-
Ο frank είπε οτι δεν θα ανακοινώσουν χρόνο στο ring.
-
Ωραίο βίντεο.
-
εξαιρετικο βιντεο!
δεν ανακοινωνουν για να μην εχει προφανως η Φερραρι καποιον χρονο σαν σημειο αναφορας...
το εγραψε και καποιος στα σχολια...για μενα το πιο ομορφο χρωμα ειναι αυτο
Το εχει και το Car σε ενα προσφατο τευχος του... -
Το πέρασμα από το κατηφορικο σύμπλεγμα στροφών όπου στιγμιαία φαίνεται να ''πετάει''είναι
-
Κρυφτούλι με τα μικροδευτερόλεπτα.
-
-
αμαξαρα οκ....
-
προσωπικά το ΚΟΡΥΦΑΙΟ αυτή τη στιγμή
-
ποιος μπορει να αρνηθει οτι οποιοδηποτε αλλο αμαξι διπλα του φαινεται συμβατικο...
δεν εννοω πιο ομορφο η ασχημο...λεω συμβατικο...
κοιταζεις απο πισω την LaF και ειναι συμβατικη σαν design.. μονο μπροστα ειναι καπως διαφορετικη...και παλι...
δεν μιλαω για την Πορσε ή το One:1
ειναι 5 χρονια πισω σαν design.το αμαξι δεν υπαρχει...
τυχεροι οσοι το εχουν παρει.
Ας ειναι καλα να το χαρουν.ποσο ειπε θελει να το γεμισει;
-
-
^
-
ΚΟΥ ΚΑΙ Α ΚΑ
ΒΟΥ ΚΑΙ ΛΑ ΒΛΑΚΑ ΒΛΑ !
Έχω να πάθω έτσι πλάκα με supercar απο το πρώτο Zonda ...
-
http://www.gtspirit.com/2014/03/12/excl ... oto-shoot/
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
ΚΟΥ ΚΑΙ Α ΚΑ
ΒΟΥ ΚΑΙ ΛΑ ΒΛΑΚΑ ΒΛΑ !
Έχω να πάθω έτσι πλάκα με supercar απο το πρώτο Zonda ...
hypercar....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
μετρησα 1:16'' περιπου στον γυρο που κανει το top gear και μαλιστα χωρις εκκινηση απο σταση. Aγνωστος οδηγος βεβαια και αγνωστο το mode που βρισκοταν το αυτοκινητο.
συγκριτικα:
Caparo T1 1:10.60
Ultima GTR 720 1:12.80
Pagani Huayra 1:13.80
BAC MONO 1:14.30
Ariel Atom 500 V8 1:15.10
McLaren MP4-12C 1:16.20
Lamborghini Aventador LP700-4 1:16.50
Bugatti Veyron 16.4 Super Sport 1:16.80 -
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
http://www.gtspirit.com/2014/03/12/exclusive-stunning-white-mclaren-p1-photo-shoot/Γιατί δεν την έβγαλαν απ' την αρχή σε αυτό το χρώμα; Κούκλα.
-
Κακάσχημα οπίσθια. Δεν ξέρω τι οφέλη έχουν στην απόδοση, αλλά είναι κακόγουστα και δείχνουν άδεια. Διαβάζω βέβαια πως πρόκειται για ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο, 300 κιλά ελαφρύτερο από την 918, αλλά με τέτοια εμφάνιση...
Γενικώς τα hupercars είναι άσχημα. Η Veyron δε βλέπεται, η τελευταία Pagani είναι σαφώς πίσω σε εμφάνιση από την Zonda, η διάδοχος της Enzo δείχνει λίγη σε σχέση με την προκάτοχό της.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Κακάσχημα οπίσθια. Δεν ξέρω τι οφέλη έχουν στην απόδοση, αλλά είναι κακόγουστα και δείχνουν άδεια. Διαβάζω βέβαια πως πρόκειται για ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο, 300 κιλά ελαφρύτερο από την 918, αλλά με τέτοια εμφάνιση...Γενικώς τα hupercars είναι άσχημα. Η Veyron δε βλέπεται, η τελευταία Pagani είναι σαφώς πίσω σε εμφάνιση από την Zonda, η διάδοχος της Enzo δείχνει λίγη σε σχέση με την προκάτοχό της.
πλακα μου κανεις.....
εγω παλι τα βλεπω σαν αυτης... -
Να το ψάξεις.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Να το ψάξεις.μπα μωρε το αμαξι ετσι και αλλιως δεν θα το αγορασω με εβγαλε ο drdino απο λογο...
McLaren P1