-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
κάγκουρας ε;;
Πριν 25 μη σου πως και 30
ακουγες και Vanilla Ice στα φορτε σου αλανιαρη μου;;
Όχι!! μη με ισοπεδώνεις.
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
κάγκουρας ε;;
Πριν 25 μη σου πως και 30
ακουγες και Vanilla Ice στα φορτε σου αλανιαρη μου;;
Όχι!! μη με ισοπεδώνεις.
Ωπα σχωρα με !!
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Δεν ειναι σιγουρος ποιο εννοεις πατινι, ωστοσο....έχουν camber οι πίσω ρόδες ή με γελούν τα μάτια μου;!
-
Γιατι αν δεν ειχαν θα ησουν οκ με αυτο ε;
Τωρα οι μπροστα ειναι η οι πισω θα σε γελασω...
Να μας διαφωτισει ο Πανος ο καγκουρας! -
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5067106/
TO DINO LOGOU ANAGKIS
PLIROMENO TAMPELAKI TO 2014 K PERASMENO XTEO MEXRI TO 2016
χαχαχα!!! -
Ο χρήστης apoae86 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5067106/
TO DINO LOGOU ANAGKIS
PLIROMENO TAMPELAKI TO 2014 K ** PERASMENO XTEO MEXRI TO 2016 **
χαχαχα!!!INE DILOMENO 1400 ALA INE DILITRO METATROPI
το 2016 πρεπει να βρεις ΧΤΕΟ να λαδωσεις να στο ξαναπερασει
-
16ZANTS
Ζπριτσσσ !!! Βλαχους εισι ικ γραφς ιετσ ;;
-
Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί...
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Γιατι αν δεν ειχαν θα ησουν οκ με αυτο ε;Τωρα οι μπροστα ειναι η οι πισω θα σε γελασω...
Να μας διαφωτισει ο Πανος ο καγκουρας!Κοίτα αυτό είναι τεχνολογίας προχωρημένης Αν κρίνω από την κλίση του μπροστινού και του πίσω μέρους που έχει μεγαλύτερη, οι ρόδες με κάμπερ είναι οι πίσω. Εγώ ξεκίνησα στα 13 μου με μια τσακαλοπαρέα και πρώτα πηγαίναμε σε έναν μαραγκό και παίρναμε μια σανίδα παραλληλόγραμμη και δύο ξύλα επίσης παραλληλόγραμμα με πολύ μικρότερος πλάτος τα οποία τα καρφώναμε στο εμπρός και πίσω μέρος της μεγάλης σανίδας, όπως είναι πίσω άξονας του αυτοκινήτου. Στις άκριες βάζαμε ρουλεμάν. Το μπροστά ξύλο μάλλον δεν το καρφώναμε αλλά με κάποιο τρόπο το τοποθετούσαμε μπροστά έτσι ώστε να στρίβει δεξιά και αριστερά. Μετά ο καθένας είχε το δικό του ξύλινο πατίνι που ξάπλωνε 'ψαράκι' και μας κυνηγούσαν γιατί κάνανε θόρυβο τα ρουλεμάν που βρίσκαμε σε μουτζούριδες (έτσι λέγαμε παλιά τους γκαραζιέρηδες - μηχανικούς αυτοκινήτων σήμερα).
Μια μέρα ένα Land Rover της αστυνομίας (τα είχαν στα μέσα της 10ετίας του 80) μας περίμενε (τέσσερις ήμασταν οι 'αλήτες' της γειτονιάς) και μας είπαν οι αστυνόμοι 'τα πατίνια και εσείς μέσα, ή μόνον παίρνουμε τα πατίνια και αν ξανακάνετε παίρνουμε και εσάς;'. Εκεί έληξε άδοξα η πορεία μου σαν πατινόβιος με ιδιοκατασκευή και πήγα στα έτοιμα. Μετά πήρα Camino στα 14 μου και μετά πέρασα στα δίτροχα και μετά στα τετράτροχα. Μου έχει μείνει παράπονο που δεν καβάλησα κάτι γουρούνες kawasaki 250αρες δίχρονες και τρίτροχες που είχαν εισάγει το 1990.
