-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
@Δια,
ριξε εναν μπότσον σε μια 15χρονη (που να το θελει κιολας) και μετα πες στο δικαστη αυτα που μου λες περι ωριμοτητας.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ages_of_co ... ope#Greece
διαβασε και το παρακατω, αν πηδηξεις 15χρονη και ειαι 17 ενταξει, αν εισαι 30πολλα οπως ο Διας, εχεις ενα θεματακι.
.
Το διάβασα.
Όπως και την πρώτη φορά λέει για τους ομοφυλοφιλους. -
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
ήμαρτον γαμω την μπ*για μου, ήμαρτον μεγαλοβδομαδιάτικο
Δεν στρώνει η μπογιά ε;
Βιβεχρώμ φίλε την άλλη φορά που θα βάψειςBλάσφημε
Ακους εκεί βιβεχρώμ
-
πολυ αστειο συγχαρητηρια..
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Όπως είπε και ο Δίας, δεν είναι κάτι παράνομο. Με ενοχλούν 365 ημέρες το χρόνο. Ας τους ενοχλήσω και εγώ μια.... Πιστεύεις ότι οι χριστιανοί αντιμετωπίζουν με μετριοπάθεια τους άθεους;;;
Πως ακριβως σε ενοχλουν οι χριστιανοι 365 μερες το χρονο, θα θελα να ακουσω
Τα υπολοιπα περι Ξανθης και ποιος τα καταφερε καλα, ας τα αφησουμε ειναι για αλλο τοπικ.
Πρώτον με ενοχλούν γιατί μπροστά στο σπίτι μου έχει εκκλησία.
Ασε με να μαντεψω, το σπιτι σου χτιστηκε μετα την εκκλησια ή και να ειναι παλιοτερο, ο μονος που εχει θεμα απο οσους μεινανε/μενουν εκει εισαι εσυ, που εισαι ψιλοφρεσκος στον πλανήτη. Right?.
**
Τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ελπιζεις οτι καταφερνεις με το να ψηνεις εκτος απο το να εκνευριζεις τους αλλους?**
Ασε με να μαντεψω και παλι, τιποτα, απλα φασαρια να κανουμε οπως τα νηπια, μας τη σπανε και πεταμε τα παιχνιδια μας εξω απο την κουνια, καπου νομιζω εμφανισες και το 'να την πω στη μανα μου'. Τι δουλεια εxει η εκκλησια/πιστη/αλλοι ανθρωποι τριγυρω με το δικο σου προσωπικο θεμα με τους γονεις σου? ΚANENA ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Δε θελεις χασαπη για αγορα κρεατος, θες ψυχολογο. Το πολυ πολυ που καταφερνεις δρωντας ετσι αψυχολογητα, ειναι να φερνεις τη μανα σου σε δυσκολη θεση αν μενει στο ιδιο σπιτι.Σε μέρος του οικοπέδου που χάρισε ο προπάππους.
Που το χαρισε, στην εκκλησια? Αν ναι, τι σε κοφτει εσενα?Και ενώ εφαρμόστηκε η ρυμοτομική γραμμή και έπεσαν ΟΛΑ τα σπίτια, η εκκλησία έμεινε στη θέση της.
Νομιζω για τοπους λατρειας ή πολιτιστικου ενδιαφεροντος δεν παιζουν τα ιδια μετρα και σταθμα, αλλιως θα κατεβαζαμε τα νεοκλασικα και θα μπαζωναμε το τειχος του Πειραια γιατι ετσι.Μου κόβει καθημερινά τη θέα.
Σχετικη ερωηση με την 1η, επισης εχει χιλιαδες σπιτια με καλυτερη θεα. Οντας ανεξαρτητος οικονομικα μετα την επανασταση, μπορουσες να πας αλλου, σωστα?Το δε προαύλιο είναι 100% ιδιοκτησία μας, αλλά αν το φράξω, δε θα βγάλω τη μέρα.
Μπορεις να κανεις τα νομιμα και να παρεις αποζημιωση. Εδω κατα τη γνωμη μου κακως δεν το κανεις αν εχεις τιτλους ιδιοκτησιας, ανεξαρτητα αν ειναι εκκλησια απεναντι ή κοτέτσι.Δεύτερον με ενοχλεί καθημερινά η πλύση εγκεφάλου που έζησα στα μαθητικά μου χρόνια.
