-
Τι να πιστέψω βρε συ;
Από το 1981 που ήμουν στο Γυμνάσιο, λες να μην έχω πάρει πρέφα την προβλεψιμότητα του εκλογικού σώματος και του πολιτικού σκηνικού που έχει στηθεί στην Ελλάδα;
Έτσι είναι τα πράματα. Αν δεν βγει ο ένας πρώτος θα βγει ο άλλος και ξανά μανά τα ίδια... και 'εις του αιώνας των αιώνων. Αμήν'...Απλά με το πέρασμα των ετών έχασαν τα 50άρια και τα 40άρια που έπαιρναν (για τους γνωστούς λόγους) και πλέον είναι σε χαμηλά ποσοστά που απαιτούν συνεργασίες (μάλλον άκαρπες και χωρίς αποτελέσματα που απλά διαιωνίζουν προβλήματα δεκαετιών βαθειά ριζωμένα στην χώρα).
Άποψή μου; Θεωρώ πως το πολιτικό σκηνικό στην χώρα έχει έλθει σε τέλμα. Ποιο κάτω δεν πάει.
Μόνο με 'δυνατό πολιτικό σεισμό' μπορεί να συνέλθει.
Το 'δυνατό πολιτικό σεισμό' μπορεί ο καθένας να τον μεταφράσει όπως νομίζει. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν κατάλαβα. Εννοείς ότι θέλεις να την δοκιμάσεις στην εξουσία;Δεν έχει σημασία τι θέλω εγώ. Σημασία έχει τι θέλει η πλειοψηφία και όπως φαίνεται από την πορεία των γεγονότων θα είναι μακράν πρώτο κόμμα ο Σύριζα .
Εγώ το καλό του τόπου θέλω και τώρα με τους χεσμένους από τον φόβο τους μην χάσουν την καρέκλα δεν είδαμε προκοπή .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
και όπως φαίνεται από την πορεία των γεγονότων θα είναι μακράν πρώτο κόμμα ο Σύριζα ..
-
ΞΕ σήμερα το σινεμά παίζει χρυσαυγιάδα και το νέο προάστειο με το όνομα Λατσικό .
Τα κόμματα βέβαια
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
και όπως φαίνεται από την πορεία των γεγονότων θα είναι μακράν πρώτο κόμμα ο Σύριζα .
.
Τι φοβάσαι; Ότι θα κάνουν ότι κάνει ο Σαμαράς; Γιατί χειρότερα και να θέλει κάποιος δεν μπορεί!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
και όπως φαίνεται από την πορεία των γεγονότων θα είναι μακράν πρώτο κόμμα ο Σύριζα .
.
Τι φοβάσαι; Ότι θα κάνουν ότι κάνει ο Σαμαράς; Γιατί χειρότερα και να θέλει κάποιος δεν μπορεί!
never say never...
-
Εγώ συμφωνώ ότι χειρότερα να τα κάνει ο Σύριζα δεν μπορεί .
Οι σημερινοί δεν απέλυσαν κανένα ΔΥ , διέλυσαν στην φορολογία τα ακίνητα , έβαλαν ψηλούς φόρους στους ΕΕ και εμπόρους , αλλά και στους ΙΥ . Εβαλαν τεκμήρια και τσάκισαν τα δίλιτρα .
Δεν βοήθησαν την επιχειρηματικότητα .
Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ένα σοσιαλιστικό κόμμα ?
Τουλάχιστον εδώ μπορεί να βάλει χέρι στις τράπεζες , στα επιτόκια των δανείων , στις ασφαλιστικές εισφορές και γενικά τους φόρους του σοσιαλισμού τους έβαλαν οι σημερινοί , τα καλά του μένουν .Αρα ποιόν να φοβίσει ο σύριζα ?
Από την άλλη η επερχόμενη σφαλιάρα που πλέον από 20 % τουλάχιστον που ήταν ο στόχος του αθροίσματος ΝΔ-ΠΑΣΟΚ , τώρα το 15 % γίνεται ρεαλιστικός στόχος , αφού το ποτάμι παρ' όλες τις επιθέσεις πάει καλά .Οι ΑΝΕΛ δεν πληρώνουν τόσο τους ψεκασμούς , αφού κόμμα διαμαρτυρίας ήταν , αλλά και καταγγελιών , όσο την έλλειψη προγράμματος και την μετάβαση του σε κρατικιστικές θέσεις .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ένα σοσιαλιστικό κόμμα ?
