Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Πόσο μ@λ@κ@ς είναι ο κόσμος σε ρε γμτ!
Να σε βλέπουν με καρότσι με δίδυμα, να είναι πίσω σου στη 'θεωρητική' ουρά για το ασανσέρ (ενώ θα μπορούσαν να πάρουν τις κυλιόμενες που είναι 10 βήματα πιο 'κει, άλλο θέμα αυτό) και μόλις έρχεται να 'τσιμπάνε' τη θεσούλα...κι εσύ περιμένεις πάλι το επόμενο...
Ζωώδες αυτό που έκαναν αλλά υπάρχει και ο αντίλογος. Να περιμένεις να μπεις στο ασανσέρ και να είναι απανωτά πιασμένο από καρότσια και να έχεις φτάσει στο αμήν, γι'αυτό είμαι υπέρ της χρήσης μάρσιπου.
Το τραγικό είναι όταν βλέπεις να κουβαλάνε με καρότσι παιδιά 2 και 3 χρονών γιατί βαριούνται οι γονείς να τα κρατάνε απ'το χέρι Τα βλέπεις ότι είναι έτοιμα να πάνε φαντάροι και είναι σε καρότσια
Αυτο που γράφεις δεν είναι σωστό .2-3 χρονών τα παιδάκια κουράζονται αρκετά εύκολα από το περπάτημα και παραπονιουνται , άσε που μπορεί να νυστάξουν ή οτιδήποτε άλλο.
Κατά τα λοιπά τα ασανσέρ αν δεν έχουν ανάλογη σήμανση είναι για όλους. Από εκεί και πέρα και εγώ με τα παιδιά τη σειρά μου περιμένω,αν δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανάγκη.
Αν υπήρχε μονο μια θέση στο ασανσέρ που ο Νίκος με το καρότσι,για διδυμα υποθέτω, δε χωραγε ούτως ή άλλως δε βλέπω και ιδιαίτερο πρόβλημα αν μπήκε κάποιος.
Σε πλάτος το ασανσέρ του golden χωράει ίσα-ίσα το καρότσι.
Σε βάθος, ένα ζευγάρι αν έχει μέσα και μπούμε κι εμείς, γέμισε. Οπότε βλέπει ο άλλος ότι τσίμα-τσίμα χωράς κι αντί να σου πει περάστε, που είναι και πίσω σου, χώνεται και δε λέει τίποτα.
Εννοειται οτι θελουν φαπες αυτοι που χωθηκαν στο Νικο, αλλα τα ασανσερ δεν ειναι για 'ευαισθητες ομαδες', ειναι ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, καθε ικανοτητας και ηλικιας.
Δεν ειμαστε σε νοσοκομειο να υπαρχει διαφορετικο ασανσερ για τα φορεια πχ
Αυτο που χρειαζεται ειναι στοιχειώδεις κανονες ευγένειας, που οριζουν οτι αυτος που εχει τη μεγαλυτερη αναγκη (ηλικιωμενοι, παιδια, άτομα με αναπηρια κλπ) και οι συνοδοι τους, εχουν προτεραιοτητα στη χρηση του μέσου.
Αλλα βρισκομαστε στην Ελλαδα, οπου 'εγω' ειμαι σπουδαιοτερος απο ολους τους αλλους.
Ντάξει ρε σεις, δεν υπάρχει κάποιος κανόνας...αλλά όταν βλέπεις κόσμο με καρότσια, ε πες 'πάμε με τις κυλιόμενες'.
Για να μη ξεκινήσω τη συζήτηση του μόνιμου λάθους με το κουμπί του ασανσέρ.
Δηλαδή το 'πάνω είναι, πατάμε το κάτω για να κατέβει' ενώ θέλουμε να πάμε πάνω. ...και μετά ρωτάνε, κάτω πάει? Αφού πάτησες το κάτω κυρά μου...που θες να πάει?