-
Πάντως δεδομενου οτι θα υπαρχει παντα το android κινητο καπου κοντα (oποτε τις ελευθεριες και την ευκολια συνδεσιμοτητας και μεταφορας αρχειων θα την εχεις),το ipad ειναι πολυ καλυτερο και αψεγαδιαστο σαν ταμπλετ απο καθε android..Και πολυ ακριβοτερο βεβαια
-
Moυ ήρθε στο newsletter μου...
-
Το λες και τεφαρίκι (NOT).
-
μούφα και πανάκριβο
-
Καταλάβατε ότι μιλάμε για το 2 φαντάζομαι.
Πλαίσιο ρουλζ.
-
βέβαια είναι ipad οπότε θα έχει αυτή τη μαγική εμπειρία χρήσης ακόμα και αν είναι σχεδόν κειμήλιο και η οθόνη του βγάζει μάτια
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μιλαμε για android.
ειναι μεγαλη απογοητευση να βλεπεις lag σε συσκευες 400€α, επειδη ο ψορσαιρ μιλησε για snapdragon, ε και το 8.4 pro που τον φοραει, λαγκαρει
τι λες ρε παιδι μου!!!! Μπραβο στην Samsung... σου λεει... για να μην κανουν διακρίσεις εναντιον του Exynos, θα κανω και τον Snapdragon να κολλαει...
Αμα το κατάφερε και αυτό να κολλάει.. τι να πω.... μπραβο μλκες κορεατες
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
βέβαια είναι ipad οπότε θα έχει αυτή τη μαγική εμπειρία χρήσης ακόμα και αν είναι σχεδόν κειμήλιο και η οθόνη του βγάζει μάτιακαι καινουργιο να ταν... δεν φτουραει μια πλεον απεναντι σε android και WinTabs... Κειμηλιο πλατφόρμα, περιορισμένο, αναχρονιστικο με ολα τα κομπλεξ του μλκ του Jobs.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
βέβαια είναι ipad οπότε θα έχει αυτή τη μαγική εμπειρία χρήσης ακόμα και αν είναι σχεδόν κειμήλιο και η οθόνη του βγάζει μάτια
και καινουργιο να ταν... δεν φτουραει μια πλεον απεναντι σε android και WinTabs... Κειμηλιο πλατφόρμα, περιορισμένο, αναχρονιστικο με ολα τα κομπλεξ του μλκ του Jobs.
ειναι smooooooooooooooooooooooooooooooooooooothhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh και features οσο πιο παλιο τοσο το καλυτερο
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Μεγειές. Απλά τσέκαρε και στο skroutz γιατί με 35-40 ευρώ ακόμη παίρνεις το 32GB.
Super πάντως, 8220mAh μπαταρία.
Tι χρώμα Στέφο?Thanks mate! Μαύρο το πήρα. Λέω με τα 35-40€ που λες ή να πάρω κάνα cover-stand ή καμιά 64αρα SD αύριο. Δυστυχώς από covers το κωλοπλαίσιο δεν είχε τίποτα αλλιώς θα την είχα πάρει από σήμερα.
Δεν το πήρα τελικά! Θεοφράστου φάση! Είδα λίγο παραμέσα το PS4 και λέω τι πας να κάνεις ρε μλκ? Με τα ίδια φράγκα παίρνεις την κονσόλα που θα κάνει αποσβεση 1000%. Τους είπα...θααααα το σκεφτώ...
-
Παιδιά επειδή με android δεν έχω ασχοληθεί για πειτε κανενα android αυστηρα μέχρι 200 ευρω.Αν υπαρχει και κάτι αξιόλογο με λιγότερα χρήματα καλό θα ήταν.Απο samsung?
-
Μοtorola Moto G
http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlef ... ase=moto+g -
Υπάρχει κάποιο free προγραμμα πλοηγησης της προκοπης;
-
Oχι. Mόνο μέσω google maps.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Παιδιά επειδή με android δεν έχω ασχοληθεί για πειτε κανενα android αυστηρα μέχρι 200 ευρω.Αν υπαρχει και κάτι αξιόλογο με λιγότερα χρήματα καλό θα ήταν.Απο samsung?Motorola Moto G (για πιουριστες).
LG L9 στα crazy Sundays.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Oχι. Mόνο μέσω google maps.Αυτο θελει 3G ε;
Κάποια αλλη πρόταση για αγορα; -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Oχι. Mόνο μέσω google maps.
Αυτο θελει 3G ε;
Κάποια αλλη πρόταση για αγορα;εεερμμμμ τι το πηρες το smartphone αμα δεν εχεις data? (η μηπως εχει wifi παντου? ) Ειδικά τώρα που το κόστος ειναι απο τζάμπα εως ελαχιστα...
-
Εχω data μπρε, απλα θα ηθελα κατι που να μην εξαρτιεται απο αυτο.
-
Yπάρχουν αλλά επι πληρωμή πχ Sygic, Navigon, iGo κτλ.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Εχω data μπρε, απλα θα ηθελα κατι που να μην εξαρτιεται απο αυτο.αα οκ... σωστο το σκεπτικο! Κοιτα.. θα πας στο ipmart (google it) η σε κανα piratebay.... και εκει εχουν τα καταλληλα section για αγορες. Δοκίμασε τα διάφορα που θα βρεις και αν στην συνέχεια κρίνεις πως αξίζει τον κοπο και το αντιτιμο, ψωνισε και κανονικα.
Εγω προσφάτως ψωνισα Sygic Europe με lifetime upgrades για μολις 25€ (οταν οι Γερμαναραδες της Navigon ζητανε 50αρικα). Χαλάλι...
ps: ΟΧΙ iGO... οτι θες, αλλα οχι iGO
Περι συσκευών Android...