-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Τα ποδήλατα δεν πρέπει να κινούνται στους ίδιους δρόμους με τα αυτοκίνητα και τις μηχανές, το παραμικρό λάθος, η ελάχιστη απροσεξία και ξέρουμε ποιός θα είναι ο χαμένος, όποιος το κάνει παίρνει χοντρό ρίσκο και είναι με δική του ευθύνη γιατί ξέρει ότι αργά ή γρήγορα θα έχει τη στιγμή του, το να νομίζεις ότι δεν θα σου τύχει μια αναποδιά στους ακατάλληλους δρόμους μας ή με οδηγούς αδιάφορους και ηλίθιους δίπλα σου ή ότι οι άλλοι πάντα θα σε προσέχουν είναι η μέγιστη ουτοπία.
Προφανως και αυτα που λες, σε χωρες που υπαρχει κουλτουρα ποδηλατου, ειναι ακυρα.
Κι οι ολλανδοι το 70 το ιδιο ουνοι ηταν, και αυτη η νοοτροπια αλλαξε
Δεν παιζει με την καμμια
να πεις οτι δεν ειχαν υποδομες το 70, αποφασισαν και τις εφτιαξαν, εβαλε το λιθαρακι η πολιτεια, συνεβαλαν και οι πολιτες και μεσα σε μερικα χρονια το πραγμα εστρωσε, να σου πω ναι.
Δεν παιζει να ειχε να κανει η εκει κυβερνηση με πολιτες σαν και τους εδω. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Κι οι ολλανδοι το 70 το ιδιο ουνοι ηταν, και αυτη η νοοτροπια αλλαξεΤο ίδιο και οι Αγγλάρες, ΝΟΤ...
Ακόμα ούνοι είναι...
-
-
αυτο ειναι που λενε τους γ@μησανε τα πρεκια.
-
Αλλη φοβερη χωρα απο εκει, με τεραστια οδηγικη παιδεια, να τα λεμε αυτα.
Πας να κανεις μαγκιες σε αυτοκινητο με 3 ατομα, και εισαι μονο εσυ και ο κουλος φιλος σου
-
Περιμενα ποιο ποιοτικο ξυλο.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Περιμενα ποιο ποιοτικο ξυλο.Στην αρχη τους ψαρωσε ο κουλος και ο αλλος, μετα μαλλον φορτωσαν...
ο τριτος μαλακας μιλαγε στο κινητο (στη μανα του ισως) αντι να κουνησει κανα χερι να βοηθησειΠεριμενες να βγουν τιποτα καδρονια ή πιο πολλες κλωτσιες στη μαπα?
-
Οχι, απλα ειναι ασχετοι ...!
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Αλλη φοβερη χωρα απο εκει, με τεραστια οδηγικη παιδεια, να τα λεμε αυτα.Πας να κανεις μαγκιες σε αυτοκινητο με 3 ατομα, και εισαι μονο εσυ και ο **κουλος **φιλος σου
χαχαχα στην αρχη νομιζα οτι το ειπες μεταφορικα
μετα ειδα ολο το βιντεο,εκλαψα... -
Θα τον κοπαναγα με το ξυλινο το χερι, δεν υπηρχε περιπτωση
-
Στην αρχη νομιζα ειχε πιστολι ετοιμο η κανα μαχαιρι γι'αυτο εκαναν οι αλλοι τις παπιες.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Στην αρχη νομιζα ειχε πιστολι ετοιμο η κανα μαχαιρι γι'αυτο εκαναν οι αλλοι τις παπιες.Το ιδιο νομιζα και εγω... τελικα ειχε 'ροπαλο'
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αν πάλι κινείσαι νόμιμα, όπως οφείλουν να κάνουν και οι ποδηλάτες, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα για κανέναν.
Εδω ειναι που κανεις λαθος.
-
Επειδή κινούμαι συχνά νύχτα σε επαρχιακούς-σκοτεινούς δρόμους θα ήθελα να προτείνω τα εξής:
α) Φώτα ρυθμισμένα (δια της μεθόδου της στούκας) για μπεκάτσες, ή φορτωμένο όχημα με το διακόπτη του επιπέδου στο '0' (μα τα μικρά έχω ρε φίλε' ποινή: βαριοπούλα 5 kg στα φώτα.