Σαν αυτή. Σκοτώστρες αν δεν ήξερες να γέρνεις το σώμα σου στη στροφή και έτοιμες για σούζα με το παραμικρό.
-
Ο χρήστης x4r7s έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί...ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΗ ΜΕ ΖΑΛΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΩ
Μην τον κάνετε να το μετανιώσει -
Νυκτοβατης = Nightrider?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Νυκτοβατης = Nightrider?'Καβαλαει' τη νυχτα ... if you know what he means ....
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Νυκτοβατης = Nightrider?
'Καβαλαει' τη νυχτα ... if you know what he means ....
ισως φανατικος του mad max
-
Μπορεί ενας απο τους διάσημους που έχουν ανέβει στην μηχανή να είναι και ο
-
............ ''ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΗ ΔΙΝΩ, ΙΣΩΣ ΑΛΑΞΩ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ.''
-
XAAXAXAXXAAXAXAXXXAXXAAXXAXAAXAAAX
Που το θυμηθηκες αυτο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
κολλάει παντού ρε φίλε
-
Ο χρήστης axem έγραψε:
κολλάει παντού ρε φίλεΕχεις δικιο !!
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Γιατι αν δεν ειχαν θα ησουν οκ με αυτο ε;
Τωρα οι μπροστα ειναι η οι πισω θα σε γελασω...
Να μας διαφωτισει ο Πανος ο καγκουρας!Κοίτα αυτό είναι τεχνολογίας προχωρημένης Αν κρίνω από την κλίση του μπροστινού και του πίσω μέρους που έχει μεγαλύτερη, οι ρόδες με κάμπερ είναι οι πίσω. Εγώ ξεκίνησα στα 13 μου με μια τσακαλοπαρέα και πρώτα πηγαίναμε σε έναν μαραγκό και παίρναμε μια σανίδα παραλληλόγραμμη και δύο ξύλα επίσης παραλληλόγραμμα με πολύ μικρότερος πλάτος τα οποία τα καρφώναμε στο εμπρός και πίσω μέρος της μεγάλης σανίδας, όπως είναι πίσω άξονας του αυτοκινήτου. Στις άκριες βάζαμε ρουλεμάν. Το μπροστά ξύλο μάλλον δεν το καρφώναμε αλλά με κάποιο τρόπο το τοποθετούσαμε μπροστά έτσι ώστε να στρίβει δεξιά και αριστερά. Μετά ο καθένας είχε το δικό του ξύλινο πατίνι που ξάπλωνε 'ψαράκι' και μας κυνηγούσαν γιατί κάνανε θόρυβο τα ρουλεμάν που βρίσκαμε σε μουτζούριδες (έτσι λέγαμε παλιά τους γκαραζιέρηδες - μηχανικούς αυτοκινήτων σήμερα).
Μια μέρα ένα Land Rover της αστυνομίας (τα είχαν στα μέσα της 10ετίας του 80) μας περίμενε (τέσσερις ήμασταν οι 'αλήτες' της γειτονιάς) και μας είπαν οι αστυνόμοι 'τα πατίνια και εσείς μέσα, ή μόνον παίρνουμε τα πατίνια και αν ξανακάνετε παίρνουμε και εσάς;'. Εκεί έληξε άδοξα η πορεία μου σαν πατινόβιος με ιδιοκατασκευή και πήγα στα έτοιμα.http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=52333&start=105#p2647130 (το 2ο)
και σχημα παρακατω http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=52333&start=105#p2647230
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
Νυκτοβατης = Nightrider?
'Καβαλαει' τη νυχτα ... if you know what he means ....
ισως φανατικος του mad max
με φωναξε κανεις?
Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα