-
Ο χρήστης Christos693 έγραψε:
Σ ευχαριστω ν σαι καλα!
Τελικα τ εψαξα τ θεμα κ στ ονομα της κρισης λεω μν μ φυγουν πολλα και το ρισκαρα...
και παρηγγειλα απο τ Ebay φιμε 60 εκ. επι 1.50 μετρο με 7,27 κ 2,92 μεταφορικα
ΕΙναι τζαμι πολυ καλα....Μ μενει ν τ βαλω τωρα!!λινκ?
Εχω ακουσει οτι η τοποθετιση ειναι πολυ παλουκι και πρεπει να γινει απο ιδικο... υσχιει?
-
Δεν παίζει ρόλο στην αντοχή αν θα τα βγάλεις ή οχι, ο μάστορας κάνει την διαφορά.
Ασε που μπορεί καταλάθος να σκίσεις την μεμβράνη στην επανατοποθέτηση . -
Δεν νομιζω να βαζει κανεις μεμβρανες με ξηλωμα ταπετσαριων ,κανενα ωφελος και αυξανονται οι εργατοωρες. Πάντως στο youtube εχει πολλα κλιπακια πως τοποθετουνται οι μεμβρανες και το πιο απαραιτητο ειναι το Johnson and Johnson σαμπουαν οχι πια δακρυα χαχα!
-
Πολλοί βγάζουν ταπετσαρίες, ή τουλάχιστον τις τσιμούχες των παραθύρων.
Σε πούντο έχω δει να βγάζουν και το παράθυρο. -
Αν κόψεις σωστά δεν χρειάζεται να βγάλεις τσιμούχες παραθύρων.
-
Παλιότερα τις έβγαζαν σχεδόν όλοι (τις ταπετσαρίες) πια απλά βγάζουν τσιμουχες και τραβάνε με σφήνες την ταπετσαρία.
-
Ηθελα να αφαιρέσω τις φιμέ γιατι μπορει εδω με την αστυνομια να μην ειχα ποτε προβλημα, λογω μεταφορας του αμαξιού στο εξωτερικο συντομα δε νομιζω να μου τη χαρίσουνε (ειναι και λιγο πιο σκουρες απο οτι θα ηθελα ).
Επιπλεον, εκει δε νομιζω να εχουμε τοσο προβλημα ηλιου...'Διαβασα' το youtube και προσπαθησα
ΒΑσικο εργαλειο ειναι ενα μηχανημα που να βγαζει ατμο, εχει κατι φτηνιαρικα το lidl κατα καιρους (και ευτυχως ειχαμε ενα τετοιο στην οικογενεια) εναλλακτικα αμα δεν εχεις, παιζει και κανα ατμοσιδερο.
Ξεκινησα με το τζαμι του οδηγου και απογοητευτηκα λιγακι γιατι ουτε ευκολα εβγαινε ενω στα πλαινα εφαγα ηττα μου κοπηκε κανα ποντο πριν το τελειωμα και εκει δε χωραει τιποτα για να το βγαλεις.
Επισης εμενε και καμποση κολλα οποτε μετα καργα τριψιμο...Με την ωρα παντως βελτιωθηκα και βρηκα το κολπο το οποιο ειναι ενα και μοναδικο,
πολυ ατμο... ΠΟΛΥ λεμε, να ζεσταθει καργα ..
Μετα τραβας και βγαινει ευκολα αφηνωντας λίγη ή καθόλου κόλλα, η οποια παλι βγαινει ευκολα αν τη μουλιασεις με ατμο και τριψεις με ενα πανακι
Του συνοδηγου και τα μικρα φινιστρινια τα τριγωνικα εμπρος δεξια και αριστερα τα εβγαλα πιο γρηγορα και το σημαντικοτερο, αψογα χωρις υπολειματα (οκ και του οδηγου το καθαρισα τελικα αλλα εφαγα γιαυτο τοση ωρα οση εφαγα για ολα τα υπολοιπα μαζι)Τα πλαινα των παιδιων πισω θα τα αφησω προς το παρων και βλέπουμε , απο τη μια δε μαρεσει καθολου η διχρωμια απο την αλλη τα πιτσιρικια δεν την παλευουν με τον ηλιο.
Το πισω θα το βγαλω αυριο, ελπιζω να μην εχω κανα θεμα με τις αντιστασεις θερμανσης του τζαμιου
-
Γιατί να το βγάλεις; Επιπλέον, ίσως γίνει όντως ζημιά στις αντιστάσεις... Άφησέ το καλύτερα.
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θερμοπιστολο εχεις; με τέτοιο βγαίνουν πανευκολα..προσωπικα δοκιμασμένο.
Η αν δεν εχεις...υποθέτω θα γινόταν και με καλο πιστολάκι μαλλιών, αλλά θα δυσκολευτεις παραπανω κι ίσως τα φτυσει το πιστολάκι, ανάλογα την ποιότητα του.
Προτείνω την πρωτη λύση αν εχεις διαθέσιμο.Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τα πίσω μην τα βγαλεις, δεν υπάρχει κανένας λόγος.
-
Στις πίσω πόρτες τα άφησα, το πίσω το έβγαλα, εύκολα τελικά.
-
Το πίσω γιατί το έβγαλες;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Το πίσω γιατί το έβγαλες;Θελω να 'φωτισω' λιγο το αμαξι μεσα, να κανω τη μεταβαση απο την Ελλαδα με το απλετο φως στις πιο βορειες χωρες, ευκολοχωνευτη....
Δε νομιζω να προσφερει τιποτα εκει πανω ετσι και αλλιως, σιγα τον καυσωνα που θα εχει
Και αν καποτε τα φερει ετσι η ζωη και ξανακατεβουμε Ελλαδα για μονιμα με αυτο το αμαξι, θα βαλω πισω μια καινουργια (αρκετα πιο ανοιχτοχρωμη αυτη τη φορα) και τελος -
οκ
-
Οι βόρειες χώρες μπορεί να έχουν κρύο και συννεφιά αλλά το μισό χρόνο όταν έχουν φως το έχουν πιο πολλές ώρες την ημέρα....
-
Έχει βάλει κάποιος τις V-KOOL, vk70 να ακούσω την γνώμη του;
-
Αξίζουν τα επιπλέον χρήματα που ζητάει η 3m για τις crystalline (η πιο ακριβή σειρά της) σε σχέση με την color stable? Στην προσφορά που πήρα οι crystalline κοστίζουν 120 ευρώ παραπάνω (με εγγύηση εφ' όρου ζωής και οι 2).
Επίσης έχω διαβάσει αρκετά θετικά σχόλια για τις v-kool (v-kool 70 και v-kool 40) που είναι στην ίδια κατηγορία με τις 3m crystalline αλλά λίγο πιο ακριβές.
Το βασικό πλεονέκτημα της crystalline 70 και της v-cool 70 είναι ότι έχουν πολύ καλή απόδοση (εφάμιλλη με τις πιο σκούρες των κατώτερων σειρών) και είναι νόμιμες (για τοποθέτηση στα εμπρός τζάμια). Αλλά από την άλλη δεν μου αρέσει καθόλου η διχρωμία εμπρός-πίσω. -
Ο χρήστης sdoros έγραψε:
Έχει βάλει κάποιος τις V-KOOL, vk70 να ακούσω την γνώμη του;Έχω στο mondeo από το 2009 σε όλα τα παράθυρα συμπεριλαμβανομένου του μπροστινού παρμπρίζ (V-70).
ΥΠΕΡ
-Δεν προκαλείς, πέρασα τρεις φορές ΚΤΕΟ κανείς δε κατάλαβε τίποτα ,με έχει σταματήσει η τροχαία για άλλα θέματα καμία νύξη.
-Μεγάλη απόρριψη υπέρυθρης ακτινοβολίας(IRR) , το αμάξι έχει μαύρα δερμάτινα καθίσματα και η διαφορά του πριν και μετά είναι τεράστια.
KATA
-Έχουν μέταλλο ,πολύ μέταλλο,αποτέλεσμα GPS γιοκ ,παίρνεις το smartphone βγαίνεις από το όχημα κατευθείαν 8-9 δορυφόροι κλειδώνουν ,ξαναμπαίνεις μέσα όλοι χάνονται!
-Αρχίζει στο πάνω αριστερό του παρμπρίζ να κιτρινίζει ,μάλλον οξείδωση, πάλι λόγω του μετάλλου, η υγρασία της Θεσσαλονίκης; Υποτίθεται πως έχουν ισόβια εγγύηση ,όταν ξανακατέβω Αθήνα θα δω τι γίνετε.
-Είναι πανάκριβες -
Το θέμα με το gps λύνεται, κόβοντας κομμάτι μεμβράνης από το μπροστά παρπρίζ.
-
Γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει κάποιον αξιόπιστο και δοκιμασμένο στην Θεσσαλονίκη για τοποθέτηση μεμβρανών 3M,Llumar ή κάποιας άλλης καλής μάρκας;Ευχαριστώ...
ΥΓ : Αν δεν γίνεται να το γράψει εδώ ας μου στείλει πμ.Και πάλι ευχαριστώ...
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