**Σε ενοχλει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ κάτι που έζησες παλιότερα? δε βγαζει νοημα. Ασε που ο ορος 'πλυση εγκεφαλου' δε σε αφορα, μια και το αποτελεσμα δεν ηταν το επιθυμητο για τους πλένοντες. **Ξαναέγραψα για τον κοινωνικό ρατσισμό σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής(γάμοι, βαφτήσια, κηδείες, πάσχα κλπ. Επίσης με ενοχλούν τα νταηλίκια αργίες (αγίου πνεύματος, μεγάλη Παρασκευή....http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 82&catid=3).
Σε ΑΝΑΓΚΑΣΕ κανεις να πας σε τετοιες εκδηλωσεις? Αν ναι, μαλλον ηταν η κοινωνικη 'υποχρεωση', που ΠΑΛΙ δεν εχει σχεση με την εκκλησια, αν δεν ηθελες δεν πηγαινες, εδω εγραψες οτι δεν εγινες κουμπαρος γιατι δεν πιστευες στο θεμα (και καλα εκανες). Δικο σου το θεμα ειναι λοιπον, οχι αυτων που κανουν γαμο.
Για τα νταηλικια αργιες, εχω εκφρασει αποψη και εγω παραπανω, οσοι δε τις γουσταρουν να μην τις κανουν, χαιρομαι που βρισκω συμμαχο απο το 'αλλο στρατοπεδο'. Για το περι 1 το μεσημερι αυτοφωρο υπαρχει νομος (που δεν τον κυνηγάνε μεν) αλλα ΝΟΜΟΣ (που εισαι Δια να δεις)
Τρίτον με ενοχλεί που ενώ είμαι άθεος, νταηλίκι πληρώνω τους μισθούς του παπαδαριού, το φως που πάει βόλτες, τους αγιασμούς νερών, γης, μέχρι και αυτοκινήτων(για να πέσει το 20ευράκι).
Τι να κανουμε και εγω πληρωνω τα κομματα, τους επιορκους Δ.Υ., τις συνταξεις των 'αντιστασιακων' και την αποχετευση της Καλυμνου. Νομοι του κρατους (Δίας ακούει?).
Βασικα μην υπερβαλλεις, μονο το μισθο πληρωνεις, τα υπολοιπα ειναι τσαμπα (δε χρεωνουν για τους αγιασμους υδατων, γης κλπ) για τα αυτοκινητα οποιος ειναι αρκετα ηλιθιος για να το κανει, δινει ΑΥΤΟΣ, οχι εσυ.Τέταρτον, πέμπτον,..... ΑΠΕΙΡΑ. Και επειδή γενικά με ενοχλούν τα ψέματα και οι θεατρινισμοί, με ενοχλεί το θέατρο των ντεμέκ χριστιανών.
Το θεατρο των ντεμεκ 'φιλων των εργατων' που κατορθωνουν και κλεινουν τα εργοστασια να δεις πως μου τη δινει εμεναΝα πω μόνο, πως αν κάποια από αυτά που διδάσκει ο χριστιανισμός, ήταν οι πράξεις των πιστών του, ο κόσμος δε θα είχε φτάσει σε αυτά τα χάλια.
Συμφωνουμε.Για αυτό και δεν έχω κανένα θέμα με την πίστη. Οι πράξεις με ενοχλούν
Α, ΟΚ.... -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
@Δια,
ριξε εναν μπότσον σε μια 15χρονη (που να το θελει κιολας) και μετα πες στο δικαστη αυτα που μου λες περι ωριμοτητας.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ages_of_co ... ope#Greece
διαβασε και το παρακατω, αν πηδηξεις 15χρονη και ειαι 17 ενταξει, αν εισαι 30πολλα οπως ο Διας, εχεις ενα θεματακι.
.
Το διάβασα.
Όπως και την πρώτη φορά λέει για τους ομοφυλοφιλους.ΚΑνε εσυ τη ζημια αν νομιζεις οτι λεει ετσι, και θα γινεις ομοφυλοφιλος στη φυλακη.
-
Εγώ έβαλα ενα link.
Αναφέρει και το νόμο.
