-
ευτυχως που καμια κυβερνηση μετα το '74 δεν εχει εξαντλησει την 4ετια δηλαδη, γιατι ποιος επαναστατης θα αντεχε 4 χρονια -χουντας- καθε φορα;
btw, υπαρχει τροπος να πεσει η κυβερνηση ομορφα και ωραια, λεγεται ψηφος εμπιστοσυνης στη Βουλη. Αυτο προβλεπει το Συνταγμα μας. Καταλαβαινω οτι δεν αρεσει σε ολους, αλλα αυτο εχουν συμφωνησει ολα τα κομματα που συμμετεχουν στις εκλογες. Μαλιστα εχουν πεσει κυβερνησεις με αυτο τον τροπο.
οποιος θελει εκλογες, να πιεσει τους βουλευτες του να καταθεσουν προταση μομφης, μολις 153 εχει η κυβερνηση!
-
Η αλήθεια είναι ότι 4 χρονάκια και μάλιστα με σκληρές εσωτερικές αντιδράσεις, δεν φτάνουν ούτε για ζήτω. Δώσε 70 χρόνια απολυταρχίας στον λαό (a, la, ΕΣΣΔ) να δεις πραγματικά τι απίδια πιάνει ο σάκος και πόσο ενθουσιασμένος θα είναι ο κόσμος με το αποτέλεσμα.
Oh wait...
-
Χτες ο Μπουμπούκος έδωκε πολύ πόνο στον Χατζηρηαλνιουζ...
ΥΓ: πέρα από την πλάκα η επιχειρηματολογία κατά του Μπουμπούκου είναι γτπ.
Ένας τύπος (βλέμα απλανές απ' την πρέζα) ξεκίνησε να πει κάτι που δεν θα είχε να απαντήσει τίποτα (πληρώνουμε πανάκριβα για ένα σύστημα υγείας που προσφέρει ελάχιστα) αλλά προτίμησε να μιλήσει για το κοινωνικό έργο του κράτους των Εξαρχείων... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Χτες ο Μπουμπούκος έδωκε πολύ πόνο στον Χατζηρηαλνιουζ...ΥΓ: πέρα από την πλάκα η επιχειρηματολογία κατά του Μπουμπούκου είναι γτπ.
Ένας τύπος (βλέμα απλανές απ' την πρέζα) ξεκίνησε να πει κάτι που δεν θα είχε να απαντήσει τίποτα (πληρώνουμε πανάκριβα για ένα σύστημα υγείας που προσφέρει ελάχιστα) αλλά προτίμησε να μιλήσει για το κοινωνικό έργο του κράτους των Εξαρχείων...Μπουμπούκος, ξεμπουμπούκος...αλλά σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης η σύζυγος δε πλήρωσε ούτε ευρώ σε φάρμακα (καθημερινά συμπληρώματα σιδήρου, felicine, ενέσεις ινσουλίνης, ενέσεις innohep και άλλα πολλά...), ούτε σε εξετάσεις, ούτε μια μέρα από τις 30 που τα παιδιά έμειναν θερμοκοιτίδα, ούτε τώρα για το synagis που κάνει 1.000 ευρώ το ένα (και θέλουμε 2).
Οπότε η άποψή μου για το σύστημα υγείας, από την πρόσφατη εμπειρία μου, είναι εντελώς αντίθετη από κάποιους.
