-
Πόσα χρόνια δίνει η Nissan εγγύηση;
-
3 χρόνια ή 100.000 χλμ. Οποιο έρθει πιο γρήγορα.
-
service καθε ποσα χλμ? και ποσο κοστιζει ενα μεσω service?
-
Λογικά ότι ισχύει και στο προηγούμενο σε συχνότητα. Κάθε 15000 χλμ λάδια και κάθε 30000 χλμ σερβις ή μια φορά τον χρόνο μια επίσκεψη!
Συγκεκριμένες τιμές σερβις κλπ σίγουρα πλέον έχουν οι αντιπρόσωποι. Δεν νομίζω να διαφέρουν από του προηγούμενου.
Αν θέλουν να έχουν κόσμο ... -
Νεα επίσκεψη σημερα στην αλλη αντιπροςωπια για με td!
Σχετικα με τα Σερβις του καθε 15.000 ή χρονο το μικρό των 160 -170 και καθε 30.000 το μεγάλο των 280! Ποσο? ναι τόσο μου είπε υπεύθυνος των Σερβις και οχι ο πωλητής.Νεότερες Εντυπώσεις και σχόλια απο το νέο td 1.6 ασεντα κι αυτο.
Το πήρα με 350 χλμ σύνολο και μέση κατανάλωση 6.7 . Το μηδένισα και κινούμενος μεταξυ 110-130 απο νισσαν μουδανιων ως στροφή Σουρωτής έγραψα τελικα 6.3.
Θεση ιδιαίτερα υψηλή, προσπάθησα και νομίζω οτι την τερματιςα αλλα παρέμενε ψηλά . Οχι οτι ηταν κακο ειχε καλη ορατότητα μπρος και πλάι.
Αρνητικό: στις πολλές ανωμαλίες του δρόμου παρατήρησα μεγάλες πλεύσης του αμαξώματος. Δλδ ενώ περνουσα χωρις τραντάγματα ενοχλητικά στο σώμα και στο αυτί απο ηχο , ένιωθα οτι η ανάρτηση έκανε μεγάλες διαδρομές και το αμάξι έπλεε. Το chassis control υποτίθεται δεν ειναι για να τρεις μειώνει? Δλδ αν εχει τέτοιες κλίσεις στα 130 αν πας με 150-160 θα απογειωθεις?Ρώτησα τον πωλητή προς τα που παει η αγορα σε παραγγελίες και μου είπε απο τις 30 περίπου παραγγελίες 1 ειναι βενζίνη 2-3 1.5 τα υπόλοιπα 1.6 ! Υπερβολική δεν ειναι διαφορα 1.5 με 1.6?
-
Θα ακουστώ κακός (ξανά) ...
Οι εποχές που περίμεναν 'ουρά' οι παραγγελίες και το 'άμα θες' έφυγαν. Τώρα όπως και όταν κάτσει και πρέπει να βγάλουν σπασμένα.
Σου δείχνουν το εκθεσιακό 1,2 και εκθειάζουν το 1,6. Σου προσφέρουν για td το 1,6 τονίζοντας τα χαρίσματα του ιδίως στις ανώτερες εκδόσεις. Το 1,5 σχεδόν ανύπαρκτο από την κουβέντα όπως και το 1,2 ως ύπαρξη χωρίς λόγο. Ευκολα φεύγεις από εκεί με παραγγελία το 1,6 4χ4 Premium και την μισή λίστα των έξτρα ...
Α! 9% το επιτόκιο για να μη ξεχνιόμαστε!Εδώ το 1,6 είναι μόνο διαθέσιμο για td.
Στην Αθήνα υπάρχουν σε διάφορες αντιπροσωπίες και τα άλλα ... τα μη εμπορικά μάλλον!ΥΓ. Ορέστη στην γειτονιά σου έχουν td το 1,5. Ξέρω τουλάχιστον που θα το οδηγήσω!
-
Ποια ειναι αυτη γειτονιά βρε παιδιά? για θες/νίκη μιλάμε?
-
Αθήνα
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
...το 1.5 dci παντως που εκανα td κινειται παραπανω απο αξιοπρεπως, και με αρκετα χαμηλη καταναλωση, αλλα και σχετικα αθορυβα-ανετα για diesel. Aπο ενα καλοσχεδιασμενο και προσεγμενο στο εσωτερικο του Crossover, δεν θεωρω οτι χρειαζεται να αναζητησει καποιος κατι παραπανω, εφοσον προοριζεται για μια τυπικη και κυριως αστικη χρηση...Ειναι ιδιαιτερα ισορροπημενο και ολοκληρωμενο πιστευω στην συγκεκριμενη εκδοση.
To 1.6 diesel, imo αξιζει μονο εαν καποιος το θελει οπωσδηποτε 4κινητο, για χρηση του ως -σχεδον- πραγματικο εργαλειο, ή αντιστοιχα το 1.6 turbo βενζινη, εαν καποιος θελει να πηγαινει γρηγορα και σε πατημενο χωμα, χωρις να κανει παρα πολλα χλμ το χρονο ή/και χωρις να τον νοιαζει ιδιαιτερα η διαφορα καταναλωσης με τον diesel...