Ευχαρίστως αν βάλεις κάτι και εσύ πέρα απο την άποψη σου να παραδεχθώ το λάθος μου. -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
πολυ αστειο συγχαρητηρια..Ευχαριστούμε φίλος
-
Ασε με να μαντεψω, το σπιτι σου χτιστηκε μετα την εκκλησια ή και να ειναι παλιοτερο, ο μονος που εχει θεμα απο οσους μεινανε/μενουν εκει εισαι εσυ, που εισαι ψιλοφρεσκος στον πλανήτη. Right?.Μάντεψες λάθος Το σπίτι του προπάππου που γκρεμίστηκε ήταν χτισμένο το 1911 ενώ η εκκλησία το 1964. Το σπίτι του παππού που κόβει τη θέα η εκκλησία είναι χτισμένο το 1957. Και μάθε κάτι, οι χριστιανικοί ναοί είναι νεότεροι των ναών του 12θεου. Ψιλοφρέσκοι. Τα σπίτια είναι μονοκατοικίες. Και τώρα πληρώνουμε τις μαλ@κίες του προπάππου ΚΑΙ του παπαδαριού, που ζητάει στο οικόπεδό ΜΑΣ 2 μέτρα περιμετρικά επιπλέον, γιατί δε νοείται λέει να υπάρχει κολλητά αποθήκη.
**
Τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ελπιζεις οτι καταφερνεις με το να ψηνεις εκτος απο το να εκνευριζεις τους αλλους?**
Ασε με να μαντεψω και παλι, τιποτα, απλα φασαρια να κανουμε οπως τα νηπια, μας τη σπανε και πεταμε τα παιχνιδια μας εξω απο την κουνια, καπου νομιζω εμφανισες και το 'να την πω στη μανα μου'. Τι δουλεια εxει η εκκλησια/πιστη/αλλοι ανθρωποι τριγυρω με το δικο σου προσωπικο θεμα με τους γονεις σου? ΚANENA ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Δε θελεις χασαπη για αγορα κρεατος, θες ψυχολογο. Το πολυ πολυ που καταφερνεις δρωντας ετσι αψυχολογητα, ειναι να φερνεις τη μανα σου σε δυσκολη θεση αν μενει στο ιδιο σπιτι.Χλευάζω τη συντηρητική κοινωνία που ζω. Τους διαταράσσω τη νιρβάνα τους. Μήπως και ξυπνήσει η επόμενη γενιά και αρχίζει να ρωτάει: 'μπαμπά ο Κυριάκος δίπλα ψήνει τρώει μπριζόλες και δεν τον τιμωρεί ο θεός, μήπως κάνεις εσύ λάθος;'
Σε μέρος του οικοπέδου που χάρισε ο προπάππους.
Που το χαρισε, στην εκκλησια? Αν ναι, τι σε κοφτει εσενα?Δωρεά Απάντησα πιο πάνω τι με κόφτει...
Και ενώ εφαρμόστηκε η ρυμοτομική γραμμή και έπεσαν ΟΛΑ τα σπίτια, η εκκλησία έμεινε στη θέση της.
Νομιζω για τοπους λατρειας ή πολιτιστικου ενδιαφεροντος δεν παιζουν τα ιδια μετρα και σταθμα, αλλιως θα κατεβαζαμε τα νεοκλασικα και θα μπαζωναμε το τειχος του Πειραια γιατι ετσι.Μου κόβει καθημερινά τη θέα.
Σχετικη ερωηση με την 1η, επισης εχει χιλιαδες σπιτια με καλυτερη θεα. Οντας ανεξαρτητος οικονομικα μετα την επανασταση, μπορουσες να πας αλλου, σωστα?Ναι θα φύγω από πρώτο σπίτι στο κύμα, να πάω αλλού...
Το δε προαύλιο είναι 100% ιδιοκτησία μας, αλλά αν το φράξω, δε θα βγάλω τη μέρα.
Μπορεις να κανεις τα νομιμα και να παρεις αποζημιωση. Εδω κατα τη γνωμη μου κακως δεν το κανεις αν εχεις τιτλους ιδιοκτησιας, ανεξαρτητα αν ειναι εκκλησια απεναντι ή κοτέτσι.ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ. Ευτυχώς δεν υπάρχει απαλλοτρίωση για εκκλησίες
Δεύτερον με ενοχλεί καθημερινά η πλύση εγκεφάλου που έζησα στα μαθητικά μου χρόνια.
