-
Είναι ο Λεωνίδας των τριακοσίων...
Οταν ήρθε σε εμένα τον προηγούμενο Απρίλιο, ο Λεωνίδας ήταν 103 κιλά.
Υποθέτω ότι η φωτό
...είναι μετά από 10 μήνες.Το σημαντικό είναι πως εδώ και 10 μήνες...
Ντάξ, όντως δύσκολο, αλλά ναι ,μπορεί να γίνει.
Έχω δει τέτοια μεταμόρφωση στο περίπου (από 98 νομίζω στα 80), γι αυτό το λέω.
Και μάλιστα μέσα σε...έξι μήνες...όχι 10...
Αλλά ο άθρωπος είχε γονίδια, ουίσκι έπινε και γινότανε μεις.
(είχε χάλια διατροφή) -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
και ένα ευρώ που ζητούσαν κάποτε (δεν ξέρω αν το κάνουν ακόμα δεν τρώω τέτοιες ) πολλά ήταν...αν είναι να φας φθηνό μπέργκερ φάε καλό... hot hot burger bar σε Φιλαδέλφεια και Κολοκοτρώνη (δίπλα στην καρύτση)
1.10€ έχει το cheese στα Μακ Δεν νοείται αντροπαρεϊστικο ταξίδι χωρίς μια 10αρα το άτομο από ΜακΝτράιβ!
Επίσης το hot hot έχει κλείσει εδώ και μήνες στην Κολοκοτρώνη.
-
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
(είχε χάλια διατροφή)Είπαμε , από 107, σε 78, σε 5 μήνες. Όχι όμως φέτες όπως ο κύριος άνωθεν.
-
Aν κανεις σοβαρη προπονηση με βαρη και με μεγαλη αφοσιωση και καθοδηγηση ισως και να γινεται.
Αλλα μιλαμε οτι πρεπει ολα να ειναι spot on που λενε, η καθε προπονηση και το καθε γευμα.
Σε καθε περιπτωση δε με απασχολει, εγω τις αποψεις εκρινα, προφανως ο αλλος κανει διαφημιση της δουλειας του στο σαιτ του, μπορει οντως να ειχε 1 πελατη (στους ποσους αραγε;) που το καταφερε, προφανως και τετοια θαυματουργα αποτελεσματα πρεπει να αντιμετωπιζονται με καχυποψια. -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
και ένα ευρώ που ζητούσαν κάποτε (δεν ξέρω αν το κάνουν ακόμα δεν τρώω τέτοιες ) πολλά ήταν...
αν είναι να φας φθηνό μπέργκερ φάε καλό... hot hot burger bar σε Φιλαδέλφεια και Κολοκοτρώνη (δίπλα στην καρύτση)
1.10€ έχει το cheese στα Μακ Δεν νοείται αντροπαρεϊστικο ταξίδι χωρίς μια 10αρα το άτομο από ΜακΝτράιβ!
Το Σάββατο πέρασα και ήταν ανοιχτο πάντως. Κράτησα χαρακτήρα και δεν πήρα τίποτα. Πήγα Χαλάνδρι, ήπια κι άλλα ξύδια και τίμησα της Φιλαδέλφειας
-
Οι 65 κανόνες του delivery
ο ΟΝΕΜΑΝ συντάσσει τη Χάρτα του delivery.
http://www.oneman.gr/keimena/diabasma/s ... 95632.html
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
και ένα ευρώ που ζητούσαν κάποτε (δεν ξέρω αν το κάνουν ακόμα δεν τρώω τέτοιες ) πολλά ήταν...
αν είναι να φας φθηνό μπέργκερ φάε καλό... hot hot burger bar σε Φιλαδέλφεια και Κολοκοτρώνη (δίπλα στην καρύτση)
Το Σάββατο πέρασα και ήταν ανοιχτο πάντως. Κράτησα χαρακτήρα και δεν πήρα τίποτα. Πήγα Χαλάνδρι, ήπια κι άλλα ξύδια και τίμησα της Φιλαδέλφειας
Ξανάνοιξε? Έγραφε η αλήθεια είναι για πολύ καιρό ότι έκλεισε για ανακαίνιση αλλά δεν το χα πολυπιστέψει. Νόμιζα είχε βαρεσει κανόνι.
-
Αφού πλέον είσαι μπαρμπας και δεν πολυβγαινεις, τι τα θες αυτά τα σχόλια
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Νιαούρισε κανείς?
-
Νιαούρισε κανείς?
μια νύχτα μου, όλες οι δικές σου
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Είναι ο Λεωνίδας των τριακοσίων...Οταν ήρθε σε εμένα τον προηγούμενο Απρίλιο, ο Λεωνίδας ήταν 103 κιλά.
