-
Που κολλατε και εσείς για ένα τόσο δα κακουργηματακι.......
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σε γραψανε με το ταξί;
Sent from Corsair's brick
Οταν τους βριζεις και φορανε τη στολη σε πανε μεσα για κακουργημα
οχι και κακουργημα...
Δεν τα ξέρεις καλά!Σε κρεμάνε στο Σύνταγμα!!!
Βασικά στο Σύνταγμα θα έπρεπε να στήνουν για φτύσιμο και τους πολιτικούς που δε φοράνε ζώνη ασφαλείας και κράνος και τους αστυνομικούς που τους βλέπουν να παρανομούν και δεν κάνουν τίποτα.
-
Δηλαδή εσείς φοράτε ζώνη ή κράνος επειδή ΠΡΕΠΕΙ (για να μην σας γράψει ο κάθε μπάτσος) ή συνειδητά?
Σαφώς και οι αστυνομικοί έπρεπε να δίνουν ΠΡΩΤΟΙ το καλό παράδειγμα στον πολίτη. Αλλά επειδή σε αυτή τη χώρα υπάρχει έλλειψη στοιχειώδους παιδείας από τους περισσότερους πολίτες (και τους δημόσιους λειτουργούς), δεν περιμένω τον μπαμπούλα για να πράξω τα αυτονόητα. Αν θέλει ο αστυνομικός ή ο πολιτικός να σκοτωθεί επειδή δεν φοράει κράνος ή ζώνη δικό του θέμα. Δεν σημαίνει ότι θα κάνω ότι κάνει και αυτός και αν με γράψει θα αρχίσω τα μπινελίκια. Εδώ δεν ασχολούνται με τους εγκληματίες που βάζουν όλη τη φαμίλια πάνω στο παπί/μηχανή ούτε έχουν γράψει κάποιον οδηγό επειδή δεν σεβάστηκε μια διάβαση πεζών (ούτε οι ίδιοι βέβαια κόπτονται όταν δουν διάβαση ). Ας κάνει ο καθένας ατομικά αυτό που πρέπει μπας και αλλάξει κάτι σε τούτη την χώρα. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σε γραψανε με το ταξί;
οχι και κακουργημα...
Σωστα, βρισιμο κλωτσια και απειλες, πλημμελημα ηταν (μεχρι 5 χρονια) παντως πως τη γλιτωσα ειναι μεγαλη ιστορια με πολλα δικηγορικα μυστικα........που με εκαναν να φωναξω και παλι........... ζητω η αυτοδικια.
-
Ο χρήστης AndreasDim έγραψε:
Σε γραψανε με το ταξί;
οχι και κακουργημα...
Σωστα, βρισιμο κλωτσια και απειλες, πλημμελημα ηταν (μεχρι 5 χρονια) παντως πως τη γλιτωσα ειναι μεγαλη ιστορια με πολλα δικηγορικα μυστικα........που με εκαναν να φωναξω και παλι........... ζητω η αυτοδικια.
Κάτσε ρε φίλε!!!Άρχισες απο βρίσιμο και κακούργημα και φτάσαμε σε βρίσιμο,κλωτσιά,απειλές και πλημμέλημα.
Για φιδέμπορας ακούγεσαι!! -
Οδηγός ταξί νομιζω είναι
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Οδηγός ταξί νομιζω είναιSent from Corsair's brick
Εχει διαφορα; λολ
Send from outer space ★
-
Σε γραψανε με το ταξί;
οχι και κακουργημα...
Εχεις λεφτα για πεταμα φαινεται...
-
Εγω παντως κατηφοριζα την Κηφισιας προς συνταγμα και βλεπω τα μπροστα αμαξια σταματανε σε διαβαση για παραχωρηση προτεραιοτητας βλεποντας απο τον δεξιο καθρευτη ομαδα δελτα ερχοταν με φορα σταματανε αποτομα στην διαβαση γιατι περνουσε μια ηλικιωμενη και ο βλακας ο μπ@τσος πατησε και σειρηνα και κουνησε και το κεφαλη δεξια σαν να λεει αντε γρηγορα... δεν ξερω εμενα μου κακοφανηκε και μουρθε να βγω εξω και να του αρχισω ενα μπινελικη. Τωρα απο σωστα που εχω δει ειναι οταν ειχα τρακαρει με δικυκλο ομαδα διας μας συνοδευσε στο νοσοκομειο λογο χτυπηματος στο κεφαλη . και γενικα οι αστυνομικοι τοτε ηταν πολυ ενταξει ανθρωποι.
