-
H 'ανεση' της Μερκ ηταν οφθαλμοφανης...
Αλλα απο κει και περα ας δουμε και ποιοι - ποσοι θα τερματισουν.
Τυχαια στο Skysports κανουν ψηφοφορία????
Ας αφησουμε να 'βγει' και ο αγωνας, εστω και βρεμενος να δουμε αξιοπιστια....
το.... πετυχημενο one night stand δε σημαινει οποσδηποτε και.... ' ευτυχη εγγαμο βιο!!!' -
H rbr ποτε και πως ελυσε τα τα τοσα προβληματα της οντας μεχρι και την τελευταια ωρα τον δοκιμων ηταν στο πουθενα?
Ολα αυτα στο ''σχεδιαστηριο'?
Tι να πω ...προσωπικα δεν τους ειχα για το Q2 -
Η βροχή μασκαρεύει αρκετά τις αδυναμίες που μπορεί να έχει ο κινητήρας της Ρενω σε απόλυτη ισχύ και αναδεικνύει ενδεχομένως τα προτερήματα του σασί.
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
H 'ανεση' της Μερκ ηταν οφθαλμοφανης...
Αλλα απο κει και περα ας δουμε και ποιοι - ποσοι θα τερματισουν.
Τυχαια στο Skysports κανουν ψηφοφορία????
Ας αφησουμε να 'βγει' και ο αγωνας, εστω και βρεμενος να δουμε αξιοπιστια....
το.... πετυχημενο one night stand δε σημαινει οποσδηποτε και.... ' ευτυχη εγγαμο βιο!!!'Πολύ σωστά!
Όμως δεν παύει να είναι κάτι ευχάριστο και να σε γεμίζει αυτοπεποίθηση -
δεν αντιλεγω!!!!!!!!!!!!!!
-
Απλά έπαιζα με τους διακόπτες ή κάτι άλλο, είχα λίγο σπινάρισμα και ακούμπησα τον τοίχο. Ήταν ένα λάθος. Είχα λίγο σπινάρισμα στους πίσω τροχούς. Σε εκείνο το σημείο δεν πίεζα, απλά σπίναρα και δεν μπόρεσα να το ελέγξω.
http://www.autoblog.gr/2014/03/15/kimi- ... ing-wheel/
-
-
Απο ενα wet quali βγηκαν οοοοοοοοοολα αυταα τα συμπερασματα μωρε παιδια;
ΚΑΙ παλτο ο Φεττελακος ΚΑΙ ανασταση των ταυρων (ενω οι ιδιοι λενε οτι θελουν 2 μηνες για να φτασουν τους πρωτους) ΚΑΙ
στο περπατητο τα Μερσεντια (λες και αυτωνων τα χαϊρια δεν τα δαμε με τις εγκαταλειψεις) ΚΑΙ κουλαδι ο Κιμις* ΚΑΙ 189% ο Αλονσο (καλα αυτο τεινει να γινει αξιωμα τα τελευταια χρονια).Συνιστω ψυχραιμια εκατερωθεν και αν ειναι να βγαλουμε πρωτα συμπερασματα ας περιμενουμε τον δευτεροτριτο αγωνα.- Τακη Bayern, παλιε μου συνοδοιπορε και συναγωνιστη (απο εποχες που ψαχναμε τονε Γιωργο τον Μιρτσο στον Βαρδαρη να τον μαζεψουμε στο ξενοδοχειο.)
Το παιδι το ξερω καλα και βαζω το χερι μου στην φωτια οτι την ομαδα την μποναει. Αλλα τονεφαγανεμωρε οι πλαινοι του. Ειχε το μπατερα του να του φουσκωνει τα μυαλα ('εσυ εισαι πορσε και οι αλλοι κατσαριδακια'), του τη μπεσασνε και οι γυμναστριες κατι φεγγαρια, πηγε μετα για χειρουργια στα Παρισα ενω του χε ετοιμα ο Δαρρας τα μουσκευματα, μοσχεματα πωςταλενεταδιαολια, λιγο ηθελε να γινει το κακο.
Τακη στο λεω αμα τον παρουμε με το καλο θα ριξει τσιμεντα στα τριαναταφευγα.Στανλει Μαθιους ειναι η δουλεια στο λεω εγω η παλια π****ανα. Αμα θες να το ριξεις κανα χαστουκι μην τονε βαζεις στην Μαλαισια και ας κανει ατομικο με τον Μπουρουτζικα για κανα μηνα.Αμαρτια απο το θεο ειναι σου λεω να τον διωξεις απο τωρα.