-
Μια χαρα επιχειρηματολογια υπαρχει για τον μπουμπουκο, τον εχουν κανει ρομπα ουκ ολιγες φορες. Αλλα πρεπει να φωναξεις καποιον αλλο
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
@REALZEUS
Το να κατηγορείς εσύ, που το έργο έχει σχολάσει 25 χρόνια τώρα, έχει πέσει η αυλαία (και μερικές ντομάτες στους πρωταγωνιστές ) και εσύ ακόμα κάθεσαι στην πλατεία και περιμένεις την επόμενη πράξη, τους άλλους ότι κοιμούνται, είναι κομματάκι σουρεαλιστικόΔηλαδή επειδή το σύστημα έπεσε (όπως έπεσε, άλλη συζήτηση αυτή), σημαίνει και το ότι δεν είχε αξία και ότι δεν υπάρχει λόγος να ξαναδοκιμαστεί; Απάντησε γλαφυρά ο vice...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ένας τύπος (βλέμα απλανές απ' την πρέζα) ξεκίνησε να πει κάτι που δεν θα είχε να απαντήσει τίποτα (πληρώνουμε πανάκριβα για ένα σύστημα υγείας που προσφέρει ελάχιστα) αλλά προτίμησε να μιλήσει για το κοινωνικό έργο του κράτους των Εξαρχείων...Μπουμπούκος, ξεμπουμπούκος...αλλά σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης η σύζυγος δε πλήρωσε ούτε ευρώ σε φάρμακα (καθημερινά συμπληρώματα σιδήρου, felicine, ενέσεις ινσουλίνης, ενέσεις innohep και άλλα πολλά...), ούτε σε εξετάσεις, ούτε μια μέρα από τις 30 που τα παιδιά έμειναν θερμοκοιτίδα, ούτε τώρα για το synagis που κάνει 1.000 ευρώ το ένα (και θέλουμε 2).
Οπότε η άποψή μου για το σύστημα υγείας, από την πρόσφατη εμπειρία μου, είναι εντελώς αντίθετη από κάποιους.
-
Είναι εντυπωσιακό πάντως που ο γραφικός τηλεβιβλιοπώλης γνωρίζει τόσο καλά όλη την ατζέντα του υπουργείου.
Προσωπικά όσες φορές έχω δει υπουργό στην τηλεόραση στην 2η-3η ερώτηση τα έχει παίξει γιατί δεν έχει υπόψη του τα πάντα.Εκτός αν ήταν στημένη η εκπομπή.
Διόλου απίθανο αν αναλογιστεί κανείς τις μαλακίες που του έφερναν ως αντίλογο.
(πχ πρόεδρος ιατρικού συλλόγου για τα κρούσματα γρίπης... ) -
Το πραγματικα εντυπωσιακο ειναι οτι εντυπωσιαζεσαι απο τον μπουμπουκο και εισαι και μορφωμενος ανθρωπος.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Το πραγματικα εντυπωσιακο ειναι οτι εντυπωσιαζεσαι απο τον μπουμπουκο και εισαι και μορφωμενος ανθρωπος.Αυτό δείχνει την κατάντεια του πολιτικού συστήματος.
Μια γραφική περσόνα Μητσικώστα να πράττει το αυτονόητο για υπουργός --> να γνωρίζει όλα τα θέματα του υπουργείου.Κατά τ' άλλα αν δεν ήταν στημένο το παρεάκι χτες από τον Χατζηρηαλνιουζ είναι τραγική η κατάσταση.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
@REALZEUS
Το να κατηγορείς εσύ, που το έργο έχει σχολάσει 25 χρόνια τώρα, έχει πέσει η αυλαία (και μερικές ντομάτες στους πρωταγωνιστές ) και εσύ ακόμα κάθεσαι στην πλατεία και περιμένεις την επόμενη πράξη, τους άλλους ότι κοιμούνται, είναι κομματάκι σουρεαλιστικόΔηλαδή επειδή το σύστημα έπεσε (όπως έπεσε, άλλη συζήτηση αυτή), σημαίνει και το ότι δεν είχε αξία και ότι δεν υπάρχει λόγος να ξαναδοκιμαστεί; Απάντησε γλαφυρά ο vice...
Αν η σύγκριση με την MG σε ικανοποιεί, εμένα μου περισσεύει
Στο χωριό μου, θεωρίες που δεν επαληθεύονται πειραματικά (πχ. αιθέρας), τις τρώει το μαύρο σκοτάδι και συστήματα που ξεπερνιούνται από την εποχή τους (πχ. φεουδαρχία, αποικιοκρατία) πετιούνται στα σκουπίδια. Εσύ πάλι περίμενε στην πλατεία, μπορεί να ξαναπαιχτεί το έργο, 'κατόπιν λαϊκής απαίτησης'
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
και συστήματα που ξεπερνιούνται από την εποχή τους (πχ. φεουδαρχία, αποικιοκρατία) πετιούνται στα σκουπίδια....σε καλό σου, μ' έκανες και γέλασα!..
