-
Απαντησες με το ιδιο τροπο και ουσιαστικα το ιδιο περιεχομενο που εχει και η απαντηση του ελτασσος. Ελπιζω να καταλαβαινεις ...
-
η ΧΑ δεν ειναι ναζιστικο κομμα. χα χα χα εσυ νομιζεισ οτι το ΚΚΕ ειναι κομμουνιστικο κομμα?
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
@realZeusη ΧΑ δεν ειναι ναζιστικο κομμα. χα χα χα εσυ νομιζεισ οτι το ΚΚΕ ειναι κομμουνιστικο κομμα?
Δεν είναι ναζιστικό κόμμα η ΧΑ; Τις σβάστικες δηλαδή για εικαστικό δρώμενο τις είχανε;
Α πες μου επίσης για το ΚΚΕ. Δεν το ξέρω καθόλου. Όταν πηγαίνω στα γραφεία έχει σφυροδρέπανα και λένε λενινιστικά πράγματα. Με δουλεύουν τόσα χρόνια; -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
η ΧΑ δεν ειναι ναζιστικο κομμα. χα χα χα εσυ νομιζεισ οτι το ΚΚΕ ειναι κομμουνιστικο κομμα?
Δεν είναι ναζιστικό κόμμα η ΧΑ; Τις σβάστικες δηλαδή για εικαστικό δρώμενο τις είχανε;
Α πες μου επίσης για το ΚΚΕ. Δεν το ξέρω καθόλου. Όταν πηγαίνω στα γραφεία έχει σφυροδρέπανα και λένε λενινιστικά πράγματα.** Με δουλεύουν τόσα χρόνια**;nai ρε φιλε σε δουλευουν, και χοντρα μαλιστα
-
Άντε καλά.
-
-
Αν το θέλεις παραφρασμένο η δολοφονία Φύσσα ήταν ένα άσχημο περιστατικό το οποίο ιεραρχούν πιο χαμηλά σε σχέση με τα προβλήματα που βιώνουν κάθε μέρα.
Κι εγώ στη δροσιά των προπόδων του Υμηττού που μένω δεν μπορώ να καταλάβω τα προβλήματα αυτά, αλλά δυστυχώς υπάρχουν.
ΥΓ: Είδα Τσουκαλά να πανηγυρίζει δίπλα στο Μαρινάκη ή έκανα λάθος;
-
Ναι κ κραταγε κ κορνα !!!
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Γενικό σχόλιο είναι.Στο δήμο μου γιατί να με ενδιαφέρει αν ο υποψήφιος είναι πρασινοφρουρός, συριζαίος η οτιδήποτε αλλο. ΟΚ, προφανώς και δε θα ψήφιζα κάποιον νεοναζί, εννοείται, αλλά το θέμα είναι ποιός θα διαχειρίζεται καλύτερα τα του δήμου. Δε θα είχα τον παραμικρό ενδοιασμό να ψηφίσω οποιονδήποτε από όλο το πολιτικό φάσμα (πλην ΧΑ).
Γιατί πρέπει ΟΛΑ να έχουν κομματική ομπρέλα είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω.
Το ακόμα πιο τραγικό είναι η 'στήριξη' στο δευτερο γύρο.
Και ποιος σου λέει ότι θα διαχειρίζεται 'κακά' τα του Δήμου; Όλοι καλά θα τα διαχειρίζονταν και καλύτερα από τους προηγούμενους. Τι λογής κριτήριο είναι αυτό; Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω.
Bonus απορία: Οι πετυχημένοι και πολλάκις επανεκπλεγμένοι Ραγκούσης και Κουκουλόπουλος, ήταν για δεκαετίες αυτοδιοικητικές 'πετυχημένες' επιλογές, αλλά μόλις γίναν βουλευτές έγιναν διεφθαρμένοι; Από τίμιοι; Σε ένα βράδυ;
-
Ενδιαφερον πειραμα ο Πειραιας,για να δουμε τι θα γινει με δεδομενο οτι αρχικα τουλαχιστον θα υπαρχει και κυβερνητικη στηριξη
-
Μα δεν είπα ότι ένας 'κομματικός' θα διαχειρίζεται 'κακά' τα του δήμου, κάθε άλλο. Είπα ότι χωρίς το παραμικρό πρόβλημα θα στήριζα υποψήφιο από το ΚΚΕ μέχρι τους Ψεκασμένους.
Αυτό που δε μου αρέσει είναι ότι δημουργείται ατμόσφαιρα τρελής πόλωσης. Ενας παραδοσιακός δεξιός ψηφοφόρος μπορεί κάλλιστα να κολώσει να ψηφίσει έναν άλλον επειδή μπορεί να 'φοβάται' τον ΣΥΡΙΖΑ ή το αντίστροφο.
