-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ευτυχώς που υπάρχουν και κανα δυό ξένοι και παίρνει ο κοσμάκης **όσοι προλάβουν βεβαίως **ελληνικό αρνάκι με 4€ το κιλό γιατί οι καλοί έλληνες το πουλάνε στην βαρβάκειο 9€.
Δε βγαίνει παλληκάρι μ' 4 ευρώ το κιλό το αρνί, αν δεν είναι κλεμμένο. ΕΚΤΟΣ κι αν δώσει ο παραγωγός ΠΟΛΥ ακριβά το τομάρι τ'. (τ' ζωντανού, όχι το θ'κό τ'....) Γιατί κι αυτό, παίζει ρόλο στην τελική τιμή του αρνιού. Αλλά είμαι σίγουρος κι αυτό το ξέρετε όλοι οι τιμολογητές εδω μέσα, που βγάζετε τιμές και διαμορφώνετε κοστολόγια. Κι απ΄ο,τι έμαθα φέτος τα δέρματα τα παίρνουν σε εξευτελιστικη τιμή σε σχέση με πέρυσι, οπότε η τάση είναι να είναι πιο ακριβά τ΄αρνιά, οχι πιο φτηνά.
απο τις εξηγησεις του Λιντλ.
''δεν μπορουσαμε να προβλεψουμε την μεγαλη ζητηση''
δλδ σε μια πολη-συνοικια των 10.000-40.000 κατοικων ειχαν προβλεψη να πωλουν 3 αρνια την ημερα.
Εξακολουθουν να κοροιδευουν τον κοσμο.Ουτε φραγκο ξανα απο μενα.
Μας τη χώνουν στα μούτρα, στα ίσα και παλληκαρίσα. Εχουν ανέβει πολύ στην εκτίμησή μου, πραγματικά. Οι τύποι έχουν @@! Σα πελάτες μας έχουν χεσμένους, αφου ξέρουν πως θα πάμε και θα τους τ΄ακουμπήσουμε no matter what!
RESPECT ! ! !
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Αμα κλείσουν τα LIDL και μείνει τόσος κόσμος χωρίς δουλειά να δούμε τις αντιδράσεις μετά.Yπάρχει όμως η πιθανότητα σε πολλές περιοχές, (αν δεν τα πάρει κάποιος) εκει που θα κλείσει ένα LIDL των 3 ωρομίσθιων υπαλλήλων των 400 ευρώ, να ανοίξουν 3 μίνι μάρκετ 3 άλλοι ιδιώτες (ισως και πρωην εργαζόμενοι που λέει ο λόγος) και να κερδίζουν 1000 ευρώ το μήνα ο καθένας.
Γενικά μιλώντας, το θέμα δεν είναι να υπάρχουν θέσεις εργασίας ωρομίσθιων των 400 ευρώ. Το θεμα είναι να είναι και ικανοποιητικοί οι μισθοί. Γιατί αν όλοι παίρνουν τόσα ή εκει γύρω (λέμε τώρα), στη συνέχεια κι εσυ ως (γνωστός και πετυχημένος) γιατρός, θα παίρνεις 20 ευρώ επίσκεψη. Βέβαια θα είναι τα διπλάσια (ουάου!!!) απο τους μικρούς κι ασήμαντους που παίρνουν 10.
-
Μας έχουν χεσμένους σαν καταναλωτές αφού ξέρουν ότι δεν υπάρχει καταναλωτικό κίνημα στην Ελλάδα που να αντιδράσει (περιττό αν πούμε τι θα κάνανε αντίστοιχες ενώσεις καταναλωτών στη Γερμανία.)
Μας έχουν χεσμένους σαν κράτος, αφού ξέρουν ότι ο κρατικός έλεγχος είναι ένα από τα πιο σύντομα ανέκδοτα στη 'χώρα'.
