-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Χρειάζομαι φτηνό πολυμηχάνημα με WiFi, AirPrint και πολύ καλή ποιότητα εκτύπωσης, μια και το 5250 μας άφησε χρόνους. Κάποιος λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να προτιμήσω αυτό;
Μια χαρά είναι, απλά έχει ακριβά μελάνια, κοστίζουν περίπου 40€ το XL σετ και 30€ τα Standard Capacity
(ακόμα και τα συμβατά είναι σχετικά ακριβά και δε δείχνουν στάθμη)Εναλλακτικά:
HP Deskjet Ink Advantage 2545 με μελανοδοχεία που κοστίζουν σύνολο 16-17€Ευχαριστώ πολύ!
-
Το δεύτερο φλασάκι corsair που βγαίνει off. Το πρώτο άντεξε 1 χρόνο, αυτό τα έφτυσε σε λιγότερο από 4 μήνες. Το θέμα είναι ότι επειδή κρατάω και 'ευαίσθητα' αρχεία, δεν το επιστρέφω για αντικατάσταση. Δοκίμασα από windows 7 (cmd.exe --> disk keep ή καπως έτσι) κι από mac (μέσω disk utility). Στα μεν windows κατάφερα να κάνω format αλλά όταν προσπάθησα να μεταφέρω αρχεία μου έλεγε ότι είναι κλειδωμένο (δε υπάρχει σχετικός διακόπτης έτσι κι αλλιώς). Στο mac λέει ότι υπάρχει πρόβλημα με το φλασάκι (έεελα), και πως πρέπει να κάνω format (άαααντε... ).
Καμιά ιδέα πριν πάω να πάρω άλλο;btw, και τις 2 φορές που τα έπαιξε ήταν μετά από σύνδεση με το iMac (τυχαίο;).
Sent from Samsung Mobile
-
'Ολα τα είχαμε αυτό μας ελειπε
Ξαφνικά τα κακάρωσε ο εκτυπωτης μου.
Προχθές εκτύπωσε κανονικά (άρα δεν παίζει να εχουν μπουκώσει τα ακροφύσια.
Τώρα κανει πως εκτυπώνει αλλα δεν βγάζει στάλα χρώμα.
Κάνει τον ίδιο χρόνο με πριν αλλα μηδέν χρώμα.Ουτε καν και την εκτύπωση του μοτίβου για έλεγχο.
Είναι ένας Canon MG3550.
-
Μηπως τον έχεις στο αόρατο; λολ
Send from outer space ★
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μηπως τον έχεις στο αόρατο;Send from outer space ★
Οχι στο ορατό φάσμα τον έχω
Ρε μην παιζεις με τον πονο μου
-
Μελάνια;
-
Ναι ναι έχει και απο αυτά!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ξαφνικά τα κακάρωσε ο εκτυπωτης μου.
Προχθές εκτύπωσε κανονικά (άρα δεν παίζει να εχουν μπουκώσει τα ακροφύσια.
Τώρα κανει πως εκτυπώνει αλλα δεν βγάζει στάλα χρώμα.
Κάνει τον ίδιο χρόνο με πριν αλλα μηδέν χρώμα.Ουτε καν και την εκτύπωση του μοτίβου για έλεγχο.
Είναι ένας Canon MG3550.
Αν είσαι σίγουρος ότι δεν έχουν τελειώσει τα μελάνια:
1.Βγάλε τα μελάνια, κλείσε τα καλύμματα του εκτυπωτή και βγαλ'τον από τη πρίζα. Μετά από 2-3 λεπτά σύνδεσε τον πάλι με το ρεύμα, βάλτον σε λειτουργία και περίμενε να σου ζητήσει εγκατάσταση μελανοδοχείων. Εγκατέστησε ξανά τα μελανοδοχεία ένα-ένα αφού σκουπίσεις τις κεφαλές-επαφές τους με ένα νωπό καθαρό πανί.
- Απεγκατέστησε το πρόγραμμα της Canon μαζί με τους drivers κτλ, κάνε restart το pc και τον printer και ξαναεγκατέστησε τον εκτυπωτή.
Υ.Γ Ποια μελάνια έχεις; 540/541 XL ή Standard Capacity?
