-
Παιδες γεια σας
εχω ενα renault megane 99' 1.4 16v το οποιο πριν περιπου 12.000 το εκανα αεριο
το αυτοκινητο παει πολυ καλα αλλα επειδη ειμαι μικρος ηληκιακα και τρελαμενος! και φυσικα δεν εχω και χρημα!
θελω να μου πειτε τι τροποποιησεις μπορω να κανω για να κερδισω εστω και κατι σε αποδοση χωρις φυσικα πολλα εξοδα. -
Παιδες γεια σας
το αυτοκινητο παει πολυ καλα αλλα επειδη ειμαι μικρος ηληκιακα και τρελαμενος! και φυσικα δεν εχω και χρημα!
θελω να μου πειτε τι τροποποιησεις μπορω να κανω για να κερδισω εστω και κατι σε αποδοση χωρις φυσικα πολλα εξοδα. -
Παιδες γεια σας
Να το αφήσεις όπως είναι;
-
Ο χρήστης ρενο_φουλ έγραψε:
πειτε τι τροποποιησεις μπορω να κανω για να κερδισω εστω και κατι σε αποδοση χωρις φυσικα πολλα εξοδα.Μπορεις να το εχεις μονιμα στη βενζινη ωστε με ασφαλεια να μπορεις να το φτανεις μεχρι τον κοφτη.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Να το αφήσεις όπως είναι;το χω σκευτει αλλα λεω μηπως εστω κατι μικρο , τουλαχιστον να τελειοπειησει καποια μικροπραγματα!
εσυ δηλαδη προτεινεις να μη γινει καμια αλλαγη? -
Παιδες γεια σας
θελω να μου πειτε τι τροποποιησεις μπορω να κανω για να κερδισω εστω και κατι σε αποδοση χωρις φυσικα πολλα εξοδα.Τιποτα απολυτως. Σοβαρα!
-
Να το εχεις μόνιμα βενζίνη
Sent from Corsair's brick
-
Να το αφησεις ως εχει..... μονο χρηματα θα πεταξεις!!!
Το μονο που μπορει να εκανα ειναι να βελτιωνα την αναρτηση και τα φρενα!
Στάλθηκε από το SM-T310 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδες γεια σας
θελω να μου πειτε τι τροποποιησεις μπορω να κανω για να κερδισω εστω και κατι σε αποδοση χωρις φυσικα πολλα εξοδα.Κανε οτι ειπαν και οι παραπανω... κατσε στα αυγα σου, μη ξυνεσαι στη γκλιτσα του τσοπανη.
Ειναι απλο το θεμα, κερδος χωρις επενδυση δεν υπαρχει πουθενα, λεφτα για επενδυση δεν εχεις, αρα δε θα εχεις και κερδος
Φιλτροχοανες, προγραμματα, εξατμισεις, ειδικα αν τις κανεις τωρα, ειναι οτι πρεπει για να βοηθησεις τους αντιστοιχους 'βελτιωτες' να πανε διακοπες καπου καλυτερα. Δεν ειναι καλυτερα να πας εσυ καπου καλυτερα απο το συνηθησμενο ή να μεινεις μερικες μερες παραπανω εκει που θα πηγαινες? -
Αφου το εκανες αεριο,βαζε την διαφορα απο την βενζινη στην ακρη και παρε κατι καλυτερο στο μελλον.
-
Αεροτομή σπέσιαλ να'ούμε, φιμέ κατράμι, ξένον κινέζινα και 50€ να στραβώνεις, κανά βόδυκιτ, κανά μάτ στο καπώ μπροστά. Απλές τροποποιησεις.
-
δεν ειναι αυτοκινητο για μετατροπες το ρενο που εχεις. παρε ενα opel tigra που ειναι καλο για βελτιωσεις
χωρις πλακα, μην πειραξεις τιποτα! οταν μαζεψεις λεφτα περνεις κατι καλυτερο. -
Φρόντισε να έχεις λάστιχα της προκοπής και αμορτισέρ και θα είναι μεγάλο σχολείο χωρίς κανένα άλλο έξοδο. Εξαιρετικά προοδευτικό και fun για νεαρό. Δεν έχει κάτι εύκολο και αποδοτικό για να κάνεις.
-
σας ευχαριστω ολους! αλλαξα αμορτισερ και εβαλα καινουρια φρενα λαστιχα ειχα αλλαξει πριν 15,000 αρα ηταν καλα!
ευχαριστω! -
σας ευχαριστω ολους! αλλαξα αμορτισερ και εβαλα καινουρια φρενα λαστιχα ειχα αλλαξει πριν 15,000 αρα ηταν καλα!
ευχαριστω!Kαλό στρίψιμο και με ασφαλεια! Ωραιος.
βελτιωση renault