-
Λοιπον. Μια και δεν απαντουσε κανεις για το menavrus το περασα για να δω τι παιζει.Σε μενα τουλαχιστον,τελειο δεν ειναι,καλο ειναι.Δεν παιζει mp4 μονο avi αρκει να μην εχουν πολυ μεγαλη αναλυση.Χαρτες δεν εχω περασει αρα δεν ξερω αν δουλευουν καλα οι πλοηγοι του.
-
Ρε παιδια σημερα αξιωθηκα να ανοιξω το καπω του κινητηρα πρωτη φορα μετα απο μηνες. Λαθος μου το ξερω. Και αυτο γιατι τελειωσε το υγρο καθαρισμου των τζαμιων.
Με μεγαλη μου εκπληξη ειδα πως η σταθμη υγρου ψυξης του κινητηρα ειναι κατω απο το ΜΙΝ.
Με φοβησε καινουριο αυτοκινητο. (7μηνων) Ευελπιστω να μην το ειχανε γεμισει απο το εργοστασιο πολυ γιατι αμα χανει υγρα κινητηρα την πατησαμε.
Η βασικη μου ερωτηση, παιρνει τυπικα υγρα απο το βενζιναδικο η θελει το δικο του?
Θα προτιμουσα να μην το παω συνεργειο για κατι τοσο απλο. -
Εγώ θα το πήγαινα στην αντιπροσωπεία να κοιτάξουν όλο το κύκλωμα μιας και είναι στην εγγύηση!
-
Θα τους παρω τηλ αυριο λεω.
-
Εμένα πάντως το υγρό το ψυγείου πέφτει όταν χρησιμοποιώ πολύ τον κλιματισμό + οταν πιέζεται παρατεταμένα το αμαξι. Τον λόγο δε μπορώ να τον εξηγήσω αλλά μάλλον κάπου συνδέεται με το κύκλωμα του κλιματισμού. Να πάρεις ένα παγουράκι του λίτρου από το μανίσιο που είναι της Elf αν θυμάμαι καλά και κοστίζει 3 ή 4 ευρώ αν θυμάμαι καλά αλλιώς εμένα μου έδωσαν το πράσινο της Wurth την τελευταία φορά στο εξουσιοδοτημένο
Γενικά μη σε ανυσηχεί πάντως. Συμπλήρωσε αυτό που λείπει κι άμα δεις και πέφτει απότομα τότε να ανυσηχύσεις ειδάλλως αν πέφτει λίγο λίγο κάθε 5-6000 χλμ μάλλον κάτι πρέπει να γίνεται και να πέφτει η στάθμη. Το τι δε μπορώ να το εξηγήσω αλλά εφόσον και στο δικό μου δεν βλέπω να επιρρεάζεται κάτι κι αφού ρώτησα και το ελέγξαμε αν έχει διαρροή και δεν έχει δεν δίνω παραπάνω σημασία. -
Δεν συνδέεται πουθενά το ένα κύκλωμα με το άλλο, έλεος.
-
dstou δε το ξέρω ουτε ήξερα καθόλου ειλικρινά
Απλά γραφω τι έχω παρατηρήσει κι απλα λεω οτι δε μπορώ να εξηγησω γιατι πέφτει κι εφόσον δεν έχω διαρροή δε δίνω παραπανω σημασία -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Δεν συνδέεται πουθενά το ένα κύκλωμα με το άλλο, έλεος.Δεν συνδέονται αλλά το ψυγείο του ac επιβαρύνει το ψυγείο την μηχανής με επιπλέον ζέστη .
-
Έτερο κότερο αυτό
-
Ο χρήστης vasilis2 έγραψε:
Λοιπον. Μια και δεν απαντουσε κανεις για το menavrus το περασα για να δω τι παιζει.Σε μενα τουλαχιστον,τελειο δεν ειναι,καλο ειναι.Δεν παιζει mp4 μονο avi αρκει να μην εχουν πολυ μεγαλη αναλυση.Χαρτες δεν εχω περασει αρα δεν ξερω αν δουλευουν καλα οι πλοηγοι του.Ποσο σου κοστισε η αγορα του?
Μπορει να προκαλεσει ζημια στο αμαξι?
Χαρτες πρεπει να πληρωσεις για να βαλεις?
Πισω καμερα εβαλες? Λειτουργει μαζι με τα ρανταρ?Ξερει κανεις πως γινεται η εγκατασταση της καμερας ωστε να μην φαινεται ασχημα?
-
- 40 euro
- Δεν ξερω
3)Αυτος που το πουλαει λεει οχι
4)Δεν εβαλα
-
Καλησπέρα παιδιά,
Είμαι καινούριος στο φόρουμ και ψάχνομαι για το νέο Κλιό.
Έχω ένα κλιό του 2004 και ενδιαφέρομαι για το καινούριο κ το πρώτο δίλημμα που έχω είναι πετρέλαιο η βενζίνη. Το έχω ψάξει γενικά, τα 2.000 αξίζουν για το πετρέλαιο? Μιλάμε για χρήση 12.000 χιλιόμετρα τον χρόνο. Ξέρετε για κατανάλωση βενζίνης? Τις 30 σελίδες που διάβασα τώρα στο φόρουμ το πετρέλαιο καίει περίπου 4,8-5 λίτρα στα 100. Για βενζίνη δεν διάβασα!! Ποια η γνώμη σας?
Ευχαριστώ!!
