-
γεια σας. αν μπορει να μου πει καποιος.... εχω σε jazz υγραεριο και δεν κρατιεται η ρυθμιση της λαδιερας στις 6-8 σταγονες. την ρυθμιζω και οταν την ελεγχω μετα 2 μερες μπορει να ριχνει 2 σταγονες το λεπτο η αλλες φορες 10. τι να φταιει΄δεν ξερω. καπου διαβασα οτι υπαρχει ενα συστημα που ριχνει τις σταγονες οχι με υποπιεση αλλα με ενα αλλο συστημα. εχει δοκιμασει κανεις τετοιο συστημα λαδιερας ;;
-
Ο χρήστης loukadran έγραψε:
γεια σας. αν μπορει να μου πει καποιος.... εχω σε jazz υγραεριο και δεν κρατιεται η ρυθμιση της λαδιερας στις 6-8 σταγονες. την ρυθμιζω και οταν την ελεγχω μετα 2 μερες μπορει να ριχνει 2 σταγονες το λεπτο η αλλες φορες 10. τι να φταιει΄δεν ξερω. καπου διαβασα οτι υπαρχει ενα συστημα που ριχνει τις σταγονες οχι με υποπιεση αλλα με ενα αλλο συστημα. εχει δοκιμασει κανεις τετοιο συστημα λαδιερας ;;η μονη λαδιερα υποπιεσης που κραταει την ρυθμιση της απο οσες εχω δουλεψει ειναι η JLM, παντα ρυθμιζουμε στο ρελαντι και με ζεστο κινητηρα, αν μιλας για την ηλεκτρονικη της flas lube ειναι αρκετα μεγαλη η τιμη της.
αν εχεις συστημα υγραεριου που υποστηριζει μεικτο ψεκασμο βενζινης-υγραεριου η χρηση της λαδιερας πιστευω οτι ειναι περιττη. -
Και μενα η jlm δεν κραταει σταθερες σταγονες, αλλες φορες θα δω 8, αλλες φορες 4-5 ομως κραταει σταθερη καταναλωση καθε 50 λιτρα 50ml λαδι.
Εχω με το διακλαδωτη, ελπιζω να πηγαινει και στα 4 κυλινδρα λαδι.. -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Και μενα η jlm δεν κραταει σταθερες σταγονες, αλλες φορες θα δω 8, αλλες φορες 4-5 ομως κραταει σταθερη καταναλωση καθε 50 λιτρα 50ml λαδι.
Εχω με το διακλαδωτη, ελπιζω να πηγαινει και στα 4 κυλινδρα λαδι..εχει να κανει και με την θερμοκρασια του 'λαδιου' οσο μεγαυτερη ειναι η θερμοκρασια του τοσο μεγαλυτερη ροη εχει, με τον διακλαδωτη εχεις και καλυτερο μοιρασμα στους 4 κυλινδρους και καθαροτερη πλλαπλη εισαγωγης, το ιδανικο θα ειναι τα 4 σωληνακια απο τον διακλαδωτη μεχρι τους εγχυτηρες να εχουν το ιδιο μηκος χωρις να τσακιζουν.
-
Εχω corolla vvti 2003.Σε αυτο γινετε ελενχος -ριθμιση βαλβιδων?
Γιατι μου λενε οτι ειναι αυτοριθμιζομενες!? -
Ο χρήστης thlanaras έγραψε:
Γιατι μου λενε οτι ειναι αυτοριθμιζομενες!?Ανοιχτε μαζι με το μαστορα ενα autodata στο συνεργειο, εχετε διπλα την αδεια με τον κωδικο του κινητηρα και δειτε αν οι βαλβιδες ειναι αυτορυθμιζομενες ή οχι.
-
Ο χρήστης thlanaras έγραψε:
Γιατι μου λενε οτι ειναι αυτοριθμιζομενες!?Για μια ακόμα φορά το γνωστό με τις 'υδραυλικές' βαλβίδες!!!!!!!!!!
Δεν είναι αυτορυθμιζόμενες φίλε μου. Ρυθμίζονται αλλάζοντας τα ποτηράκια που είναι πάνω από κάθε βαλβίδα με άλλα διαφορετικού πάχους που πωλούνται από την αντιπροσωπεία. Για να γίνει πρέπει να βγουν οι εκκεντροφόροι.
Προσοχή στο μάστορα που λέει αυτό το πράγμα!!!
-
Καλησπέρα έχω ένα jeep compass 2400cc και θα ήθελα να του βάλω υγραέριο διαβάζω διάφορα ως προς τις φθορές και τι σύστημα πρέπει να τοποθετηθεί δεν έχω ιδέα η αλήθεια είναι και θα ήθελα γνώμες βοηθεια.Ρωτησα στο τσοπελογιαννη μου είπαν 735 εύρω με λαδιερα ΚΤΕΟ άλλα δεν έχω ιδέα αν είναι αξιόπιστο σαν συνεργείο και τι πρέπει να προσέξω ευχαριστώ ακούω γνώμες και ζήτω βοήθεια
-
Αν θες οικονομία, πάνε δήλωσε το 1.800 για αρχη
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Αν θες οικονομία, πάνε δήλωσε το 1.800 για αρχηΚι αμέσως θα αρχίσει να καίει λιγοτερο!
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
παιδιά μόλις πριν 1 μήνα έβαλα υγραέριο lantirentzo (κάπως έτσι χωρίς λαδιέρες) σε golf mk5 2004 fs1 1.6 και μέχρι στιγμής έχω κάνει περίπου 2000 κμ όλα πολύ καλά(το μόνο λαμπάκι που ανάβει είναι ο knox για μεγάλη θερμοκρασία καυσαερίων).
