-
Χθες κατα τις 2 το βραδυ παω να στριψω σε κεντρκη διασταυρωση τυπου Τ ερχομενος απο το καθετο κομματι προς τα αριστερα, με πρασινο φαναρι οταν βλεπω δυο μαλακιστηρια χωρις κρανος σε παπι να ερχονται απο τη δεξια πλευρα του δρομου που μπαινω και με μηδεν προθεση να σταματησουν (ενω με βλεπουν κιολας οτι ερχομαι). Ετοιμαζομαι για μπινελικια οταν ξαφνικα κοκκαλωνουν. Καταλαβαινω οτι σταματησαν γιατι απο πισω φτανει περιπολικο και το ειδαν.
Το περιπολικο παραλιγο να περασει και αυτο με κοκκινο παιρνοντας παραμαζωμα το μηχανακι γιατι ο οδηγος του μιλαει στο κινητο και ειναι στη κοσμαρα του...Και αυτος θα ερθει αυριο να μου παρει το διπλωμα για 10 μερες για χρηση κινητου...Μαλακες.
-
Οταν πρωτομπαινεις στη σχολη της αστυνομιας και το πρωτο πραγμα που σου λενε ειναι οτι πρεπει να υπακους τυφλα στις εντολες των ανωτερων σου......κι εσυ δεν κανεις μεταβολη,παραιτηση και δρομο.......τοτε να ξερεις οτι καθε φορα που σε βριζω κυριε τροχονομε αναφερομαι προσωπικα σε σενα και οι δικαιολογιες οτι εντολες εκτελουμε.....τις ακουω βερεσε ΤΕΛΟΣ.
-
Σε γραψανε με το ταξί;
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης AndreasDim έγραψε:
Οταν πρωτομπαινεις στη σχολη της αστυνομιας και το πρωτο πραγμα που σου λενε ειναι οτι πρεπει να υπακους τυφλα στις εντολες των ανωτερων σου......κι εσυ δεν κανεις μεταβολη,παραιτηση και δρομο.......τοτε να ξερεις οτι καθε φορα που σε βριζω κυριε τροχονομε αναφερομαι προσωπικα σε σενα και οι δικαιολογιες οτι εντολες εκτελουμε.....τις ακουω βερεσε ΤΕΛΟΣ.Καλά αυτό είναι λίγο άκυρο. Όταν μπαίνεις κάπου που υπάρχει ιεραρχία οφείλεις να υπακούς τον ανώτερο. Είτε αυτό λέγεται αστυνομία, είτε στρατός είτε επιχείρηση. Από κει και πέρα αν δε σ αρέσει η εντολή τότε παραιτήσε.
-
Ο χρήστης emperium έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά..!!Χθες το βράδυ με πιάσαν για αλκοτεστ. Πρώτη μέτρηση 0.55 δευτερη 0.34. Μου έβαλαν προστιμο 210 ευρω και 5 πόντους.
ΤΟ θέμα ειναι ότι με ειχαν ξανα πιάσει πριν απο 11 μηνες περίπου για το ίδιο πράγμα και μου ειχαν δώσει την ίδια ποινη. Αλλά επειδή δεν ειχα μαζί μου το δίπλωμα απλά μου ζήτησαν να το παρουσιάσω στο τμημα εντος τριών ημερών όπως και έκανα. Αλλά πάνω στο δίπλωμα μου δεν φαίνονται πουθενα ποντοι. Ίσως ειναι περασμένοι κάπου σε κάποιο συστημα.
Η ερώτηση που θέλω να κάνω ειναι: τώρα που με πιάσαν για το ίδιο πράγμα δευτερη φορά μέσα στον ιδιο χρόνο μου αφαιρουν δια παντός ή μου το πέρνουν για 3 μηνες; Υπάρχει περίπτωση να τη γλυτώσω επειδη δεν υπάρχει κάτι γραμμένο στο δίπλωμά μου?