(εκτός αν είσαι κάνας κακομοίρης που χρωστάει 1000 ευρώ στην εφορία ή στο ΙΚΑ και τύχει να σε πιάσουν σε έλεγχο αστυνομικοί στο δρόμο, εκεί τη γ@μησες)Κι όλα αυτά παρόλο που 'ναι Γερμανοί...με άλλη νοοτροπία βρε αδερφέ...μα πώς γίνεται αυτό;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Εγώ πιστεύω πως αν δεν είχε προλάβει θα έκραζε τώρα τους απατεώνες τους Γερμανοί απλά τώρα πρόλαβε και όλα είναι ΟΚ
Μέσα είσαι. Και το καλύτερο είναι ότι δεν τρώω καν αρνί. Α ρε θανάση ...
Επίσης δεν πρόλαβα τρόμπες από το Λιντλ. Θυμάστε τα αμίμητα ποστς μου που τους έκραζα.Αν όμως ετρωγες και δεν προλαβαινες, τώρα θα εκραζες; ;;;;η' είσαι λιντλικος μέχρις εσχατων; ;;;;
Mπα, έτυχε να το δω και πήρα για τους γονείς μου. I dont give a sh@t brother.
Το Λιντλικός μου άρεσε. Ψωνίζω εξίσου πολύ από τον Γαλαξία και λίγο από Βερόπουλο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εγώ πιστεύω πως αν δεν είχε προλάβει θα έκραζε τώρα τους απατεώνες τους Γερμανοί απλά τώρα πρόλαβε και όλα είναι ΟΚ
Επίσης δεν πρόλαβα τρόμπες από το Λιντλ. Θυμάστε τα αμίμητα ποστς μου που τους έκραζα.Αν όμως ετρωγες και δεν προλαβαινες, τώρα θα εκραζες; ;;;;η' είσαι λιντλικος μέχρις εσχατων; ;;;;
Mπα, έτυχε να το δω και πήρα για τους γονείς μου. I dont give a sh@t brother.
Το Λιντλικός μου άρεσε. Ψωνίζω εξίσου πολύ από τον Γαλαξία και λίγο από Βερόπουλο.
Tελικά αγόρασες ή δεν αγόρασες;
Το συγκεκριμένο αρνί είναι σε κομμάτια. Και δεν είναι απάτη. Μια χαρά βρήκα εγώ και πήρα και μάλιστα το μεσημέρι της Κυριακής. Είχαν περάσει αρκετές ώρες από το άνοιγμα.
-
Το λέει ξεκάθαρα.. ......έτυχε να το δει και πήρε για τους γονείς του!
-
Άρα αγόρασε
-
Ετυχε να το δω Κυριακή μεσημέρι. Δεν πήγα για αυτό εκεί. Δεν είχε μαθευτεί η προσφορά για να γίνει ο χαμός.
Δεν τρώω αρνί, είμαι Ολυμπιακός και οδηγώ σκούτερ για οικονομία. ΑυτάΟ χρήστης mirage έγραψε:
Άρα αγόρασεKαι τι σημαίνει αυτό;
-
Τίποτα εσύ έγραψες πως δεν πρόλαβες και με μπέρδεψες
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Επίσης δεν πρόλαβα τρόμπες από το Λιντλ. Θυμάστε τα αμίμητα ποστς μου που τους έκραζα. -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Yπάρχει όμως η πιθανότητα σε πολλές περιοχές, (αν δεν τα πάρει κάποιος) εκει που θα κλείσει ένα LIDL των 3 ωρομίσθιων υπαλλήλων των 400 ευρώ, να ανοίξουν 3 μίνι μάρκετ 3 άλλοι ιδιώτες (ίσως και πρώην εργαζόμενοι που λέει ο λόγος) και να κερδίζουν 1000 ευρώ το μήνα ο καθένας.
To να κλείσει το LIDL και να ανοίξουν mini market στη θέση του το θεωρώ τουλάχιστον απίθανο.Το να πάρουν την πελατεία του LIDL ,με τις τιμές που λογικά θα έχουν,ακόμα πιο απίθανο.
Γενικά μιλώντας, το θέμα δεν είναι να υπάρχουν θέσεις εργασίας ωρομίσθιων των 400 ευρώ. Το θεμα είναι να είναι και ικανοποιητικοί οι μισθοί.
