-
Καλησπερα παιδια..εχω ενα πολυ μεγαλο προβλημα και αν ξερει καποιος να μου πει θα με βοηθουσε πολυ.ακουστε λοιπον το προβλημα.πριν απο λιγες μερες αλλαξα αμορτισερ στο αυτοκινητο .εβαλα τα καγιαμπα τα μαυρα που μου ειπανε οτι ειναι σαν της μανας του.τιμη 120 ευρω.εκει ξεκιναει το προβλημα...το αυτοκινητο εχει γινει ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ -σε σημειο που δεν ξερω τι να κανω...το κουνας με τα χερια και παει σαν βαρκα..στην εθνικη με το παραμικρο συντονιζει και δεν σταματαει και νιωθεις συνεχεια να πλεει...δεν το συζηταω να κανεις ελιγμο...εχω βρεθει και σε δυσκολη θεση επειδη ανελαβα να βρω εγω αμορτισερ για τον πατερα μου και τωρα εχω εκτεθει .τα αμορτισερ αυτα ειναι τελεια μονο σε δρομο με λακουβες και σετικα χαμηλες ταχυτητες.εμενα αυτα δεν μου κανουν ..το θεμα ειναι ομως τι αμορτισερ να βαλω??βλεπω στο ιντερνετ τα sachs kai ta monroe adventure..σκεφτομαι αν κανει καποιο απο αυτα για καλο ταξιδι στην εθνικη δηλαδη να μην ειναι βαρκα γιαλος.μην πληρωσω κι αλλα και την πατησω παλι..εχει κανενασ ιδεα περι του θεματος??μπηκα ακομα και στο τζιμνυ κλαμπ αλλα εκει μιλανε ολοι για ψηλωματα..,..
-
Καλησπερα παιδια..εχω ενα πολυ μεγαλο προβλημα και αν ξερει καποιος να μου πει θα με βοηθουσε πολυ.ακουστε λοιπον το προβλημα.πριν απο λιγες μερες αλλαξα αμορτισερ στο αυτοκινητο .εβαλα τα καγιαμπα τα μαυρα που μου ειπανε οτι ειναι σαν της μανας του.τιμη 120 ευρω.εκει ξεκιναει το προβλημα...το αυτοκινητο εχει γινει ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ -σε σημειο που δεν ξερω τι να κανω...το κουνας με τα χερια και παει σαν βαρκα..στην εθνικη με το παραμικρο συντονιζει και δεν σταματαει και νιωθεις συνεχεια να πλεει...δεν το συζηταω να κανεις ελιγμο...εχω βρεθει και σε δυσκολη θεση επειδη ανελαβα να βρω εγω αμορτισερ για τον πατερα μου και τωρα εχω εκτεθει .τα αμορτισερ αυτα ειναι τελεια μονο σε δρομο με λακουβες και σετικα χαμηλες ταχυτητες.εμενα αυτα δεν μου κανουν ..το θεμα ειναι ομως τι αμορτισερ να βαλω??βλεπω στο ιντερνετ τα sachs kai ta monroe adventure..σκεφτομαι αν κανει καποιο απο αυτα για καλο ταξιδι στην εθνικη δηλαδη να μην ειναι βαρκα γιαλος.μην πληρωσω κι αλλα και την πατησω παλι..εχει κανενασ ιδεα περι του θεματος??μπηκα ακομα και στο τζιμνυ κλαμπ αλλα εκει μιλανε ολοι για ψηλωματα..,..
-
-
Ο χρήστης kokonekos έγραψε:
Καλησπερα παιδια..εχω ενα πολυ μεγαλο προβλημα και αν ξερει καποιος να μου πει θα με βοηθουσε πολυ.ακουστε λοιπον το προβλημα.πριν απο λιγες μερες αλλαξα αμορτισερ στο αυτοκινητο .εβαλα τα καγιαμπα τα μαυρα που μου ειπανε οτι ειναι σαν της μανας του.τιμη 120 ευρω.εκει ξεκιναει το προβλημα...το αυτοκινητο εχει γινει ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ -σε σημειο που δεν ξερω τι να κανω...το κουνας με τα χερια και παει σαν βαρκα..στην εθνικη με το παραμικρο συντονιζει και δεν σταματαει και νιωθεις συνεχεια να πλεει...δεν το συζηταω να κανεις ελιγμο...εχω βρεθει και σε δυσκολη θεση επειδη ανελαβα να βρω εγω αμορτισερ για τον πατερα μου και τωρα εχω εκτεθει .τα αμορτισερ αυτα ειναι τελεια μονο σε δρομο με λακουβες και σετικα χαμηλες ταχυτητες.εμενα αυτα δεν μου κανουν ..το θεμα ειναι ομως τι αμορτισερ να βαλω??βλεπω στο ιντερνετ τα sachs kai ta monroe adventure..σκεφτομαι αν κανει καποιο απο αυτα για καλο ταξιδι στην εθνικη δηλαδη να μην ειναι βαρκα γιαλος.μην πληρωσω κι αλλα και την πατησω παλι..εχει κανενασ ιδεα περι του θεματος??μπηκα ακομα και στο τζιμνυ κλαμπ αλλα εκει μιλανε ολοι για ψηλωματα..,..πριν την αλλαγη ηταν καλυτερο?
