-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Δεν καταλαβαινουν οτι εισαι ο antonis-team
Και τα ορθογραφικά πώς διορθώθηκαν;
Απο το πολυ κραξιμο αναγκαστηκα να διορθωσω μερικα....
-
Ο χρήστης AndreasDim έγραψε:
Quoted as evidence for any future reference
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Quoted as evidence for any future reference
Τουλάχιστον δεν είναι σε φάση άρνησης
-
Ο χρήστης AndreasDim έγραψε:
Τα άλματα σκέψης (ή αλλιως 'μηχανή παραγωγής τυχαίων σκέψεων');
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης manolis67 έγραψε:
συγγενικο μου ατομο δουλευει σε μεγαλο parking στο κεντρο της αθηνας - εχει τρομοκρατηθει (χωρις υπερβολη ) με αυτα που βλεπει καθε μερα κατω απο το καθισμα του οδηγου ενω παρκαρει τα αμαξια τους .... απο ξυλινα - σιδερενια κλομπ - μπετοβεργες - κομματια απο υδραυλικους σωληνες - σφυρια - σκερπανια - σιδερογροθιες - tester ηλεκτρικης εκκενωσης κλπ (αυτα ειναι τα πιο συνηθισμενα ) ... υπαρχουν κ αλλα πιο σοβαρα - επικινδυνα - δολοφονικα - εγκληματικα 1000 % ... πιστευω να καταλαβατε ... συμπερασμα - μην ασχολειστε με τον καθε τσογλανοτρελο στον δρομο - ΜΑΓΚΑΣ ειναι αυτος που συγκρατει τα νευρα του κ επιστρεφει στο σπιτι του κ αγκαλιαζει την γυναικα - τα παιδια του - τους γονεις του κ οχι αυτος που για εναν @αλακα να καταστρεψει κ την δικη του ζωη αλλα κ της οικογενειας του ....υπομονη κ να δινετε τοπο στην οργη οσο κ να σας προκαλουν καποιοι ψυχικα αρρωστοι οδηγοιΥπάρχει πολύ τρέλα και ανασφάλεια έξω. Τι να τα κάνεις αυτά αν ο άλλος όμως έχει σιδερικό; Άσε που αν σε πιάσουν την άλλη μέρα παρέα με το δικαστή κάνεις
-
Βασικα δεν μιλαμε για ζωο....Πλησιαζω φαναρι σε δρομο που διασχιζει τη Βουλιαγμενης στη Γλυφαδα. Το βλεπω πρασινο απο τα 100 μετρα και εφοσον υπαρχει μονο ενα αυτοκινητο στο αριστερο τμημα του δρομου το οποιο ξεκιναει για να στριψει αριστερα στη Βουλιαγμενης, επιταχυνω για να το προλαβω πρασινο (δεν κραταει και παρα πολυ). Πλησιαζοντας βλεπω οτι το αυτοκινητο στα αριστερα κοντοστεκεται, και παρατηρω ποδηλατη κινουμενο στη δεξια λωριδα της Βουλιαγμενης, ο οποιος υποθετω οτι δεν θα διασχισει και το δικο μου ρευμα αλλα θα περιμενει στην νησιδα...ε δεν περιμενε ο μαλακας και συνεχισε, οπου και πλακωθηκα στα φρενα για να μην τον χτυπησω...κριμα, θα επρεπε, αλλα ειχα και τα παιδια μεσα...ο τυπος φυσικα συνεχισε αταραχος..
-
ε,οχι και ζώο ο ποδηλάτης στην Βουλιαγμένης!!
-
-
Στο σημειο που διασταυρωνεται η αρδηττου με την βουλιαγμενης δεν έχω πετύχει ΠΟΤΕ ποδηλάτη να σέβεται τον ΚΟΚ... Γενικα πετυχαινω πολλα κοπάδια με δαύτους να κινούνται χωρις καμία επαφή με τον ΚΟΚ
Γιατι ρε παιδια ετσι ;
-
Εγώ πάλι ομολογώ ότι δεν παύει να με εκπλήσσει η αδυναμία αντίληψης από κάποιους forumάδες της τεράστιας διαφοράς μεταξύ μιας εξώφθαλμης και αυτοκτονικής παράβασης, με την νόμιμη κίνηση στο δεξί άκρο του δρόμου. Oh well.
