-
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους.
Θέλω να αγοράσω πετρελαιοκίνητο αμάξι και τα οικονομικά μου δεν ευνοούν για υπερ-ειρηνικές αγορές (π.χ. Toyota)...
Έχω δει 2 μοντέλα και θα ήθελα τι γνώμη σας για το πιο έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία και δεν θα μου βγάζει προβλήματα, καθότι μεταχειρισμένα.Αναφέρομαι στα Opel Corsa του 2005 και το Citroen C2 του 2005.
Για τον κινητήρα του opel corsa διάβασα και άκουσα πολλά. Για τον κινητήρα του C2 ψάχνω κριτικές, αλλά δε βρίσκω κάτι.
Παρακαλώ, όποιος έχει οδηγήσει κάποιο από αυτά τα μοντέλα να μου πει τη γνώμη του.
Σας ευχαριστώ πολύ, εκ των προτέρων.
-
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους.
Θέλω να αγοράσω πετρελαιοκίνητο αμάξι και τα οικονομικά μου δεν ευνοούν για υπερ-ειρηνικές αγορές (π.χ. Toyota)...
Έχω δει 2 μοντέλα και θα ήθελα τι γνώμη σας για το πιο έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία και δεν θα μου βγάζει προβλήματα, καθότι μεταχειρισμένα.Αναφέρομαι στα Opel Corsa του 2005 και το Citroen C2 του 2005.
Για τον κινητήρα του opel corsa διάβασα και άκουσα πολλά. Για τον κινητήρα του C2 ψάχνω κριτικές, αλλά δε βρίσκω κάτι.
Παρακαλώ, όποιος έχει οδηγήσει κάποιο από αυτά τα μοντέλα να μου πει τη γνώμη του.
Σας ευχαριστώ πολύ, εκ των προτέρων.
-
για opel astra 1.3 diesel εχει κανενας εμπειρια?
-
Οδηγώ εδω και μια βδομάδα εταιρικό 1.3 diesel corca με τα 75 άλογα του 2012
Τέρας οικονομίας ! Μέση καταναλωση 4! Ωραίοι χώροι μπροστα και ειμαι ψηλός, πισω δεν έκατσα, μεγάλο πορτ μπαγκαζ για την κατηγορία.
Ειναι λίγο βαρύ στην εκκίνηση απο στάση αλλα μετα ειναι σπιρτοζικο. Εχει ωραίες αναρτήσεις, οι ταχύτητες μπαίνουν λίγο σφικτα.
Γενικά ωραίο στιβαρότητα αμάξι. Αξίζει και φαντάζομαι με τα 95 θα ειναι ακόμα καλύτερο. -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Τέρας οικονομίας ! Μέση καταναλωση 4! Ωραίοι χώροι μπροστα και ειμαι ψηλός, πισω δεν έκατσα, μεγάλο πορτ μπαγκαζ για την κατηγορία.
Ειναι λίγο βαρύ στην εκκίνηση απο στάση αλλα μετα ειναι σπιρτοζικο. Εχει ωραίες αναρτήσεις, οι ταχύτητες μπαίνουν λίγο σφικτα.
Γενικά ωραίο στιβαρότητα αμάξι. Αξίζει και φαντάζομαι με τα 95 θα ειναι ακόμα καλύτερο.Απο ελλαδα αγοσμενο ειναι?
Θελω μια γνωμη για το αστρα 1,3 diesel απο γερμανια,εχεις ακοθσει κατι για βλαβες και τα σχετικα?
-
Ο χρήστης kostas ko έγραψε:
Γενικά ωραίο στιβαρότητα αμάξι. Αξίζει και φαντάζομαι με τα 95 θα ειναι ακόμα καλύτερο.Απο ελλαδα αγοσμενο ειναι?
Θελω μια γνωμη για το αστρα 1,3 diesel απο γερμανια,εχεις ακοθσει κατι για βλαβες και τα σχετικα?
Οχι απο οτι ειδα στην άδεια ειναι εισαγωγής. Εχει 72.000 απο οτι ξερω κανένα πρόβλημα. Το θέμα του μτχ diesel ειναι κάπως που θα πέσεις και ποσο φρόντιζε τα Σερβις και τα πετρέλαια που έβαζε ο προηγούμενος.
-
Ποιος ρωτάει ; Εσύ ή ο ntinakos24 ?
-
Ε κι εσυ... Τι Κωστας ,τι Ντινος ,τι Κωσταντινος..
-
προφανως υπαρχουν και αλλοι με την ιδια απορια!!!
Μπορει καποιος να μου πει για γνωμη? Λεω απο δευτερα να το κλεισω!
-
προφανως υπαρχουν και αλλοι με την ιδια απορια!!!Kαι μπαίνουν με την ίδια ip;
-
Λεπτομέρειες
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
προφανως υπαρχουν και αλλοι με την ιδια απορια!!!
Kαι μπαίνουν με την ίδια ip;
λεπτομεριες.....οπως λεει και o mirage.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Γενικά ωραίο στιβαρότητα αμάξι. Αξίζει και φαντάζομαι με τα 95 θα ειναι ακόμα καλύτερο.Η χαμηλότερη κατανάλωση πόση είναι και με πόσα χιλιόμετρα;
Αγορά μεταχειρισμένου diesel αυτοκινήτου.