Κανένας δεν είπε ότι τα 500 ευρω είναι ικανοποιητικά αλλά από τα 0 ευρώ που θα έπαιρνε αν ήταν άνεργος,είναι σίγουρα καλύτερα.
Γιατί αν όλοι παίρνουν τόσα ή εκει γύρω (λέμε τώρα), στη συνέχεια κι εσυ ως (γνωστός και πετυχημένος) γιατρός, θα παίρνεις 20 ευρώ επίσκεψη. Βέβαια θα είναι τα διπλάσια (ουάου!!!) απο τους μικρούς κι ασήμαντους που παίρνουν 10.
Η βασική επίσκεψη 30 ευρω έχει πάει περίπου ενώ ο ΕΟΠΠΥ 10 ευρώ έδινε στους γιατρούς που ήταν συμβεβλημένοι μαζί του.
Άρα μπορεί να κλείσει ελεύθερα το LIDL -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Κανένας δεν είπε ότι τα 500 ευρω είναι ικανοποιητικά αλλά από τα 0 ευρώ που θα έπαιρνε αν ήταν άνεργος,είναι σίγουρα καλύτερα.
Άρα Λιντλ ή άνεργος είναι οι επιλογές μας.
Καλά, πώς στο καλό επιβιώσαμε τόσα χρόνια χωρίς Λιντλ; -
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Άρα Λιντλ ή άνεργος είναι οι επιλογές μας.
Καλά, πώς στο καλό επιβιώσαμε τόσα χρόνια χωρίς Λιντλ;Δυστυχώς ,από ότι φαίνεται,για κάποιους συνανθρώπους μας σήμερα ,μάλλον το Lidl ήταν η μοναδική τους επιλογή για εργασία.
Αν είχαν βρει κάτι καλύτερο προφανώς θα έφευγαν.Οπότε μένουν για να μην μείνουν άνεργοι. -
Στη Λάρισα ένα έγινε ΑΒ και το άλλο τίποτα.Εδώ έγινε παγοδρόμιο. Όλα τα άλλα προβλήματα τα είχαμε λυμμένα. Τώρα ένα ελικοδρόμιο μόνο θέλουμε και είμαστε τζάμι!
-
Παντως οι μισθοί στο λιντλ δεν είναι και τόσο χάλια σύμφωνα με http://www.kamikaze.gr/2014/04/lidl.html ,αν είναι αλήθεια ο πινακας.
Εχουμε βγει offtopic ομως
-
Τα χρόνια πριν έλθουν εδω LIDL, MEDIAMARKT, PRAKTIKER, ALDI, ZARA, PULL & BEAR, BERSHKA, CARREFOUR, (μέχρι πέρσι πριν αγοραστεί), INTERSPORT, ΙΚΕΑ, ISTIKBAL και πολλά άλλα, υπήρχε ακρίβγια. Eυτυχώς που ήρθαν κι επιτελους έχουμε φτήνια.
-
Και ανεργία (είχαμε, όχι πια, δόξα τω θεώ ).
-
Τα χρόνια πριν έλθουν εδω LIDL, MEDIAMARKT, PRAKTIKER, ALDI, ZARA, PULL & BEAR, BERSHKA, CARREFOUR, (μέχρι πέρσι πριν αγοραστεί), INTERSPORT, ΙΚΕΑ, ISTIKBAL και πολλά άλλα, υπήρχε ακρίβγια. Eυτυχώς που ήρθαν κι επιτελους έχουμε φτήνια.Που να δεις τι έγινε όταν άνοιξαν οι κινέζοι και πούλαγαν ρούχα.... Χάλασε την μανέστρα στα εμπορικά που τα έφερναν οι ίδιοι από Κίνα με 5 και τα πούλαγαν με 55. Ελληνική επιχειρηματικότητα ρουλζ!
-
Και πόσο έπρεπε να πουλάνε αυτό που αγοράζανε 5;
-
-
Παντως, η τιμη πωλησης ενος προϊοντος δεν εξαρταται μονο απο την τιμη αγορας του...
Στάλθηκε από το XT1032 μου
Σούπερμαρκετ