-
Το οτι ειχε πρασινο ο φιλος με το αμαξι το διαβασες;
-
Εγω δεν μπορω να καταλάβω γιατι πρεπει να δίνουμε άλλοθι στα ζώα που δεν σεβονται τον ΚΟΚ επειδη το όχημα τους δεν φέρει ΜΕΚ...
Ο ζους λεει οτι είχε πράσινο, εγω οτι δεν σέβονται τον ΚΟΚ, και π λαππας τον χαβα του
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εγω δεν μπορω να καταλάβω γιατι πρεπει να δίνουμε άλλοθι στα ζώα που δεν σεβονται τον ΚΟΚ επειδη το όχημα τους δεν φέρει ΜΕΚ...Ο ζους λεει οτι είχε πράσινο, εγω οτι δεν σέβονται τον ΚΟΚ, και π λαππας τον χαβα του
Φιλε μου,δυστυχως ,ποδηλατες ,deliveristes με παπακια και γυφτοι που κυκλοφορουν με σακαρακες και λαμαρινες που εξεχουν σαν λεπιδες,πρεπει να παρουν πουλο απο τους δρομους.
Ειναι απλα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για την δημοσια ασφαλεια. -
Μάλλον δεν έγινα σαφής. Ας το εξηγήσω λοιπόν.
Δεν παύει να με εκπλήσσει ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα δράξουν την ευκαιρία μιας εξόφθαλμης και αυτοκτονικής παράβασης από ένα ποδηλάτη που παραβίασε ερυθρό σηματοδότη, για να την πουν σε όλους τους ποδηλάτες που χρησιμοποιούν τους δρόμους της πόλης.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μάλλον δεν έγινα σαφής. Ας το εξηγήσω λοιπόν.Δεν παύει να με εκπλήσσει ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα δράξουν την ευκαιρία μιας εξόφθαλμης και αυτοκτονικής παράβασης από ένα ποδηλάτη που παραβίασε ερυθρό σηματοδότη, για να την πουν σε όλους τους ποδηλάτες που χρησιμοποιούν τους δρόμους της πόλης.
..και δεν σέβονται τον ΚΟΚ.
Καλύτερα τώρα;
-
Σαφώς.
Τι καλά που θα ήταν αν το κάναμε αυτό και με τους οδηγούς, ε;
-
Εγώ πάλι ομολογώ ότι δεν παύει να με εκπλήσσει η αδυναμία αντίληψης από κάποιους forumάδες της τεράστιας διαφοράς μεταξύ μιας εξώφθαλμης και αυτοκτονικής παράβασης, με την νόμιμη κίνηση στο δεξί άκρο του δρόμου. Oh well.Μάλλον δεν έγινα σαφής. Ας το εξηγήσω λοιπόν.
Δεν παύει να με εκπλήσσει ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα δράξουν την ευκαιρία μιας εξόφθαλμης και αυτοκτονικής παράβασης από ένα ποδηλάτη που παραβίασε ερυθρό σηματοδότη, για να την πουν σε όλους τους ποδηλάτες που χρησιμοποιούν τους δρόμους της πόλης.
-
οχι παλι με τα γαμωποδηλατα ρε πουστη μου....
-
Σαφώς.Τι καλά που θα ήταν αν το κάναμε αυτό και με τους οδηγούς, ε;
Στα ζώα³ δεν είμαστε;
-
Σαφώς.Τι καλά που θα ήταν αν το κάναμε αυτό και με τους οδηγούς, ε;
to τοπικο που γραφεις,εχει 500+ σελιδες με 4τροχα ζωα. Εσυ πειραχτηκες μολις γραφτηκε κατι για ζωο με ποδηλατο.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]