Υποθέτω ότι η φωτό
...είναι μετά από 10 μήνες.Το σημαντικό είναι πως εδώ και 10 μήνες...
Ντάξ, όντως δύσκολο, αλλά ναι ,μπορεί να γίνει.
(είχε χάλια διατροφή)Και ο παραπάνω στη φωτό, έχει τρελά γονίδια. Χαρακτηριστικός μεσομορφικός, αν ακολουθησε πιστά κάποια πράγματα, σε 1 χρόνο είναι εφικτή αυτή η μεταμόρφωση. Το ερώτημα είναι 'για πόσο % του πληθυσμού είναι εφικτά τέτοια αποτελέσματα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα'....? Απάντηση ακριβή, δεν έχω, ομως υποθέτω για μονοφήφιο πσοστό αριθμού ανθρώπων . Παρ΄ολα αυτά, αυτό δεν έχει σημασία...Και σε 2 και σε 3 και σε 5 χρόνια αν πετύχει κανείς, αξίζει τον κόπο!
-
spartan στη παραπάνω φωτό δε βλέπουμε τρελά γονίδια, αλλά τρελή αυξητική (μαζί με πάρα πολλή γυμναστική δε διαφωνώ και δε γίνεται αλλιώς)
δε γίνεται με τέτοιο όγκο να έχεις six pack απλά με γυμναστικούλα και διατροφή
-
Δεν ειναι ο ιδιος...Τα πομολα ειναι απο διαφορετικες μεριες
Εγω Δευτερα ραντεβου!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
spartan στη παραπάνω φωτό δε βλέπουμε τρελά γονίδια, αλλά τρελή αυξητική (μαζί με πάρα πολλή γυμναστική δε διαφωνώ και δε γίνεται αλλιώς)δε γίνεται με τέτοιο όγκο να έχεις six pack απλά με γυμναστικούλα και διατροφή
'Τέτοιο όγκο'; 75 κιλά είναι...
Καλά, αν γι αυτό το σώμα χρειάζεται...'αυξητική'...και μάλιστα...'τρελή'... ...για να φτάσεις τα 75 κιλά...
Για να φτάσεις τα 76; Τι πρέπει να κάνεις; -
Βασικα το χερι στην δευτερη φωτο ειναι καποιου αλλου,δηλαδη παιζει να ειναι 3 ατομα συνολικα στις 2 φωτο
-
Χωρις γυμναστηριο και μονο με διατροφη εχασα 57 κιλα σε εναν χρονο εκ των οποιων μονο 3 ηταν μυικος ιστος και ολα τα υπολοιπα ηταν λιπος. Και δεν κρεμασα....
Διστυχως λογο καλοκαιριου στην Ελλαδα πηρα 3 κιλα και τα Χριστουγεννα αλλα 2. Αλλα τωρα παλι με διατροφη και ασκηση αυτη την φορα (για αλλους λογους η ασκηση) ξεκιναω για να χασω 10.Ολα ειναι θεμα μυαλου και ποσο αποφασισμενος εισαι να το επιτυχεις. Ολα τα αλλα ειναι απλα δικαιολογιες. Τοσα χρονια ελεγα και εγω ναι ξεκιναω τελευταια φορα κλπ κλπ και μετα απο ενα μηνα το πολυ το παραταγα. Ολα τα υπολοιπα οτι ο ταδε διαιτολογος δεν ειναι καλος η το ενα η το αλλο ειναι παπαρια μεντολες. Με διαιοτολογο και παρακολουθηση τα καταφερα.
Οσο για τα γυμναστηρια κλπ και τις φωτο που ειδα πιο πριν. Δεν ξερω γιατι ο κοσμος και ειδικοτερα τα γυμναστηρια οτι ασκησεις σου δινουν ειναι για να σε κανουν φετς ή ντουκι ντε και καλα αλλα για εμενα δεν μου αρεσει.
Η ασκησεις που ξεκιναω στο γυμναστηριο απο 1η Απριλιου ειναι με motorsport expert personal trainer και αυτο γιατι 1ον οι απλοι γυμναστες θελανε ολοι μα ολοι λογο σκελετου και σωματοτυπου να με κανουν ντουκι πραγμα που δεν το ηθελα αλλα με γραφανε οριζοντιος και καθετος και 2ον γιατι θελω να ενδυναμωσω συγκεκριμενους μυς χωρις να ανοιξει παραπανω η πλατη ή το στηθος μου. Ηδη δισκολευομαι να βρω σακακι ή πουκαμισο στο νουμερο μου και πρεπει να περνω 1 ή 2 νουμερα μεγαλυτερα λογο πλατης.
-
Μπραβο Αλεξ...
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
motorsport expert personal trainerWhat 's this?
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Μπραβο Αλεξ...Before
After
Πόσα κιλά είστε?