Ευχαριστώ πολύ.!
σε δυο διαδοχικες μετρησεις, η διαφορα ηταν χαωδης (38%) και μαλιστα του αλλαξε και 'κατηγορια' μεθης και αντιστοιχα προστιμου. Δεν σας λεει κατι αυτο για τα μηχανακια και τη διαδικασια? Εμενα μου λεει τουλαχιστον οτι κατι δεν παει καλα με αυτα...
ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΝΟΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
σιχτιρ, τα ειπα και ξέσπασα
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Οταν πρωτομπαινεις στη σχολη της αστυνομιας και το πρωτο πραγμα που σου λενε ειναι οτι πρεπει να υπακους τυφλα στις εντολες των ανωτερων σου......κι εσυ δεν κανεις μεταβολη,παραιτηση και δρομο.......τοτε να ξερεις οτι καθε φορα που σε βριζω κυριε τροχονομε αναφερομαι προσωπικα σε σενα και οι δικαιολογιες οτι εντολες εκτελουμε.....τις ακουω βερεσε ΤΕΛΟΣ.
Καλά αυτό είναι λίγο άκυρο. Όταν μπαίνεις κάπου που υπάρχει ιεραρχία οφείλεις να υπακούς τον ανώτερο. Είτε αυτό λέγεται αστυνομία, είτε στρατός είτε επιχείρηση. Από κει και πέρα αν δε σ αρέσει η εντολή τότε παραιτήσε.
Ειπα τιποτα διαφορεττικο ?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σε γραψανε με το ταξί;Sent from Corsair's brick
Οταν τους βριζεις και φορανε τη στολη σε πανε μεσα για κακουργημα(εχω παει δυο φορες αυτοφορω)..οταν ειναι εκτος υπηρεσιας σου λενε ευχαριστω...σταματαω εναν με πολιτικα μια μερα...ρε φιλε πως οδηγεις ετσι ? μου λεει κι εσυ τι εισαι τροχονομος ? οχι του λεω ....εσυ εισαι....(μικρη πολη ,τον ηξερα) Μιλαμε πολυ γελιο.
-
Για την ορθογραφια δεν σε εχουν παει ακομη 'αυτοφορω'?
Στάλθηκε από το GT-P5110 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης STROF έγραψε:
Για την ορθογραφια δεν σε εχουν παει ακομη 'αυτοφορω'?Στάλθηκε από το GT-P5110 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τω ισε ΜΑΛΑΚΑΣ τω αιγραψα σοστα ; η εκανα κανενα λαθος στο Α ;...................Ησυχασε φιλε το ξερω οτι το εγραψες για πλακα....απο την αρχη που ξεκινησα να πληκτρολογω καταλαβα οτι τετοια λαθακια θα συμβαινουν και σε μενα και σε ολους.Κι εσυ ξερεις ορθογραφια και εγω και ολοι μας και πολλες φορες για σιγουρια γκουγκλαρουμε και τη λεξη...μακαρι να ηταν αυτα μονο τα λαθη μας.
-
Σε γραψανε με το ταξί;
Οταν τους βριζεις και φορανε τη στολη σε πανε μεσα για κακουργημα
οχι και κακουργημα...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σε γραψανε με το ταξί;
οχι και κακουργημα...
Δεν τα ξέρεις καλά!Σε κρεμάνε στο Σύνταγμα!!!
-
Που κολλατε και εσείς για ένα τόσο δα κακουργηματακι.......
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σε γραψανε με το ταξί;
οχι και κακουργημα...
Δεν τα ξέρεις καλά!Σε κρεμάνε στο Σύνταγμα!!!
Βασικά στο Σύνταγμα θα έπρεπε να στήνουν για φτύσιμο και τους πολιτικούς που δε φοράνε ζώνη ασφαλείας και κράνος και τους αστυνομικούς που τους βλέπουν να παρανομούν και δεν κάνουν τίποτα.