Ρίξε μια ματιά στην Βενεζουέλα και αφαίρεσε τα πετρέλαια καθώς για την ώρα δεν έχεις έσοδα από αυτά.
-
Ρίξε μιά ματιά στα Πατήσια και στο Καματερό και στην Νίκαια και θα δεις πόσο κοντά είναι τελικά η Βενεζουέλα .
-
ΧΛ μας εχει κλεισει το σπιτι ο Σαμαρας σου κι εσυ φοβασαι τον Τσιπρα...
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Αχχχ μακαρι να γινουμε Αρζεντινα...
-
Το Καματερό είναι στην ίδια μοίρα με την Βενεζουέλα; Really? Ok, σε αυτή την περίπτωση ένας Τσίπρας είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε.
-
Τι νομίζεις ότι είναι όταν έχεις 1.800.000 ανέργους , 50.000 μηχανικούς , σχεδόν όλους τους ΕΕ δηλαδή που χρωστάνε στο ταμείο τους . 700.000 επαγγελματίες το ίδιο , όταν πληρώνεις την ΔΕΗ με δόσεις , όταν το χρέος σου στην εφορία από ανύπαρκτους φόρους περιουσίας μεγαλώνει , όταν το αμάξι μεγάλου κυβισμού , αλλά όχι ιδίαίτερα μεγάλης αξίας που πήρες το 2009 και το χρωστάς , υποχρεώθηκες 2 - 3 χρόνια αργότερα να το σκοτώσεις η να πληρώνεις χαράτσια η να καταθέσεις πινακίδες , όταν είσαι νεοσυνταξιούχος του ΟΑΕΕ που αφού πλήρωσες σαν μαλάκας επί 37 χρόνια μεγάλες εισφορές , τώρα έρχονται και σου λένε ότι σου κόβουμε την σύνταξη 40 % γιατί σου κλέψαμε τα λεφτά σου .
ΧΛ πολύς κόσμος που δεν έκανε δουλειές με το κράτος , που δεν ήταν κολλητός με κόμματα και κομματόσκυλα , που δεν ήταν βολεμένος στο δημόσιο , σε αυτές και στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσει γιά ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ γιά την πάρτη του .
Και η πάρτη του είναι να γίνει της πουτάνας .
Λυπάμαι που σου δείχνω τόσο ρεαλιστικά την πραγματικότητα , αλλά πλέον ελάχιστοι φοβούνται το οτιδήποτε γιατί ελάχιστοι έχουν να χάσουν .Εννοείται ότι σε δεύτερη φάση όσοι υπέγραψαν τα περί Αγγλικού δικαίου και άλλα τέτοια , θα έχουν θεματάκια αν μείνουν στην χώρα
-
Δεν μου δείχνεις ρεαλιστικά την πραγματικότητα. Δεν έχεις ιδέα για την πραγματικότητα άλλων λαών. Έχεις την εντύπωση ότι ζεις μια κατάσταση που δεν μπορεί να γίνει χειρότερα ενώ αν ρωτήσεις οποιονδήποτε άνθρωπο ζει σε χώρες σαν αυτές που συζητάμε θα σου πει ότι απλά έχεις μεγάλη έλλειψη φαντασίας.
Δεν τρέχει τίποτα όμως. Με ένα λαό να διακατέχεται από τέτοια ακριβώς νοοτροπία, έφτασαν ο Τσίπρας και ο Μιχαλολιάκος να ορέγονται την εξουσία. Αν τελικά θα την κατακτήσουν θα μας αξίζει.
-
Τι θα αλλάξει άμα βγει ο Τσίπρας; σοβαρευτείτε
-
Εδώ πήρε την εξουσία ο Σαμαράς που φασίζει, ο Τσίπρας μας πείραξε (που απλά είναι ο πρόεδρος του 15μελούς...)...
