-
kapami εδώ είσαι λάθος.Οσο ζώα και να ήταν οι άλλοι, αφου είδες ότι τον παράτησαν,και μάλλον ήσουν ο μόνος που είδε και ήξερε ακριβως τι έγινε,ας τον μετακινούσες.Μα ξεκινάς και γράφεις ότι πήρες την αστυνομια επειδή βαριόσουν να ντυθείς και να περπατήσεις 100 μέτρα και λες όλους τους άλλους ζώα;Και καθόσουν και εβλεπες τόσα αυτοκινητα να καταλήγουν να κάνουν τον κύκλο; Είσαι φάουλ ρε συ.
(nintza,που ήθελες να το πάει το φορτηγό ο ανθρωπος για να το φορτώσει; Καλά έκανε και μετακίνησε τον κάδο αφου όπως μας είπε ο kapami αν κάποιος έμπαινε στο δρόμο θα έπρεπε να κάνει οπισθογωνια σε κεντρικό αλλα λάθος που δεν τον εβαλε μετά στη θέση του)
-
Πραγματικα απορω.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Πραγματικα απορω.Αν μπορω να σταματησω για να μετακινησω καποιο επικινδυνο αντικειμενο απο το δρομο το κανω....εχω παντα στο μυαλο μου οτι τον δρομο τον χρησιμοποιουν ΚΑΙ οι φιλοι μου και η γυναικα μου και το παιδι μου κτλ
-
Ρε τη παλευετε?
Δουλευω απο το σπιτι με vpn κι εχω βγει στο μπαλκονι 5ου οροφου πολυκατοικιας 100 μετρα απο το σημειο για να ξελαμπικαρω. Βλεπω τη μαλακια του φορτηγατζη + ιδιοκτητη, ξαναελεγχω πιο μετα και ο καδος ειναι εκει ακομα. Σοβαρα περιμενετε οτι θα αφησω επιτοπου τη δουλεια μου, θα βαλω φορμα και θα κατεβω 100 μετρα παρακατω να ισιωσω τη μαλακια του καθενος ενω ο καφετζης ειναι ακριβως διπλα και απλα δε ψηνεται να ασχοληθει, κι ενω μπορω απλα να παρω την τροχαια που ειναι η δουλεια της κι ολας? 2 ωρες μετα που μπορουσα να κατεβω, το εκανα. -
Αστα ψοφια τωρα,εσυ φταις για ολα.
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
kapami εδώ είσαι λάθος.Οσο ζώα και να ήταν οι άλλοι, αφου είδες ότι τον παράτησαν,και μάλλον ήσουν ο μόνος που είδε και ήξερε ακριβως τι έγινε,ας τον μετακινούσες.Μα ξεκινάς και γράφεις ότι πήρες την αστυνομια επειδή βαριόσουν να ντυθείς και να περπατήσεις 100 μέτρα και λες όλους τους άλλους ζώα;Και καθόσουν και εβλεπες τόσα αυτοκινητα να καταλήγουν να κάνουν τον κύκλο; Είσαι φάουλ ρε συ.(nintza,που ήθελες να το πάει το φορτηγό ο ανθρωπος για να το φορτώσει; Καλά έκανε και μετακίνησε τον κάδο αφου όπως μας είπε ο kapami αν κάποιος έμπαινε στο δρόμο θα έπρεπε να κάνει οπισθογωνια σε κεντρικό αλλα λάθος που δεν τον εβαλε μετά στη θέση του)
δικο του προβλημα
αμα θελει να ρθει 3 το πρωι που δε περναει κανεις.
θελει να δουλεψει ο καθενας και θα γαμαει τους υπολοιπους.
φανταζομαι οι ταξιτζηδες με τις αυτοσχεδιες πιατσες ταξι δε σε ενοχλουνε ε?