- Τακη Bayern, παλιε μου συνοδοιπορε και συναγωνιστη (απο εποχες που ψαχναμε τονε Γιωργο τον Μιρτσο στον Βαρδαρη να τον μαζεψουμε στο ξενοδοχειο.)
-
Για ενα ακομα qualifying στο κλασικο του p5 ο λολονσο.
Αυτη τη φορα ομως στον αγωνα θα ακολουθησει αντιστροφη πορεια απο οτι εκανε συνηθως περυσι γιατι υπαρχει το θεμα του fuel consumption για τη φεραρι. Χαχαχα! Ωραια θα περασουμε κι αυριο!!
-
Εντάξει,δεν είπα ότι είναι άχρηστος.Μπορεί να μην είμαι φαν του Kimi αλλά είναι σταθερός οδηγός δε λέω.Απλά θα κάνει χρόνο αρκετό ώστε να γίνει 'αξιοπρεπής',ειδικά τώρα που η F14T είναι σκορποχώρι.Αλλά θα το βελτιώσουν το μονοθέσιο δεν μπορεί,και θα ανέβει και αυτός.
Αυτό απλά μεγαλώνει την αξία του Alonso.Πάντως η ένστασή μου είναι τι περισσότερο θα προσφέρει από έναν νέο οδηγό με προοπτικές(και υπάρχουν αρκετοί).
Εμπειρία υπάρχει,και το setup θα πάει αναγκαστικά στα μέτρα του Alonso.Οπότε γιατί τον φέρανε?
Για να δούμε....Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Αν σκεφτούμε και την in-season εξέλιξή της που (τα προηγούμενα χρόνια τουλάχιστον) είναι μακράν καλύτερη των υπολοίπων...
Αυτό με ανησυχεί και εμένα.
Πάντως λογικά η Merc θα αντέξουν μπροστά για αρκετούς αγώνες.Είναι η ώρα να μαζέψουν πολλούς βαθμούς.Άμα αρχίσουν τίποτα σαχλαμάρες,θα το πληρώσουν πολύ ακριβά.Όσο για τον finger είπαμε,ταίριαξε τέλεια με το EBD,τώρα θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής(μπορεί και λίγο όμως,ταλέντο έχει).Αλλά μην νομίζετε ότι δεν θα παλέψει και φέτος για τον τίτλο.
-
Ο χρήστης speedy gio έγραψε:
H rbr ποτε και πως ελυσε τα τα τοσα προβληματα της οντας μεχρι και την τελευταια ωρα τον δοκιμων ηταν στο πουθενα?
Ολα αυτα στο ''σχεδιαστηριο'?
Tι να πω ...προσωπικα δεν τους ειχα για το Q2σε ποιον πετας φιλακια αμενσιοτα...;
Απλά έπαιζα με τους διακόπτες ή κάτι άλλο, είχα λίγο σπινάρισμα και ακούμπησα τον τοίχο. Ήταν ένα λάθος. Είχα λίγο σπινάρισμα στους πίσω τροχούς. Σε εκείνο το σημείο δεν πίεζα, απλά σπίναρα και δεν μπόρεσα να το ελέγξω.
http://www.autoblog.gr/2014/03/15/kimi- ... ing-wheel/
ευτυχως δεν αλλαζει αυτος...,respect...
-
Ο χρήστης GranTurismoOmologato έγραψε:
Αυτό απλά μεγαλώνει την αξία του Alonso.Αυτό απλά αποδεικνύει πως ο νεοεισερχόμενος έχει πάντα μειονέκτημα. Ας περιμένουμε όμως, δεν έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε από ένα wet quali.
Πάντως η ένστασή μου είναι τι περισσότερο θα προσφέρει από έναν νέο οδηγό με προοπτικές(και υπάρχουν αρκετοί).
Εμπειρία υπάρχει,και το setup θα πάει αναγκαστικά στα μέτρα του Alonso.Οπότε γιατί τον φέρανε?