**Σε ενοχλει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ κάτι που έζησες παλιότερα? δε βγαζει νοημα. Ασε που ο ορος 'πλυση εγκεφαλου' δε σε αφορα, μια και το αποτελεσμα δεν ηταν το επιθυμητο για τους πλένοντες. **Ξαναέγραψα για τον κοινωνικό ρατσισμό σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής(γάμοι, βαφτήσια, κηδείες, πάσχα κλπ. Επίσης με ενοχλούν τα νταηλίκια αργίες (αγίου πνεύματος, μεγάλη Παρασκευή....http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 82&catid=3).
Σε ΑΝΑΓΚΑΣΕ κανεις να πας σε τετοιες εκδηλωσεις? Αν ναι, μαλλον ηταν η κοινωνικη 'υποχρεωση', που ΠΑΛΙ δεν εχει σχεση με την εκκλησια, αν δεν ηθελες δεν πηγαινες, εδω εγραψες οτι δεν εγινες κουμπαρος γιατι δεν πιστευες στο θεμα (και καλα εκανες). Δικο σου το θεμα ειναι λοιπον, οχι αυτων που κανουν γαμο.
Γνωρίζεις τι θα πει φιλία;; Υπάρχουν στιγμές που κάνεις πράγματα που δε σου αρέσουν, γιατί δίνεις χαρά σε ανθρώπους που νοιάζεσαι. Ο πεθερός μου ήταν χριστιανός. Το να συνοδεύσω τη γυναίκα μου στην εκκλησία, ήταν όχι υποχρέωση αλλά θέληση να είμαι δίπλα της, αλλά και για να αποχαιρετήσω έναν άνθρωπο που συμπαθούσα. Στα π@παρια μου τι έλεγε ο παππάς(που ζήτησε +100€ για τις καθαρίστριες γιατί είχε πολύ κόσμο). Όπως τη συνόδευσα όταν πέθανε ο προτεστάντης παππούς της στην αποτέφρωσή του. Και κουμπάρος θα γίνω σε κάποιον που δεν πιστεύει, αλλά φοβάται να το παραδεχτεί
Για τα νταηλικια αργιες, εχω εκφρασει αποψη και εγω παραπανω, οσοι δε τις γουσταρουν να μην τις κανουν, χαιρομαι που βρισκω συμμαχο απο το 'αλλο στρατοπεδο'. Για το περι 1 το μεσημερι αυτοφωρο υπαρχει νομος (που δεν τον κυνηγάνε μεν) αλλα ΝΟΜΟΣ (που εισαι Δια να δεις)
Τρίτον με ενοχλεί που ενώ είμαι άθεος, νταηλίκι πληρώνω τους μισθούς του παπαδαριού, το φως που πάει βόλτες, τους αγιασμούς νερών, γης, μέχρι και αυτοκινήτων(για να πέσει το 20ευράκι).
Τι να κανουμε και εγω πληρωνω τα κομματα, τους επιορκους Δ.Υ., τις συνταξεις των 'αντιστασιακων' και την αποχετευση της Καλυμνου. Νομοι του κρατους (Δίας ακούει?).
Βασικα μην υπερβαλλεις, μονο το μισθο πληρωνεις, τα υπολοιπα ειναι τσαμπα (δε χρεωνουν για τους αγιασμους υδατων, γης κλπ) για τα αυτοκινητα οποιος ειναι αρκετα ηλιθιος για να το κανει, δινει ΑΥΤΟΣ, οχι εσυ.Τέταρτον, πέμπτον,..... ΑΠΕΙΡΑ. Και επειδή γενικά με ενοχλούν τα ψέματα και οι θεατρινισμοί, με ενοχλεί το θέατρο των ντεμέκ χριστιανών.
Το θεατρο των ντεμεκ 'φιλων των εργατων' που κατορθωνουν και κλεινουν τα εργοστασια να δεις πως μου τη δινει εμεναΤι σχέση έχουν οι λαμογιές του κρατικού μηχανισμού, με τα προνόμια που απολαμβάνει ΜΟΝΟ ΜΙΑ θρησκεία;;;
Να πω μόνο, πως αν κάποια από αυτά που διδάσκει ο χριστιανισμός, ήταν οι πράξεις των πιστών του, ο κόσμος δε θα είχε φτάσει σε αυτά τα χάλια.