ουτε αυτοι που παρκαρουν πανω στο φαναρι η στο πεζοδρομιο αρκει να ειναι για δουλεια. -
Εχοντας κραξει παρα πολλους 'μεταφορεις' (γενικα) για το χαος που δημιουργουν και το δικαιωμα που ΔΕΝ εχουν να κλεινουν δρομους κλπ κλπ, οι μετακομισεις πρεπει να ειναι μια απο τις δουλειες που πολυ απλα σε καποιες περιπτωσεις ΔΕΝ μπορουν να γινουν αλλιως.
-
Φυσικά και με ενοχλούν στην καθημερινότητα μου αυτα που παραθέτεις ως παραδείγματα.Ενα φορτηγό όμως στο οποίο πρέπει να φορτωθεί ένα 'σπίτι' για μετακόμιση πού θα πρέπει να σταματήσει ώστε να κουβαλήσουν τα πράγματα;
-
kapami, στον δρόμο είχε θέσεις για νόμιμα παρκαρισμένα μπροστά στο σπίτι που γίνεται η μετακόμιση;
Ρωτάω ασχέτως με το εάν ήταν πιασμένες ή οχι. -
Ένα καινούργιο ζωάκι έχει μετακομίσει στην γειτονιά με καγκουρεμένο seat (κομπλέ με τα Κινέζικα xenon που στραβώνουν τους πάντες). Το θέμα είναι ότι έχει βάλει εκτός όλων των άλλων και μια εξάτμιση που κάνει απίστευτο σαματά και το χρησιμοποιεί το ρημάδι όποιες ώρες μπορεί να φανταστεί άνθρωπος. Πριν από λίγα λεπτά τον άκουσα πάλι που ήρθε και το πήρε, και κυριολεκτικά τρίξανε τα τζάμια. Εν τω μεταξύ δεν είναι ήρθα έβαλα μπρος και φεύγω. Χτες ήταν κανένα δεκάλεπτο με την μηχανή αναμμένη και περίμενε.
Μπορούμε να κάνουμε κάτι ΝΟΜΙΜΑ; Φαντάζομαι ότι αν πάρω τροχαία θα με ρωτήσουν αν είναι εκεί με το αυτοκίνητο αναμμένο για να να στείλουν όχημα, φέξε μου και γλίστρησα δηλαδή.
-
δεν θα βγαλεις ποτε ακρη νομιμα.
-
Σε ευρωπαικη χωρα θα ηταν αποτελεσματικο π.χ. ενα τηλεφωνο στην Τροχαια οτι το ταδε οχημα... αριθ. κυκλοφοριας ταδε, κανει υπερβολικο θορυβο σε ωρες κοινης ησυχιας??? ρωταω να μαθω απο ανθρωπους που ειναι και ζουν εκει εξω... εγω πιστευω οτι θα τον εβρισκαν με το νουμερο και θα διαπιστωναν οτι εχει παρανομη εξατμηση και θα του εκοβαν τον κ@@ο η μηπως οχι??
-
Να ησουν σε μια μικρη πολη ισως ειχες ελπιδες να τον βρει καπου η τροχαια και να του αφαιρεσει στοιχεια κυκλοφοριας μεχρι να παει να λαδωσει η οτι σκατα κανει μια βεβαιωση ελεγχου για σταθμη θορυβου.
... αλλα εκει στην πρωτευουσα, κλαφτα. -
Σπάνια φτάνουν στη συγκεκριμένη στήλη του forum τέτοια τεφαρίκια.
Να λοιπόν το φιντάνι του εφοπλισμού. Του έκαναν ζημιά στο καμάρι του, έσπρωξε την Αλεξία Έβερτ (κόρη του Μιλτιάδη Έβερτ, πρώην αρχηγού ΝΔ-φανταστείτε αν ήταν κοινή θνητή τι θα είχε πάθει), την έριξε και με το χέρι του και μαχαίρι (μέσω των μπράβων και των παρατρεχάμενων 'οργάνων της τάξης') απέσπασε αυθαίρετα και παράνομα το βίντεο υλικό.