Για να δούμε....Τον φέρανε ως αντίβαρο του Αλόνσο και κυρίως για να χτυπήσουν το Κατασκευαστών!!! Από εκεί και πέρα, μόλις εδραιωθεί στην ομάδα και αρχίσουν να αποκωδικοποιούν το μονοθέσιο, το set up θα είναι στα μέτρα και των δύο.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Απο ενα wet quali βγηκαν οοοοοοοοοολα αυταα τα συμπερασματα μωρε παιδια;
ΚΑΙ παλτο ο Φεττελακος ΚΑΙ ανασταση των ταυρων (ενω οι ιδιοι λενε οτι θελουν 2 μηνες για να φτασουν τους πρωτους) ΚΑΙ
στο περπατητο τα Μερσεντια (λες και αυτωνων τα χαϊρια δεν τα δαμε με τις εγκαταλειψεις) ΚΑΙ κουλαδι ο Κιμις* ΚΑΙ 189% ο Αλονσο (καλα αυτο τεινει να γινει αξιωμα τα τελευταια χρονια).Συνιστω ψυχραιμια εκατερωθεν και αν ειναι να βγαλουμε πρωτα συμπερασματα ας περιμενουμε τον δευτεροτριτο αγωνα.Πες τα ντε!
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
- Τακη Bayern, παλιε μου συνοδοιπορε και συναγωνιστη (απο εποχες που ψαχναμε τονε Γιωργο τον Μιρτσο στον Βαρδαρη να τον μαζεψουμε στο ξενοδοχειο.)
Το παιδι το ξερω καλα και βαζω το χερι μου στην φωτια οτι την ομαδα την μποναει. Αλλα τονεφαγανεμωρε οι πλαινοι του. Ειχε το μπατερα του να του φουσκωνει τα μυαλα ('εσυ εισαι πορσε και οι αλλοι κατσαριδακια'), του τη μπεσασνε και οι γυμναστριες κατι φεγγαρια, πηγε μετα για χειρουργια στα Παρισα ενω του χε ετοιμα ο Δαρρας τα μουσκευματα, μοσχεματα πωςταλενεταδιαολια, λιγο ηθελε να γινει το κακο.
Τακη στο λεω αμα τον παρουμε με το καλο θα ριξει τσιμεντα στα τριαναταφευγα.Στανλει Μαθιους ειναι η δουλεια στο λεω εγω η παλια π****ανα. Αμα θες να το ριξεις κανα χαστουκι μην τονε βαζεις στην Μαλαισια και ας κανει ατομικο με τον Μπουρουτζικα για κανα μηνα.Αμαρτια απο το θεο ειναι σου λεω να τον διωξεις απο τωρα.
ΣΤΑ ΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
-
Δεν θα δώσει εντολές στους οδηγούς της η Mercedes
-
Αυτό που συνέβη με τον Kimi δείχνει για ακόμα μία φορά ότι υπάρχουν καλοί οδηγοί, πολύ καλοί οδηγοί αλλά και μεγάλοι οδηγοί-θρύλοι. Και δυστυχώς ο συγκεκριμένος, δεν ανήκει στη μεγάλη κατηγορία.
-
Λίγες φορές έχουν κάνει βλακείες οδηγοί τύπου Σένα, Σουμάχερ, Προστ και δε συμμαζεύεται;
-
Ο χρήστης STK έγραψε:
Αυτό που συνέβη με τον Kimi δείχνει για ακόμα μία φορά ότι υπάρχουν καλοί οδηγοί, πολύ καλοί οδηγοί αλλά και μεγάλοι οδηγοί-θρύλοι. Και δυστυχώς ο συγκεκριμένος, δεν ανήκει στη μεγάλη κατηγορία.Όλο αυτό προέκυψε από το σημερινό λάθος;
-
Το παραμικρο λαθος του ραικονεν θα φερνει και σκληρη κρητικη η κραξιμο φετος,καραδοκουν στη γωνια οι συνηθης υποπτοι με την πρωτη στραβοτιμονια να ριξουν αγριο μπινελικι.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Το παραμικρο λαθος του ραικονεν θα φερνει και σκληρη κρητικη η κραξιμο φετος,καραδοκουν στη γωνια οι συνηθης υποπτοι με την πρωτη στραβοτιμονια να ριξουν αγριο μπινελικι.Οι προπονητες - αναλυτες της εξεδρας, σε ολα τα αθληματα μονο γελιο προκαλουν.
2014 - Formula 1 Rolex Australian Grand Prix