-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μιας και δεν ψώνισα εγώ κάτι σε android, έβαλα την έτσι μου και πήρε ένα Moto G για να πετάξει επιτέλους στα σκουπίδια το 3GS. OYAI και αλίμονό σας εδώ μέσα έτσι και παίξει κρεβατομουρμούρα γι' αυτό το ριμάδι!
πσ: το budget ήταν μαξ 200€ και της έκανα δώρο και το καναρινί πίσω καπάκι γιατί μόνο έτσι την έπεισα ότι δεν είναι αρκετά μουντό!
δεν την εκτιμας και ιδιαιτερα ε? Τς τς τς... ο τσιφουτης με καπάκια παει να την βγάλει καθαρη...
Και πολύ της είναι. Προηγούνται τα δικά μας παιχνίδια. Άσε που δεν άντεχα άλλο να μου στέλνει φώτο τραβηγμένες με το γαμω3GS.
-
HTC M8, drdino;!
-
Aξιζει να δωσω το Ν4 + 150-160 € για να παρω το G2?
Αυτο το Note 3 Neo τι ρολο βαραει?? -
Το Ν3 είναι καλύτερο, αλλά δεν δουλευεται με το ένα χέρι. Επίσης έχει Knox...
Στάλθηκε από το LG-D802 μου
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Aξιζει να δωσω το Ν4 + 150-160 € για να παρω το G2?Εννοείται
-
Αυτο το Note 3 Neo τι ρολο βαραει??Το G2 το έπαιξα στο public Πειραιά (και πριν απο μένα κάποιος άλλος από δω γιατί ο browser άνοιξε στο φόρουμ ) και μου έκανε φοβερή εντύπωση το πως φλοουτάρει το android. Όλα τα υπόλοιπα (S4, One, Z1) είχαν παρόμοια αίσθηση του λίγο πιο λαγκαριστού, ας πούμε. Στην ίδια κατηγορία με το G2 μόνο Note 3 και S5. Μειονέκτημά του η πλαστικοειδής αλά Samsung κατασκευή του και η γενικώς όχι και τόσο εμπνευσμένη σχεδιασή του. Ίσως πιο βαρετό και άσχημο από Samsung.
-
Το G2 κ εγω οπου το εχω παιξει μου φανηκε αριστο,η οθονη του πολυ εντυπωσιακοτερη απ'αυτη του Ν4 και εννοειται κανενα lag.
Το Ν4 με καλυπτει σα δυνατοτητες,αλλα υστερει στο θεμα της αυτονομιας κ οσο πιο πολυ με εξυπηρετει και το χρησιμοποιω σα Smartphone,τοσο δεν αρκει μια φορτιση τη μερα..
Προβληματιζομαι γιατι το Nexus παει σφαιρα για 1 χρονου κινητο,οποτε στο G2 παω καθαρα λογω καλυτερης αυτονομιας και οθονης..Σιγουρα θα μου παρεχει κ αλλα πραγματα καλυτερα απ το Ν4,αλλα ειναι θεμα το αν αξιζει τα εξτρα 160 ευρω (ααααν καταφερω παντα να διωξω το Ν4 στα 170-160)
Ιδανικα θα πηγαινα σε note 3 ,αλλα παει 250 ευρω+ Ν4,ποσο που δε παιζει να δωσω.. -
μπα...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
το έπαιξα στο public ΠειραιάΆμα το ξαναπαίξεις μόνος σου στα μέρη μου, θα σου κρατήσω μούτρα
-
Καλά δεν το ξαναπαίζω.
-
Το G2 κ εγω οπου το εχω παιξει μου φανηκε αριστο,η οθονη του πολυ εντυπωσιακοτερη απ'αυτη του Ν4 και εννοειται κανενα lag.
Το Ν4 με καλυπτει σα δυνατοτητες,αλλα υστερει στο θεμα της αυτονομιας κ οσο πιο πολυ με εξυπηρετει και το χρησιμοποιω σα Smartphone,τοσο δεν αρκει μια φορτιση τη μερα..
Προβληματιζομαι γιατι το Nexus παει σφαιρα για 1 χρονου κινητο,οποτε στο G2 παω καθαρα λογω καλυτερης αυτονομιας και οθονης..Σιγουρα θα μου παρεχει κ αλλα πραγματα καλυτερα απ το Ν4,αλλα ειναι θεμα το αν αξιζει τα εξτρα 160 ευρω (ααααν καταφερω παντα να διωξω το Ν4 στα 170-160)
Ιδανικα θα πηγαινα σε note 3 ,αλλα παει 250 ευρω+ Ν4,ποσο που δε παιζει να δωσω..Τόσο θέμα έχεις με την αυτονομία ρε συ? 2100mah έχει το n4.