-
Αυτό είναι ένα καλό site για να δεις καταναλώσεις. Σου διάλεξα ήδη το Clio όπως βλέπεις 4,54 το 1500 diesel, 6,23 το 900άρι TCE http://www.spritmonitor.de/en/overview/41-Renault/368-Clio.html?constyear_s=2013&power_s=89&power_e=91&powerunit=2. Βέβαια είναι για να έχεις μια εικόνα.
Να και ένα review για το 900άρι http://www.autoblog.gr/2013/02/05/test-drive-renault-clio-0-9-tce-90/
Και ένα video review για το clio http://www.youtube.com/watch?v=QycnbLJuV0s -
Ο χρήστης ant123v έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά,Είμαι καινούριος στο φόρουμ και ψάχνομαι για το νέο Κλιό.
Έχω ένα κλιό του 2004 και ενδιαφέρομαι για το καινούριο κ το πρώτο δίλημμα που έχω είναι πετρέλαιο η βενζίνη. Το έχω ψάξει γενικά, τα 2.000 αξίζουν για το πετρέλαιο? Μιλάμε για χρήση 12.000 χιλιόμετρα τον χρόνο. Ξέρετε για κατανάλωση βενζίνης? Τις 30 σελίδες που διάβασα τώρα στο φόρουμ το πετρέλαιο καίει περίπου 4,8-5 λίτρα στα 100. Για βενζίνη δεν διάβασα!! Ποια η γνώμη σας?
Ευχαριστώ!!
εγω οταν το πηρα πριν κανα 8μηνο η διαφορα τιμης πετρελαιο βενζινη ηταν 1450 περιπου. Σε αυτα υπολογισα και ενα κατοσταρικο τελη που ειχε η βενζινη. Το πετρελαιο εχει μεγαλυτερο ωφελος αποσυρσης απο τη βενζινη λογω περισσοτερων κυβικων. Στα θετικα του ειναι οι καλυτερες επιδοσεις, ενας δοκιμασμενος και ποιοτικος κινητηρας και πιο αραιες επισκεψεις στο βενζιναδικο. Η αποψη μου ειναι πως αξιζει το πετρελαιο ακομα και ας μην κανεις 15000χλμ το χρονο.
-
Παιδιά, εχώ την ζάντα 16' αλουυμινίου την μαύρη και την έγδαρα σε ένα πεζοδρόμιο. Ευτυχώς όχι το μάυρο εσωτερικό. Μόνο το κομμάτι του αλουμινίου σε 2 σημεία. Ξερείς κανείς αν υπάρχει περίπτωση επισκευής και που?
Ηταν η πρωτη ζημιά στο 9μηνο που το εχω και πονάει....
Ευχαριστώ -
Firestarter26 αστη οπως ειναι
ετσι κι αλλιως δεν φαινεται καν
ασε που ειναι πιθανο να την ξαναχτυπησεις καπου -
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
ασε που ειναι πιθανο να την ξαναχτυπησεις καπουΜάλλον δεν θα κάνω κάτι. Ξέρει κανείς πόσο εχει καινουρια; Από περιέργεια θα ρωτήσω στην renault
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης giteart έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά,
Είμαι καινούριος στο φόρουμ και ψάχνομαι για το νέο Κλιό.
Ευχαριστώ!!
εγω οταν το πηρα πριν κανα 8μηνο η διαφορα τιμης πετρελαιο βενζινη ηταν 1450 περιπου. Σε αυτα υπολογισα και ενα κατοσταρικο τελη που ειχε η βενζινη. Το πετρελαιο εχει μεγαλυτερο ωφελος αποσυρσης απο τη βενζινη λογω περισσοτερων κυβικων. Στα θετικα του ειναι οι καλυτερες επιδοσεις, ενας δοκιμασμενος και ποιοτικος κινητηρας και πιο αραιες επισκεψεις στο βενζιναδικο. Η αποψη μου ειναι πως αξιζει το πετρελαιο ακομα και ας μην κανεις 15000χλμ το χρονο.
Αξίζει full πετρέλαιο. Στην βενζίνη δεν πρόκειται να δεις κάτω από 7 που σημαίνει γύρω στα 12 ευρώ στα 100. Στο πετρέλαιο στην χειρότερη είσαι 7 ευρώ στα 100 ( με 5,4lt). Στα 15000 χλμ ετησίως έχεις αμέσως 750 ευρώ όφελος και τα τελη αλλά 100
Και η διαφορα ειναι μεγάλη στην ροπή με πολυ πιο ξεκουράστηκαν οδήγηση ειδικά στην ποληSent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Firestarter26 έγραψε:
ασε που ειναι πιθανο να την ξαναχτυπησεις καπουΜάλλον δεν θα κάνω κάτι. Ξέρει κανείς πόσο εχει καινουρια; Από περιέργεια θα ρωτήσω στην renault
σιγουρα πανω απο 200€
με ποιο πιθανο κανα 300αρι -
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
σιγουρα πανω απο 200€
με ποιο πιθανο κανα 300αριΠολλα δεν ειναι για μια ζάντα? Εδώ είχε 400 € σαν extra το πακέτο που εβαλα και είχε τις ζάντες, δερμάτινο τιμόνι, δερμάτινο λεβιέ και φιμέ πίσω παράθυρα και πορτ παγκαζ. Και λες να έχει 200 η μια ζάντα! Βέβαια δεν αποκλείεται γιατί ειναι after market. Εγώ θα έλεγα το πολύ 100€.
Renault Clio IV