β) Κάγκουρες με τα ομίχλης σε βρεγμένο δρόμο, ποινή ως άνω.
γ) Κάγκουρες με αλλαγμένη συνδεσμολογία ώστε να ανάβουν μόνο τα ομίχλης χωρίς τα πορείας, ποινή ως άνω και βαριοπούλα (5 kg, μην ξεχνιόμαστε) και στα ομίχλης.
δ) Κάγκουρες που δεν σβήνουν τα μεγάλα ποινή ως άνω.
ε) Κάγκουρες με φώτα ξένου άφτερμαρκετ: ποινή ως άνω και βαριοπούλα στο κεφάλι του οδηγού
στ) Το καλύτερο: Διασταυρώνεσαι με άλλο όχημα, χαμηλώνει τα φώτα και 20 μέτρα προτού συναντηθείς ξαναβάζει μεγάλη σκάλα. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Γιατί με στραβώνεις ρε χριστιανέ; Γιατί είσαι συνωμότης της πουστιάς και λες 'δεν θα προλάβει να βάλει κι'αυτός μεγάλη σκάλα'. Ποινή; Απαγχονισμός, ξέρω 'γω;
Τα είπα και ξεθύμανα
-
Σε κατανοώ αδερφέ @lemon3,δεν ξέρω μεγάλωσα ίσως , αλλά έχω μεγαααάλο προβλημα με τα aftermarket xenon τα οποια φυσικά και ειναι και μη σωστα ρυθμισμένα στη πλειοψηφια τους ... εχει ξανασυζητηθει το θεμα σε αλλο νημα ,αλλά κατι πρεπει να γινει επιτελους ,κυριολεκτικά με στραβωνουν ,δε μπορω να οδηγησω !
-
λεμμο3
εγώ αίχω αφτερμάρκετ ξένω , έχω χαμιλομένο αμάξι, 7 εκατοστά μπιλλ Στάη. ειναι τόσο χαμιλομένο που τα φώτα φέγγουν 2μέτρα μπρωστά μόνο. έλα να μου βαρέσης το κεφάλι με βαριοπούλα. Τα μαμμά δε παλέβονται ρε φιλε. Δε βλέπω καθόλου. Καντήλια στον άνεμο.
Τα έχω χαμυλά όμως, και δε γκαβώνω κανένα. Δεν έχω ενοχλίσει ποτέ τον άπέναντι. Άσε φιλος που εδώ και 6 μήνες δε γκαβώνω γενικά κανένα...
τπαπο
κ εγώ δε μπορώ να οδιγίσω φίλος. Βάζο τη γυναίκα -
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Σε κατανοώ αδερφέ @lemon3,δεν ξέρω μεγάλωσα ίσως , αλλά έχω μεγαααάλο προβλημα με τα aftermarket xenon τα οποια φυσικά και ειναι και μη σωστα ρυθμισμένα στη πλειοψηφια τους ... εχει ξανασυζητηθει το θεμα σε αλλο νημα ,αλλά κατι πρεπει να γινει επιτελους ,κυριολεκτικά με στραβωνουν ,δε μπορω να οδηγησω !βαλε και εσυ 10.000k xenon μπορεις να φωτησεις την σεληνη
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Σε κατανοώ αδερφέ @lemon3,δεν ξέρω μεγάλωσα ίσως , αλλά έχω μεγαααάλο προβλημα με τα aftermarket xenon τα οποια φυσικά και ειναι και μη σωστα ρυθμισμένα στη πλειοψηφια τους ... εχει ξανασυζητηθει το θεμα σε αλλο νημα ,αλλά κατι πρεπει να γινει επιτελους ,κυριολεκτικά με στραβωνουν ,δε μπορω να οδηγησω !
βαλε και εσυ 10.000k xenon μπορεις να φωτησεις την σεληνη
Τα x.000k ειναι η απόχρωση του φωτός τους κι όχι η ενταση τους. Με 10.000k θα χει τέτοια απόχρωση που δεν θα βλεπει ούτε ο ίδιος στα 2 μετρα μπροστά που λεει ο λογος.
