-
Το γράφει, 5 ώρες.
Δεν πολυκαταλαβαίνω όμως τη χρησιμότητα, εκτός από περιπτώσεις που δεν έχεις κοντά ρεύμα 220 ή 12v. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Αυτό που πήρα φορτίζει και το tablet μου αν χρειαστεί (4000 mah είναι το n7 ) αλλά και πάλι για ρεζέρβα το θέλω δε κάθομαι να φορτιζω διαρκώς από αυτό
Το κινητό του πατέρα μου πάντως που δοκίμασα το φορτίζει σχεδόν όπως ο φορτιστής πριζας, οπότε όλα καλά
Θα του κάνω όμως τεστ και με το tablet
Λοιπόν επανέρχομαι με εντυπώσεις
Πρώτα από όλα θα πω πόσο με έχει εντυπωσίασε το γεγονός ότι το power bank φορτίζει τα περισσότερα πράγματα με ταχύτητα φορτιστή τοίχου, αν και το ίδιο φορτίζει αρκετά πιο αργάΣε κάτω από τρεις ώρες έχει δώσει όλο το ζουμί του, ενώ θέλει ίσως και πέντε να γεμίσει
Ένα άλλο πράγμα που είχα προσέξει φορτίζοντας πράγματα από δω και από κει, ήταν ότι δίνει (κάνοντας τα μαθηματικά) γύρω στα 3000 mAh και όχι 4200 όπως διαφήμιζε
Αποφασίζω λοιπόν να το βάλω στο άδειο tablet μου που έχει ακριβώς 4000 να δω τι θα γίνει.
Πήγε λοιπόν από το 8% στο 82%, δηλαδή μου έδωσε το 74% των 4000 = 2960 mAh (το power bank άδειασε τελείως εννοείται)Βέβαια η ίδια η συσκευή της adata γράφει πίσω ότι η χωρητικότητά της είναι 4200 mAh, αλλά η RATED χωρητικότητά της είναι 2900 mAh.
Οπότε μάλλον αυτό είναι και το νούμερο που με ενδιαφέρειΈχει κάποιος πιο ειδικός με μπαταρίες να μου δώσει κάποιες επιπλέον διευκρινίσεις;
Σε γενικές γραμμές πάντως είμαι ικανοποιημένος από την αγορά μου δηλαδή άνετα δίνεις αρκετή ενέργεια σε πράγματα που θες όταν έχεις ανάγκη με αρκετά ικανοποιητική ταχύτητα
Χωρίς να είμαι ειδικός, μόνο εμπειρικά έχει χρειαστεί να ασχοληθώ με μεγάλα UPS σε ντατασέντερ.
Τη rated υπολογίζεις για τη φόρτιση τριτων συσκευών.
Μπορεί η ονομαστική χωρητικότητα της ίδιας της μπαταρίας να είναι 4200 αλλά η rated είναι αυτή που μπορεί να δώσει κατά την εκφόρτισή της. -
Αναλογικά , δες το σαν τις μπαταρίες αυτοκινήτου που ανεξάρτητα από τα watt είναι και το ρεύμα εκκινησης που δίνουν.....
-
έχεις απώλειες σε κάθε μετατροπή
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Το γράφει, 5 ώρες.
Δεν πολυκαταλαβαίνω όμως τη χρησιμότητα, εκτός από περιπτώσεις που δεν έχεις κοντά ρεύμα 220 ή 12v.Ίσως δεν πιάνει τις 5, αλλά περνάει για τα καλά τις 4
Φορτίζει το ίδιο με 1A και μπορεί να φορτίσει άλλες συσκευές με έως 2.1Α (ανάλογα τη συσκευή) , για αυτό και υπάρχει αυτή η διαφορά
Το tablet μου πχ φορτίζει με 1.5 που είναι και το σύνηθες, αλλά και πάλι είναι πιο πολύ από το 1
Τώρα για τη χρησιμότητα, το είπα, όταν θα βρεθώ σε κατάσταση που θα μένω από μπαταρία θα το έχω στη τσάντα σα ρεζερβα, χωρίς να έχω ανάγκη από πρίζα
Βάζω στη τσάντα το κινητό/Bluetooth/tablet (οτιδήποτε φορτίζει από usb) και φορτίζει ακόμα και ενώ είμαι έξω σε δουλεία ή ακόμα και αν έχω ξεμείνει σε ερημιά
Δε το θέλω να το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση, αλλά να το έχω σα δικλείδα ασφαλείας για καμιά δύσκολη φάση.
Δε λέω ότι θα μου σώσει και τη ζωή, αλλά όλοι έχουμε μείνει από μπαταρία σε αρκετές περιπτώσεις, αυτό δε θέλω να πάθω ποτέ ξανά γιατί και κάποιες φορές έχω ξεχάσει να φορτίσω, αλλά και αρκετές φορές γυρνάω σπίτι στις 10-11 ενώ είμαι έξω από τις 7:30 το πρωί και δεν είμαι ποτέ στο αυτοκίνητο πάνω από μισάωροΘέλω να έχω καβατζα
Edit και 2 φωτο με το κινητό για να δείτε το μέγεθος του
-
Χαίρετε κύριοι!
Για απλούστατη χρήση γραφείου (Word, Excel, PDF, Web, Skype) με Win 7 τι σας λέει αυτό:
SUPERCASE FC-PE08A PURE SERIES BLACK
18.82 €INTEL CELERON G1620 2.70GHZ LGA1155 - BOX
33.26 €ASROCK H61M-VG3 RETAIL
36.24 €KINGSTON HX316C10FR/4 4GB DDR3 1600MHZ HYPERX FURY RED SERIES
36.90 €SEAGATE ST500DM002 500GB BARRACUDA 7200.14 SATA3
43.99 €PIONEER DVR-221BK DVD WRITER SATA BLACK
16.60 €MICROSOFT WIRED KEYBOARD 200 BLACK GR DSP
6.79 €MICROSOFT OPTICAL MOUSE 200 FOR BUSINESS BLACK
5.93 €GENIUS SPEAKER SP-U110
6.42 €FORCE 450W PSU
16.90 €Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 221.85 €
Θα αγοραστεί και οθόνη αλλά για εκείνη ας μιλήσουμε μετέπειτα.
-
Βασική ένσταση μου το τροφοδοτικό. Καλύτερα να γίνει επιλογή από τις γνωστές μάρκες.
Στάλθηκε από το Lenovo K900_ROW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
ΟΚ δεκτόν, αν και δεν θα έχει σχεδόν καθόλου φορτίο όπως βλέπεις.
-
Δεν είναι θέμα φορτίου. Ένα μουφατζιδικο τροφοδοτικό θα καίει περισσότερο και σίγουρα θα είναι πιο επιρρεπες στο να σου κάψει μέχρι και το σύστημα.
Όσον αφορά τώρα τα parts από τη στιγμή που δεν υπάρχουν απαιτήσεις απλά επιλέγεις το πιο φθηνό στην κάθε κατηγορία. Προσωπικά δε θα πήγαινα σε celeron αλλά σε έναν i3 αλλά αυτό μάλλον είναι ψυχολογικό. Επίσης όσον αφορά τα ηχεία υπάρχουν μέχρι 15ε πολύ καλά της Logitech.Στάλθηκε από το Lenovo K900_ROW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Δεν υπάρχει λόγος για i3. Να φανταστείς τώρα οι ίδιες εργασίες γίνονται με Celeron 10ετίας και 256 ΜΒ RAM.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν υπάρχει λόγος για i3. Να φανταστείς τώρα οι ίδιες εργασίες γίνονται με Celeron 10ετίας και 256 ΜΒ RAM.Το μονο λειτουργικο που μπορω να σκεφτω με 256ρα ραμ ειναι σε αυτο το συστημα:
[spoiler:1p7swnna][/spoiler:1p7swnna]
-
-
ΧΡ
-
Εσύ θα το χρησιμοποιείς; Αν ναι θα σου έλεγα να βάλεις έστω έναν πάμφθηνο ssd 128ρι (άντε με το ζόρι 64ρι).
+1 για καλύτερο τροφοδοτικό
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ΧΡMαλιστα.
CORSAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR
-
Από μένα αυτό.
100 € πάνω βέβαια αλλά επειδή δεν σε έχω κόψει ότι θα αλλάξεις υπολογιστή σε 2,3 χρόνια είναι πιο καλή επιλογή και λίγο λιγότερο αργός (γιατί γρήγορος δεν είναι κανένας )
Θα σου πρότεινα αυτόαυτό που έχει και
Μονάδα οπτικού δίσκου
Συσκευή ανάγνωσης/εγγραφής DVD RAMBOαλλά έχει μόνο Usb2 1 θέση για μνήμη και μόνο έξοδο VGA. Ο HP και usb 3 και dvi και dual channel Μνήμη
Από λειτουργικό τι θα κάνεις;
-
Μάλλον δεν με διαβάζετε προσεκτικά. Δεν θα είναι ο προσωπικός μου υπολογιστής, έχω άλλον για αυτή τη δουλειά. Θέλω απλά ένα μουλάρι για ένα γραφείο στην δουλειά. Word, Excel, Web surfing (ΙΕ) , E-mails σε πελάτες. Αφήστε τα SSD κτλ. Αν ήταν για τον προσωπικό μου, θα μιλούσαμε για i5, dedicated κάρτες γραφικών, SSD κλπ.
7άρια θα φοράει.
-
Που είδες γραμμένο για SSD; Μουλάρι δεν σημαίνει ότι πιο φθηνή σαβούρα βρούμε, αλλά κάτι που να αξίζει τα λεφτά του.
-
Αυτό που συναρμολογήσες Αλέξανδρε, δε χρειάζεται να προσέξεις κάτι παραπάνω μιας και απαιτήσεις δεν υπάρχουν.
Στάλθηκε από το Lenovo K900_ROW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Που είδες γραμμένο για SSD;ssd 128ρι
Αυτό που συναρμολογήσες Αλέξανδρε, δε χρειάζεται να προσέξεις κάτι παραπάνω μιας και απαιτήσεις δεν υπάρχουν.
Το πιο βαρύ αρχείο που θα ανοίξει θα είναι κανένα PDF με πολλές σελίδες και κανένα video στο youtube...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]