-
Μου εχει κορναρει περιπολικο ενω ημουν με το παπι, γιατι σταματησα σε διαβαση στο κεντρο του Πειραια που ηδη διεσχιζαν πεζοι οταν φτασαμε (και ενω θα μπορουσα να περασω χωρις να τους ενοχλησω - λογω ογκου παπιου - και σταματησα ακριβως για να αναγκασω και το περιπολικο να σταματησει).
-
Σήμερα χρειάστηκε να πάω στο ΑΤ της Βουλιαγμένης για ασήμαντο λόγο. Κατά το απόγευμα. Ε λοιπόν, πάω να ανοίξω την εξώπορτα και περιμένω ότι θα βγει ο φρουρός της πύλης για να με ρωτήσει. Βγαίνει μια κοπελάρα, τουλάχιστον 1.80, απίστευτο κορμί, ευθυτενές, πρόσωπο μανεκέν και βαμμένη τόσο ώστε να αναδεικνύει την ομορφιά της χωρίς να το παρακάνει.
Έχω δει πολλά μανούλια στην Αστυνομία τελευταία, αλλά τέτοιο πράγμα δεν περίμενα να συναντήσω... -
βυζγια ειχε?
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Σήμερα χρειάστηκε να πάω στο ΑΤ της Βουλιαγμένης για ασήμαντο λόγο. Κατά το απόγευμα. Ε λοιπόν, πάω να ανοίξω την εξώπορτα και περιμένω ότι θα βγει ο φρουρός της πύλης για να με ρωτήσει. Βγαίνει μια κοπελάρα, τουλάχιστον 1.80, απίστευτο κορμί, ευθυτενές, πρόσωπο μανεκέν και βαμμένη τόσο ώστε να αναδεικνύει την ομορφιά της χωρίς να το παρακάνει.
Έχω δει πολλά μανούλια στην Αστυνομία τελευταία, αλλά τέτοιο πράγμα δεν περίμενα να συναντήσω...Τα ιδια θα ακουσει κι αυτη αν θελει να με γραψει χωρις λογο...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Οδηγός ταξί νομιζω είναιSent from Corsair's brick
Δεν ημουν οδηγος ταξι.....ημουν απλα οδηγος...και ξεκολλατε....οταν πιανεις το τιμονι δεν εισαι ουτε ταξιτζης ουτε δικηγορος ουτε γιατρος ουτε εργατης....εισαι απλα οδηγος...
-
Έχω δει πολλά μανούλια στην Αστυνομία τελευταία, αλλά τέτοιο πράγμα δεν περίμενα να συναντήσω...Τα ιδια θα ακουσει κι αυτη αν θελει να με γραψει χωρις λογο...
Και εαν θελετε ξεκιναμε μια κουβεντα για το ποιες θεσεις μπορουν να καλυπτουν οι γυναικες στα σωματα ασφαλειας.
-
Πες μας για τις γυναίκες στις ΕΔ καλύτερα. Πιο πολύ φαν φορ αορ μάνι!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πες μας για τις γυναίκες στις ΕΔ καλύτερα. Πιο πολύ φαν φορ αορ μάνι!!!Ημουν εκπαιδευτης στα λοκ και ετυχε να εκπαιδευσω και γυναικες στελεχη ......Κριμα που τοτε δεν ειχαμε ουτε βιντεο ουτε φωτογραφικες και youtube...
-
Please do tell!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Please do tell!!!Δεν θες να σου πει για τότε που ήταν μυστικός πράκτορας;
-
Ρε από ότι κατάλαβα μαζί υπηρετούσαμε. Βρήκα συμμαθητή από την ΣΣΕ μάλλον!
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4