Συμφωνουμε.Για αυτό και δεν έχω κανένα θέμα με την πίστη. Οι πράξεις με ενοχλούν
Α, ΟΚ.... -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εγώ έβαλα ενα link.
Αναφέρει και το νόμο.
Ευχαρίστως αν βάλεις κάτι και εσύ πέρα απο την άποψη σου να παραδεχθώ το λάθος μου.Ενδεχομενως να κανω εγω λαθος, απλιοτερα σιγουρα δεν επαιζε το 15 και ψαχνοντας το λιγακι, εχουν αφαιρεσει και τις αλλες δικλειδες που ειχαν παλιοτερα με μια γκριζα περιοχη απο τα 16 μεχρι τα 18. Πασο.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ασε με να μαντεψω, το σπιτι σου χτιστηκε μετα την εκκλησια ή και να ειναι παλιοτερο, ο μονος που εχει θεμα απο οσους μεινανε/μενουν εκει εισαι εσυ, που εισαι ψιλοφρεσκος στον πλανήτη. Right?.Μάντεψες λάθος Το σπίτι του προπάππου που γκρεμίστηκε ήταν χτισμένο το 1911 ενώ η εκκλησία το 1964. Το σπίτι του παππού που κόβει τη θέα η εκκλησία είναι χτισμένο το 1957. Και μάθε κάτι, οι χριστιανικοί ναοί είναι νεότεροι των ναών του 12θεου. Ψιλοφρέσκοι. Τα σπίτια είναι μονοκατοικίες. Και τώρα πληρώνουμε τις μαλ@κίες του προπάππου ΚΑΙ του παπαδαριού, που ζητάει στο οικόπεδό ΜΑΣ 2 μέτρα περιμετρικά επιπλέον, γιατί δε νοείται λέει να υπάρχει κολλητά αποθήκη.
Το 'φρεσκος' πηγαινε σε εσενα σε σχεσημε τους υπολοιπους στα σπιτια (που δε μου εδωσες να καταλαβω αν εχουν το ιδιο προβλημα με εσενα). Παρεπιποντως, στη Λ Κφισιας σχετικα χαμηλα υπαρχει καμπαναριο 4-6 μετρα απο υπνοδωματιο...
Οι 'μαλακιες του προπαππου' ειναι σστειο και να συζητουνται τη σημερον ημερα.**
Ασε με να μαντεψω και παλι, τιποτα, απλα φασαρια να κανουμε οπως τα νηπια, μας τη σπανε και πεταμε τα παιχνιδια μας εξω απο την κουνια, καπου νομιζω εμφανισες και το 'να την πω στη μανα μου'. Τι δουλεια εxει η εκκλησια/πιστη/αλλοι ανθρωποι τριγυρω με το δικο σου προσωπικο θεμα με τους γονεις σου? ΚANENA ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Δε θελεις χασαπη για αγορα κρεατος, θες ψυχολογο. Το πολυ πολυ που καταφερνεις δρωντας ετσι αψυχολογητα, ειναι να φερνεις τη μανα σου σε δυσκολη θεση αν μενει στο ιδιο σπιτι.Χλευάζω τη συντηρητική κοινωνία που ζω. Τους διαταράσσω τη νιρβάνα τους. Μήπως και ξυπνήσει η επόμενη γενιά και αρχίζει να ρωτάει: 'μπαμπά ο Κυριάκος δίπλα ψήνει τρώει μπριζόλες και δεν τον τιμωρεί ο θεός, μήπως κάνεις εσύ λάθος;'
Μεταξυ μας, ξερεις την τυχη αυτου που προσπαθει να μαθει μουσικη στους Γαλατες? Μενει δμενος στη βελανιδια στο τελος καθε επεισοδιου.
Σε μέρος του οικοπέδου που χάρισε ο προπάππους.
Που το χαρισε, στην εκκλησια? Αν ναι, τι σε κοφτει εσενα?Δωρεά Απάντησα πιο πάνω τι με κόφτει...
