Apr 22, 2005, 10:50 AM

Ο χρήστης markvag έγραψε:

Άσ'τα να πάνε...
Πάντως, το σημαντικό (όπως ξέρεις) δεν είναι το καθαρό ύψος των χρεών, αλλά ο λόγος χρέη προς ενεργητικό... . Δεν έχω δει βέβαια ισολογισμό της FIAT (και αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να τον ψάξω ...

Εν πάση περιπτώσει, όπως ανέφερα και παραπάνω, οι Ιταλοί φαίνεται να την έχουν σκαπουλάρει προς το παρόν (έχουν και την προίκα 1,5δις δολάρια από τον στρατηγό), αλλά γενικά η ζωή τους τα επόμενα 5 χρόνια θα είναι πολύ δύσκολη... ΜΑΚΑΡΙ να βγάλουν έναν καλό αντικαταστάτη του Stilo και έναν ακόμα καλύτερο του Punto για να ξελασπώσουν, γιατί με μαλ@#$% του στυλ Tempra και συνεχείς οργανωτικές αλλαγές δεν τους βλέπω καλά...

Στον Λουκά κι εγώ έχω εμπιστοσύνη...

Εννοείται Μάρκο (είχαμε τελειώσει και ένα χρηματοοικονομικό παλιά). Τα είχα βρει τα στοιχεία που αναφέρεις και ήταν πολύ καλύτερα για τους Ιταλούς. Δυστυχώς δεν θυμάμαι ακριβή νούμερα και ούτε τα έχω εύκαιρα, αλλά αν σε ενδιαφέρουν δεν είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν.
Ανέφερα αντικαταστάτη του Stilo, αφού το punto έχει ήδη παρουσιαστεί σε επιλεγμένους Ιταλούς και έχουμε πάρει μια ιδέα για το πως θα είναι. Άλλωστε πιστεύω ότι κουβαλάει πλέον βαρύ όνομα, και χάρη σε αυτό και μόνο θα πουλήσει ακόμα και χάλια να είναι. Ένα πράγμα σαν τα Golf δηλαδή.
Η αλήθεια είναι ότι τα προσεχή χρόνια αναμένονται δύσκολα για όλους, και όχι μόνο για τους Ιταλούς. Πάντως το Gruppo φαίνεται να πάει καλά, αν και το ότι φόρτωσαν και τη Maserati στον καινούργιο CEO της Alfa προκάλεσε την δυσαρέσκεια και του ίδιου.