξει.
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
όσες φορές μου έτυχε περίπτωση επικίνδυνης οδήγησης.....το 100 από κινητό χωρίς χρεωση....ονοματεπώνυμο .....και περιγραφή του οχήματος με ακριβή θέση ή κατεύθυνση....Τέλος...
Έτσι κάνω κι εγώ.
Δεν χρειαζεται τίποτα περαιτέρω...μια φορά μάλιστα που σταμάτησα και ρώτησα αν χρειαζεται αν παραμείνω μιας κι εγώ είχα καλέσει, μου ειπαν 'δεν χρειαζεται κύριε, έχουμε αναλάβει εμείς, μπορείτε να φύγετε'. Ευχηθηκα καλά ξεμπερδεματα στον τριμαλακα οδηγό πούλμαν που εκανε σφηνες στην κάθοδο της Πειραιώς κι είχε σφάξει 3 κόκκινα φαναρια τρέχοντας κι έφυγα!Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και ειστε τοσο σιγουροι οτι ειχε αποτελεσμα? Γιατι το να πεις ' ο ταδε εκανε αυτο εκεινο και το αλλο' δεν σημαινει τιποτα οσον αφορα το τι θα του κανουν. Αν δεν τον βρουν και δουν με τα ματια τους, δεν υπαρχει παραβαση.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Απορώ πώς πιστεύετε τις παπαριές του κάθε τσάτσου του Μπόμπολα που προκειμένου να ψαρώσει τον κοσμο σκαρφίζεται ο,τι μαλακία του κατεβαίνει στο πολύ φτωχό του μυαλό
Ο συγκεκριμενος εχει μακρα ιστορια γραφης στο συγκεκριμενο φορουμ, δεν εμφανιστηκε ουρανοκατεβατος να γραψει αυτη την ιστορια, επισης ειναι τρελος bmwδακιας με δηλωμενη μετατροπη Μ3 Ε30 (ή τεσπα ειχε και το εδωσε) κλπ κλπ. Και αυτα που γραφει ειναι 100% λογικα για το τι εγινε (ατυχημα με ανασφαλιστο και αδηλωτη μετατροπη). Επισης, το ΜΟΝΟ που αφορα το Μπομπολα ειναι το διοδιο. Ολα τα αλλα, εχουν να κανουν με αλλα πραγματα.
εχω την εντύπωση οτι αν απλά το ειχε ασφαλισμένο δεν θα γινοταν τιποτα απ'ολα αυτα.
Θα του εκανε μια δηλωση, αντε θα πληρωνε και τα διοδια και ολα καλα.
Ακομα κι αν ερχοταν η αστυνομια, οι πιθανοτητες να εκανε ελεγχο για την μετατροπη θα ηταν πολυ μικρες.Αρα ο τυπος την πατησε για τα 150€ που δεν πληρωσε για την ασφαλεια και ανεξαρτητα απο το υπόλοιπο σκηνικο καλα εκαναν και τον εσκισαν σαν ανασφαλιστο
Ακομα και ασφαλισμενο οπως λες να ηταν, δεν θα ισχυε η ασφαλεια λογω αδηλωτης μετατροπης = ακριβως ιδιες παραβασεις και ποινες.
Κατά πρώτον ο 'πισινός' καλός και καλά κάνανε και τον σκίσανε για όλα.
Ο μπροστινός επίσης . Αν ο πισινός μπορέσει να αποδείξει ότι ο μπροστινός επίτηδες πάτησε φρένο τότε και αυτός θα τρέχει και δεν θα φτάνει.
Τιποτα δεν θα του κανει κανενας, ακομα και αν μπορουσε με καποιο μαγικο τροπο να αποδειξει το επιτηδες φρενο ο πισω (ο οποιος μετα εσπρωχνε το αμαξι που ειχε ηδη τρακαρει για να το κανει ακρη).
Διεγράφη προσβλητική έκφραση [Mod]
δηλαδη συμφωνεις με την ενεργεια του πισω οδηγου;
Μπραβο, ειναι μεχρι να πετυχεις εμενα που θα σε κανω να μεινεις στα διοδια μεχρι να ερθουν να σε μαζεψουν. Και αμα θες, κουνησου μου κιολας. Edit [Mod] Αμα θες να περνας τα διοδια χωρις να πληρωσεις, να πηγαινεις να τα περνας μονος σου (αν εχεις τα @@). Αν χρησιμοποιεις εμενα για να το κανεις αυτο, θα σε πηδηξω εκει και τοτε.
Στο θέμα μας :
Κάνανε κυλινδρομέτρηση?Edit [Mod]. Απο τετρακυλινδρη (πιθανοτατα 316-318) σε εξακυλινδη, ή ακομα και απο εξακυλινδρη σε 6πεταλουδο και να γραφει και φαρδια-πλατια 'MPower' πανω, εσυ πρεπει να μετρησεις το κυβισμο για να ξερεις...Ασε που η αδηλωτη αλλαγη κινητηρα ελεγχεται απο τα νουμερα του κινητηρα, αλλα εσυ επρεπε να βρεις μια βλακεια να απαντησεις...
Έχετε εμπλακεί ποτέ σε μικροτρακάρισμα? Νομίζετε ότι έρχεται η αντιτρομοκρατική ο ΣΔΟΕ, το μικτό, και δε ξέρω εγώ τι άλλο?Αν εσυ καταλαβες οτι το θεμα ηταν το μικροτρακαρισμα (και οχι το γιατι εγινε, το πως εγινε και το τι εκανε ο αλλος μετα και τελικα τι ανακαλυψανε οταν τον ελεγξαν), τοτε πιστοποιησαμε πια οτι Edit [Mod]
Και καλά ο αδερφός του μπροστινού ήταν δικηγόρος και η γυναίκα του εισαγγελέας. Αυτή δε φοβήθηκε μην την πάνε για παράβαση καθήκοντος που εκμεταλλεύτηκε τη θέση της για οικογενειακό της θέμα?
Τι παραβαση ρε μεγαλε, το νομο εφαρμοζει.
Και είναι τόσο έξυπνη που έβαλε και τον κουνιάδο της να τα γράψει όλα αυτά στο internet? Αμα γουστάρει ο άλλος γαμιώντας τους πάει. Παιδιά λιιιιιιιγο μυαλουδάκι.
Ναι, δωσε μας εσυ που απ'οτι φαινεται ξεχειλιζεις απο μυαλο και δεν εχεις τι να το κανεις...
Και καλά πες ότι όλα αυττά τα παραμύθια είιναι αλήθεια: άμα εγώ τρέχω με 160 με σταματήσουν οι μπάτσοι, έχω κλεμμένο αυτοκίνητο, σκοτώσω και κάνα δυο εν ψυχρώ και φάω 5388 χρόνια φυλακή θα πείτε κοίτα τι έπαθε ο μ@λ@κ@ς που έτρεχε με 160?
Μπορείς να πεις αυτά που θέλεις χωρίς να προσβάλλεις [Mod]
Διεγράφη flame bait. Τι ακριβώς προσπαθείς να αποδείξεις ? [Mod]
-
...ειπε ο αρχιδιδαξας (και μετα κρυφτηκε παλι στην σπηλια του)
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.