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αυτό δείχνει την κατάντεια του πολιτικού συστήματος.
Μια γραφική περσόνα Μητσικώστα να πράττει το αυτονόητο για υπουργός --> να γνωρίζει όλα τα θέματα του υπουργείου.δεν γνωριζει τιποτα,και πεταει την μπαλα μονιμως στην εξεδρα.Οι απαντησεις που δινει ειναι για το μπουτσο καβαλα.
Κατά τ' άλλα αν δεν ήταν στημένο το παρεάκι χτες από τον Χατζηρηαλνιουζ είναι τραγική η κατάσταση.
επισης οι ερωτησεις του ακροατηριου ηταν για τον μπουτσο καβαλα.
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
και συστήματα που ξεπερνιούνται από την εποχή τους (πχ. φεουδαρχία, αποικιοκρατία) πετιούνται στα σκουπίδια.
...σε καλό σου, μ' έκανες και γέλασα!..
True!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κοίτα μη πάθεις τίποτα από τη πολύ ζαλάδα
-
@dim8
του ζητάνε τα ρέστα για τα κρούσματα γρίπης και ρωτά αυτόν που του τη λέει αν έκανε το εμβόλιο.
Απλά πράγματα.Όταν οι ίδιοι οι γιατροί είναι κατά του εμβολιασμού και αφήνουν να συντηρείται μια επικίνδυνη παραφιλολογία (πασπαλισμένη με Αβραμόπουλο που πήρε μίζα για να αγοράσει εμβόλια), τότε ο χαζός βιβλιοπώλης τι παραπάνω να κάνει...
Αν εξαιρέσεις το σχόλιο περί Εξαρχείων και αναρχικών δεν πέταξε μπάλα στην εξέδρα.
Στις βλακείες που του έλεγαν τουλάχιστον οι απαντήσεις του ήταν συγκεκριμένες. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αυτό που περιγράφεις Νίκο είναι τα αυτονόητα τα οποία ευτυχώς ακόμα υπάρχουν. Αλήθεια γεννήσατε σε ιδιωτικό μαιευτήριο ή σε νοσοκομείο;
Όχι πως και πάλι θα είχες εικόνα για το σύστημα υγείας aka νοσοκομεία κλπ. Εκεί πήγαινε το -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αυτό που περιγράφεις Νίκο είναι τα αυτονόητα τα οποία ευτυχώς ακόμα υπάρχουν. Αλήθεια γεννήσατε σε ιδιωτικό μαιευτήριο ή σε νοσοκομείο;
Όχι πως και πάλι θα είχες εικόνα για το σύστημα υγείας aka νοσοκομεία κλπ.Δε ξέρω αν είναι τα αυτονόητα ή όχι και δε ξέρω τι θα πρέπει να είναι το αυτονόητο, δε σχολιάζω αυτό. Επίσης, ούτε μ'αρέσει να γενικοποιώ τα πράγματα, ότι δηλαδή συνέβη αυτό, άρα όλα είναι τέλεια.
Σχολιάζω την μεμονωμένη εικόνα που είχα τόσο κατά τη διάρκεια μιας εγκυμοσύνης σε ιδιωτικό γιατρό και εξετάσεις σε ιδιωτικά εργαστήρια όσο και σε ένα ιδιωτικό μαιευτήριο.
Προσωπικά λοιπόν, σε αυτή την εμπειρία μου, είδα έναν ΕΟΠΥΥ να δουλεύει. Αυτό.
Η τριπλή ζαλάδα δε κατάλαβα γιατί σ'έπιασε...αλλά τέσπα...
-
Γειά σου ρε νίκο τσίφτυ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Γειά σου ρε νίκο τσίφτυΓειά σου και σένα τρίφτη!
ΔΝΤ - Η ζωή μετά... (το Μνημόνιο 3)