πλήρωσα 1400€ με φπα και μαζί με κτεο και διάφορα έξοδα με βγήκε 1500 € την εγκατάσταση την έκανα στον ακονίδη στα γιαννιτσά μέσα σε 2 μέρες και μου έδωσαν αμάξι να κινούμαι . για περισσότερα θα σας ξαναγράψω .
αααα οικονομία 40-50% το κίτ καίει μόνιμα 15%βενζίνη
-
Ο χρήστης Eutuxios έγραψε:
το μόνο λαμπάκι που ανάβει είναι ο knox για μεγάλη θερμοκρασία καυσαερίωναααα οικονομία 40-50% το κίτ καίει μόνιμα 15%βενζίνη
όλα πολύ καλά
-
το υγραεριο ψεκαζεται μεσα απο τα μπεκ βενζινης?
-
An accident waiting to happen...
Έχεις ακατάλληλο κιτ γι'αυτό το μοτέρ, γι'αυτό και έχεις και την ένδειξη για μεγάλη θερμοκρασία καυσαερίων.
Τα μοτέρ άμεσου ψεκασμού, χρειάζονται κιτ υγρού ψεκασμού, και εσύ έχεις συμβατικό...Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απο μαστρομητσους μικροαπατεωνες η Ελλαδα γεματη.
-
Ειμαι στο εξής δίλημμα. Τον τελευταίο καιρό κάνω 200 χιλιόμετρα καθημερινά, τα περισσότερα είναι εθνική οδό. Έχω μια mercedes c180 μοντέλο '93 με 150.000 χιλιόμετρα. Ο κινητήρας είναι σε καλή κατάσταση χωρίς να τσιμπάει υπερβολικά λάδι.
Αυτή τη στιγμή μου καίει περίπου 8-9 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα με χαλαρή οδήγηση. Δεδομένου της παλαιότητας του αυτοκινήτου, αξίζει μια τέτοια μετατροπή? Βασικά σκέφτομαι για αγορά πετρελαιοκίνητου μικρού αυτοκινήτου, αλλά η επιβάρυνση απο την αγορά ενος καινούριου είναι σαφώς μεγαλύτερη. Θα ήθελα να πάρω μια μικρή γεύση απο κόστος εγκατάστασης, τυχόν βλάβες απο τη χρήση κτλ... Επίσης θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος καλός εγκαταστάτης σε χανιά-ρέθυμνο. Ευχαριστώ πολύ. -
Το φθηνοτερο πρατηριο στη Κρητη ειναι ενα και ειναι στο ρεθυμνο με τιμη 0.98. Οι αλλοι ειναι πανω απο 1 ευρω. Εχεις ενηνερωθει για αυτο?
Επισης με το υγραεριο θα καις γυρω στα 10,5 λιτρα / 100κμ. Βαλτα κατω και αποφασισε.
Κοστος εγκαταστασης κοντα στα 1000 ευρω.Ειναι απλα απαραδεκτοι στη Κρητη, εχουν 25 λεπτα στο λιτρο μεταφορικα σε σχεση με την Αθηνα? Περισυ τετοια εποχη με ιδια διυληστηριακη τιμη πουλαγαν 0.90, φετος τι αλλαξε?
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
, φετος τι αλλαξε?το...πλεόνασμα!
-
Ο χρήστης nikoscompass έγραψε:
Καλησπέρα έχω ένα jeep compass 2400cc και θα ήθελα να του βάλω υγραέριο διαβάζω διάφορα ως προς τις φθορές και τι σύστημα πρέπει να τοποθετηθεί δεν έχω ιδέα η αλήθεια είναι και θα ήθελα γνώμες βοηθεια.Ρωτησα στο τσοπελογιαννη μου είπαν 735 εύρω με λαδιερα ΚΤΕΟ άλλα δεν έχω ιδέα αν είναι αξιόπιστο σαν συνεργείο και τι πρέπει να προσέξω ευχαριστώ ακούω γνώμες και ζήτω βοήθειαΤο αμαξι δεν εχει θεμα με το υγραεριο αν πας ομως εκει που ρώτησες θα αποκτήσει ....
-
Ο χρήστης Eutuxios έγραψε:
παιδιά μόλις πριν 1 μήνα έβαλα υγραέριο lantirentzo (κάπως έτσι χωρίς λαδιέρες) σε golf mk5 2004 fs1 1.6 και μέχρι στιγμής έχω κάνει περίπου 2000 κμ όλα πολύ καλά(το μόνο λαμπάκι που ανάβει είναι ο knox για μεγάλη θερμοκρασία καυσαερίων).πλήρωσα 1400€ με φπα και μαζί με κτεο και διάφορα έξοδα με βγήκε 1500 € την εγκατάσταση την έκανα στον ακονίδη στα γιαννιτσά μέσα σε 2 μέρες και μου έδωσαν αμάξι να κινούμαι . για περισσότερα θα σας ξαναγράψω .
αααα οικονομία 40-50% το κίτ καίει μόνιμα 15%βενζίνη
Με τα μπεκ της landi renzo θα ανάβει πάντα ο ΝΟΧ .. Φτωχο ειναι θα το φας το μοτέρ ... Το υγραεριο στην Ιτσλια δεν εινσι ελληνικό υγραεριο ..
Υγραεριοκίνηση!