-
Σε οριακές καταστάσεις εγώ προτείνω και τον καθαρισμό κεφαλών 'manually', ήτοι με νερό ή προτιμότερο αλκοόλη, καλό στέγνωμα και ξανά μέσα. Τα μελάνια δεν θα αντέξουν πολύ ακόμα, αλλά για λύση ανάγκης....
-
Αν μπορείς να ζυγισεις τα μελάνια:
PG-540 - άδειο: 33gr - γεμάτο 52gr
CL-541 - άδειο: 36gr - γεμάτο 60gr
PG-540XL - άδειο: 31gr - γεμάτο 56gr
CL-541XL - άδειο: 38gr - γεμάτο 64gr -
Επειδή το MX performance που έχω άρχισε να κάνει περίεργα ( ) τι υπάρχει σε mouse άσπαστο αθάνατο άφθαρτο.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Επειδή το MX performance που έχω άρχισε να κάνει περίεργα ( ) τι υπάρχει σε mouse άσπαστο αθάνατο άφθαρτο. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Επειδή το MX performance που έχω άρχισε να κάνει περίεργα ( ) τι υπάρχει σε mouse άσπαστο αθάνατο άφθαρτο.εγώ πήρα μια ποιο gaming εκδοχή γιατί είχα συνηθίσει στο βάρος, G500s, ασύρματο που γίνεται ενσύρματο με καλώδιο usb που το φορτίζει. 60-70€
-
Εγώ έχω το G500 κανά δύο χρόνια ( και τώρα τελευταία έχει φάει κάτι τούμπες γιατί το μεταφέρω) ----> σαν να το πήρα τώρα, δεν έχει αλλάξει τίποτα
Γενικά νομίζω ακριβή gaming σειρά ----> αθάνατα
( Όχι ότι τα πιο φθηνά δεν είναι) -
μολις πηρα το g600 εγω δεν ξερω μου μοιαζει πολυ γουτσου γουτσου ποντικι αλλα καπου χανει
-
G700 εδώ, ό,τι κι οι από πάνω (εκτός από καμπάλα).
-
μου την σπαει που τα κουμπια ειναι λιγακι πιο ευαισθητα απο οτι περιμενα και δεν θελω να τα παταω στα windows
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Αν είσαι σίγουρος ότι δεν έχουν τελειώσει τα μελάνια:
1.Βγάλε τα μελάνια, κλείσε τα καλύμματα του εκτυπωτή και βγαλ'τον από τη πρίζα. Μετά από 2-3 λεπτά σύνδεσε τον πάλι με το ρεύμα, βάλτον σε λειτουργία και περίμενε να σου ζητήσει εγκατάσταση μελανοδοχείων. Εγκατέστησε ξανά τα μελανοδοχεία ένα-ένα αφού σκουπίσεις τις κεφαλές-επαφές τους με ένα νωπό καθαρό πανί.
Το έκανα τίποτα, μάλιστα άλλαξα και 3 απο τα 5 με καινούρια αλλα τίποτα.
- Απεγκατέστησε το πρόγραμμα της Canon μαζί με τους drivers κτλ, κάνε restart το pc και τον printer και ξαναεγκατέστησε τον εκτυπωτή.
Δεν είναι θέμα driver γιατί ούτε καν την σελίδα της ρύθμισης δεν εκτυώνει - ουτε και μεσο AirPrint
Υ.Γ Ποια μελάνια έχεις; 540/541 XL ή Standard Capacity?
Τα μελάνια μου είναι τα: PGI-525PGBK, CLI-526BK - C - M - Y. Αυτή την στιγμή του φοράω ΟΕΜ (απο αγγλία) αλλα είναι το δεύτερο σετ και τα αναγνωρίζει κανονικά.
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Σε οριακές καταστάσεις εγώ προτείνω και τον καθαρισμό κεφαλών 'manually', ήτοι με νερό ή προτιμότερο αλκοόλη, καλό στέγνωμα και ξανά μέσα. Τα μελάνια δεν θα αντέξουν πολύ ακόμα, αλλά για λύση ανάγκης....Δεν έχουν ξεραθεί κτλ γιατί προχθές εκτύπωσα κανονικά.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
μου την σπαει που τα κουμπια ειναι λιγακι πιο ευαισθητα απο οτι περιμενα και δεν θελω να τα παταω στα windowsΔε ρυθμίζονται με το πρόγραμμα;
εγώ έχω ακόμα το mx του Κιούση
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]