-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δεν χρειάζεσαι δίπλωμα στην πίστα Νονέ.
Δε το γνωριζα και συνεχιζει να μου φαινεται παντελως παραλογο...
Γιατι?
-
Διαβασα το τελευταιο ποστ του Δια με το οποιο και συμφωνω απλα μου κανει μια εντυπωση καποιος με μηδενικη οδηγικη εμπερια, ανηλικος κτλπ να εχει το δικαιωμα.. υποθετω βεβαια οτι θα υπαρχουν τετοιοι περιορισμοι.
-
Αν ο πατέρας επιμένει σε κάτι δυνατό και πισωκίνητο ψηφίζω boxster s ή z4.
Και σαν εναλλακτική καινούριο subaru brz : πισωκούνα εξαιρετικά στημένη, πολύ διασκεδαστική, και με δύναμη τόση όση για έναν νέο οδηγό (έστω και με εμπειρία σε καρτ). Bonus το υψηλό exclusivity. Ιδανικό σχολείο για το πέρασμα σε 2-3 χρόνια σε κάτι πιο δυνατό με ασφάλεια. -
δεν εχω διπλωμα = μηδενικη οδηγικη εμπειρια αναμεσα σε αλλα οχηματα σε δημοσιο δρομο, το δεχομαι.
δεν εχω διπλωμα = μηδενικη οδηγικη εμπειρια ΓΕΝΙΚΑ, δεν το δεχομαι. Εγω πρωτοοδηγησα αυτοκινητο (μονος, με ενηλικα στη θεση του συνοδηγου) στα 10μισο, οταν δηλαδη εφτανα τα πεταλια, και ηταν αυτο:Στα 14-15 το πηγαινα και με το πλαι σε χωματοδρομους (αφου δεν ηρθε τουμπα, παλι καλα).
Οποτε πηγαινοντας και στη πιστα, μαθαινεις και πολλα περισσοτερα πραγματα, πραγματα που δεν μπορεις να μαθεις στο δρομο αν δεν εχεις διπλωμα. Επισης, οπως καταλαβαινεις αυτα που πιστοποιει το διπλωμα δεν εχουν και μεγαλη εφαρμογη στη πιστα.
-
Πάρε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. Ήμαρτον.
ΥΓ. Χωρίς πλάκα.
-
Ελεος με τους κομπλεξικους...Ζηλειαααα.Ψηφιζω και εγω merc και ο,τι και να παει να το χαρει
-
Προσωπικά θα της έπαιρνα ένα καινούριο μικρό hot hatch σε έντονο χρώμα, σαν το παρακάτω:
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Προσωπικά θα της έπαιρνα ένα καινούριο μικρό hot hatch σε έντονο χρώμα, σαν το παρακάτω:
Τις παντόφλες θα τις βάλει στο πόρτ παγκαζ, αλλα αυτο το σκατουλακι πως θα ρυμουλκήσει γιωτ με ελικόπτερο στο ελικοδρόμιο του;
-
Μπορεί η SLK και δεν μπορεί αυτό;
Χώρια που σε αυτό πετάς και μια τετράδα ζαντολάστιχα πίσω για τις γυροβολιές στις Σέρρες. Στα διθέσια κάμπριο ούτε τάσι δε θα χωρούσε... -
Χώρια που σε αυτό πετάς και μια τετράδα ζαντολάστιχα πίσω για τις γυροβολιές στις Σέρρες. Στα διθέσια κάμπριο ούτε τάσι δε θα χωρούσε...Χμ...
-
Slk 1.8 compressor, αλλιώς rcz πετρέλαιο η βενζίνη.
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Slk 1.8 compressor, αλλιώς rcz πετρέλαιο η βενζίνη.Στάλθηκε από το LG-E975 μου
Ολλανδια εισαι;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ολλανδια εισαι;
Νομίζω βιάζει το Φόκους στην Ελλάδα, κάπου έγραψε για νέα βλάβη
-
Rcz diesel..
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ολλανδια εισαι;
Τι του εκανε παλι;!
-
Boxter και μετά SLK.
Tiι φαγωθήκατε ορέ για την ηλικία? Αφού έχει οδηγήσει την 430 και μάλιστα σε πίστα.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ολλανδια εισαι;
Τι του εκανε παλι;!
Δεν θυμάμαι τι έκανε, πάντως νομίζω στο περί αυτοκίνησης είναι το πόστ και τον ήραμε στο δούλεμα
-
Χώρια που σε αυτό πετάς και μια τετράδα ζαντολάστιχα πίσω για τις γυροβολιές στις Σέρρες. Στα διθέσια κάμπριο ούτε τάσι δε θα χωρούσε...Θυμάμαι dimsabas να σκάει Μέγαρα με 4 ζαντολάστιχα στο MX5.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Επειδή γνωρίζω χρόνια και τον πατέρα και την κόρη, θυμάμαι την μικρή πριν 3 χρόνια να γυρνάει αξιοπρεπώς στις Σέρρες με κόκκινο υπερ-αυτοκίνητο 500 ίππων...490...μην κλεβεις....
sv2 με το καλο να παρει το διπλωμα της,καλη επιτυχια.
αν θες την γνωμη μου τοτε Porsche Boxster...
καλο,μικρο,συγχρονο,ομορφο,καμπριο,ασφαλες και σχολειο σε κρατημα.
βασικα τα εχει ολα.και οταν αποκτησει αλλον αερα ,βλεπεις.
Στα συν και μια Μερκ αλλα δεν ειναι τοσο exclusive. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ολλανδια εισαι;
Στο τραίνο είμαι ρε σε κάνα δεκάλεπτο φτάνω Αρνεμ.
Τι κακό έχει το rcz πετρέλαιο? Ο άνθρωπος, κυκλοφορεί με yaris πετρέλαιο αν πάρει και στη κόρη του ένα αυτοκίνητο που τα έχει όλα (εξοικονόμηση καυσίμου, χαμηλά πάγια έξοδα, πανέμορφο, και με οροφή κακό είναι?).
Η κόρη παίρνει δίπλωμα….