Εκτιμώ ότι αν τα κόμματα δεν έδιναν τόσο μεγάλη έμφαση στη 'νικη', τις 'Ερμηνείες της κάλπης' και δε συμμαζεύεται, ο κόσμος πιθανότατα θα ψήφιζε με πολύ περισσότερο αυτοδιοικητικά κριτήρια.
-
Πάχτας τέλος από τον δήμο Αριστοτέλη, νέος δήμαρχος -με ποσοστό οριακά άνω του 50%- ο Γιάννης Μίχος.
Ελπίζω πολύ σύντομα μαζί του να φύγει και όλος ο συρφετός που έχει ξεκοιλιάσει το βουνό. -
Ένα σύντομο σχόλιο για τα αποτελέσματα
(1) Εκεί όπου οι άνθρωποι λίγο-πολύ γνωρίζονται μεταξύ τους (επαρχία), το screening των αυτοδιοικητικών είναι γνήσια λαϊκή υπόθεση. Και οι ακραίες απόψεις και το μίσος δεν μπορούν να σταθούν, αντίθετα με τη ευκολία που γίνεται στην απρόσωπη μεγαλούπολη.
(2) Ο ΣΥΡΙΖΑ μάλλον πρέπει να πάρει απόφαση ότι χωρίς να μεταγράψει όλο το (καθετοποιημένο) στελεχιακό δυναμικό του παλιού ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ξεκολήσει από αυτά ποσοστά για να κυβερνήσει κάποτε. Κι αν αργήσουν, το ΠΑΣΟΚ θα ξαναγυρίσει με κάποια μορφή. -
Ο Καμίνης αύξησε τη διαφορά στα 1,3 και φαίνεται ότι θα πάει μέχρι τέλος χωρίς pit stop.
-
1,06 δειχνει εδω
http://local14.ekloges.dolnet.gr/MegaloiDimoi.aspx -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Εκτιμώ ότι αν τα κόμματα δεν έδιναν τόσο μεγάλη έμφαση στη 'νικη', τις 'Ερμηνείες της κάλπης' και δε συμμαζεύεται, ο κόσμος πιθανότατα θα ψήφιζε με πολύ περισσότερο αυτοδιοικητικά κριτήρια.Παλιοτερα, ΕΤΣΙ ψηφιζε ο κοσμος, δεν τον ενδιεφερε η πολιτικη τοποθετηση του δημαρχου. Εχω περιπτωση χουντικων που ψηφιζαν κομμουνιστη δημαρχο απλα και μονο επειδη εστρωσε πεζοδρομια, εφτιαξε ασφαλτο, φωταγωγησε ή μαζευε τα σκουπιδια.
Απο τα μεσα-τελη της δεκαετιας του 80 αρχισε αυτο να αλλαζει.
Πιστευω πως οι τοτε και μετεπειτα διορισμενοι απλα δεν ειχαν προβλημα να βγαλουν τον μεγαλυτερο μαλακα που υπηρχε, που ομως τους υποδεικνυε το κομμα τους. Ηξερε τι εκανε ο μαλακαντρεας. -
Το ΠΑΣΟΚ του 48%, έπρεπε να πάει το 1986 για να κυριαρχήσει στον αυτοδιοικητικό χάρτη. Μην έχετε παράλογες απαιτήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Tα κριτήρια σου προσπαθώ να καταλάβω Τιφόζο. Τι παει να πει 'αυτοδιοικητικά' εκτός από σόγια και κουμπαριές; ΟΚ στήριξε όποιον θες, κι εγώ στις προηγούμενες ψήφισα Μπουτάρη για να φύγει ο συρφετός του ατσαλάκωτου, αλλά τα κριτήρια ποια είναι στο φινάλε; Τι έκανε το Ραγκούση και τον Κουκουλόπουλο 'πετυχημένους' και 'καλούς'; Γιατί όταν τους γνώρισε το πανελλήνιο δε ξεχώριζαν από τα άλλα λαμόγια;
-
Στου Ζωγράφου γίνεται της καριόλας.
Οι 3 πρώτοι παίζουν στα 10 ψηφοδέλτια διαφορά... -
Στις τοπικες εκλογές τα κριτήρια μου είναι απλά ποιος θα μαζεύει τα σκουπίδια, ποιός θα κάνει καλές δράσεις σε τοπικό επιπεδο, θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει κονδύλια, κλπ, κλπ. Την κομματική τοποθέτηση την έχω γραμμένη.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Πάχτας τέλος από τον δήμο Αριστοτέλη, νέος δήμαρχος -με ποσοστό οριακά άνω του 50%- ο Γιάννης Μίχος.
Ελπίζω πολύ σύντομα μαζί του να φύγει και όλος ο συρφετός που έχει ξεκοιλιάσει το βουνό.Συγχαρητήρια, δείχνετε τον δρόμο.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