-
Ναι παιδια..Πειτε το extreme πειτε το πεταμενα λεφτα αλλα καγκουρικο κλπ νομιζω δεν του αρμοζουν
-
καλα δεν ειναι και καγκουρικο να εχει ενα αυτοκινητο αλλαγμενες ζαντες (διοτι δεν εχω δει στης φωτο καποια αλλη πετατρωπη... εξωτερικη τουλαχιστον )
-
από περιέργεια, πως ήταν στο δρόμο σε σχέση με το εργοστασιακό ?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οχι βασικα το καινουριο citroen ειναι ωραιο αλλα απο εσωτερικα και γενικως σχημα δεν απλα δεν...
Α ειναι ωραιο δλδ αλλα τελικα ασχημο..
Εσυ αγορι μου ακομα μαλακια στην SM ε? Ναι εχει ωραιο σχεδιο αλλα το concept λεωφορειο δε μου αρεσει... Αν εσενα σου αρεσει καλυτερα παρε ενα neoplan παρα τις φουσκωμενες μελιτζανες.
@Thoma
Ασε παππουλη... Παρε μερκ και κομπολοϊ και σε αλλο τοπικο μυρισε η καμφορα απο τη καζακα.
-
Νταμπλ ποστ.
-
Γαμάνε τα Νεοπλάν
Θα πάρω το ρολόι και θα το κάνω κομπολόι -
Ο Γιωργακης εχει ξεσκιστει στα μπαφιδια τωρα στην Ολλανδια.. στις απαντησεις του δεν υπαρχει καν σειρα,λογικη και η ελαχιστη σκεψη...
-
Ναι αμα τα δεις κατι 5μετρα οπως η SM.
-
Εδώ ταιριάζει ενα ωραιο γνωμικο με Αλβανούς και Αλβανία αλλα θα μου παρεξηγηθειτε ....
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εδώ ταιριάζει ενα ωραιο γνωμικο με Αλβανούς και Αλβανία αλλα θα μου παρεξηγηθειτε ....Ρε πες το ποιος θα παρεξηγηθει?
-
γεια σας παιδια,ειμαι νεο μελος και θα ηθελα την γνωμη σας, ενδιαφερομαι να αγορασω το νεο φιεστα το 1000 με τους 100 και ηθελα να ρωτησω πως σασ φαινετε σε σχεση με επιδοσης και γενικος τα ΠΑΝΤΑ . ειμαι αναμεσα σε polo vw diesel με τους 90 και το φιεστα εχετε καμια γνωμη. ευχαριστω απο την αρχη.
-
Πολυ ωραιο αυτοκινητακι. Προχωρα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πολυ ωραιο αυτοκινητακι. Προχωρα.Sent from my Neo V using Tapatalk.
+1
Σχετικό άσχετο αλλά οδήγησα για μερικά κμ το μικρό στ...
Απλά εκπληκτικό
-
για πες,ήταν αρκούντως συμμετοχικό?
-
Οδηγησα του συναδελφου το c max προχθες στην Γλυφαδα..Ποπο δεν ηθελα να βγω!!!Ωραιο και πολυ προσεγμενο.
Σημερα αυριο θα μου πουν και για το φιεστα απο την μαντρα. -
Ειναι και καλη εκδοση (Ghia) που εχει ποιο μαλακη αναρτηση σε σχεση με το titanium! Να εκανες τη κινηση να το δωσεις κανα 6μηνο ποιο πριν θα σου εβρισκα αγοραστη κατευεθιαν (φιλος μου αγορασε fiesta mk6 1.25 trend εκδοση 2005 μοντελο). Επισης αγγελια στο car το εχεις βαλει?
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Οδηγησα του συναδελφου το c max προχθες στην Γλυφαδα..Ποπο δεν ηθελα να βγω!!!Ωραιο και πολυ προσεγμενο.
Σημερα αυριο θα μου πουν και για το φιεστα απο την μαντρα.Δεν ήθελες να βγεις απο το σμαξ;
-
Κριμας george για ενα 6μηνο..
Red ναι ισως ακουστηκε καπως αλλα οταν οδηγεις ενα 1250αρι και πας σε κατι πιο καλο ε, δεν θες να επιστρεψεις..
Η πλακα ηταν πισω το 11 που παρεδωσα τις πινακιδες στο αλλο...η μεταβαση απο τους 340 ιππους στους 75 ηταν απλα μια τραυματικη εμπειρια που να μην τη βιωσει κανεις σας
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Κριμας george για ενα 6μηνο..Red ναι ισως ακουστηκε καπως αλλα οταν οδηγεις ενα 1250αρι και πας σε κατι πιο καλο ε, δεν θες να επιστρεψεις..
Η πλακα ηταν πισω το 11 που παρεδωσα τις πινακιδες στο αλλο...η μεταβαση απο τους 340 ιππους στους 75 ηταν απλα μια τραυματικη εμπειρια που να μην τη βιωσει κανεις σας
Όντως είναι άθλια η εμπειρία, εγώ από τα γνήσια!! 163 άλογα ξέπεσα για λίγο στα 57 ημιζώντανα...
Το οποίο είναι αυτό [spoiler:16b0qyc4]
https://www.youtube.com/watch?v=Wf20cmUqtSk
[/spoiler:16b0qyc4] -
Παιδια ξερουμε καλο εξειδικευμενο συνεργειο σε Περιστερι, Αιγαλεω ?
Εχω ενα φιλο που παει σε αντιπροσωπεια το Fusion του και εχει ματωσει
Του ειπαν σερβις 200€ και ιμαντες 500€
Να το σωσουμε το παλικαρι πριν παθει κανενα εγκεφαλικο εχει και 2 παιδακια.
FORD FORUM