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Ρώτησα τον πωλητή προς τα που παει η αγορα σε παραγγελίες και μου είπε απο τις 30 περίπου παραγγελίες 1 ειναι βενζίνη 2-3 1.5 τα υπόλοιπα 1.6 ! Υπερβολική δεν ειναι διαφορα 1.5 με 1.6?δηλαδή ημαρτον τι άλλο πρεπει να κανουν για να αβανταρουν τον 1.6?
εχουν στα χερια τους ένα εξαιρετικο μοτερ (1.5) με το οποιο μπορουν να κανουν πολύ καλες πωλήσεις και εκει αυτοι ντε και καλα να το θαψουν, κανουν πως δεν υπαρχει καν!... -
ο πωλητης σχεδον μου ειπε δεν υπαρχει ο κινητηρας 1.5 ! δεν τον ζητα κανεις!
φυσικα για να μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι στην αλλη αντιπροσωπια δυτικα μου ειπαν παρε το 1.5 δεν αξιζουν τα 2000 για το 1.6 και ο αλλος μου ειπε οτι ο 1.5 ειναι ποιο ελαστικος σε σχεση με τον 1.6 -
Παρε αυτό που ικανοποιει εσένα κι οχι το εκαστοτε αποθεμα του πωλητή.
-
Ναι αλλα για να σε ικανοποιεί κατι πρεπει να το εχεις δει οδηγησει! οταν ρωτησα ποτε θα εχουν td 1.5 μου απαντησε μπορει και ποτε! να δω μηπως εχουμε κανενα από το παλιο μοντέλο 1.5 και αν....
Δλδ πληρη απροθυμια για 1.5...Σχετικα με τα σερβις 150-170 στα 15-45-75 κοκ χιλ. χλμ και 280-300!!! στα 30-60-90 κοκ χιλ. χλμ. φουσκωμενα και τα 2 τα σερβις μου φαινονται στην αντιπροσωπεια.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Δλδ αν εχει τέτοιες κλίσεις στα 130 αν πας με 150-160 θα απογειωθεις?δε νομιζω να παιζει ρολο στην αγορα τετοιου αμαξιου η παραπάνω περίπτωση
αμα σε ενδιαφερει η συμπεριφορα στα 160 δε θα κοιταξεις SUV-οειδη -
Δλδ προτείνεις για οποιον θα κινηθεί ή κινείται για 1-2 λεπτα με 150-160 να μην κοιτάζει suv ή crossover? τραβηγμενη γνωμη, με αυτή την λογικη θα πουλιονταν ελαχιστα απο δαυτα!
Δεν ζητάμε να βεντουζονεσαι στα 150-160 χλμ ! αλλα να εχεις μια αξιοπρεπη κυλιση χωρις αασφαλειες!
-
Τοσο πολυ μαλακωσε το QQ?? Πριν καμποσες μερες πηγαινα με τετοιες ταχυτητες και δεν αισθανθηκα στιγμη, αγχος.
Επιπλεον αυτες τις τιμες σερβις που λετε που τις βρισκετε? 80 ευρω η αλλαγη λαδιων στον Θεοχαρακη τον Ιουλη. 168 το σερβις πριν 10 μερες στον Κασσιο. Μονο ο Σφακιανακης μου πεταξε μια τιμη 220 ευρω για το σερβις των 30.000 χλμ. -
Στην νισσαν στο δρόμο μουδανιων στην θεσσαλονικη. μου ειπαν οτι τα λαδια απο τα νισσαν ειναι ακριβα και λοιπα...
Που 80 που λες εσυ που 180 που μου ειπαν για το μικρο σερβις!!! -
Το θέμα λάδι και τιμή θα το ψάχνεις πολύ. Αντιπροσωπίες βγάζουν κάτι προσφορές και βάζουν κάτι τηγανολαδα από βαρέλια ...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Πάντως αν θελει 300 καθε 30000 και 180 καθε 15000 προσωπικά ειναι θέμα. Και μην αρχίσουμε τα σχόλια καλα αγοράζεις 22-23 χιλ και τσιγκουνευεσαι τα 300; Θα προλάβω και θα πω οτι οποιος ειναι τόσο απλας και πληρώνει 22 χιλ cash μάλλον δεν θα το σκεφτεί το 300αρι καθε 1,5-2 χρονια αλλα επειδη η πλειοψηφία ψωνίζει με ευκολίες ειναι τροχοπέδη. Τωρα αυτα ειναι βέβαια τιμες επίσημου σερβις. Φαντάζομαι σε εγκεκριμένα συνεργεία οχι αντιπροσωπείας οι τιμες αυτές θα ειναι 30 με 50% κατω χωρις να χάνεις φυσικα την εγγύηση.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Στην νισσαν στο δρόμο μουδανιων στην θεσσαλονικη. μου ειπαν οτι τα λαδια απο τα νισσαν ειναι ακριβα και λοιπα...
Που 80 που λες εσυ που 180 που μου ειπαν για το μικρο σερβις!!!Tους ειχες πει για συγκεκριμενο κινητηρα οτι ρωταγες τιμες σερβις?
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)