Στο ξαναλέω, να κάνει χειρότερα από ότι ο Σαμαράς δεν παίζει: Επιτηδευματίας στην Ελλάδα του Σαμαρά φορολογείται με 26% του κέρδους από το 1ο € και αφορολόγητο δεν υπάρχει (πως λέμε σε κυνηγάνε 5 μαύροι, σε πιάνουν σε πηδάνε και καμπανάκι δεν υπάρχει;). Έλα όμως που πάρα πολλές επιχειρήσεις έχουν ζημίες. Κανένα πρόβλημα για τον Σαμαρά, το πάει τεκμαρτά. Οπότε κ. ΧΛ και κ. Ριαλζούς επειδή ακόμα ζείτε και δεν έχετε τινάξει τα πέταλα με όσα σας κάναμε μέχρι σήμερα, έχετε εισόδημα 3000 για τα μάτια του κράτους και ας μπήκατε μέσα στην πραγματικότητα. Μούμπλε μούμπλε, θέλω σαν κράτος € 780 επειδή έχετε το θράσος να αναπνέετε!!! ΤΙ;;;!!! Έχετε και ένα 1400άρι 10ετίας; Άλλα € 2500 τεκμήριο, κι άρα άλλα € 650 φόρο!!! Α και επειδή είστε εντελώς κάφροι και τολμάτε να έχετε επιχειρηματική δραστηριότητα, θέλω και άλλα € 650 τέλος επιτηδεύματος!!! Οπότε μικροεπιχειρηματίας με πραγματικές ζημίες το οικονομικό έτος 2013 καλείται να πληρώσει € 2080 σε άμεσους φόρους εισοδήματος και τέλη για λεφτά που ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ!!! Φυσικά και άλλα € 3000 περίπου στο ταμείο του για σύνταξη που δεν θα πάρει ποτέ!!! Μάνι μάνι, το κράτος σου ζητάει 5000 το χρόνο κι ας μπαίνεις μέσα!!! Δεν έχεις να τα πληρώσεις; Κανένα πρόβλημα... ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ σε ότι έχεις και τράβα να φας στο συσσίτιο του Δήμου!!!
Τι χειρότερο νομίζεις θα μας κάνει ο Τσίπρας; Θα μας πάρει τις παρθένες κόρες;
-
Φιλε δεν εχεις μαθει ακομα να ΜΗΝ εκπλησσεσαι με τις μαλακιες που μπορουν να γινουν?
-
+1 στον Δία, ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται.
Και ταυτόχρονα χαρίζει το Ελληνικό στο Λάτση, πως περιμένει ο Σαμαράς να δει το ποσοστό της ΧΑ να πέφτει;
-
Αυτοι που περιγραφει ο Διας οντως δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα οπως και οι αμυαλοι που φαγαν τα δανικα χωρις αυριο. ΑΛΛΑ δεν ειναι ολοι οι ελληνες στην ιδια χαλια μοιρα ωστε να μην υπαρχουν χειροτερα. Υπαρχουν εκατομμυρια Ελληνες που και δουλεια εχουν και επιχειρησεις που παν απο μετρια ως πολυ καλα και τιμια κατεχουν σπιτι, αυτοκινητο και λιγα στην τραπεζα για ωρα αναγκης. Αυτοι σημερα χωρις να εχουν φταιξει σε τιποτα πληρωνουν τα λαθη αλλων ,πληρωνουν φορους αφυσικους διοτι δεν πληρωνουν τους δικους τους καποιοι αλλοι που θα μπορουσαν αλλα τους φαγαν οι ιδιοι.Και αυτοι που περιγραφει ο Διας δεν μπορουν γιατι οι φοροι ειναι ψηλοι εξ αιτιας αυτων που φοροδιαφευγουν και αυτων που κλεβουν Βεβαια εχουμε και τον μεγαλο υπευθυνο κακοδιαχειριστη το κρατος που δεν κανει τιποτα [ενω θα μπορουσε αν ηθελε]να εφαρμοσει νομους και να παρει τους σωστους φορους κατα το συνταγμα.Δεν υπαρχει εγγυηση οτι θα τα κανει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτα. Αν θυμαστε οι παλιοι ετσι την παθαμε με το ΠΑΣΟΚ οταν ειπαμε οτι ανθρωποι του λαου ειναι θα μας κοιταξουν. Το πιο πιθανο ειναι να πειραματισθουν καμποσο καιρο με τα εναπομειναντα υγειη στρωματα [και τα υποιλυπα λεφτα τους] και μετα να πουν οτι τα βρηκαν χαλια και δεν φτιαχνονταν. Νομιζω οτι οι παροντες πολιτικοι το κανουν ΜΟΝΟ για τα λεφτα. Ας κοπουν οι επιχορηγησεις των κοματων, τουλαχιστον,και να δουμε. Οντως leop ο βρεγμενος βροχη δεν φοβαται οι στεγνοι ομως που δεν θελουν να βραχουν γιατι πρεπει να βρεχονται ενω δεν θελουν?/
-
+1000000
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]