-
Έχουν ξεφύγει τελείως.. ότι θέλουν κάνουν. Αστυνόμευση 0.
-
Εκλάπει KIA Picanto το Σάββατο τα ξημερώματα, στους Αγίους Αναργύρους γύρω στις 04:00 το πρωί.
Εμείς δεν ακούσαμε τίποτε, ένας γείτονας άκουσε να χτυπάει ένας συναγερμός που έμοιαζε με τον δικό του αλλά δεν είδε τίποτε γιατί το δικό του αυτοκίνητο ήταν σε άλλη πλευρά από το δικό μας
Στο σημείο εκείνο υπήρχαν μόνο σπασμένα γυαλιά από το παράθυρο του οδηγού. Το Picanto είχε συναγερμό αλλλά αυτό όπως ήταν αναμενόμενο δεν βοήθησε καθόλου
Οσον αφορά την ασφάλεια ήταν ασφαλισμένο για ολική και μερική κλοπή (βοήθειά μας)Ο αριθμός κυκλοφορίας του είναι ΙΚΚ6299 και το χρώμα του είναι γαλάζιο
Το τελευταίο δίμηνο έχει πέσει περονόσπορος από κλοπές σε γνωστούς μου, τί γίνεται ρε γμτ, τα θέλουν για ανταλλακτικά ;
-
...όχι ρε φίλε.....!!
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
...όχι ρε φίλε.....!!Και όμως Αντώνη, πάει περίπατο το Picanto
-
Κρίμα Μακάρι να το βρεις γρήγορα. Χωρίς παρεξήγηση όμως, γιατί να θέλει κάποιος να κλέψει ένα picanto ?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Κρίμα Μακάρι να το βρεις γρήγορα. Χωρίς παρεξήγηση όμως, γιατί να θέλει κάποιος να κλέψει ένα picanto ?Όπως είπε ο φίλος, για ανταλλακτικά μάλλον...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Κρίμα Μακάρι να το βρεις γρήγορα. Χωρίς παρεξήγηση όμως, γιατί να θέλει κάποιος να κλέψει ένα picanto ?Για τον ίδιο λόγο,που κάποιος κλέβει μία Porsche........ !!!!
-
Στις 23 Απριλίου 2014 εκλάπη στην Αθήνα αγροτικό αυτοκίνητο μάρκας Toyota XLUX Turbo Μοντέλο 2002 Κυπαρισσί χρώματος ,με πινακίδες κυκλοφορίας ΗΑΗ 4461
Παρακαλείται όποιος έχει κάποια πληροφορία, να επικοινωνήσει μαζί μου ( Χρήστος) στο τηλέφωνο 6938676328 ,θα δοθεί αμοιβή.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : http://postimg.org/image/6gncjlmx9/ -
-
Πολύ λίγα ορθογραφικά για αντωνης τεαμ
-
Mε το 100%.
-
Είχε τέλεια στο username o original?????
-
Εκλάπη Toyota Auris του 2010 μαύρο με αριθμό ΙΟΖ 33** στην περιοχή της Νέας Σμύρνης - κοντά στο άλσος - μέρα μεσημέρι στις 17/11/2014.
Διάβασα σε κάποια μηνύματα ότι αν υπάρχουν άκρες είναι δυνατό να μάθουμε για την τύχη του αυτοκινήτου. Όταν μιλάμε για άκρες εννοούμε ανθρώπους μέσα από την αστυνομία? Επειδή δεν είμαι καθόλου γνώστης του θέματος δεδομένου ότι δε μου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο (και μακάρι να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά), οποιαδήποτε συμβουλή θα ήταν πολύτιμη.
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι και θα μπορούσε να βοηθήσει με οποιαδήποτε πληροφορία θα τον παρακαλούσα να επικοινωνήσει μαζί μου στο
lostnfd@yahoo.gr -
Πριν μερικούς μήνες είχα γράψει εδώ για την κλοπή ενώς Audi Q3, και ψαχνόμουν για το πώς το πήρανε χωρίς τα κλειδιά. Η απάντηση είναι πολυυυυύ απλή και βρίσκεται εδώ: http://www.keyprogtools.com/index.php/2 ... ing-device
Με ένα τέτοιο εργαλείο λοιπόν προγραμματίζουν ένα ολοκαίνουργιο κλειδί μέσα σε λίγα λεπτά και μη το ξαναείδατε το αυτοκίνητό σας. Πολύ πολύ προσοχή καθώς τελευταία το φαινόμενο έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις... (ειδικά οι κάτοχοι AUDI/VAG γενικότερα)
-
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!you're welcome.