Ηταν του προπαππου ομως να το κανει οτι θελει.Και ενώ εφαρμόστηκε η ρυμοτομική γραμμή και έπεσαν ΟΛΑ τα σπίτια, η εκκλησία έμεινε στη θέση της.
Σχετικη ερωηση με την 1η, επισης εχει χιλιαδες σπιτια με καλυτερη θεα. Οντας ανεξαρτητος οικονομικα μετα την επανασταση, μπορουσες να πας αλλου, σωστα?Ναι θα φύγω από πρώτο σπίτι στο κύμα, να πάω αλλού...
Κατι κερδιζεις, κατι χανεις, αμα δε δωσεις δε θα παρειςΤο δε προαύλιο είναι 100% ιδιοκτησία μας, αλλά αν το φράξω, δε θα βγάλω τη μέρα.
Μπορεις να κανεις τα νομιμα και να παρεις αποζημιωση. Εδω κατα τη γνωμη μου κακως δεν το κανεις αν εχεις τιτλους ιδιοκτησιας, ανεξαρτητα αν ειναι εκκλησια απεναντι ή κοτέτσι.ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ. Ευτυχώς δεν υπάρχει απαλλοτρίωση για εκκλησίες
Δεν ειπαμε να το πουλησεις, να διακδικησεις νομιμα ειτε να προσαρτηθει στο οικοπεδο σου ειτε πχ να το νοικιασει η εκκλησια για 50 χρονια ή οτι αλλο ειναι αφικτο για να μη το εχουν τσαμπαΔεύτερον με ενοχλεί καθημερινά η πλύση εγκεφάλου που έζησα στα μαθητικά μου χρόνια.
Γνωρίζεις τι θα πει φιλία;; Υπάρχουν στιγμές που κάνεις πράγματα που δε σου αρέσουν, γιατί δίνεις χαρά σε ανθρώπους που νοιάζεσαι. Ο πεθερός μου ήταν χριστιανός. Το να συνοδεύσω τη γυναίκα μου στην εκκλησία, ήταν όχι υποχρέωση αλλά θέληση να είμαι δίπλα της, αλλά και για να αποχαιρετήσω έναν άνθρωπο που συμπαθούσα. Στα π@παρια μου τι έλεγε ο παππάς(που ζήτησε +100€ για τις καθαρίστριες γιατί είχε πολύ κόσμο). Όπως τη συνόδευσα όταν πέθανε ο προτεστάντης παππούς της στην αποτέφρωσή του. Και κουμπάρος θα γίνω σε κάποιον που δεν πιστεύει, αλλά φοβάται να το παραδεχτεί
Γνωριζω τι θα πει φιλια, και γνωριζω περιπτωση που ο πατερας βαφτιζοταν το παιδι του και ηταν ΕΞΩ απο την εκκλησια γιατι ετσι πιστευε οτι πρεπει να κανει, δε γκρινιαξε μετα ομως. Προτεραιοτητες βαζεις και ιεραρχεις τα πραγματα, απαξ και το κανεις ομως, τελος. Εκανες το χατηρι της γυναικας σου ή του φιλου σου? Πολυ καλα εκανες η επιπλεον γκρινια ειναι εντελως περριτη. Αμα παθει ατυχημα κανας φιλος, να τον σηκωσω να τον παω νοσοκομειο και να γκρινιαζω μετα γιατι λερωθηκε το πουκαμισο με αιμα και θα το πεταξω. Αστειο δεν ειναι?Για τα νταηλικια αργιες, εχω εκφρασει αποψη και εγω παραπανω, οσοι δε τις γουσταρουν να μην τις κανουν, χαιρομαι που βρισκω συμμαχο απο το 'αλλο στρατοπεδο'. Για το περι 1 το μεσημερι αυτοφωρο υπαρχει νομος (που δεν τον κυνηγάνε μεν) αλλα ΝΟΜΟΣ (που εισαι Δια να δεις)
Το θεατρο των ντεμεκ 'φιλων των εργατων' που κατορθωνουν και κλεινουν τα εργοστασια να δεις πως μου τη δινει εμεναΤι σχέση έχουν οι λαμογιές του κρατικού μηχανισμού, με τα προνόμια που απολαμβάνει ΜΟΝΟ ΜΙΑ θρησκεία;;;
Μιλαω για συγκεκριμενη περυγα στο πολιτικο φασμα
Να πω μόνο, πως αν κάποια από αυτά που διδάσκει ο χριστιανισμός, ήταν οι πράξεις των πιστών του, ο κόσμος δε θα είχε φτάσει σε αυτά τα χάλια.
