εγώ συμφωνώ με τον red, οι σκοπιές πολύ συχνά είναι περιττές
στην ΑΒΥΠ όταν πρωτοπήγα ήμασταν 20 άτομα και είχαμε υπηρεσίες για 20 άτομα και πήγαινε 2-1 άντε 3-1 στη χειρότερη και όλα κυλούσαν ομαλά
όταν στις εκλογές του '12 η δύναμη έγινε 70 ( δεν χωρούσαμε στο θάλαμο), πάλι 2-1 μας πήγαινε και άρχισαν πιο συχνά τα 3-1 και τα 4-1 έσκασαν μύτη γιατί οι υπηρεσίες ανέβηκαν με βάση τη δύναμη η οποία βέβαια αποτελούνταν από 40% άοπλους και 30% ξάδερφους το Ορέστη (ξέρει αυτός )
όταν πήγα να απολυθώ έβλεπα κάτη πηγμένες φάτσες από τα 5-1 λόγω των υπηρεσιών που αυξήθηκαν μεν, αλλά δε μειώθηκαν ποτέ
το θέμα είναι ότι πολλές από αυτές ήταν άχρηστες, γιατί μόνο χρήσιμο δεν είναι να φυλάνε παράλληλα τομείς άτομα σε κάμερες, περίπολα σε τζιπ, πεζοπόρα, σκοποί και σκύλοι
όλα αυτά μια χαρά τα φύλαγαν και πριν με 20 στρ, όμως δε θέλουν να αράζεις αυτό είναι το κόλλημά τους
και το κακό είναι ότι η αβύπ δεν είναι στρδο να φιλοξενεί κόσμο.. αρκετό φαγητό δε γίνεται να έχει, κρεβάτια πολλά δεν έχει, ντους δεν έχει (μόνο στα μαγειρεία οι μάγειρες είχαν λίγο της προκοπής), πρωινό δεν έχει και οι υπηρεσίες της έχουν κάτι άκυρα ωράρια που δε τα εφαρμόζουν πουθενά αλλού επειδή κανονικά είναι φτιαγμένες για να να σε κρατάνε το πολύ δύο μέρες μέσα με λίγα νούμερα (πχ 3 πύλη αντί για 4 και 2 θαλαμοφύλακες αντί για 3) και την τρίτη να ξεκουράζεσαι
φαντάσου τώρα να είσαι ακόμα και θαλαμοφύλακας σαββατοκύριακο με 12 ώρες υπηρεσία τη μέρα, αλλαγή νούμερου κάθε 3 ώρες και μετά να πρέπει να κάνεις και κάτι από δευτέρα ή τουλάχιστον τη δευτέρα το πρωί
ή φαντάσου να κάνεις πύλη με max 3.5 ώρες ύπνο γιατί μαζί με πύλη να έχεις λάτζα και σημαία
μέχρι και οι καραβανάδες πήζανε, είχαμε ΕΝΑ νούμερο αρχιφύλακα πύλης δηλαδή >24ώρες ξύπνιος
αυτά δε βελτιώθηκαν μόλις έσκασε κόσμος, απλά βρέθηκαν άλλες εξίσου άκυρες (και άχρηστες υπηρεσίες) με φοβερά νούμερα όπως 3-6 τα ξημερώματα πεζοπόρο , συνέχίζεις τη μέρα σου αφού ρίχνεις περπάτημα από τις 3 και την επόμενη μέρα 15-18 επόμενο πεζοπόρο
τη μέρα που μου έτυχε αυτό στις 18:05 πάω στο κρεβάτι μου δε μιλάω σε κανένα και 18:06 είχα κοιμηθεί βαθιά
ξυπνάω στις 22:00 που είχα ξανά νούμερο (έχοντας χάσει φυσικά το βραδυνό μου και ΕΥΤΥΧΩΣ μου είχαν κρατήσει πιτόγυρο) και συνεχίζω
κατασκήνωση λέμε
το μόνο που με παρηγορούσε εκεί είναι
α) πήγαινα σπίτι μου κάθε μερικές μέρες
β) η υπηρεσία ήταν μεν κουραστική από άποψη ωραρίων, αλλά δε σου την έλεγαν άμα φορούσες κάνα σκούφο για το κρύο ή καθόσουν και λιγάκι και ήσουν πιο αραχτός όπως τα ζώα που είχα στη πιερία που έκαναν λες και ήμασταν στα σύνορα
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
να ρωτησω κατι γιατι αδυνατω να καταλαβω
ποιο ακριβως το νοημα να αναλυουμε το ι5 του καθενα?
ποιο το νόημα να υπάρχουν Ι?
μόνο 0 και 1 θα έπρεπε να υπάρχουν, δεν καταλαβαίνω το θέμα του άοπλου