Εγώ πλέον έχω καταφύγει στην λύση κλειδώματος τιμονιού με το παλιό γνωστό μπαστούνι..
Ψάχνω και κλείδωμα για την θύρα OBD αλλά ακόμη δεν έχω έχω βρεί κάτι αξιόλογο. Εάν υπάρχει καμιά ιδέα πάνω σε αυτό θα ήταν ευρπόσδεκτη -
Ο χρήστης xristos48 έγραψε:
Στις 23 Απριλίου 2014 εκλάπη στην Αθήνα αγροτικό αυτοκίνητο μάρκας Toyota XLUX Turbo Μοντέλο 2002 Κυπαρισσί χρώματος ,με πινακίδες κυκλοφορίας ΗΑΗ 4461Παρακαλείται όποιος έχει κάποια πληροφορία, να επικοινωνήσει μαζί μου ( Χρήστος) στο τηλέφωνο 6938676328 ,θα δοθεί αμοιβή.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : http://postimg.org/image/6gncjlmx9/Μην δίνετε έτσι τα στοιχεία σας γιατι θα σας πει κανένας μάγκας βάλε 2000 χιλιαρικα ευρω σε εκείνο το παγκακι μιας πλατείας κ καλα οτι θα σου επιστρέψει το αμάξι και θα τα κλαίτε μετα.
-
Το βράδυ της 22-3-2015 εκλάπη απο περιοχή Αγίου Δημήτριου (Μπραχάμη) Piaggio Beverly tourer 300 ασημί (στρογγυλο φαναρι), με ανεμοθώρακα, Πινακιδα ΟΗΧ0141 Σέλα χρώματος μαύρου, Μοντέλο 2008, 12.000km. Σε περίπτωση που γνωρίζετε η πέση στην αντίληψη σας κάτι σας παρακαλώ επικοινωνήστε με την αστυνομία, Ευχαριστώ.
Μεταφέρθηκε στην ενότητα Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum στο υπάρχων θέμα Ανακοινώσεις κλοπών. [mod]
-
Όποιος γνωρίζει κάτι κ μπορεί να βοηθήσει:
Εκλάπει χθες (24/10/2015) βράδυ από πυλωτή στον εύοσμο Θεσσαλονίκης BMW 330 E46 Coupe, με πινακίδα ΥΜΟ 7423, χρώματος κόκκινο, με 18ρες Μ ζάντες, με ηλιοροφή. Το αυτοκίνητο είναι σε άψογη κατάσταση και ελάχιστα δουλεμένο Μπροστά είναι έτσι με ασημί φώτα, ασημί λεπτομέρεια στον προφηλακτηρα και έχει κίτρινα φλας:
-
ΕΚΛΑΠΗ, το βράδυ της Παρασκευής 25 Δεκ 2015, ένα (1) NISSAN SUNNY 1270 cc (N 13) του 1988, χρώματος Γκρι μεταλλικό με σκάρα οροφής και αριθμό ΥΟΖ 8527, από περιοχή του ΑΙΓΑΛΕΩ. Το αυτοκίνητο ανήκει σε ηλικιωμένο άτομο, συνταξιούχο με ειδικές ανάγκες που για αυτόν, το αυτοκίνητο είναι απαραίτητο για τις μετακινήσεις του. Όποιος εντοπίσει/συναντήσει το παραπάνω ΙΧΕ αυτοκίνητο, ή γνωρίζει κάτι σχετικό με την κλοπή, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με τον Κύριο Πέτρο στο τηλ. 210 5622215, ή κιν. 6980501903
Μεταφέρθηκε στην ενότητα Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum στο υπάρχων θέμα Ανακοινώσεις κλοπών. [mod]
Ανακοινώσεις κλοπων