-
Ιδανικα θα πηγαινα σε note 3 ,αλλα παει 250 ευρω+ Ν4,ποσο που δε παιζει να δωσω..Eγώ δεν θα έδινα ούτε τα 150-160 που λες για το G2. Μια χαρά είναι το Ν4.
-
Αυτο το Note 3 Neo τι ρολο βαραει??Το Neo είναι περίπου σα Note 2 να φανταστείς.
δύσκολο ερώτημα. Αν έχεις καεί από αυτονομία του nexus έχει αρκετό νόημα. Για τώρα, και εγώ G2 θα κοιτούσα και παίζει και xiaomi mi3 στα 210 καινούριο ( και THL T11 - μια κινεζιά που συμπαθώ - ακόμα λιγότερο). Διαφορετικά, αν μπορείς να περιμένεις κανένα 2μηνο, νομίζω θα γίνει χαμός από συσκευές
-
@Carfanatic,περαν απ την πιθανοτητα ν αρχιζει να τα παιζει λιγο η μπαταρια λογω παλαιοτητας,η αυτονομια του ειναι αποδεκτη μονο με πολυ βασικη χρηση..Αν το πλακωσεις στο browsing ή στο fb/instagram/tapatalk/viber με 3g ανοιχτο χανεις 1% ανα λεπτο σχεδον Το χω δει και σε αλλα πιο τουμπανα κινητα να συμβαινει αυτο,αλλα π.χ εκει που το δικο μου θα χασει σε 8ωρο idle 7-8%,τα αλλα χανουν 2-3%
@Αρης,παιζει το σεναριο να περιμενω γιατι και θα φτηνηνουν τα τωρινα τουμπανα και θα ερθουν νεα,ομως φοβαμαι μηπως το Ν4 χασει την οποια αξια εχει και γ αυτο ελεγα να προχωρησω εντος Μαϊου -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Δώσε feedback.
Τι λένε οι χάρτες, σε πανε στον προορισμό σου; Οι οδοί έχουν αρίθμηση;Έχουν αρίθμηση, αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει στην Ελλάδα οπότε η άποψη μου μάλλον θα σου είναι άχρηστη. Γιατί δεν το κατεβάζεις για να το δοκιμάσεις ο ίδιος όμως, τζάμπα είναι.
-
4.4.2 το Moto G και βγάζει και update (firmware λογικά) και καταενθουσιασμένη η πρώην κάτοχος 3GS!
Θα πουλήσουμε και το σαπάκι σε κάνα αρχαιολάγνο και θα χει κοστίσει ούτε ένα 100αρι!
-
Ταμπλετ +-300
όσο πιο φορητό τόσο καλύτερο
δεν μας νοιάζει αν ρουτάρετε, πόσο εύκολα κλπ μιας και ο κάτοχος δεν θα ασχοληθεί
όσο καλύτερη εμπειρία χρήσης, το προφανέςhttps://www.skroutz.gr/s/3595816/Samsun ... -16GB.html
-
lg 8.3 ή note 8.0 για 8'.
Αν θες 10' Asus memopad FHD για πιο φθηνό ή Asus transformer pad infinity, Samsung galaxy tab pro στα 300+
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
4.4.2 το Moto G και βγάζει και update (firmware λογικά) και καταενθουσιασμένη η πρώην κάτοχος 3GS!Θα πουλήσουμε και το σαπάκι σε κάνα αρχαιολάγνο και θα χει κοστίσει ούτε ένα 100αρι!
Θα της βγάλει ένα πρόβλημα με την κάμερα ... για τσεκαρέ το πριν φύγει το 3GS και αρχίσει η μουρμούρα (μπορεί αυτό να είναι το Update...)
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
4.4.2 το Moto G και βγάζει και update (firmware λογικά) και καταενθουσιασμένη η πρώην κάτοχος 3GS!
Θα πουλήσουμε και το σαπάκι σε κάνα αρχαιολάγνο και θα χει κοστίσει ούτε ένα 100αρι!
Θα της βγάλει ένα πρόβλημα με την κάμερα ... για τσεκαρέ το πριν φύγει το 3GS και αρχίσει η μουρμούρα (μπορεί αυτό να είναι το Update...)
Τι είδους πρόβλημα? Όσο και πρόβλημα να έχει η κάμερα, χειρότερη απ' του 3GS αποκλείεται να είναι.
Περι συσκευών Android...