-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Εντωμεταξύ το Hannibal έχει απογειωθεί.
Η 2η σεζόν είναι πραγματικά απολαυστική.Οντως,,,,,,η σειρα απλα γαμει και δερνει....ο mads απλα κορυφη
-
-
-
επιτελους το καλυτερο επισοδειο στο game of thrones....
-
Ακουσα οτι το game of thrones εχει τσοντο σκηνες!! Ισχυει??
-
Κάτι ψιλά έχει....
[spoiler:1z4gf191]http://vimeo.com/66703817[/spoiler:1z4gf191]
-
Είδα 2 μαζεμένα Suits εχθές! Μεγάαααλη μπάλα ο Luis Litt πάλι!
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
επιτελους το καλυτερο επισοδειο στο game of thrones....e02 : OMG!!!!!
-
Μην λέτε τέτοια και είναι δύσκολη μέρα....
έχω να δώ επεισόδιο Vikings που δεν πρόλαβα το ΣΚ + Game of Thrones + η γυναίκα περιμένει πως και πως να δει τι θα κάνει ο Underwood στο House of Cards
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
έχω να δώ επεισόδιο Vikings που δεν πρόλαβα το ΣΚ + Game of Thrones + η γυναίκα περιμένει πως και πως να δει τι θα κάνει ο Underwood στο House of Cards
το Vikings είναι αλλού πλέον
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
το Vikings είναι αλλού πλέον
Να πω την μαύρη αλήθεια το προτιμώ από το Game of Thrones πλεον γιατί έχει αυτή την ατμόσφαιρα της Σκανδιναβίας τον μεσαίωνα και χωρίς μάγους-δράκους και ξωτικά....brute force
Βέβαια αν το GoT αποκτήσει ξαφνικά πιο γρήγορη πλοκή μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα.
-
To καθένα έχει την γλύκα του. Δεν είναι ίδια. Προς το παρόν δες το 2ο επεισόδιο του GoT και ξαναμιλάμε. Μεγάλες ανατροπές.
Να μην σου πω τι έκανε ο Underwood έτσι;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
To καθένα έχει την γλύκα του. Δεν είναι ίδια. Προς το παρόν δες το 2ο επεισόδιο του GoT και ξαναμιλάμε. Μεγάλες ανατροπές.Να μην σου πω τι έκανε ο Underwood έτσι;
Περιμένω πως και πως να σχολάσω να πάω σπίτι να το δω το GoT.
Όχι.....θέλω να απολάυσω κάθε στιγμή του τιτανοτεράστιου Underwood....έχει μια εβδομάδα που υποχρεωτικά βλέπουμε 2 επεισόδια πριν τον ύπνο
-
ολα στον χιονατο τα ριχνουν ελεος
-
Τελος 3ης σεζον του suits
Απλα γαμω τις σειρες -
Ποσο παπαρηδες ειναι οσοι βαζουν σποιλερς σε facebook και σχετικες σελιδες;
-
-
Game of Thrones S04E02: τι απόλαυση ήταν αυτή στο τελείωμα του επεισοδίου; Μου ήρθε να σηκωθώ να πανηγυρίζω, λες και έβαλε γκολ η ΑΕΚαρα ένα πράμα...
-
Ο [spoiler:1ff6k3d3]γελωτοποιός του την έκανε χαλαρά.[/spoiler:1ff6k3d3] [spoiler:1ff6k3d3]Ψόφα ρε αλαζόνα μπάσταρδε!!![/spoiler:1ff6k3d3]
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ο [spoiler:1v446imd]γελωτοποιός του την έκανε χαλαρά.[/spoiler:1v446imd][spoiler:1v446imd]well no....[/spoiler:1v446imd]
[spoiler:1v446imd]Πάντως εγώ ξενέρωσα με τον τρόπο που ψόφησε το μούλικο. Χάθηκε να τον κατασπαράξουν τίποτα λύκοι ή να τον κάνουν μπάρμπεκιου οι δράκοι. Πολύ γρήγορα ψόφησε και χωρίς πόνο. Έπρεπε να υποφέρει πιο πολύ.
Άσε που έμπλεξε και ο Τύριον τώρα....[/spoiler:1v446imd]
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]