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Τα ποδήλατα δεν πρέπει να κινούνται στους ίδιους δρόμους με τα αυτοκίνητα και τις μηχανές, το παραμικρό λάθος, η ελάχιστη απροσεξία και ξέρουμε ποιός θα είναι ο χαμένος, όποιος το κάνει παίρνει χοντρό ρίσκο και είναι με δική του ευθύνη γιατί ξέρει ότι αργά ή γρήγορα θα έχει τη στιγμή του, το να νομίζεις ότι δεν θα σου τύχει μια αναποδιά στους ακατάλληλους δρόμους μας ή με οδηγούς αδιάφορους και ηλίθιους δίπλα σου ή ότι οι άλλοι πάντα θα σε προσέχουν είναι η μέγιστη ουτοπία.
Προφανως και αυτα που λες, σε χωρες που υπαρχει κουλτουρα ποδηλατου, ειναι ακυρα.
Κι οι ολλανδοι το 70 το ιδιο ουνοι ηταν, και αυτη η νοοτροπια αλλαξε
Δεν παιζει με την καμμια
να πεις οτι δεν ειχαν υποδομες το 70, αποφασισαν και τις εφτιαξαν, εβαλε το λιθαρακι η πολιτεια, συνεβαλαν και οι πολιτες και μεσα σε μερικα χρονια το πραγμα εστρωσε, να σου πω ναι.
Δεν παιζει να ειχε να κανει η εκει κυβερνηση με πολιτες σαν και τους εδω.Ναι. Πήγε η κυβέρνηση και ξεκίνησε εξ απαλών ονύχων να μαθαίνει στους ολλανδούς (με τη μακραίωνη πολιτισμική παράδοση) τα οφέλη του ποδηλάτου, και σιγά σιγά τους έπεισε και αποφάσισαν όλοι μαζί πόσο καλύτερο είναι.
pipes -> level inf.
Η πραγματικότητα βέβαια μπορεί να είναι πολύ πολύ απλούστερη.
Κανένας και πουθενά δεν είχε καμία όρεξη να στερηθεί τη βολή του ΙΧ του, και ούτε να χρησιμοποιεί ποδήλατο και να κουράζεται και να ιδρώνει και να βρέχεται ήθελε, ούτε να χάνει Χ χρόνο με τα ΜΜΜ που άλλωστε ποιος είναι ο οποιοσδήποτε να του πει πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος του.Αλλά έρχεται το κράτος και κρίνει ότι σύγχρονες πόλεις + άπειρα αυτοκίνητα -> πρόβλημα.
Επιβάλλει ότι πλέον στους δρόμους θα υπάρχουν και ποδήλατα, και περιορισμοί και μη-παρκάρισμα και ό,τι θες, και υποχρέωση ΟΛΩΝ είναι να φροντίζουν να μην θέτουν σε κίνδυνο τους δίπλα τους και να σέβονται όλους τους κανόνες, ασχέτως αν πιστεύουν ότι 'γιατί να μην παρκάρω εκεί αφού δεν εμποδίζω κανέναν' ή 'γιατί το όριο να είναι 50 αφού ένα σύγχρονο αμάξι μπορεί να κινηθεί με ασφάλεια με 90'.Και το επιβάλλει και συμμορφώνονται είτε τους αρέσει είτε όχι και τελειώνει η υπόθεση.
και τελικά εκεί που το έκαναν βλέπουμε σε τι πόλεις ζούνε, και εκεί που δεν το έκαναν σε τι πόλεις ζούμε. Απλά πράγματα.
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
βαλε και εσυ 10.000k xenon μπορεις να φωτησεις την σεληνη
Τα x.000k ειναι η απόχρωση του φωτός τους κι όχι η ενταση τους. Με 10.000k θα χει τέτοια απόχρωση που δεν θα βλεπει ούτε ο ίδιος στα 2 μετρα μπροστά που λεει ο λογος.
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
βασικα δε θα βλεπει αλλα θα στραβωνει ακομα περισσοτερο γιατι εχουν διαφορετικο δεικτη διαθλασης.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]