Α, ΟΚ.... -
kyr80 κανενα ατυχηματακι απο κανα κερι ή καμια λαμπαδα δεν παιζει μπας και καει ολοκληρη και την ξεφορτωθεις;
Ή ειναι πολυ προσεκτικοι με τα κερια εκει οι πιστοι και οι τραγοπαππες; -
Θα την ξαναχτίσουν... Και τώρα που έγινε πλατεία από μπροστά, μη σου πω θα τη μεγαλώσουν κιόλας. Άσε που όπως αντιλαμβάνεσαι είμαι ο πρώτος ύποπτος. Οκ, ο προπάππους έκανε τη μλκια(προφανώς και τότε δεν είχε τη σημερινή αξία), αυτό που ενοχλεί είναι η διαρκής πίεση μέσω τοπικών αρχόντων, να δώσουμε και άλλο. Ο παππάς πήρε τα @@ μου. Οπότε στράφηκε σε πολιτικούς, να μας πιέσουν.... Όχι πως αυτά μου άλλαξαν τη γνώμη μου περί χριστιανών. Απλά με αυτά τα γεγονότα τους σιχάθηκα.
Υπάρχουν και πιο τρανταχτές περιπτώσεις εκκλησιών μέσα στο δρόμο. Όπως στο δρόμο για Περαία. Στα παπ@ρια της εκκλησίας που κόσμος καρφώνεται και σκοτώνεται εκεί πάνω... Θα πάνε στον παράδεισο μάλλον... -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
kyr80 κανενα ατυχηματακι απο κανα κερι ή καμια λαμπαδα δεν παιζει μπας και καει ολοκληρη και την ξεφορτωθεις;
Ή ειναι πολυ προσεκτικοι με τα κερια εκει οι πιστοι και οι τραγοπαππες;Το προσεχές Σάββατο προς τα μεσάνυχτα προσφέρεται πάντως για ατυχηματάκι.
Τόσα δυναμιτάκια θα πέσουν ας ρίξει και ένα ο Κυρ λίιιιγο πιο μεγάλο έτσι για το έθιμο.
Κάτι τέτοιο ας πούμε
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Οι κοινωνικές επιπτώσεις είναι αποτέλεσμα του ότι σε αυτή τουλάχιστον την χώρα οι περισσότεροι δηλώνουν χριστιανοί εδώ και κανα 2 χιλιάδες χρόνια, καταλαβαίνεις ότι αυτό δύσκολα αλλάζει και συμπεριφορές τύπου κάνω ΒΒQ επιδεικτικά στην αυλή μου την Μ. Παρασκευή και γεμίζω την γειτονιά τσίκνα μόνο χειρότερα κάνουν τα πράγματα. Μπορείς BBQ να κάνεις 150 μέρες τον χρόνο και την Μ.Παρασκευή να ρίξεις τα μπριζολάκια σου στον φούρνο (όπως πιθανότατα κάνει και η μισή γειτονιά ) απλά για να μην προκαλέσεις τοι κοινό αίσθημα.
Μετριοπάθεια χρειάζεται και από τις 2 πλευρές.Εσύ δεν έλεγες ότι οι μειοψηφίες πρέπει να κάνουν τον 'αγώνα τους', να μην ντρέπονται για τις 'ιδιαιτερότητές τους', να τις επιδεικνύουν ανοιχτά κλπ για να αρχίσουν να τους σέβονται οι πλειοψηφίες;
Τώρα τι έγινε;
Τώρα πρέπει να κρύβονται για να μην προκαλούν;Η μετριοπάθεια από την πλειοψηφική πλευρά σε τι αναφέρεται;
Ότι αν δεν δείχνετε πουθενά ότι δεν είστε χριστιανοί, εμείς δεν θα έχουμε πρόβλημα μαζί σας;Καταλαβαίνεις την διαφορά μεταξύ του δεν ντρέπομαι για τα πιστεύω μου, τα υποστηρίζω ανοικτά και του προκαλώ απλά για να την σπάσω σε αυτούς με την αντίθετη άποψη, ναι? μην κάνουμε τα παιδάκια τώρα
Άλλωστε μόνος του τα είπε μερικά ποστς μετά......