-
Δηλαδή εσείς φοράτε ζώνη ή κράνος επειδή ΠΡΕΠΕΙ (για να μην σας γράψει ο κάθε μπάτσος) ή συνειδητά?
Σαφώς και οι αστυνομικοί έπρεπε να δίνουν ΠΡΩΤΟΙ το καλό παράδειγμα στον πολίτη. Αλλά επειδή σε αυτή τη χώρα υπάρχει έλλειψη στοιχειώδους παιδείας από τους περισσότερους πολίτες (και τους δημόσιους λειτουργούς), δεν περιμένω τον μπαμπούλα για να πράξω τα αυτονόητα. Αν θέλει ο αστυνομικός ή ο πολιτικός να σκοτωθεί επειδή δεν φοράει κράνος ή ζώνη δικό του θέμα. Δεν σημαίνει ότι θα κάνω ότι κάνει και αυτός και αν με γράψει θα αρχίσω τα μπινελίκια. Εδώ δεν ασχολούνται με τους εγκληματίες που βάζουν όλη τη φαμίλια πάνω στο παπί/μηχανή ούτε έχουν γράψει κάποιον οδηγό επειδή δεν σεβάστηκε μια διάβαση πεζών (ούτε οι ίδιοι βέβαια κόπτονται όταν δουν διάβαση ). Ας κάνει ο καθένας ατομικά αυτό που πρέπει μπας και αλλάξει κάτι σε τούτη την χώρα. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σε γραψανε με το ταξί;
οχι και κακουργημα...
Σωστα, βρισιμο κλωτσια και απειλες, πλημμελημα ηταν (μεχρι 5 χρονια) παντως πως τη γλιτωσα ειναι μεγαλη ιστορια με πολλα δικηγορικα μυστικα........που με εκαναν να φωναξω και παλι........... ζητω η αυτοδικια.
-
Σε γραψανε με το ταξί;
οχι και κακουργημα...
Σωστα, βρισιμο κλωτσια και απειλες, πλημμελημα ηταν (μεχρι 5 χρονια) παντως πως τη γλιτωσα ειναι μεγαλη ιστορια με πολλα δικηγορικα μυστικα........που με εκαναν να φωναξω και παλι........... ζητω η αυτοδικια.
Κάτσε ρε φίλε!!!Άρχισες απο βρίσιμο και κακούργημα και φτάσαμε σε βρίσιμο,κλωτσιά,απειλές και πλημμέλημα.
Για φιδέμπορας ακούγεσαι!! -
Οδηγός ταξί νομιζω είναι
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Οδηγός ταξί νομιζω είναιSent from Corsair's brick
Εχει διαφορα; λολ
Send from outer space ★
-
Σε γραψανε με το ταξί;
οχι και κακουργημα...
Εχεις λεφτα για πεταμα φαινεται...
-
Εγω παντως κατηφοριζα την Κηφισιας προς συνταγμα και βλεπω τα μπροστα αμαξια σταματανε σε διαβαση για παραχωρηση προτεραιοτητας βλεποντας απο τον δεξιο καθρευτη ομαδα δελτα ερχοταν με φορα σταματανε αποτομα στην διαβαση γιατι περνουσε μια ηλικιωμενη και ο βλακας ο μπ@τσος πατησε και σειρηνα και κουνησε και το κεφαλη δεξια σαν να λεει αντε γρηγορα... δεν ξερω εμενα μου κακοφανηκε και μουρθε να βγω εξω και να του αρχισω ενα μπινελικη. Τωρα απο σωστα που εχω δει ειναι οταν ειχα τρακαρει με δικυκλο ομαδα διας μας συνοδευσε στο νοσοκομειο λογο χτυπηματος στο κεφαλη . και γενικα οι αστυνομικοι τοτε ηταν πολυ ενταξει ανθρωποι.
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4