Τι πιστεύετε θα πάθαινε ο καθενας μας αν είχε την ατυχία να γρατζουνίσει την Ferrari του παραπάνω 'κυρίου';http://www.protothema.gr/greece/article ... -faithful/
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ένα καινούργιο ζωάκι έχει μετακομίσει στην γειτονιά με καγκουρεμένο seat (κομπλέ με τα Κινέζικα xenon που στραβώνουν τους πάντες). Το θέμα είναι ότι έχει βάλει εκτός όλων των άλλων και μια εξάτμιση που κάνει απίστευτο σαματά και το χρησιμοποιεί το ρημάδι όποιες ώρες μπορεί να φανταστεί άνθρωπος. Πριν από λίγα λεπτά τον άκουσα πάλι που ήρθε και το πήρε, και κυριολεκτικά τρίξανε τα τζάμια. Εν τω μεταξύ δεν είναι ήρθα έβαλα μπρος και φεύγω. Χτες ήταν κανένα δεκάλεπτο με την μηχανή αναμμένη και περίμενε.Μπορούμε να κάνουμε κάτι ΝΟΜΙΜΑ; Φαντάζομαι ότι αν πάρω τροχαία θα με ρωτήσουν αν είναι εκεί με το αυτοκίνητο αναμμένο για να να στείλουν όχημα, φέξε μου και γλίστρησα δηλαδή.
Πήγαινε να ρωτησεις καλύτερα σε ένα αστυνομικό τμήμα, εκείνοι θα σε συμβουλεψουν πως να κινηθεις
-
Μιλα του αρχικα ευγενικα και εξηγησε του.. Δε παει να πει οτι απαραιτητα δε χαμπαριαζει τιποτα..
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
kapami, στον δρόμο είχε θέσεις για νόμιμα παρκαρισμένα μπροστά στο σπίτι που γίνεται η μετακόμιση;
Ρωτάω ασχέτως με το εάν ήταν πιασμένες ή οχι.Χμ είχε θέσεις αρκετές ώστε να παρκάρει φορτηγό αν ήταν ελεύθερες, ήταν όλες πιασμένες όμως εκείνη την ώρα.
-
E κάπως έπρεπε να γίνει η μετακόμιση. Φυσικά ο κάδος έπρεπε να πάει στην θέση του μετά.
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Ρωτάω ασχέτως με το εάν ήταν πιασμένες ή οχι.Χμ είχε θέσεις αρκετές ώστε να παρκάρει φορτηγό αν ήταν ελεύθερες, ήταν όλες πιασμένες όμως εκείνη την ώρα.
Σε έναν ιδανικό κόσμο ( ) θα ειδοποιούνταν εγκαίρως η τροχαία / ο δήμος / κάποιος που θα είχε την αρμοδιότητα, θα έβαζε 1-2 εβδομάδες πριν προσωρινές πινακίδες απαγόρευσης παρκαρίσματος σε όσες θέσεις χρειάζονται, πως την τάδε μέρα και τάδε ώρα θα γίνει μετακόμιση και το φορτηγό θα πάρκαρε κανονικά. Όποιος τις έγραφε στα @@ του, κλήση + γερανός.
Διαφορετικά, αλλη λύση πλην κλεισίματος του δρόμου ούτε εγώ βλέπω.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μιλα του αρχικα ευγενικα και εξηγησε του.. Δε παει να πει οτι απαραιτητα δε χαμπαριαζει τιποτα..Διαφωνώ οριζοντίως-καθέτως. Μόλις του μιλήσει θα σταμπαριστεί. Και μετά, αν δε συμμορφωθεί (99% πιθανότητα όταν έχεις να κάνεις με κάγκουρες), ο τύπος θα γνωρίζει ποιος τον 'έδωσε' στην αστυνομία, κτλ...
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]