Νηστεία είναι και μια οποιαδήποτε Παρασκευή ή Τετάρτη για τους χριστιανούς, είναι ανάγκη να κάνει ΒΒQ την M.Παρασκευή, από τις πιο ιερές μέρες για αυτούς και μετά από πάνω από μήνα νηστείας?
Μετριοπάθεια είναι να σέβεσαι και να απαιτείς τον σεβασμό.....αν πεις σε χριστιανό δεν νηστεύω και θα πάω σπίτι μου να φάω μπιφτέκια θα σε βρίσει-ειρωνευτεί-δείρει? Δεν νομίζω, άντε πες όμως σε άθρησκο ότι θα πας να εξομολογηθείς, θα αρχίσει τις ειρωνείες (τουλάχιστον)...βλ π.χ από σελ. 1 του thread -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Ή ειναι πολυ προσεκτικοι με τα κερια εκει οι πιστοι και οι τραγοπαππες;Το προσεχές Σάββατο προς τα μεσάνυχτα προσφέρεται πάντως για ατυχηματάκι.
Τόσα δυναμιτάκια θα πέσουν ας ρίξει και ένα ο Κυρ λίιιιγο πιο μεγάλο έτσι για το έθιμο.
Κάτι τέτοιο ας πούμε
Καλη ιδεα ρε μπαγασηδες, πως δεν το σκεφτηκε, να καψει/ανατιναξει μια εκκλησια διπλα στο σπιτι του.
Για πειτε και καμμια αλλη τετοια, ισως να γλυτωσουμε και το μνημονιο. -
Καλη ιδεα ρε μπαγασηδες, πως δεν το σκεφτηκε, να καψει/ανατιναξει μια εκκλησια διπλα στο σπιτι του.
Για πειτε και καμμια αλλη τετοια, ισως να γλυτωσουμε και το μνημονιο.Ελεγχόμενη κατεδάφιση λέγεται. Γκρεμίζεις αυτό που θες και αφήνεις τα δίπλα ανέπαφα.
Απορώ πως εσύ ο πολυξερίδης δεν το γνώριζες -
Ο Αλαφούζος στον ΣΚΑΙ παίζει ΤΩΡΑ θεωρίες συνωμοσίας που θέλουν τον Ιησού να σαλιάριζε εν ζωή με τη Μαρία τη Μαγδαληνή και την Ιεραρχία της Εκκλησιάς να τους χωρίζει μετά θάνατο ωσάλλη κοκκάλω Τασσώ.
Επίσης παρομοιάζει την επικράτηση του Χριστιανισμού με την επικράτηση του γάβρου επί προεδρίας Κόκκαλη.Κολλημένος με την μπάλα ο αθεόφοβος.
Και φυσικά γαργάρα τα χθεσινά ξεφτιλίκια των μαμελούκων στην Τούμπα.
-
ε δεν θελει και πολυ σκεψη οσοι εκαναν τον λαθος και διαβασαν την βιβλο μπορουν να καταλαβουν οτι εχει γραφτει η καλυτερα εχουν κοπιαρει apple style οτι τους βολευε
ειδικα η διαφορα μεταξυ παλαιας και καινης οπου η γυναικα απλα δεν υπηρχε σαν οντωτητα νομιζω δειχνει τι και πως.. -
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Για πειτε και καμμια αλλη τετοια, ισως να γλυτωσουμε και το μνημονιο.Ελεγχόμενη κατεδάφιση λέγεται. Γκρεμίζεις αυτό που θες και αφήνεις τα δίπλα ανέπαφα.
Απορώ πως εσύ ο πολυξερίδης δεν το γνώριζεςΚαναμε εκρηκτικα στο στρατο, αλλα σκαγαμε μιση λιβρα και τα γαμουσε ολα.
Για πες περι ελεγχομενης κατεδαφισης εσυ που το κατεχεις, εχει γινει πολλες φορες στην Ελλαδα? -
+Ο ΠΟΙΝΙΚΟC ΚΩΔIKAC+
Περί εκκλησίας [#3]