η κατασκευη και η φιλοσοφια του αυτοκινητου ειναι οι ορινες διαδρομες σε κακοτραχυλους δρομους και οχι η μετακινηση στην εθνικη με μεγαλες ταχυτητες, μηπως ζητας κατι που δεν μπορει να σου δωσει το καημενο το jimny? -
Καλα πριν τι φοραγε? Ηταν βαρκα γιαλο? Μηπως σου πλασαραν μαιμου καγιαμπα?
-
Στην αντιπροσωπεία ρώτησες πόσο κάνουν τα εργοστασιακά; Ποιος σου είπε για αυτά που φοράς τώρα;
-
Στο ίδιο αυτοκίνητο έχω δοκιμάσει καγιαμπα και μονροε.Τα καγιάμπα που τα έβαλα 2 φορές μου άρεσαν περισσότερο.Τα μονρόε σχετικά καλά στη αρχή αλλά χάλασαν πολύ γρήγορα.Αδερφε Τζιμνυ έχεις....μην περιμένεις με σακσ καιμπλισταιν να έχεις πόρσε..
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
πριν την αλλαγη ηταν καλυτερο?
η κατασκευη και η φιλοσοφια του αυτοκινητου ειναι οι ορινες διαδρομες σε κακοτραχυλους δρομους και οχι η μετακινηση στην εθνικη με μεγαλες ταχυτητες, μηπως ζητας κατι που δεν μπορει να σου δωσει το καημενο το jimny?καλησπερα...δεν το παω πανω απο 90-100...σχεδον ποτε...ειπαμε δεν ειναι τρακτερ ..για τρακτερ εχω ενα νιβα..
πριν φοραγα 6 ποντη αναρτηση με procob αμορτισερ και ητανε πολυ καλυτερο....αν κ εγερνε λιγο ηταν πιο τσιβαρο οπως αποδειχτηκε.εγω ειπα να το χαμηλωσω μεχρι το χειμωνα για καλυτερα κ μ βγηκε σε χειροτερα....τα παλια μαμα αμορτισερ που ειχα με τα ελατηρια τα μαμα που φοραω τωρα τα ειχανε φτυσει απο παλια...αλλα τελικα μ φαινεται τα σκασμενα ηταν καλυτερα απο τα καινουργια
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Στην αντιπροσωπεία ρώτησες πόσο κάνουν τα εργοστασιακά; Ποιος σου είπε για αυτά που φοράς τώρα;δεν ρωτησα καθολου αντιπροσωπεια....3 αυτοκινητα της μαρκας στην οικογενεια πιστεψε με φυσαω και το γιαουρτι απο το καψιμο π εχω φαει.,....γι αυτο κοιταξα κατευθειαν στο εμποριο...
-
Ο χρήστης pointer έγραψε:
Στο ίδιο αυτοκίνητο έχω δοκιμάσει καγιαμπα και μονροε.Τα καγιάμπα που τα έβαλα 2 φορές μου άρεσαν περισσότερο.Τα μονρόε σχετικά καλά στη αρχή αλλά χάλασαν πολύ γρήγορα.Αδερφε Τζιμνυ έχεις....μην περιμένεις με σακσ καιμπλισταιν να έχεις πόρσε..μιας κ αυτα θα τα πεταξω η πουλησω αν τα θελει καποιος///σκεφτομουν να βαλω τα μονροε αλλα τωρα μ εκοψες τη φορα??ενα μοντελο βγαζει η μονροε για το τζιμνυ σε κανονικο υψος??εχω ακουσει για καποια adventure?αυτα φοραγες?
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Καλα πριν τι φοραγε? Ηταν βαρκα γιαλο? Μηπως σου πλασαραν μαιμου καγιαμπα?ΑΝ Κ ειχα καιρω να το χαληλωσω μεχρι π τα ειχανε φτυσει κατα τη γνωμη μου τα παλια της μανας του τοσο χαλια δεν ηταν ποτε...κ μιλαμε τωρα για αμορτισερ π δεν εχουνε κανει 500 χιλιομετρα...εγω τα κοβω για μαιμου παντως
ειναι μαυρα με κατι κοκκινες ετικετες π γραφουνε πανω KYB EXCEL-G
-
Δεν θυμάμαι το όνομα τους. Αν το αυτοκίνητο δεν το δουλεύεις πολύ ισως να σε κρατήσουν.Εγώ πάντως δεν τα ευχαριστήθηκα καθόλου.
ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΓΙΑ JIMNY